25245
-
#21480 képeket ne felejsétek ide is feltenni, Timbert nem láttam már vagy 7 éve.^^
iden se tud menni mert hust fog sutogetni delutan jool :( -
#21479 Na maratonosok!
Minden sg-s indulót szeretettel várnék egy pacsizásra a helyszínen, én elvileg 8tól ott leszek a regisztrációnál, aztán majd fotózkodunk egy közöset jól :)
(a kenőpénzek átadására csak a start után lesz lehetőség!!!!)
Nameg gud lákk for evriván!!! -
#21478 éjfélig lehet szavazni rám :| -
#21477 sry -
#21476 Ohh, please do not kiss me!
Ohh, please do not kiss!!
Ohh, please do not!!!
Ohh, please do!!!!
Ohh, please!!!!!
Ohh!!!!!!!!!
-
#21475 vannak tagok, akik rendesek?
vannak, akik rendesek?
vannak rendesek?
vannak?
:o) -
#21474 Hehe.....ez azért tartalmaz némi igazságot!:D:D:D -
#21473 vannak fotozz tagok, akik rendesek? -
#21472 vannak itt fotozz tagok, akik rendesek? :D -
#21471 Aki érintett Budapesti Fotómarathon ügyben,olvassa el légyszi!!
Szombaton délelőtt FÉL TÍZKOR a Deák-téri templom előtt találkozunk!!
Baromi nehéz lesz felismerni engem, mert a 125 kilóm elvész a tömegben!!
Zöld oldalzsebes nadrág,fekete széldzseki,kopasz fej,nagydarab emberke(Én vagyok az),és egy fekete-narancs Crumpler fotóstáska kombót keressetek!!
Aki eltéveszti,az vak,vagy színtévesztő!
Gabesz -
#21470 -
#21469 Csá kispöcsűek. -
#21468 Igyvan igyvan -
#21467 Ez inkabb ugy mukodik, hogy "Nem a meret a lenyeg, csak ne legyen kicsi" :) -
G_ArchAngel #21466 Ext mondjuk a nok 95%-a cafolna, mert a "nem a meret a lenyeg" kifogas csak egy ferfitol szarmazhat szerintuk... -
#21465 persze, hogy tudunk :) Hiszen Pentaxosok vagyunk! :) :) :)
Blasta is elcsodalkozott, hogy nekem milyen nagytudasu van! (mert hisz nem a meret a lenyeg!) -
#21464 Oks!
Én azért írtam 9-et,mert tudok valamit amit Ti többiek még nem.....
ja!
Bibííííí!
Félre a tréfát,nekem jó! -
#21463 fel10 :) -
#21462 Szombaton akkor??
Találkozzunk valahol,valamikor??(nabazz...ez kurva értelmes kérdés volt...)
Kilenckor pölö a Deák-téri templom előtt????? -
#21461 mar uton a csomag :) -
#21460 Nekem van Alexandriánál profilom,szoktam tőlük rendelni!Ha kell Timber valami, szombaton megdumáljuk,'sztan megrendelem Neked szivesen!:D -
#21459 több helyen hibás az illesztés -
#21458 Ír országban volt szerencsém elölteni egy hetet, egyelőre csak egy db panót sikerült összerakni azt felteszem
nagyban itt -
#21457 Most adták ki én megvettem. Nem rossz, csak pár leírást -pl vakuk-leegyszerűsítettek benne. Jó, hogy megvettem amúgy de a legjobb még mindig a NG Tippek és Trükkök hiába foglalkoznak ott még az analóg fényképezéssel inkább.
Scott Kelby könyv is jó szerintem. -
#21456 jaja de gondolom webes rendelés előtt meg akarta nézni a boltban is a könyvet. :D
énis ott vettem észre hogy webre van csak a kedvezmeny, ugyhogy hazajöttem és megrendeltem a fekete-feherben meg a kaland és pillanatot, ez a többi megvan pdf ben^^ -
#21455 Viszont amit ajanlok figyelmetekbe:
"A Geographia Kiadó könyveit 40% kedvezménnyel vásárolhatja meg !!!!!!!webáruházunkban!!!!!!! szeptember 8-án, hétfőn 0 órától szeptember 12-én, pénteken 24 óráig."
Azaz csak webes megrendeles eseten van a kedvezmeny. -
G_ArchAngel #21454 igen -
#21453 canary wharf? -
#21452 megvan az új hátterem :) -
G_ArchAngel #21451 -
#21450 Kösz a tippet.....
Tudom a startszámom, a befizetésről csak a bankomtól jött visszaigazolás, a Soltészéktól nem!
Gyorsan írok egy levelet nekik!:D -
#21449 Startszámod nem tudod?
Írj a [email protected], kapsz visszaigazolást megmindenszépet. -
#21448 Arena plaza - Alexandria könyvesboltban volt abból is. -
#21447 NG Fotósiskola:NAGY FOTÓSKÖNYV - VADONATÚJ TIPPEK, ismeri valaki ezt a könyvet a sorozatból, a könyvesboltban nem volt bent, nem tudtam belenézni... csak a scott kelby féle digitális fotoskönyv 2 volt még hasonlo témában... -
#21446 Egyébként nekem csak SMS-visszaigazolásom van......
Hiába írtam a Soltészreklámnak...a mélerdémon visszaküldte a levelem....pedig a yáhúúú címemről írtam...:S:S:S:S -
#21445 en a magazinra fizettem elő most 1 évre. Lassan egy eve megvettem minden honapban, aztan most rájöttem hogy olcsobb ha elogizetek. :) -
#21444 ok, thx -
DecenS #21443 nah.
akkor az alábbi tárgytalan... :) -
DecenS #21442 naccsör.
de az előbb az origo-n majd kib...ta a szemem a banner. ha annak hinni lehet...
(egyébként emlékeim szerint a tavasszal/nyáron már láttam az egyik áruházuk kirakatában egy ilyen 40% natgeo kedvezményes plakátot, ellenben a honlapjukon akkor sem volt semmi az akcióról...)
ennyi tudok. -
G_ArchAngel #21441 Pedig ott van...