795
Kijütt A Filmzene!A Film is nemsokára meglesz:)
-
#457 hát lol.. szvsz a második sokkal szarabb volt és 10 szer érzelgősebb! -
#456 #358 -
Augustus Gigo #455 -Neo:"Ha bejutottál,ki is tudsz jutni..."-úgy mondta,mintha őrült lenne,és nyugtatná magát...
-
Augustus Gigo #454 Ja igen mikor a hőst egy hajón tengerre bocsájtják -
Cvd #453 Az már szerintem csak egy agyohasznált klisé akart lenni. Tudod, amikor a film végén a halott főhőst lassan elviszik a válukon a többiek - lásd pl. a Gladiátor-t. -
Augustus Gigo #452 Szerintetek Neót hova vitték a gépek végül? Először azt hittem vissza az erőműbe, de végül nem mutatták. -
ShaiHulud #451 szoval a lenyeg hogy megvolt az a REBOOT cska most nem kellett zionnak vesznie...igy zion is tulelt egy rebootot ami remelhetoleg az utolso reboot volt...mert most lett "tokeletes" a matrix...gondolom erre utal a vegen Seraf es Orakulum dumcsija...hogy hitt benne... -
ShaiHulud #450 :D jah mar ott Krealt valamit:D es ott megtanitottak mar hogy "everything needs LOVE!" -
#449 Jah és tökjól megtanult sütit sütni is!!!!!! -
ShaiHulud #448 hat ugye Sati tul kepp egy program es a gepek vilagaban szuletett es utana kerult be a matrix vilagaba...
ha meg az emebrek reszet nezzuk akkor ugy nem lehetseges a dolog hogy elobb megteremtodik a matrixban aztan hirtelen megjelenik kint:D hanem a gepek a mezon megteremekenyitenek egy petesejtet ekkor rendelnek ehez a matrixban hozza egy szulot...es aztan az "hordja ki" :D -
#447 tényleg. és ha a mátrixban született egy gyerek, akkor a gépek világában az ember mezőn csak úgy teremt egy ember, vgy hogy volt? -
ShaiHulud #446 baszki tenyleg...talan igy hogy o lesz az uj architekt egy olyan architekt lesz akiben megtalalhato egy "testben" a mostani rideg architekt es a mostani erzelmes oraculum... -
#445 nemtom írta-e már vki, e azé elárulom, hogy a régi orákulum helyett lett most már a kiscsaj. a kiscsaj is építő lett. mondja s, hogy én csinltam az eget Neonak, hogy örüljön. na, csak ennyit akartam. -
Cvd #444 A kislányról már volt szó az Enter the matrix-ban, ha játszottál vele. Mikor Niobe beszél az Orkulummal, az elárulja neki hogy miért néz ki máshogy. Azt mondja hogy két program elvitte a Merivingiaihoz az ő "Termination code"-ját, amit a Merovingiai haszált is, így új testben kellett visszajönnie. Ez a két program azért tette ezt, hogy megmentse a gyermeküket. Természetesen ezt az Orákulum előre tudta, de nem tett ellene semmit, mert a gyermek nagyon fontos lesz a jövőben, mert meg fogja változtatni mindkét világot örökre. Nyilvánvaló hogy ki a gyerek, meg a két szülőprogramja. Viszont a kislány eddig nem bizonyult túl fontosnak, úgyhogy itt hagytak nyitva egy szálat. -
#443 Most néztem meg a filmet fél órája a moziban és szerintem nagyon kiráály! :) -
ShaiHulud #442 hidd ezt... -
ShaiHulud #441 gondolom mivel tobb tekercsbol van osszerakva a komplett film..elszakadhatott a cucc es ujra kellett a gepesznek fuznie:D -
#440 ja, meg nekem volt eg yfasza kis filmszakadás, amikor az a faszi ordibál a kiskölyökkel aki elejti a töltényeket, na akkor nemtom mit csináltak, de feoltották a lámpát is meg mindenfaszt. szerencséjük, hogy nem pont a smith vs. Neo harcnál történt mindez. -
#439 lol bazzeg ez a legkönnyebb válasz...
ha egy lószarról cinálna valaki filmet abba is belemagyaráznál egy gagyi történetet.
nem veszed észre mennyi faszság, mennyi értelmetlen logikátlan(!) dologgal van tele a film?
ezt még az is elismerte aki igazi fann -
ShaiHulud #438 hehe te meg maradj csak felszines...itt nem magyarazas van hanem kozos elmelkedes...igy konnyebb belatni a felszin moge...persze csak az tegye aki ezt igenyli..de latom Te nem...ez is egy allaspont...az ilyenek maradnanak a Matrixon belul :D -
#437 ja, a másik meg, hogy olyat is mondtatok, hogy a smith azért tudja lemásolni magát, meg átmenni a való világba, mert ne lemásolta, vagy a mi, az M1 végén. de nem. a smithnek ez már a 2.0-ás verziója, ami ennyivel ötbbet tud. -
#436 ennyi baromságot...
ha egy filmet magyarázni kell akkor az már régen rossz...
