25245
-
G_ArchAngel #19359 elvileg így épült fel:
bevezető képek (eligazítás, külszíni fotók)
út lefelé
fúrás
robbantás
gépi munka
pihenő
műszak vége
portrék a bányából és velük szemben portrék ugyanazon emberekről a privát életből (6 bányászról)
záró képek -
#19358 a portré se rossz -
G_ArchAngel #19357 bauxitbánya, Halimba -
G_ArchAngel #19356 ilyenek nem voltak, még dohányozni sem szabad:) -
#19355 sry, melyik bánya?
nekem a 2. jön be, de ne kérdezd, miért -
#19354 :D -
G_ArchAngel #19353
-
#19352 szeva Geribó! :)
-
G_ArchAngel #19351 a memóriakártya a film hordozórétegének a megfelelője, az érzékelőlappal együtt alkotják a "filmet", ne haragudj, hogy nincsenek külön CSAK memórikártya honlapok, hanem a digitfotós oldalak vannak olyan buták, hogy az alapvető fotós fogalmak és gyakorlatok között publikálják...
ennyi erővel lehetne külön a vakuknak, távkioldóknak is honlapot készíteni, nehogy már a makrófotózás szabályaival összekeverje a kedves érdeklődő...
-
banánosdzsó #19350 Memóriakártyának nemsok köze van a fotózáshoz, hogy milyen képet tudok csinálni... Ezt akartam leírni, és ha te úgy értetted hogy én mennyit értek a memóriakártyákhoz, akkor szövegértelmezési problémáid vannak. -
#19349 Erről jut eszembe hogy nekem meg van a Sevcsik-Heffele: Fényképészete beszkennelve. :D
Szal ha van olyan hárdkór érdeklődő akinek kell és nem akar antikvárium-böngészésbe kezdeni (pár éve elég ritka könyv volt, lehet most jobb a helyzet) annak esetleg fel tudom tölteni valahova... 1 CD-nyi anyag kb. -
G_ArchAngel #19348 vegyél könyvet, ott a National Geographic fotósuli sorozat, ha azon túlvagy, akkor elmondhatod, hogy az alapokról hallottál, alexandria.hu oldalon elég kedvezményes, ha egyszerre megveszed mindet - nem fogod megbánni...
de ha hardcore könyv kell, akkor antikváriumból a Sevcsik-Heffele: Fényképészet, ott kaphatsz mindent fényhullámoktól a stúdiólámpák beállításáig, igaz digitről egy szó nem lesz benne:)
amúgy meg ne haragudj, hogy mások helyett használom a google-t, és tolom a "lószart" a lusta segged alá...
bár nekem semmi közöm a cikkekhez, de 99%-ban nonprofit munkák, amit inkább megköszönni illene, nem leszólni...
az meg egyáltalán nem evidens, hogy mindenki ért a memóriakártyákhoz, de ha gondolod, akkor a dpreview.com oldalon cikkírót keresnek, bizonyára szívesen veszik a hozzád hasonló szakembereket... -
#19347 -
banánosdzsó #19346 memória kártya cikk :/ sokat segít fotózáskor... -
banánosdzsó #19345 Ezekből lószart lehet tanulni. Mutass már ezekből egy értelmes cikket... -
#19344 Szia Gali -
#19343 első ebben a témában, azt se tudtam mi merre hogyan..:) -
#19342 thx -
G_ArchAngel #19341 igen, nagy "marketingfogás" volt azzal kezdeni, én is kíváncsian kattintottam rá, azt hittem ilyen jó kis felkészüléses, ember és lóközeli riportképek lesznek... -
#19340 Héj! jó a díjugratós képeid közül az első. grat -
#19339 de -
#19338 amúgy mér nem rak mostanában senki képet? meg van halva a topik... -
G_ArchAngel #19337 szép kort élt meg az öreg, nyugodjék békében -
#19336 http://index.hu/kultur/klassz/lucien2533/ -
#19335 fú, nátuttam. blaszat eltűnt mint szürke szamár a ködben :-C -
#19334 Mind blasztáé!
"Szóljon hangosan az ének!" :DD
Amúgy hová tűnt a blaszat? o.O -
#19333 ismyk ezek a panok :-| also blaszaté tán, többit is láttam volna mintha már. [indulna, de nincs mivel] -
400Dani #19332 [center][brutálnagy]INDULTOK! -
#19331 Pedig nem. -
#19330 Ja, aszittem arra mondjahogy. -
400Dani #19329 kúrva -
G_ArchAngel #19328 ez a nagy beismerés topic?:)
az enyém átlagos, de játékos:DDDD -
400Dani #19327 Kicsi. -
#19326 A nagy. -
#19325 én spec fölöslegesnek érzem rajta az effektet. szentem a kis DOF bőven elég lett volna... -
efem #19324
velemeny? -
#19323 thx! -
400Dani #19322 Viasat History egy óra múlva -.- -
efem #19321 ennek a mikentjere/mukodesere kivancsi lennek, nincs valami ropke leirasod/tapasztalatod? -
#19320 Sziasztok. Már olvasom egy ideje a fotós fórumokat itt, még nem írtam mostanáig, de azt hiszem ezt érdekesnek találjátok majd:
Katt1
Katt2
Katt3
Bocs ha volt már