25245

• magus
    hat, ha a trahsmetal neked nem emeszheto akkor meg sem szolalok:))
  • BADE
  • ivjoe
    Ez nekem is iszonyt tetszett!
  • cyrus #8331
    legjobb ez :

ez kurvaötletes :D
  • ivjoe
    A miértjét nem egészen értem.

fotó:Blasta
  • Sné Zsuzsa
  • Jano
    Biztos a Te múltatban is van trashmetal, vagy akármilyen stílus, ami nem egészen épkézláb. :D
  • Sné Zsuzsa
    Meghiszem, hogy jó volt....amúgy ez a parádé dolog...hát tényleg szánalmas...az a kép fogott meg a legjobban, amikor az úr árulja a holmiját....micsoda keserűség és fájdalom van az arcán....ez olyan megható....fájdalmas és mégis gyönyörű....nagyon megrázó és reális
  • Sné Zsuzsa
    Debrecenbe szeretnék menni jövőre (hálaistennek nem vettek fel ebben az évbe a 2 választottam közül sehova....nem én akartam bejelölni ezeket a helyeket...szakl csak anyámék miatt akartam)
    Addig szabad vagyok, azt csinálok, amit akarok, oda utazok ahova akarok...sőt menni is fogok, mert utálok így élni...barátok és új élmények nélkül.
  • Placebó
    Akko meg nem lenne egy jo cikk sem belőle a nefotozzon...
  • magus
    bocs, én elkerültem:) az igenyesseg nem korhoz kotott:)
  • Blasta
    Nekem tényleg semmi bajom nem lenne az egésszel, ha nem zárnák le a fővárost, a hősök terét meg a felvonulásit egy fél napra egy ilyen vérszegény "kúltúr rendezvény" miatt, és ne tolnák ezt az arcunkba.
    Húznának ki szépen valami külvárosi tisztásra, a vándorcirkuszosok is ott tanyáznak, aztán mutogathassák magunkat egymásnak szépen, meg szeletelhetnek kezeslábas&oxigénmaszkban reggelig is, nemcsak 10-ig. :-))
  • Placebó
    Kultursokk, mibaj van ezzel??? Akinemeszi neegye...szvsz [ÉNSEMESZEM] amúgy meg jó a cikk, csak túl van má lihegve...ez is szvsz...:)
  • Blasta
    És a kardpárbaj kamion mekkor volt? :-D
  • Yeltzin
    na, azért volt folklór kamion és brazil batucada együttes is! :) meg tűzoltózenekar mazsorettekkel :D

SZUPI!!!!!!!!!! :)

[]
  • Blasta
    A gond ottvan, hogy a parádén hallható zenei kínálat több mint szegényes.
    Mondom, lehet, hogy velem van a gond, de én már csak az erre szakosodott partykon hallok ilyen fos zenéket, TV-k, rádiók túlléptek rajta, az elektronikus zenével foglalkozók többsége is rájött, hogy igényesebben is lehet művelni a műfajt, akkor a parádé és az ide látogató emberek miért tartanak még mindig itt?
    Ráadásul a parádé honlapján hirdetik, hogy ez már nem a technoról szól, mert annyira színes stílusok között válogathatunk. Aha.

-dumm-dumm-dumm
    -dumm-dumm-dumm
    -dumm-dumm-dumm
    -dumm-dumm-dumm
    -dum-pff-dum-dum-pff <-----ez itt a kivétel :-)
    -dumm-dumm-dumm
    stb...

De ez OFF téma.
  • Yeltzin
    kedvencem a nyitott telefonnal alvó faszi, szerintem teló nélkül ment haza, már láttam körülötte gyülekezni az orkokat :D
  • Yeltzin
    és mit szóljon DJ Jürgen? :D
  • Amse
    aztaqrv@@@@@@@@@@@@....
    brutálgáz.komolyan.(Yeltzin: én nem mentem át ezen a korszakon.akkor én bánthatom őket?:))
    képek is és az irományok is jóak.
    egyedül a szendvicses bácsi szimpi :D
  • Jano
    Dieter Bohlen forog is a sírjában rendesen. :O)))
  • Yeltzin
    ez teljesen igaz, mind átmentünk ezen a sötét időszakon :)

Blasta szerintem inkább az idejemúlt zenékre gondolt, csak túlfogalmazta :) Manapság, amikor már az elektronikus zenei kultúra elég komoly szinten van, tényleg gáz ilyet hallani. De ez van.
  • Jano
    "Én is hódoltam a rave-nek, a happy hardcore-nak és a technonak kb. 5-7 évvel ezelõtt. Aztán pápá, éreztem, hogy ebbõl kinõttem, gondoltam az igényesebb zenében van a jövõ. De ez a parádé, erre tökéletesen rácáfol. Itt láthatjuk, hogy a mai fiataloknak nem nagyon kell más, mint 140-150bpm-es primitív ritmusok..."

