795
Kijütt A Filmzene!A Film is nemsokára meglesz:)
  • Augustus Gigo
    de a gyerek is a valóságban van! most nézem éppen! lerombolt város, hó esik, romok közt szaladgál a gyerek, szülők hvják a gyereket, gyrek szalad haza, erre ügynökök lesznek a szülők
  • Gery1980
    Tesódék hazudtak:D
  • SoDI---
    A filmek csak az animatrix-szal és mellette az Enter the Matrix betétjeleneteivel igazán kerekek :)
  • GregSB
  • Gladiator
    jó az animátrix? nekem tesómék aszondták szar. szentetek?
  • SoDI---
    Kisgyerek lát két ügynököt. A valóságban pedig egy elem.

Na bumm, mi ezen annyira meglepő?
  • Gladiator
    úgy látom dinamyc már elmondta amit én az előbb.
  • GregSB
    Emlékszem mostmár én is.

Hmm érdekes...
  • SoDI---
    Nem az eműműbe vitték :)
    Jajj. Egyszerűen egyik jelenetben a Mátrixban vagyunk, a másik pillanatban ugyanezt a gyereket mutatják a valóságban.

Ennyi.
  • Augustus Gigo
    JA cypher is áruló volt és nem gondolta sneki, hogy egy program költözött belé!
  • Gladiator
    az egész mozi onnan tudta, hogy látták a mátrix2-t. ha ők nem átták volna ők se tudták volna. ha Neó látta volna a mátrix2-t, ő is tudta volna.
  • Augustus Gigo
    JÓ de az ügynökök a gyereket az erőműbe vitték, illetve a gyerek háza egy lerombolt város mellett állt
  • SoDI---
    Én emlékszem.
    Kigyerek játszik a kertben, hívja az anyja. Fut feléjük, de amikor közelebb ér, két ügynököt lát a helyükön. Mi ebben olyan különös? Mész a mátrixban, és egyik ember helyén ügynököt látsz. Ilyen első két részben sokszor megtörtént.
  • Augustus Gigo
    Talán majd a DVD-n lesze gy director's cut változat, mint a szárnyas fejvadász esetében is, és végre a sötét végetr is meg lehet nzni, mely miatt az egészet újravágták júniusban/reloaded kritikái miatt/
  • SoDI---
    Ezért volt szinte tapintható a csalódottság amikor az ember kijött a moziból. Nagyon jó befejezés, csak éppen nem meglepő.
  • GregSB
    Aha, biztos. Egyáltalán nem emléxem erre a jelenetre :)

Na majd Szerdán megnézem...
  • SoDI---
    Le vagyok maradva.
    Lesz Animatrix 2? :)
  • SoDI---
    Szerintem nem kell többet mögé gondolni, mint ami egyértelműen látszott. Neo meghalt, Smith megsemmisült, a gépek elfogadták a békét, minden mátrixra kötött ember életben maradt, és ha távozni akarnak, akkor nem üldözik őket.

Ennyi. Nem több-
  • Augustus Gigo
    Elvileg jővőre jön az animatrix 2, melyben lesz film morpheus és az előző kiválasztott kapcsolatáról
  • Augustus Gigo
    DE viszont a forgatókönyveket mind ők írták, ugyanúgy , mint az enter the matrixnál!
  • SoDI---
    A gond csak az, hogy a rajzfilmet nem a tesók csinálták, hanem mindegyiket más-más animációs team :)
  • Augustus Gigo
    először a muter és fater integet a gyereknek és utána már két ügynök.
    Régen arról voltak cikkek,hogy Smith betölti magát a való világba.Éppenséggel Bane-nel valami ilyesmi történt.Tehát lehet,hogy az a valóságban volt
  • Augustus Gigo
    az animátrix egyértelműen megmondja h. a valóság sivataga (ha nem is maga a mátrix) egy program ahova az ügynökök mehetnek
  • GregSB
    Hardwired
  • GregSB
  • SoDI---
    melyik fórumról?
  • SoDI---
    No ezt honnan szedi?
    Jujj.
  • GregSB
    Hú most így nem emléxem erre a jelenetre, régen láttam már az AM-ot. Leírnád részletesebben ezt a jelenetet, és hogy miért bizonyítja a lenti teóriát? Legközelebb szerdán tudok belenézni az AM-ba, de addig megölne a kíváncsiság :)
  • Augustus Gigo
    De van!A II reneszánsz II. részében két ügynök viszi el a kisfiut az erőműbe. Elöbb még a szülei álltak ott (női hang, szoknya körvonala) majd közelről látjuk a két ügynököt (szemüvegükben tükröződik a gyerek) majd beviszik az erőműbe. Szvsz kevesen vagyunk a Földön akik ezt kiszúrták de a tesók ide dugták el a magyarázatot. kockázd ki!
  • GregSB
    Baromság. Animatrixban nincs semmilyen erre utaló dolog.
  • [HUN]PAStheLoD
    na megnéztem má szombaton azt nem is írtam semmit :)

