25245
-
#8294 Én csak nem fedeztem fel az összefüggést az alkohol és az igazi barátok megléte között, de ezért most nem kell cipóra verni az arcom! :-) -
G_ArchAngel #8293 Blasta, Galy, Yeltzin korrekt túrákat szokott szervezni, szerintem bevesznek a partyba, csak bírd a sör+jäger kombót...:) -
G_ArchAngel #8292 vagy én?...:P -
#8291 igen, most mélyen megbotránkoztunk, és kezdjük a száz miatyánkot :D -
#8290 Azért max Punker fog szólni. -
#8289 Ööö....na jó...gondolom a csúnya szavakkal van abaj...sry....le is léptem akkor...hupsz -
#8288 Akkor te még sosem tapasztaltad a falu varázsát? Egyébként (már nagyon átmentünk offba) igazad van. -
#8287 N amost mi van???? :))) De komolyan.... -
#8286 Nekem is furcsa, bár tapasztalataim szerint a legtöbb ember megáll a szellemi fejlődésben 16 éves kora körül, csak ösztönösen jól titkolják... :) -
#8285 Na állj!
Milyen ismertetőt?
Gladiátor: nem hinnéd el...23, 24, 26 stb. A barátom 27 -
#8284 jesszus, hány éves barátaid vannak, 12? -
#8283 köszi ezt a kis ismertetőt magadról -
#8282 :))))
Értem.
Úgy unom már, hogy egyszerűen nem lehet egy igazán jót bulizni...úgy értem anélkül, hogy az ember ne menjen neki egy-egy részegnek...ááá..alig várom már, hogy kiszabaduljak ebből a szarból (város) itt nincs egy olyan ember sem, aki szeretne pl fotózni, aki eljönne velem a természetbe...ááá..tököm ki van (ami nincs, még az is). Hallod...elmentemmultkor egy bográcsozásra, ahol csak egyetemisták voltak....azt hittem azok legalább normálisak lesznek, de azok is ittak..én is szeretk inni alkalmanként (egy évben max 3x vagy 4x), de arra vágyok, hogy igazi barátaim legyenek, hogy úgy bulizzak haverokkal, hogy nem dumálnak bele semmibe, hogy elengedhetem magam, hogy nem szólnak be, ha vmelyik havernak beleülök az ölébe, hogy nem kurváznak le ezért, hisz rohadtul nem akarok senkitől sem semmit, mivel nem vagyok ribanc, de a testi kontaktus fontos része az életemnek és imádom megölelni azt, akit komálok és a tököm ki van már, hogy a "baráti" körünkben mivel mepusziltam az egyik srácot leringyóztak a hátam mögött....ÁÁÁÁÁÁÁÁ....FÁKKK!!!!! UTÁLOM, HOGY NINCSENEK IGAZ HAVEROK!!! MENJEK MÁR EGYETEMRE ÉS LEGYEN LEHETŐSÉGEM ÉRTELMISÉGIEKKEL HAVERKODNI!!!!
Nos...ez egyáltalán nem jön ide...de jól esett kiírni magamból...sry -
#8281 jesszus, minek gondolsz engem? :) nem járok ilyen (megjegyzem, szerintem) szarra. borzalmas volt az amit láttam. a nagy helyzet az volt, hogy pesten aludtam tesómnál, neki meg 20 méterre van a hősöktől a lakása, szal kimentem flényképeztem párat, majdnem megvertek, láttam hányást, 13 éves részeg kiscsávót, embereket akik belőtték magukat, ott szívták a joet mindenki előtt..... egyedül az e-klubos kamionon táncoló csaj tetszett tangában. szép formás volt. nem fényképezte le vki? -
#8280 ez volt a szebbik arca :D
a rondábbik holnap a nefotozz-on :) -
#8279 Hű de faca...ilyen is volt a parádén?? Jó volt? -
#8278 nem volt álványom, szal kicsit be van mozdulva, ezt nézzétek el
Parádé
-
#8277 pocsék :/
[IRÓNIA] -
#8276 ha esetleg bébiszitterkedni akarsz, azzal is foglalkoznak :D -
G_ArchAngel #8275 köszi, egyébként lakást is keresünk...:) -
#8274 Dr. Makkos Ingatlaniroda
Ha az ember leszáll a négyeshatosról a Széna tér és a híd között (nemtom a megálló nevét), és körülnéz, az egyik sarokházon meglátja a kurva nagy feliratot. Évente asszem kb. 3 tanfolyam indul, tapasztalt fotóriporterek oktatnak, elmélet és gyakorlat vasárnaponként.
