Digitális és analóg fotográfia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

GregSB
És ez most nem csak a te képedre vonatkozik!

GregSB
Ez a legdurvább:

" Értékelés:
maga a sirály túl sötét, az ég pedig beégett... :(

A fotós hozzászólása:
ugy nem szeretem mikor egy istenikepet lefikaznak.. ha tudsz jobbat cisnalj legyszives.. ez egy elkapott kep.. latszik.. masok 5 ost adnak ra.. kerem az ilyenek kimeljenek!!!!!!!!!!!!!! 4 es alattit nem szeretnek latni! ez egy gyonyoru elkapott kep... es elfogult vagyok.. nekem eszmeletlen tetszik!!!! "

Csocso, el kell hogy mondjam a szomorú igazságot: azért adnak többen 5öst, mert kell nekik a pont, nem azért mert tetszik nekik.

GregSB
Hogy ezért mit fogsz kapni ... Érdemes elolvasni milyen flémeket nyomott a fotózz.hu-n azoknak, akik merészeltek 5ösnél kevesebbet adni neki....

GregSB
Vazz csocso, ne égesd már magadat ennyire!

Oké, elkapott felvétel, nem állítottál semmit a gépen, ezért lett ilyen, senki más nem tudta volna jobbra megcsinálni ilyen körülmények között. De attól még beégett a háttér és ezért nem tökéletes a kép! Ez van, nem lehet mit csinálni, az ilyen képet nem kell felrakni a fotozz.hu-ra, neked tetszik, elrakod az egyik mappádba és gyönyörködsz benne életed végéig. De minek töltöd fel, és várod el mindenkitõl hogy 5öst adjon egy technikailag nem tökéletes képre, csak azért mert "elkapott kép", és neked tetszik ??? Mi van ha másnak nem tetszik, erre nem gondoltál?

Carlos
Hogy csináltad a képeket???
Gondolom objektívvel! Milyen géped van?
Amúgy szépek, de az egyik (sirály 2) tényleg beégett, éppen ezért ötös alá!

Þór vígi þessi rúnar

FREAK

Régebben próbálkoztam, igaz még C4000-rel, és 200 kockából egy sem lett értékelhetõ. Ez az egyik legnehezebb téma sztem.

Riszpekk

RelakS
Akkor ha már közelinél vagyunk, még egyszer berakom :D

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Crem

Makro toll

Igazából egy régi töltõtoll jobb lett volna, de csak ezt találtam...

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

Crem
Jó!:)

Tegnap ugyan ezt akartam megcsinálni, csak kint a szabadban... Olvadás, meg hasonló téma.:( Qrvára nem jött össze...

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

Crem
A szülõk nem igen szoktak pártatlanúl véleményt mondani!:)

Pyx

Have no fear of perfection - you\'ll never reach it.

Pempõ
"RGB cseppek"

kurvanyu jó-johánzon!!44

CSOCSO
beegett.. nemtom nekem is es anyamnak is igy tetszik hogy mogotte full feher minden.. a siraly meg sotetebb.. vilagositottam rajta de ugy mar nem az igazi... erted??
CSOCSO
szerintem az alson beegett a hatter
I.C.ram
HOHO fasza! Beszereztünk egy 5 Megapixeles Canon PWRShot G5-t :) Király! :)
The Garrett
elsõ képen tul sok a semmi körülötte elvész az ejtõernyõs a nagy égboltban, a 2. jobb!

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Amse
Nah most jo!!!jpg v. JPG nem mindeggy?sz.g.

The Garrett
szép... jól mutat a piros X a fehér négyzet központjában. Tökéletes elhelyezés, és az a fekete, fehér vékony keret is jól magábafoglalja az egész kompozíciót.
Merre is voltatok nyaralni?

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Amse
Nem tom mi van mingya +csinalom.

Amse
Ezeket még nyáron csináltam szerintem jók!
Nektek hogy tetszik?

