Digitális és analóg fotográfia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ilyen letisztultságot el lehet érni fotón is.
Nemtom, nincs meg nagyobban valahol ez a kép?
hi púh
http://druglord.buzz.hu/ ;)
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Probáld függöleges és vizszintes irányban is harmadolni a vásznat(a kép amit csinálsz).
Pl a szoborol készült közeli képeden a szobrot nem középre hanem a harmadolt vászon baloldali kétharmadában kellett volna elhelyezned.Ez a harmadolás minden kép készitése elött jusson eszedbe, és egy idö után ráérzel mit hova kell rakni egy képre!!!
http://druglord.buzz.hu/ ;)
hi púh
Fateromé volt, most találtam meg kb 1 hete és nagyon rákattantam. Megjavítattam, vettem elemet a fénymérõjébe (na az egy szép kör volt, qrva kevés helyen lehet kapni. Eléggé furcsán néztek rám a fotós-boltokban, amikor mondtam hogy milyen elemet kérek 😊)
NEM SAJÁT FOTÓ!!!
Majd úgyis Lateralus mondja meg a frankót 😊
Riszpekk
hi púh
hi púh
felül 18mm közelrõl (ebbe kb beleférne a Hummeres téma, de gömb alakja lenne), alul 55mm távolról (ebben is ugyannyi van tárgyból, viszont korrektek az arányok és az ívek)

Riszpekk
bocs, "lerekeszeled, leblendézed" = azt akartam mondani hogy a blendét a legkissebre állítod, hogy minél nagyobb legyen a mélységélesség.
berakok mindjárt 2 tesztképet
Riszpekk
Szóval milyen is lesz egy kép ha nagylátószögû obit lerekeszelek? Nem lesz jó a mélységélessége?
Azért érdekel, mert most tervezem hogy veszek ilyen obit..
Ma Diósgyõrben fényképeztem, íme 4 kép:

\"Akinek látszunk, arról mindenki ítélhet, amilyenek valójában vagyunk, arról senki sem.\" (Voltaire)
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
arról van szó, hogy aki egy globális skálán pontoz, értékel, az bele fog kötni minden apró hibába, és jogosan, mert bizony vannak tökéletes fotók, attól függetlenül, hogy az adott fotós képességei maximumát hozta egy képnél
korábban már volt itt valahol egy hosszú vita errõl, hogy mi a kapcsolat a gép és a kép között, végül is abban maradtunk, hogy 10 forintos géppel is lehet profi képet csinálni, ha az ember nem erõlteti azt a stílust, amire a gép alkalmatlan
természetfotókhoz azért nem kevés cucc, kiegészítõ kell, vagyis akármilyen jó fotókat csinált Csocso a gépéhez képest, a kategóriában vannak hiányosságai
Riszpekk
#1044: Csak azt fogom tudni, hogy Penpõ = Manta = Bunyós Pityu
#1041: Ebben igazad van, bárkirõl is van szó.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.