Digitális és analóg fotográfia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "

http://gaborszantai.co.uk/
http://gaborszantai.co.uk/
„Aki tudja a hogyant, mindig fog találni munkát. Aki ismeri a miértet, mindig a főnöke lesz.” - Emerson

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]
kurvanyu jó-johánzon!!44
vidd el rendes, 4mpx méretben (alapból 72dpi, ha jól sejtem, legalábbis C4000 úgy állította be), és majd ott belövik 300dpi-re, akkora méretben, amekkorában akarod
Riszpekk
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
Nagyon sok múlik a kép minõségén (felbontás, részletesség, zaj) és a szemlélõn is, kinek mi az elvárása a képpel szemben. Egy nagyon jól sikerült 3 megapixeles kép már elég lehet szép A4-es nyomathoz.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
1 mpx szerintem picsa kevés A4-hez, ne spórolj a hellyel
Riszpekk
A fényképeim közül a szépeket, jól sikerülteket szeretném A/4-es fotópapírra nyomtatni, de nem tudom, hogy ehhez milyen felbontás szükséges. Most 2048×1536-ost használok, ezzel szépek a papírképek is, csak sokkal több helyet foglalnak ezek a képek a memóriakártyán, illetve ha a netre kirakom, akkor is túl nagyon.
Ha 1024×768-asban fényképezek, vagy 1280×936-os felbontásban, akkor az nem lesz túl pixeles A/4-es lapon?
Elõre is köszi a segítséget.
*4 mpixelesre gondoltam.
„Aki tudja a hogyant, mindig fog találni munkát. Aki ismeri a miértet, mindig a főnöke lesz.” - Emerson
kurvanyu jó-johánzon!!44
És mit gondolsz a Minolta Dimage Z1-esrõl?
A manuálisnál ezen felül van egy úgynevezett B-mód (bulb mode), ami annyit jelent, hogy ha erre kacsolsz, akkor olyan hosszú lesz a záridõ, ameddig az exponáló gombot nyomva tartod, de maximálisan 60 másodperc. Kioldózsinór+állvány használata ajánlott a B záridõhöz.