A jobbak képei valamelyik ügynökségen keresztül eljutnak pár magazinhoz (lakás, kertész, blikk stb), és a kiválasztottak így eljutnak Nirvánába :)
telszámot nemtom, Expresszben találtam (persze úgy hirdették a geciek, hogy "tanfolyam munkalehetőséggel"... na persze végül is 1% lehetőség megvan) -
G_ArchAngel #8273 azért oszd meg velünk a részleteket...
(pls)
-
#8272 te ébren vagy???? húzzá MSN-re, sűrű a mai programom :D -
#8271 egyrészt én nem akarok fotóriporterré válni
másrészt az analóg technika nem érdekel
harmadrészt a PS-t kösz, vágom :)
negyedrészt eddig 120 emberből egy jutott be egy újsághoz, úgy, hogy szerződése van
25k egy hat hetes tanfolyan, valahogy úgy érzem, hogy az én jövőm nem ilyeneken múlik.... fotózni tudok, tisztában vagyok vele, mitől lesz egy kép olyan, amilyen, ezek után már csak szerencse és kitartás kell (és pénz)
a hasznosat úy értettem, hogy azoknak, akik tanulni akarnak, eddig nem mélyedtek bele komolyabban, szeretnének pár mestertől okulni, nekik megéri -
#8270 Ha ez olcsó és hasznos, akkor miért nem kacérkodol vele? -
G_ArchAngel #8269 azon én is leakadtam, amit a fotóművészetisek odavakoltak a negatívra, azt inkább meghagynám a festőművészeknek, mert akkor a mű kreatív, így meg erőltetett... -
G_ArchAngel #8268 szürrealista kacsaröpte, nem értékeled?
:P -
#8267 Színművésztin a ponthatár szerintem elég szubjektív, tesóm oda jár, akit felvettek azt 123-al tették, azon kívül mindenki 0 pontot kapot. -
#8266 én igazándiból operatőr, vagy rendező akarok lenni, de a színművésztire elég kemény a ponthatár, szal szentem az kilőve, de mindenképpen ilyen "képalkotás" félével akarok foglalkozni. ja, és nem festő akarok lenni:) -
#8265 van egy cég, akik tanfolyamokat tartanak (amúgy ingatlanos cég), többek között fotóriporterit (a főnök az volt régen), és ők eljuttatják a legjobbak munkáit pár laphoz, ha érdekel a pálya
nagyon olcsó a tanfolyam, talán még hasznos is
a kérdése viszont nem tudom a választ :D -
#8264 tán bulvárfotós e vagy! -
#8263 egy ilyen blikknek hírekhez kapcsolódó képeket fotózó ember mennyit keres? meg melyik suliban tanítják ezt? -
obe #8262 jah hát akinek nincs szeme, érzéke ehhez az üldögélhet évekig bármilyen suliba, akkor sem tud egy épkézláb képet összeheggeszteni:)
de akinek van affinitása ehhez, annak egy jól megválsztott iskola segithet fejlődni, továbblépni, vagy akár csak uj kapukat tárhat fel...
fotoművészet utolsó számában (asszem), iparművészetis végzősök munkái kerültek bemutatásra: hát valami borzalom, ezért kár volt a padot koptatni egyeseknek, pedig ez a suli képviseli jelenleg a legmagasabb képzési szintet elvileg...
érdemes belepillantani.:( -
#8261 Anyám! -
#8260 EXIF:
Camera Make: Nikon
Image Date: 2005:05:03 15:10:07
Informatív EXIF adatok. :D -
#8259 mósön blúr vazze -
#8258 na igen... ehhez kell egy 20 ezer Ft-os kompakt, AUTO mód, és fél óra punnyadás a városligeti tónál...
na meg egy FotoArt oklevél, anélkül semmit sem ér az egész :) -
#8257 Gondolj bele, ide elvileg a legjobban sikerült képeit rakják a tanulónak. :DDDD -
#8256 Ezt még én is lehajazom. :D -
#8255 ASZTA!!!!
:-)))