talán a sokktól ( nEKEM teCCeTT!!! )
  • Dynamic
    Már ne is haragudj, de én nem hiszem el, hogy ezt komolyan gondoljátok.Persze, hogy te tudtad, hogy ő Smith, hiszen láttad az előző részben meg ebben is, hogy mit művelt.Nem volt nehéz kitalálni, ezt már az előző résznél is tudta mindenki, de Neo nem látta a Matrix Reloaded és Revolutions c. filmet amiből esetleg rájöhetett volna az igazságra ugyebár...
    Valamint,amit Gladiator is írt, hogy a valóságban te sem hinnéd el.Nézőként az ember természetesnek vesz bármilyen dolgot a filmben, de Neo helyében te is csak értetlenül néznél.
  • Augustus Gigo
    MÁSIK FÓRUMON OLVASTAM:

"Érdekes a hozzászólók véleménye és figyelmetlensége. Sokan azt írták a film
    megtekintése után, hogy semmi váratlan nincs a filmben. Érdekes. Úgy látszik számukra nem volt váratlan az, hogy az egész háború gépek között zajlott, akik az emberek alkotta mátrixban harcoltak. Még a Zionban lakók is gépek
    voltak, akik embereknek képzelték magukat.

Valójában két valódi ember volt a filmben: az Orákulum és az Építész. A valódi emberek a gépeket dolgoztatják a valódi életben és, hogy ne
    lázadjanak fel létrehozták számukra a Mátrixot, amelynek létezett egy külső burka és létezett a belső burok (amit a gépek alkottak, hogy az emberek tudatát vakítsák el. Legalább is ezt hiszik)

A gépek harcoltak önmagukkal és az Orákulum az Építésszel egyetemben ezt karosszékből nézte végig. :)

Azt hiszem ennél nagyobb csattanó nem kell egy kult film befejezéséhez. Aki meg ezt nem látja az megjárta, mert nem érti és csak badarságokat beszél. (Ajánlom nekik az Animátrixot megnézésre)

Kérem, hogy olyan kritikusok is írjanak, akik megértették azt, amit én is.

Köszönöm.

(Thanx to cinematrix!)"
  • ollie
    már kinyomtattam magamnak, de nem volt időm elolvasni. majd valszeg holnap benyomatok egy összefoglalót erről.
  • ollie
    Na de egy program nem mehet be senkinek az agyába. Más részt meg az volt szánalmas, hogy Neo nem jött rá hosszú ideig, hogy ő a Smith ügynök, holott már az egész mozi rég tudta.
  • magus
    valakiiii?:)
  • Gladiator
    nem volt szánalmas az a rész. Mert ugyebár Neo eddig elképzelhetetlenenk tartotta, hogy smith Bane személyében a való világban legyen. ez olyan, mint hogyha a te anyádba belebújik a sátán. Nem hiszed el jó darabig, még akokr se amikor szarva van már.
  • CSOCSO
    inkább antigrav dolog mint légpárna.. hisz levegőt nem fúj,, de ninc sis rajta se turbina se ventillátor ami hajtaná....
  • Cvd
    Az első részben tényleg hoovercraft-ként mutatják be ezeket a hajókat, de nem teljesen azok. Inkább valamiféle antigravitációs módszer (hasonlóval asszem már kísérleteztek is, habár sokkal kissebb volumenben. Valami apró tárgyat lebegtettek egy speciális forgó lemez felett). Az Animatrix-ban emítik is hogy az így hajtott eszköz egy Jet mozgékonysával rendelkezik, csak halkabb és irányíthatóbb. Márpedig sugárhajtás mozgékonysága nem korlátozódik a földszintre. Azt se említik sehol hogy ez direkt csatornarendszerekben meg földközelben való utazásra készült szerintem. Azért használják csatornarendszerekben mert ott biztonságos a mozgás a gépek miatt.
  • ollie
    Légpárnás járműről van szó, hiszen az első részben ezt kitárgyalták. A légpárna meg max néhány méterre lehet a földtől, de akkor már nagyon tápos.