Digitális és analóg fotográfia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A fák domboldalon vannak?
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
Remélem báváltja a hozzá fûzött reményeket...
Tudom, egyáltalán nem gép függvénye egy jó fotó, ezért majd hozzáértõ véleményeket kérek.
Ahogy találok valami jó témát jelentkezem.
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
Ezek nagyon profi képek!
Garrett Freak & All

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
nekem karácsonyra lesz egy canon a60-as, remélem majd én is tudok legalább ilyeneket csinálni vele 😊
Asszem megér 1 misét .
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Az Olympus milyen nemzetiségû márka?
amúgy tényleg jó, bár nincs túlkomponálva, de láttam már hasonló reklámplakátot
Riszpekk
EU Bloodscalp: Malthrok - Orc Warlock
kibebaszottul jó 😄 visszaadja a szoba hangulatát:

Amugy k. jól néz ki!
Ezt kicsit szorakozottan csináltam 😄
Ez a madár Köln-ben volt, és mozogtak a szárnyai. Marhajó móka volt. 😊
Ezt meg a felhõk miatt fotóztam. Szerintem jól passzol a palotához 😊 Ja és azért ferde a kép, mert úgy fújjt a szél, hogy majd eldõltem. 😊

még a nyárról maradt ez a kép...akkor még jó meleg volt az idõ
\"A bölcs nem az, aki soha nem szenvedett, hanem, aki átélte és legyőzte a kétségbeesést!\"
\"A bölcs nem az, aki soha nem szenvedett, hanem, aki átélte és legyőzte a kétségbeesést!\"
Kb 2-3 fok van odakinn Remeg a kezem mint a barom, és gondoltam csinálom tripoddal. FElhoztam a garázsból a németországból kukázott teleszpókos állványt, rátettem a gépet, de nem tudtam állítva fotózni vele mert nem dõl el a teteje 90% ban hanem csak vagy 85 ben. 😄 de majd még agyalok rajta hogy kéne állvánnyal állítva fotozni 😊
EU Bloodscalp: Malthrok - Orc Warlock