Te már túl vagy rajta, ők _még_ nem.
    A többség közülük is fejlődni fog korának előrehaladtával, és túllép majd ezeken. Ezért nem kell bántani őket. :)

És több jó nőt is kirakhattatok volna! :@
  • Blasta
    Mást is terveztem, de így alakult. Ha lett volna BÁRMI egyéb jobb programom a szabadban, akkor azt választottam volna :-)
  • Yeltzin
    neki csak a szája nagy, ez ma kiderült egy pedo-szex témájú beszélgetésünkből :D
  • Punkerwork
    olyan emberek jöttek szegedről és hasonló "közeli" helyekről a bükki túrára akikkel elötte soha nem találkoztunk és mégis nagyon jó hangulatú 2,5 napunk volt.
  • G_ArchAngel #8309
    szánalomparádé...
    Blasta pénteken még azt mondta nekem, hogy erre a hétvégére elköltözik a környékről, közben meg ott fotózgatta a ciciket...:P
  • Yeltzin
    A Parádé, ahogy mi láttuk :) www.nefotozz.hu
  • G_ArchAngel #8307
    1., Mikor mész Te egyetemre és hova?
    2., Yeltzinék szerintem arrafelé is szívesen túráznak/túráztak...
  • Sné Zsuzsa
    Ááá...csak egyik gondolat után jött a másik, semmi különös :) Csak bulihoz kötöttem a barátokat, meg a beszélgetéseket és részeg emberrel nem igazán lehet barátkozni (mélyen).

:) Szal ennyi.

Angel> Yeltzinnel már tegnap beszélgettem és jó fej :) Csak én Szabolcs legeldugodtabb részén, pontján élek...gondolom ők meg Bp-iek :( Bár mindent meg lehet oldani...caak annyi, hogy nem gyakran tudnék velük találkozni...de legalább tudnék velük fotózni menni :) Csak optimistán! :)
  • Yeltzin
    lol, ez tetszik, szervezzük bulit, hozok kamerát :D

beugró: 2 nő (asszony nem lehet, idegen kell)
  • G_ArchAngel #8304
    egyre durvább, már egy kisebb mennyiség (1-2 üveg bor) urán simán felajánlom a szolgálataimat a kedvesem barátnőinek, vagy barátaim barátnőinek/feleségeinek...:P
  • Blasta
    lol

Ismerem az érzést, ki lehet ám nőni :-DDD
  • Gladiator
    :DDDD
  • G_ArchAngel #8301
    "fal nem lenni akadály, Tarzan erős, fúr lyukat..."
    :PPP
  • ivjoe
    :DDDDDDDD
    Ok, csak akkor vigyázni kell, hogy mindenkinek a segge a fal felé legyen! :D
  • G_ArchAngel #8299
    Én meg nagyon nem vagyok normális, mikor iszom: állandóan levetkőzöm, majd fajra, nemre, korra való tekintet nélkül mindenkit megakarok dugni...:DDD
    Rendezünk fórum-talit, piálással?
    :DDDDD
  • Blasta
    Értem én, de eléggé félreérthető: "aszittem normális emberek, de ittak"
    Én -és pár haverom- kurvára normálisak vagyunk mikor iszunk, csak a mértéket kell ismerni, illetve magadat.
    Zsu egyszerűen rossz társaságba került.
  • ivjoe
    Pedig a piától elvileg okosabb leszel! o.O
    Van ugye a gazzellacsorda, na, ugye a csorda olyan gyors, mint a leglassabb tagok. Jön az oroszlán, mivel a lasabb tagok hátul vannak a gyorsabbak meg elől, de egy csordában, így az oroszlán a lasabbakat kapja el elősször. Így, mivel a lassabb tagok "kiesnek" a csordából, az egész csorda gyorsabb lesz.
    Így van ez az alkohollal is. Az agysejtek olyan gyorsak, mint a leglassabb. Jön az alkohol. Leszedi a lassú agysejteket, így agyműködésünk gyorsabb lesz.

(Ratyi volt, meg off is, de még kóma vagyok, sry.)
  • ivjoe
    dehogy :D
  • G_ArchAngel #8295
    "Hallod...elmentemmultkor egy bográcsozásra, ahol csak egyetemisták voltak....azt hittem azok legalább normálisak lesznek, de azok is ittak.."

Zsuzsa baja is az, hogy normális haverkodás helyett agyatlan piálás volt...