Digitális és analóg fotográfia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
itt azt írják, hogy - záridõ: 8 - 1/1000 mp , itt viszont Leghosszabb záridõ 60 másodperc
Legrövidebb záridõ 1/1000 másodperc
Nem tudna valaki ez ügyben felvlágosítani?
„Aki tudja a hogyant, mindig fog találni munkát. Aki ismeri a miértet, mindig a főnöke lesz.” - Emerson
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
Megpróbáltam a macskát makro-ra kapni, több-kevesebb sikerrel.
Elég hálátlan modell...
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
MÁSIK 😊 varijácijó
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
„Aki tudja a hogyant, mindig fog találni munkát. Aki ismeri a miértet, mindig a főnöke lesz.” - Emerson
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
Riszpekk
Az öv az nagyon oda van téve 😊)))

😄DD
tényleg, nem is figyeltem 😊
ez a kép nagyon ütõs lett
I.C.ram - #451
Tetszenek a képeid, szépek! Az utolsóhoz egy kis ugratást hadd fûzzek hozzá 😊)
kép | idézet: "Ezt meg a felhõk miatt fotóztam. Szerintem jól passzol a palotához 😊 Ja és azért ferde a kép, mert úgy fújjt a szél, hogy majd eldõltem. 😊"
Az erõs szélhez képest kicsit furcsán áll a zászló, nem? 😊))
Galy - #468
ez is szép kép!
Harder * www.tutorial.hu * blog.harder.hu * seo.tutorial.hu
"Oszt' ez a nagy izé hogy fér bele a pohárba?" 😊
\"Akinek látszunk, arról mindenki ítélhet, amilyenek valójában vagyunk, arról senki sem.\" (Voltaire)
\"A bölcs nem az, aki soha nem szenvedett, hanem, aki átélte és legyőzte a kétségbeesést!\"
1 szó jutott eszmbe BUBBBBLEEEEEEEEEEEESSSSS 😄D
\"Akinek látszunk, arról mindenki ítélhet, amilyenek valójában vagyunk, arról senki sem.\" (Voltaire)

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
vagy esetleg egy oldal, ahol találok
sûrgõs lenne, elõre is köszi.
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
Riszpekk