25245
-
G_ArchAngel #21400 vaku csak ketto, de lampa barmennyi:-)
(studioban keszult) -
#21399 Nájzos. :-O -
#21398 hm
nem csak két vakud van? -
G_ArchAngel #21397 -
#21396 köszi. sajnos csak így tudtam vágni, mert mindig vesztek a hasznos képterületből, azzal hogy pár fokkal döntve tartom a gépet, aztán lehet egyenesbe rakni ps-ben... :) -
#21395 1. , 2. nagyon bejövős, csak hiányolom a stég végét. -
#21394 fogadhatunk, de sok értelme nincs mert ott látszik szemben Badacsony :) egyébként Balatonmáriafürdőn voltunk, kis déli-parti üdülőfalu. -
#21393 nekem a középső a kedvencem, de a felső sikerült jobban szerintem is. mondjuk zavaró a szemetesláda, meg pár dolog, de nem akartam (tudtam) őket kiretusálni, meg ezekkel a színekkel még el is megy. -
G_ArchAngel #21392 Amugy fogadjunk, hogy a deli partrol fotoztal, szemben Badacsonnyal?:-) -
G_ArchAngel #21391 sry, Greg-gel kevertelek... -
#21390 BTW, a felső nekem is tecc, csak az éggel nem vagyok kibékülve.
A középső jó lenne, de ott meg az arányokkal nem tudok megbarátkozni :) -
#21389 Nem szurkálódás volt, tényleg tetszett a fogalmazásod :) -
#21388 CöCöDö. -
#21387 nem szúrom be, mert biztos van aki 56k-ról vagy mobilnetről netezik, itt van linkben. amugy meg pentax k100d, és tényleg nem fél megapixel, a fenti okok miatt tettem be kis méretben. -
G_ArchAngel #21386 az a baj, hogy nekem a felso tetszik, de gondolom nem fel megapixeles a D80-ad, tehetnel fel nagyobb kepeket is, forummotor lemeretezi... -
#21385 igen, most dobom máglyára a memóriakártyáim -
#21384 De remelem ezert szegyeled is magad! :) -
#21383 sajnálom, ennyi telik tőlem, nem tudok több részletet odasz*rni akkor sem ha megszakadok, nem futja jobb vázra még több százezres obikra. megmutattam, nem tetszett nektek, tiszta sor minden. -
#21382 "legalábbis amit eredetileg is a cmos-ra rajzolt a kitobi."
Milyen megfontolt fogalamazás ;) -
#21381 megszerettem, igen :)
Angel: nem lett szétszűrve, eredeti méretben részletteljes mind. ráengedtem mindháromra az urban acidot (ez a color curve-okkal babrál), utána pedig shadow-highlight + kontraszt kombóval próbáltam javítani a dinamikán. de mondom teljes méretben minden részlet ottvan, legalábbis amit eredetileg is a cmos-ra rajzolt a kitobi. -
G_ArchAngel #21380 amugy nagy meretben a felsoben van meg reszlet, mert akkor jo, ha nincs akkor szep festmeny:-)
nem tudom mennyire lett szet"szurve", PS-ezve... -
#21379 lál :) -
#21378 Urban Acidot szereted-e? :) -
#21377 balatonról
-
#21376 Próbáld meg a Werner Fotót. Igazából már ezer éve nem voltam ott, az is lehet hogy megszűnt, de arra emlékszem hogy náluk volt minden, pl lehetett kapni Ilford Hp5-öt jóval azután hogy megszűnt az Ilford és a többi boltban már rég hiánycikk volt...
Cím: Tisza utca 10.
Hívd fel őket, a telszámuk elvileg: 06 (1) 359-3965
Egy próbát megér, de mondom: ne csodálkozz ha már nem létezik, kb 4 éve voltam ott utoljára :) -
#21375 Sok megapixel (kis kompakt esetében)=apró képérzékelőre zsúfolt soksok képpont, amik egymás közelsége miatt nagyon melegednek és rengeteg képzajt termelnek, amit manapság a gép zajszűrő szoftvere igyekszik elsumákolni (leginkább kevesebb sikerrel) EREDMÉNY=, olajfestmény hatású fotók. -
G_ArchAngel #21374 kept! -
#21373 Na akkor még egy tévhittel több nálam, azt hittem hogy a nagy nevek az minden kategoriában jokat gyárt, de akkor ez ugy látszik nem igaz.
A sok megapixel meg azért gondoltam, mert mivel ezeken a kompaktokon kevesebb a zoom igy több hasznos anyag marad a képkivágás után is.Mert a legtöbb dologhoz nem tudok közel menni amit fényképezek lévén, hogy a levegöben vannak :)
-
#21372 Én kompaktban se pentaxot, se kodakot az életben nem vennék.
(ugyan ez igaz még a samsung és sony gépekre)
De minek ilyen kompaktban 10mpx felbontás????
Sokkal jobban jársz, ha veszel egy 7-8 mpx-es gépet, plakátot gondolom nem tervezel nyomtatni ezekből a fotókból, akkor meg minek ekkora felbontás?
Én ezeket ajánlom:
Canon A570 IS
Fuji J110w - ebben nem vagyok biztos
Oly mju 830
Oly Mju 760
Pana LZ8 -
#21371 Csak a felhozatal és az összehasonlitás miatt szoktam az ilyen oldalakat nézni.
Amugy egy pentax A40 ,egy pentaxM60 és egy kodak easyshareZ1275 volt belinkelve.
Valami ilyesmibe gondolkozok mostanság mindenes, állando övön hordáshoz a váratlan eseményekre, hogy mellette akadálymentesen tudjak tevékenykedni. -
#21370 Nekem a főoldal jön be.....
Ha fotóscuccot akarsz venni ne olyan helyre menj ahol fingjuk sincs a dolgokról!
Nézz szét náluk!
Fotósbolt,fotósoknak,fotósokkal! -
#21369 A 40k köruli árkategoriában még melyik tipus jöhetne szóba az alábbiakhoz hasonlo?
összehasonlitás
-képstabilizátor
-min.10MPixel
-min 3x zoom
A linkelt 2 gép közül melyik a jobb választás?Vagy másik gyárto hasonlo terméke -
#21368 nem tudtok olyan boltot ahol lehet kapni Fujifilm nautra 1600as filmet? -
#21367 a mögötte ülő is azt a gépet nézi... lehet valamilyen TV műsort néznek rajta unalmukban? -
#21366 vajon ott "kozepen" a D3on epp visszanezi a kepet vagy live view-al komponal? Jovore mar lehet, hogy HD videot vesz fel :D -
#21365 szép kilátás -
#21364 részletesebben -
#21363 3D, vakuval -
G_ArchAngel #21362 ikszde
mit vettel be, amire ittal? -
#21361 tebojondvatykicit :XC:AS_F:_AS.S_:F_DDDDDDd