25245
-
#19399 Kár, h lemaradtam róla, jól jött volna, mert a jövőhéten aktot kell fotóznom... bár ötleteim meg jóizlésem van, uh akkora probléma nem lessz- de azt hogy hogyan fogom leküzdeni a zavaromat az már más kérdés... (szerintem én nagyobb zavarban leszek mint a modelljeim ) -
G_ArchAngel #19398 lehet elkellett volna jönnöd - 3000Ft volt minden előadás, Betti egy aktmodellből lett fotós, alapvetően arról beszélt, hogy modellként hogy látta a fotósokat és ez mennyiben segítette Őt a későbbi fotós karrier elindításában...
mondjuk Ő inkább a művészi aktot kedveli... -
#19397 a képen egy fegyver hangtompítója van, a srác célzott éppen a lepke meg megpihent :) -
#19396 A lehető legkomolyabban gondolom, uh. kicsit nagyobb karrierre vágyom mint a tesco katalógus -
G_ArchAngel #19395 talán ezt érdemes lenne letöltened... -
G_ArchAngel #19394 ha komolyan gondolod, akkor kénytelen vagy a közép- és nagyformátummal megismerkedni, komolyabb helyeken csak azzal dolgoznak (és jó esetben digithátfallal)
gondolom nem Tesco katalógusok ruhakínálatát fotóznád:) -
400Dani #19393 hogyan kell értelmezni a képet? -
#19392 Legutóbb még nem volt... (kb 1 hónapja) Jövőhéten megyek, majd tájékoztatlak :) -
#19391 tudom nem profi de ezt most kivételesen berakom ide:
-
#19390 Az álmom az h divatfotósként dolgozhassam- uh nekem nem fog gondot okozni az analogtól félek kicsit, de majd csak belejövök, elvégre azért megyek oda h megtanuljam -
G_ArchAngel #19389 van már klíma?:) -
#19388 D1 fotóstúdió
ajánlom mindenkinek... -
G_ArchAngel #19387 exosztálytársnőnk elvégezte, Neked pont az fog feküdni, amibe Ő majnem beleőrült: portré/stúdió non-stop:) -
400Dani #19386 ezeket hol lövöd? -
#19385 Született pár új fotó is...
további képek az oldalamon: ITT -
#19384 Igen a Práter lessz az... sulikezdést még nem vártam így :D -
G_ArchAngel #19383 köszi...
és merre jelentkeztél?
sok suli nincs és Neked a Práter lenne a legjobb, de gondolom megkérdem:) -
#19382 az 5. és két utolsó bejövős, grat. -
#19381 Szió!
Engem is erőteljesen érdekelne a könyvanyag... nekem kötelező lessz és akkor nem kéne felkajtatnom- azt hallottam most is nehéz beszerezni... előre is htx -
#19380 Ha mar ilyen keszsegesen felajanlottad engem erdekelne. Tobbit privatban -
Aspyrin #19379 Kompakt? :) Ehh, brutális az a nagy vaku rajta. -
Gabo #19378 Engem a 3. portré és a 6. bemozdulásos robbantás előkészítős kép fogott meg igazán. A portrén a szemek azonnal megfogják a néző tekintetét. Van bennük gyanú, fáradtság talán némi feszültség is. Az arcról le lehet olvasni egy olyan környezet, munka hatását, ami nyomot hagy az emberen. A robbantás előkészítésnél a bemozdulás dinamizmust ad a képnek, tetszik.
De összességében az egész sorozat nagyon jó, hozza a klausztrofób bánya hangulatot. Azt hiszem a vakú tönkre tette volna ezt a hatást, elvégre egy bánya nem egy fényárban úszó hely. Lehet, hogy így zajosak lettek a fotók, de szerintem ez az a helyzet, amikor a képzaj javít a képeken, nélküle talán túl sterilek is lettek volna a felvételek. -
G_ArchAngel #19377 de nem Canon:)
igen, "kicsit" fejnehéz:) -
#19376 S9600 is kompakt :) egyébként érdekesen néz ki a G7 azzal a nagy vakuval. -
G_ArchAngel #19375 Canon-nál a G7-esen és az S5 IS-en van vakupapucs, a többi, forgalomban lévő kompakton nincs... -
banánosdzsó #19374 Ja neked lehet rá rakni ilyen cuccokat is?:) Nekem egy fujifilm finepix a400-am van, amire nekem kell arra jó. -
G_ArchAngel #19373 már nincs meg a gép, két szék közt az asztal alá estem, eladtam mert mert másnapra ígérték az új vázat - ez egy hónapja volt azóta ez van:
Canon Powershot G7 incl. Speedlight EX 580 mark II -
Aspyrin #19372 A gép saját? Mert ha jól látom egy egymillás masinával készült a fotó :O Személy szerint a portét ff-ben eltudnám képzelni.
Attól függetlenül, hogy nem vagy a kedvencem a kép rohadttul tetszik -
#19371 mindig van kire-mire fogni.... -
G_ArchAngel #19370 a csoportos fotózást könnyebben viselték, ha egy-egy személlyel foglalkoztam, akkor zavarban voltak - sajnos ez a média hatása: a fotós rossz ember, mert mindenkiben a hibát keresi...
köszi a bulvármédiának... -
G_ArchAngel #19369 Az a jó, hogy Danival teljesen más stílust képviselünk, így nem leszünk egymás konkurenciái: Dani nagyon jó a formák, stuktúrák világában, Ő inkább a fotóművész felé fog elmozdulni, sok fotója nagyon geometrikusan átgondolt és precíz, amolyan Lucien Hervé-stílus...
Én meg maradtam a ember/társadalomábrázoló fotóknál:) -
#19368 szvsz jól is tetted, így megmaradt a bánya feeling, vakuval nem lenne az igazi. (a felszerkód meg nyálcsorgatás tárgya még mindig :)) -
#19367 Szerintem nem félénk, csak fáradt. -
G_ArchAngel #19366 nem használtam vakut, 90%-ban, az EF 24mm f/1.4L USM-mel fotóztam, f/2-es rekeszen és az ISO-t állítottam, ha az AF nem bírta megtalálni az élességpontot, akkor a sisaklámpával rásegítettem, de csak ennyi fény volt:)
a tanár kérése volt, hogy színes maradjon a sorozat, és ne használjak vakut...:)
-
#19365 1, 2, 5.
A portré is jó, kár, hogy ilyen félénken néz az Úr. -
#19364 Szerintem a portré a legdurvább. Az nagyon ott van. -
#19363 második tecc (Y)
btw, kicsit zajosak a képek, milyen koNpakttal csináltad? [vitzel] -
G_ArchAngel #19362 elvileg Népszabadság Online-on fent lesz, de előbb az üzemvezetőség engedélye is kell, mert csak a vizsgamunkához kaptam engedélyt, szélesebb publikációra nem... -
G_ArchAngel #19361 nekem a 6. a kedvencem, szeretem a szándékosan bemozdulós, sötét képeket:)
van is jópár a töltetek behelyezéséről:) -
#19360 publikálod vhol? hol?