25245
-
#21440 épp venni akartam egyet :) köszi -
#21439 sure?
honlapjukon nem látok ilyen infot.
-
G_ArchAngel #21438 -
DecenS #21437 szept 8-12.: 40% kedvezmény a natgeo könyvekre az alexandra könyvesboltokban -
G_ArchAngel #21436 A K&H-nal pl. kilehet nyomtatni... -
#21435 Online atutalas eseten hogy mutathatok befizetest igazolo igazoloszelvenyt? :) Vagy tiltsuk be az internetet? :) -
#21434 A startnál szombaton megmutatod a befizetést igazoló igazolószelvényt (vagymit) és indulhatol. ;)
Blasta mágus szólt uff :) -
#21433 De Blasta -mágus majd ugyis 100%-ra megmondja,ha elolvasta a válaszom! -
#21432 Nem.... a kiírás szerint a verseny kezdetéig....
Ott igazolnod kell,hogy befizetted.....:D:D:D -
#21431 hát az igazság az h elfelejtettem befizetni... nemtudom még belehet? nem 5.éig kellett beérkeznie a pénznek? -
#21430 Bubue!
Akkor szombaton becsatlakozol a Pentax Squadhoz?? -
#21429 undorító giccs a nagyja -
#21428 Valaki járt esetleg a práterbe? Érdekelnének vélemények, hogy hogyan tudott elhelyezkedni egy-két ember végzés után és hogy milyen véleményen van a suliról. Esetleg ismerősétől ha hallott ilyesmit az is segítene. Én ebben az évben kezdtem meg ott tanulmányaimat, viszont folyamatosan csak rossz véleményeket hallok róla. Igy-ugy maradi, kb feketelistás okj-s papírt ad stb stb... és a baj, hogy kezdem én is így érezni, mivel az analog tényleg hanyatlóban van, és 1980as könyvekből kell kb tanulni, ami a mostani szinthez már javarészt sehol sincs... szóval elvagyok keseredve adjatok infot! köszi -
#21427 Van ami tényleg szép, de sajna itt is az agyonszaturált "műremekek" vannak többségben!:S:S:S -
G_ArchAngel #21426 fantasztikus HDR kepek (szerintuk...) -
G_ArchAngel #21425 valahogy igy kellene esot fotozni... -
alakul ez a gyerek...
-
#21423 OMFG
befosás jó -
#21422 erre:
felraktam ezt:
ment pár karikát:
de nem esett le:
-
#21421 -
#21420 BSZN FREÁK! -
#21419 "A radiológus magához hívatja a beteget:
- Van egy jó és egy rossz hírem, melyiket mondjam először?
- A rosszat, doktor úr!
- Rendben. A röntgenfelvételén egy nagy kiterjedésű, rosszindulatú tumor látszik!
- Hát ez szörnyű, és mi a jó hír?
- Photoshoppal el tudom tüntetni." -
DecenS #21418 harapsz utána pár katona toka-szalonnát, és hamar felszívódik az a maláta-nedű :D -
#21417 Az ötleted jó!
Ami a gondot okozza,hogy ma még vezetek,mennem kell egerbe,így csak este iszok egy sört!Az egészségetekre! -
DecenS #21416 igyá' egy sört reggelire... más színben látod majd a dolgokat ;-) -
#21415 Nem aludtam valami jól...unalmamban éjjel ezeket lesegettem,naná hogy megfogott! -
DecenS #21414 nagyon kipihent lehetsz, ha nincs más gondod, mint ezen forgatni magad egész reggel.. :)) -
#21413 És még mit találtam.....
Mostmár értem miért olyan bonyolult az előző hsz.-emben lévő dolog felfogása....
A feltöltő személyesen -
#21412 És természetesen vannak analfabéták,akik nem olvassák el a regisztráció feltételeit....
ez és ez...
Gondolom mikor felvilágították nem vette jónéven a dolgot..... -
#21411 Tehát...naszóval...
Ismét egy fantasztikus módon értelmezett fotópályázat....
A pályázatot gondolom ismeritek,szerintem a kiírás baromira egyértelmű.....nekem,nekünk...
Nem úgy egy-két embernek!
És most lássuk magyarország természetes vizeinek legszebbjét!
Ez az.... -
gabatika #21410 no! mostanság igen ritkán vagyok itt, de ezért megérte benézni
mutathatnál még!
végre egy igazi ajak :-) -
G_ArchAngel #21409 -
#21408 Rezső nagyon gazdag -
G_ArchAngel #21407 Kerdezd meg Blastat, hogy mi is valojaban a Rezso...:-) -
#21406 Gyerekek.....kövezzetek meg, de én most nagyon voltam.....
Most esett le hogy a jövő heti Fotómarathon rendezője a Rezső ki is valójában!
-
#21405 Hamár fotós...és hamár wedding...
K.J. -
DecenS #21404 hm... -
#21403 woávcs -
#21402 Ez szép lett! -
#21401 Ejpazmek...ez nagyon tuti!:D
Drakulálok!