Digitális és analóg fotográfia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
" Értékelés:
maga a sirály túl sötét, az ég pedig beégett... :(
A fotós hozzászólása:
ugy nem szeretem mikor egy istenikepet lefikaznak.. ha tudsz jobbat cisnalj legyszives.. ez egy elkapott kep.. latszik.. masok 5 ost adnak ra.. kerem az ilyenek kimeljenek!!!!!!!!!!!!!! 4 es alattit nem szeretnek latni! ez egy gyonyoru elkapott kep... es elfogult vagyok.. nekem eszmeletlen tetszik!!!! "
Csocso, el kell hogy mondjam a szomorú igazságot: azért adnak többen 5öst, mert kell nekik a pont, nem azért mert tetszik nekik.
Oké, elkapott felvétel, nem állítottál semmit a gépen, ezért lett ilyen, senki más nem tudta volna jobbra megcsinálni ilyen körülmények között. De attól még beégett a háttér és ezért nem tökéletes a kép! Ez van, nem lehet mit csinálni, az ilyen képet nem kell felrakni a fotozz.hu-ra, neked tetszik, elrakod az egyik mappádba és gyönyörködsz benne életed végéig. De minek töltöd fel, és várod el mindenkitõl hogy 5öst adjon egy technikailag nem tökéletes képre, csak azért mert "elkapott kép", és neked tetszik ??? Mi van ha másnak nem tetszik, erre nem gondoltál?
Gondolom objektívvel! Milyen géped van?
Amúgy szépek, de az egyik (sirály 2) tényleg beégett, éppen ezért ötös alá!
Þór vígi þessi rúnar
Régebben próbálkoztam, igaz még C4000-rel, és 200 kockából egy sem lett értékelhetõ. Ez az egyik legnehezebb téma sztem.
Riszpekk

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
Makro toll
Igazából egy régi töltõtoll jobb lett volna, de csak ezt találtam...
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
Tegnap ugyan ezt akartam megcsinálni, csak kint a szabadban... Olvadás, meg hasonló téma.:( Qrvára nem jött össze...
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
Merre is voltatok nyaralni?

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
kurvanyu jó-johánzon!!44
bar mar lattatok:
siraly1
siraly 2
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
http://forum.index.hu/forum.cgi?a=mf&t=9074168&qm=34360083
aszonnya Mobil Kocsordról :))
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Bár akkor miért ide rakja. Ezért nem birom a fotosoppingolt képeket se!
Þór vígi þessi rúnar
ha volt pénze egy 840mm-es Zeiss objektívre, akkor nem egy 15 ezer forintos webcammel csinálta volna.... arról nem is beszélve, hogy ez a típus nem a legerõsebb fényben (tudom, mert nekem is van)
Riszpekk

kurvanyu jó-johánzon!!44
Én azt kérdezem, hogy ezek tudnak e valami átlagon felülit, vagy csak azért kerülnek ilyen sokba mert rajtuk van a Leica logo?
kurvanyu jó-johánzon!!44
kurvanyu jó-johánzon!!44