Pempõ
Ha megint jársz sirályéknál, próbálj meg vakuval deríteni.

kurvanyu jó-johánzon!!44

Pempõ
Nemazért, de a sirály2 tényleg be van égve, szemben a sirállyal, ami meg nagyon sötét. szuper kép lenne, de így nem full ötös. A másik kettõ viszont teccik.

kurvanyu jó-johánzon!!44

CSOCSO
tudom nem kene magam ajnarozni.. csak megkaptam a 2 kreditet ( KOSZIKE!!!!!) es feltettem ket kepet.. erre egy ket hulye lehuzta.. es nem kepes felfogni hogy elkapott pillanat es nem tudok allitgatni.. es kurveros napfeny van.. talan van miert kiegni a felhonek. es nemtok vele mit cisnalni.. mert elkapott kep. de behjon es lehuzza a kepemet vazze.. szal itt van ket kepem.. keretik meglesni.. :
bar mar lattatok:
siraly1
siraly 2

Pempõ
átment...

kurvanyu jó-johánzon!!44

Taranov
:)

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Dzsini
plusz szanalmas.hu hír is lett belõle :))

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Jano
:D

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

Dzsini
Nézdcsak "A nick nevem":
http://forum.index.hu/forum.cgi?a=mf&t=9074168&qm=34360083
aszonnya Mobil Kocsordról :))

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Carlos
Szerintem is, de attól még szép!
Bár akkor miért ide rakja. Ezért nem birom a fotosoppingolt képeket se!

Þór vígi þessi rúnar

FREAK
szerintem kamu

ha volt pénze egy 840mm-es Zeiss objektívre, akkor nem egy 15 ezer forintos webcammel csinálta volna.... arról nem is beszélve, hogy ez a típus nem a legerõsebb fényben (tudom, mert nekem is van)

Riszpekk

Carlos
Elég Invictus szaga van a képnek... :)

Þór vígi þessi rúnar

Crem

CSOCSO
kosz de nem kaptam meg.. de orulnek nagyon..azota osszejott 1.. feltettem az egyik siralyosat...
Pempõ
Walaki mondjon egy jobb fontot #931-hez!

kurvanyu jó-johánzon!!44

Pempõ
Az munka!

kurvanyu jó-johánzon!!44

Pempõ
Ugyanazt megkapod Panasonicban, olcsóbban. Olyan mint a Mercedes, presztizsmárka, de azért tud is valamit :D

kurvanyu jó-johánzon!!44

I.C.ram
Valamit biztos tudnak. MEg szerintem kicsit más ketgória mint a Canon és társai.
GregSB
Itt most ne csak a múltról beszéljünk. Ma is vannak Leica-k, digitálisak is, és az áruk eléggé brutális.

Én azt kérdezem, hogy ezek tudnak e valami átlagon felülit, vagy csak azért kerülnek ilyen sokba mert rajtuk van a Leica logo?

I.C.ram
Hát nem tom... nagy meló lehetett mozaikokként megcsinálni.
I.C.ram
Németek vezetõ fényképezõgép gyára volt. Még a német katonáknak is Leica-juk volt a II. VH-ban. Elég jókat gyártott, meg azért a presztizst sem lehet csak úgy megkapni.
GregSB
Olvasd már el hogy hogyan csinálta, nem lehetetlen!

GregSB
A Leicák miért olyan K drágák? Simán presztízs miatt vagy van valami különleges bennük?

I.C.ram
Ez kizárt dolog. :) Még a teleszkópokkal is a drágábakkal lehet ellátni ilyen faszán a holdig. Webkamerával meg kicsit húzos ilyen képet csinálni :) SARLATÁN! :D
GregSB
Aztaarva!

Láttátok a fotozz.hu-n ezt a képet? A srác webkamerával + távcsõvel csinálta.

I.C.ram
:) Áh nem az is családi ereklye :)
Pempõ
Én a helyedben a hónom alá kapnám, és két hétig züllenék belõle odakint :D

kurvanyu jó-johánzon!!44

Pempõ
Nem, nincsenek idegeim :D Legalábbis azért csinálam újra, mert felbaszták az agyam a lehúzó kritikákkal. PS-re meg úgy rá tudok kattanni, hogy ma is 6-kor feküdtem.

kurvanyu jó-johánzon!!44

I.C.ram
Nekünk is van egy marha régi Leica-ánk, amit kint Hollandiában 1,5 milkáért láttunk :)
Pempõ
Tölcsd fel õket, kaptál 2 kredit.

kurvanyu jó-johánzon!!44

FREAK
zuglóban (ha épp jó a printer :)

Riszpekk