Digitális és analóg fotográfia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
Bocs a méret miatt, de még így is az eredetibõl kb a felét kinyiszáltam
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitõl, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
Ilyen volt:
Ilyen lett:

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitõl, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
De!
Dolgozom rajta!:)
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Adobe Photoshop

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

\"Akinek látszunk, arról mindenki ítélhet, amilyenek valójában vagyunk, arról senki sem.\" (Voltaire)
Tegyél oda valami tuti 100% magyar dolgot és fényképezd le legalább 3 szögbõl és akkor kiderül, hogy fake-e vagy sem!
Ja és persze még ma... :)
Þór vígi þessi rúnar
sz.tem fake

http://druglord.buzz.hu/ ;)
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
3. (2.) képnek nem tett jót a Curves állítgatás. Sokat vesztett a dinamikájából, részletek tûntek el.
esetleg:

\"Life is around you and in you.\"
Egyik hasonló oldalon, a srác (mellesleg 17000 pont felett van és a többi képe nagyon profi) lefényképezte a havat, majd ff-re rakta, és így töltötte fel. Kb. 30 kommentje van milyen profi egy fotó!:))))))
Miért nem vágod ki PS-ben a tollat egyenes vonalakkal? Egy perc alatt megvan, és akkor nincs árnyék (amit a felhõn nem tudok értelmezni), meg a bal alsó sarok elsötétedése.
kurvanyu jó-johánzon!!44
Idáig azt hittem legalább a 10% már tudom...
Módosítom magamról a véleményt. Kb. 0.0001% tudom...
Hihetetlen!:)
Pont ezt a nevet adtam neki!:))))
\"Life is around you and in you.\"
\"Elõbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
Ma ellöttem 80 képet minden témában...
Egyedûl csak a felhõ sikerült...

remélem nem túl szarok, és megütik az itteni mércét :)
Sümegi Vár
Balaton, északi part
ugyanez a kép, némi curves állítgatással:
a jóisten tudja melyik tévétorony, ez is Sümeg mellõl
Nagycenk
Fertõdi Kastély - éppen akkor újították fel
Jáki templom
(igazából itt a szinekkel nem vagyok kibékülve - jelenleg a képen a szinek már mesterségesek, mivel utána lett állítva - igazából ezek 88-as vagy még régebbi diák, frissen szkennelve, egy ócska HP-+val, szóval siorry az esetleges béna szinekért)

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray