25245
-
#19319 csaka kántőrsztrájk -
#19318 Játssz a Riddick-val. -.- -
G_ArchAngel #19317 skype? -
400Dani #19316 lál -
400Dani #19315 A fejüket se bírták tartani (6mp-es expók, mindig bemozdultak, majd beígértünk nekik valami segélyt másnapra, egyből lemerevedtek :D). -
#19314 mindig ez a bajom az fps-ekkel... nem látom a lábamat!4 -
Lateralus #19313 Nagyon jó.
Két cimbora nem segített tartani addig a fotóstáskát? -
G_ArchAngel #19312 hogy lehet előre/hátra menni?
fegyverek vannak?
-
400Dani #19311 quicktime, 4.8megz:
[center]
-
#19310 voltam tegnap a PeCsában fényképezni Dream Theater koncerten, akit érdekel, hogy mit szerencsétlenkedtem össze, annak itt az első és a második adag... -
G_ArchAngel #19309 Párizsi fotóművészek és Párizs magyar szemmel a Mai Manóban... -
#19308 ez komoly:D -
#19307 Pazdet. -
Lateralus #19306 -
400Dani #19305 create your own bokeh
[horogkeresztben gondolkodik] -
partyzoo #19304 Van saját fotó is és mások képem is fent vannak, igen... Van amúgy minden nálunk, csak az oldal neve ilyen bulizós fajta.
Amúgy igen Sony-val készültek a képek.
A felső pedig egy Hock Zoli nevű srácé, szerintem zseniális.
Ennyi :)) -
#19303 Mármint a kép. :) -
FixY #19302 Hát izé... fotozz.hu gyakorlatilag azonos a pixinfo.com/.hu-val és mint kiderült, a cikkeik fenntartással kezelendők.
Mást ne mondjak, napokig ott volt egy cikk valami háttértároló eszközről Vosonic márkanévvel, holott a Vosonic-nak köze nincs hozzá.
Szóval csak óvatosan. -
#19301 Másba nem tudtam belekötni. :)
Mondjuk csak azt nem értem, hogy a legfelső kép, hogy jön a partyoldalhoz, ami mellesleg izomjó. -
G_ArchAngel #19300 nem mind, van saját fotója is, asszem írta, hogy Sony Alpha100-asa van... -
#19299 Szóval ezek nem a te képeid, hanem azoké a fotósoké, akik az oldalnak dolgoznak, te pedig belinkeled őket ide az oldal reklámozása céljából? -
partyzoo #19298 Máshogy nem tudom. Ahogy feltöltik rögtön rárakja, és letörli az eredetit... Sorry -
#19297 ez bejövős, csak az a ronda logó nem kéne oda. -
partyzoo #19296
Hock Zoltán - Things -
partyzoo #19295 -
partyzoo #19294 -
400Dani #19293 Remélhetőleg jó a hangosítás -
gabatika #19292 Féner - Tripont :-) -
gabatika #19291 Fotóesszé-pályázatot hirdet a Sajtófotó Alapítvány
A pályázat célja: a magyar mindennapi élet és valóság valamely kevéssé ismert, vagy problematikus területének felderítése és a fotográfia eszközeivel történő, magas színvonalú ábrázolása.
A pályázat nyilvános, azon bárki részt vehet.
A pályázat szinopszisát (az elképzelés rövid leírását, elkezdett témafeldolgozás szemléltetésére néhány képet) legkésőbb 2007. június 15-ig kérjük a következő címre beküldeni:
SAJTÓFOTÓ ALAPÍTVÁNY /Magyar Fotóriporterek Társasága/
1062 Budapest, Andrássy út 101.
A beérkezett pályázatokat a Sajtófotó Alapítvány kuratóriuma bírálja el.
A nyerteseket 2007. július 01-ig értesítjük a szinopszisuk elfogadásáról.
A két nyertesnek - a fotóesszé létrehozásának idejére - az Alapítvány 500.000 – 500.000 forint ösztöndíjat biztosít.
A művek leadási határideje 2007. november 15.
Az Alapítvány az elkészült munkát - ha arra alkalmasnak találja - saját költségén kiállításon mutatja be, illetve támogatja annak könyv formájában történő közzétételét.
A Sajtófotó Alapítvány Kuratóriuma:
Bánkuti András, Koncz Zsuzsa, Kovalovszky Dániel, Szigeti Tamás és Kiss – Kuntler Árpád a kuratórium elnöke
Kérjük, hogy a pályázók pontos időpont, és kiírási feltételek betartásával küldjék be a pályázati anyagokat. Kiss - Kuntler Árpád kuratóriumi elnök
Egy millió forint összdíjazású fotópályázat
A Bayer Hungaria Pozitív természet címmel hirdetett fotópályázatot, melynek részletes szabályzata megtekinthető a www.bayerfotopalyazat.hu vagy a www.mafosz.hu weblapon. -
Gabo #19290 A National Geograhic fotós könyvei is ajánlottak. Közérthetően és kellően olvasmányosan foglalkoznak a témával. -
#19289 Köszi. -
G_ArchAngel #19288 Szia, nézegesd ezeket:
fotozz.hu cikkek
pixinfo.hu cikkek
DFM online cikkek
-
#19287 Sziasztok!
El szeretnék kezdeni kicsit komolyabban foglalkozni a fotózással, vettem is egy Canon S3-at. A kérdésem az lenne, hogy tudnátok-e olyan netes oldalt mondani, ahol a fotózás alapjai vannak leírva? Köszi. -
gabatika #19286 megjelenítés, beállítások fül, speciális, színkezelés -
#19285 windowst nem lehet vhogy sRGB-re állítani? -
400Dani #19284 Úgy érted, hogy ezzel én is szoktam szívni? :) -
G_ArchAngel #19283 a géped sRGB színtérben és a PS is ebben van állítva, akkor ez a helyes - a windóz képnézők, illetve webes felületek más színt fognak eredményezni
de ezt Dani tudja igazán:) -
#19282 az normális, hogyha a PS-ben megnyitok egy képet, teljesen mások a szinek, meg sötétebb, mintha a win képnézegetőjével nézem? Melyik az "igazi" kép és hogy lehetne elérni, hogy mindig ugyanazt lássam? -
#19281 ja igen, úgy a helyes. amúgy itthon vagyok már több mint 1 hónapja szeptemberig. -
#19280 "Na igen... Épségben hazaértem, majd lesz post is, csak most még próbáolok hozzászokni az új helyzethez, és nem igazán van időm. Majd a héten valamikor csinálok vagy 2-3 postot."