ez a mátrix revolutions tiszta superman és dragonball keverék -
ShaiHulud #435 vagy epp az hogy ennek igy kellett lennie...igy tudta Neo beteljesiteni a sorsat(karmajat) -
ShaiHulud #434 jah a lenyeg hogy tudott rola a fogep is csak eppen nem tudott ellene mit csinalni... -
#433 jaaaaj, meg a másik ami még tetszett az az amikor lelassítják, és az esőcseppek csak álnak a levegőben. meg amikor berepültek abba a házb és ott verekedtek, és csak a fekete alakjuk látszott, az is jól nézett ki. -
#432 sokan írtátok azt, hogy a főgép nem vette észre, hogy smith elkezdett terjeszkedni, meg minden, és erre Neonak kellett felhívnia a figyelmét. NEM. Neo nem azt mondta, hogy: "Hogy figyelj már te gyökér, há' nem látod, hogy mennyi Smith van??!" Henem azt mondta, hogy: "Már te is észrevetted, hogy mennyi SMITH van" vagy, vmi ilyen faszságot. -
ShaiHulud #431 hoppp esetleg az uj kivalasztott?:D -
Augustus Gigo #430 +elvileg nem volt semmi értelme a létezésének/nem volt feladata -
ShaiHulud #429 hat vegulis ez is lehet:) az architect es az oracle orokbe fogadott gyermeke lett :) vagyis ove a jovo:D -
Augustus Gigo #428 csak mer takor örökölhetett vmit a szüleitől és ezáltal egy új tervező/építészzé vált vagy ilyesmi... -
ShaiHulud #427 az egyik valami aram ellato bizbaszgeci volt a masik meg valami programozo akarmi -
Augustus Gigo #426 Húúú Sati szülei mivel foglalkoztak? -
ShaiHulud #425 itt is feloszlott egy pillanatra amikor kozvetlen ott voltak a celpontnal pl a nigger fo tankosnal:) na meg ez ilyen hit and run-os formacio volt. annyira ezek is kinyiltak hogy ne akadalyozzak egymast....na meg lehet hogy maguka sem kimeletek mert ugyis fogytan volt az aram...ha azt vesszuk hogy halottak voltak a "batterik" a matrixban Smith miatt:) -
#424 De az orákulum mondta, hogy az építész nem lát túl a mátrixon és csomó dolgot rosszul tudott... -
Augustus Gigo #423 télleg, akkor végülis csak ez a zion létezett eddig?Mert az építész előzőleg mintha máshogy állította volna. -
Augustus Gigo #422 jó annyiban igaz, hogy aki fel akar szabadulni, azt nem üldözik ügynökök -
#421 Igen, csakhogy amikor a pirhanák támadnak a zárt formáció feloszlik, hogy minden hal egyedi támadópozíciót vehessen fel és ne akadályozzák egymást. Ráadásul az áldozat is megzavarodik mivel nem tudja, hogy milyen irányba védekezzen. Itt meg minden őrszem egy csomóban zúdolt előre. Ha az embereknek lett volna vmi robbanólövedékük simán kinyírhatták volna őket... -
Cvd #420 Szerintem azért más a vége mint ahogy az első rész után állt a helyzet. Ott ugye Neo kemény gyerek lett a Matrix-ban, de azon kívül semmit se változott a helyzet. Itt a vége a következő: Béke van, az embereket továbbra is tenyésztik, de szabadon dönthetnek hogy bent éllnek-e vagy kimennek. Valszeg úgy is csak a kis része megy ki. A kint lévők meg megkatják a szabadságukat amit akartak. Nem kell a háborúra elpazarolniuk az erőforrásaikat, akár a Föld újraformálásának is nekiállhatnak. Gyakorlatilag elérték amit az első rész óta akarnak. Ráadásul mivel nem a gépek kezdték a háborút, sőt ők elkerülték ameddig csak lehet, most talán újra bizalmat kapnak tőlük és együtt is működhetnek. Ennek a jövőképnek szerencsére csak a lehetősége mutatkozik mega film végén, mert ha mondjuk úgy van vége hogy az emberek seggrepacsiznak a gépekkel és mindenki boldog, akkor az lett volna az igazi nyálas amcsi filmvég. Szerencsére ezt elkerülték, és normális határon belül maradtak.
Ja még valami: Az Építész megkérdezi az Orákulumot, hogy meddig tarthat a béke. SZVSZ ennek az a lényege hogy a békét az emberek veszélyeztethetik, csak rajtuk múlik hogy mi lesz a jövő, tudják-e már egyenrangú félként kezelni a gépeket. -
ShaiHulud #419 :) jah az a atfutos jelenet az jo volt...gondolom valami vegtelenitett ciklusba kerult...ahol a feltetel hogy kilepj belolle a vonaton valo tartozkodas volt:) -
#418 Nem értem, hogy sokakat miért zavart a repkedős verekedés, amikor az már az előző részből is kiderült, hogy mennyire erős Neo.Ezen a szinten már hülyén nézett volna ki egy kis elkaratézgatás egy szobában.Szerintem pont így lehetett érzékelni, hogy mennyire hatalmas és erős a 2 ellenfél, akik képességei már rég túlnőttek mindenen és mindenkin.
Arról nem is beszélve hogy ha Neo az 1.részben is repült, a 2.részben is repült, akkor most miért nézett ki hülyén?