795
Kijütt A Filmzene!A Film is nemsokára meglesz:)
-
Ramza #580 (amúgy lehet) -
Ramza #579 Vámpírok nem léteznek, hogyan használták volna? -
#578 Hmm...most elgondolkodtam...vámpírok ellen is használták nem??? -
Ramza #577 Pedig igen.
Arra már nem emlékszem pontosan, hogy a Ghosttal vagy Niobeval folytatott beszélgetése során mondja, de kiderül. -
Ramza #576 Ezüstgolyó farkasemberek ellen használatos, nem vámpírok ellen :) -
#575 Azt nemtom hogy Persephone micsoda, de a merovingi egy "vámpír", meg az emberei is azok. Amikor a 2-ben Persephone lelövi az egyiket ezüstgolyót használ! :-) -
#574 Ez a játékból derült ki? Merthogy én nem emlékszem ilyesmire. -
Ramza #573 Olyan mint egy vámpír, csak nem vérrel, hanem érzelmekkel táplálkozik, azokat szívja ki az "emberekből". -
#572 Aki emberi érzésekről gyűjt információkat Merv számára (gondolom). Persze egy program... -
#571 Szóval mi Persephone valójában? -
Ramza #570 Nincs megerősítve, de úgy néz ki, hogy készül egy új játék, amiben Seraph lesz a főszereplő.
Mivel a Merovingi és Seraph viszonyára csak érdekes utalások vannak a harmadik részben ("itt van az én Júdásom"), akár még érdekes is lehet. -
Ramza #569 Csak játék, de forgattak külön hozzá egy órányi filmbetétet.
Túl sokat nem ad hozzá a sztorihoz, inkább csak színesíti (pl. Trinity-Ghost viszonya, Persephone mi is valójában, ilyesmi) -
#568 Én eddig csak játékként láttam! -
#567 Az Enter the Matrix csak játék ugye? Nincs film/rajzfilm változata, jól sejtem? -
#565 Szerintem semmi lényegesről nem maradsz le, ha csak a filmeket nézed meg. Én speciel az Animatrixot nem kedvelem, szerintem roppant buta a mátrix kialakulásának története. Az Enter the Matrix pedig nem tartalmaz a film megértéséhez elengedhetetlen részeket. Legalábbis nekem nem mondott semmi újat... -
#564 Nah megnéztem Én is, de Én a második után is azt mondtam, hogy ezt az első rész végén abba kellett volna hagyni. A másodikkal nagyot hibáztak, a harmadik rész pedig tovább rontotta a helyzetet. Mondhatja Nekem bárki, hogy a 3 részt egybe kell nézni, de szerintem akkor is szörnyű, kár olt elrontani az első részt ezekkel.
Tudom most majd jön, hogy a maximális élvezethez, kell az animatrix, meg az Enter the Matrix élvezete, de könyörgöm, én szeretek beülni moziba, és szeretem, a látottak alapján megítélni a filmet, nem pedig különböző reklámfogások miatt újjabb pénzeket kiadni arra, hogy élvezzem a mozit, szóval szerintem egy nagy kalap fos lett a matrix, így a 3. rész után. -
#563 Ebbe még nem gondoltam bele.
Az életben maradásért mindig meg kell küzdeni. Napjainkban is. Ha más dolgom nincs, csak hogy elem legyek, már tettem valamit az életbenmaradásomért. Ha ez a munka nagyon megeröltető lenne, kilépnék a "való világ"-ba! -
#562 Na de te szeretnél elem lenni? -
#561 Rossz a kérdésed! Mivel béke honol a két világban, ezért mostmár szabadon élhet az ember itt is és ott is! A szabadság nem egyenlő a mátrixon kívül-léttel, mert már nincs uralom az emberek felett!
A kérdés inkább az, hogy ki fogja elfogadni az igazságot és ki megtagadni... -
#560 Az (Lu)Cypher volt, a kopasz. -
#559 Nem biztos, hogy mindenki a szabadságot választja. Első részben a kis gyökér csákó (nem jut eszembe a neve), aki elárulta neoékat, ő is visszament a matrix-ba, mert nem szerette a "valóságot". Sztem még jópár ember van, aki nem kér a "valóságból" , a lepusztult, füstös világból, hanem marad magának a matrixban, "éli" tovább az életét! De sztem ezek az emberek vannak kevesebben! -
#558 De ha ténlyeg igaz, hogy az emberek és a gépek között béke lett, akkor az azt jelentené, hoyg minden ember szabad, akkor meg a gépeknek annyi. Gondoljatok bele, hogy ekkor mindenkinek joga lenne megtudni az igazságot, és ki nem választaná a szabadságot? -
#557 Megnéztem...yeee.....hóóóóóót xaaaar....
Kezdet, vég..bah...nyáltömeg és songuku...wow...
(nekem jobban tetszett a kettő...az unikum elsőrészről meg ne is beszéljünk) -
#556 A lényeg ennyi. És Neo ezt érte el a halálával.
Nem kell többet bele látni. -
#555 miután ugyebár már az emberek szabadon elhagyhatták a mátrixot az hogy történt?
Nincsenek többé ügynökök.
Nincsenek többé támadó őrszemek.
Ezt jelenti. -
#554 De ez az elmélet nagyon tetszik, hogy csak az Orákulum meg az Építész ember, és a gépek vannak egy kétburkos VR realityben. Ez hatalmas csattanó lenne :D -
#553 Ja ez bennem is felmerült :D Aszonnta az építész, hogy aki akar, az távozhat. Viszont honnan tudják, hogy távozhatnak? :)
Ja de már emlékszem, ebbe az alant leírt elméletben volt az, hogy akik instabillá teszik a rendszert, azok távozhatnak szabadon. Szóval nem üldözik őket az ügynökök mint az első részben Neo-t, hanem kimehetnek. A többi ember marad úgy ahogy van. -
#552 te = de -
#551 na, van egy agyon fontos kérdésem.
miután ugyebár már az emberek szabadon elhagyhatták a mátrixot az hogy történt?
az ügynökök elkezdék hirdetni, hogy EZ CSAK A MÁTRIX! TI AKKUMLÁTOROK VAGYTOK! EGÉSZ VÉGIG ÁTBASZTUNK TITEKET TE MOST MEHETTEK ZIONBA!!! vagy mija a fasz volt? -
#550 Na látjátok ez az egyik legnagyobb probléma, hogy képtelenek a készitők leállni és elárasztanak bennünket a baromságokkal. TV-sorozat, képregény, rajzfilm stb...Szörnyű, hogy mennyire le tudnak rombolni valamit, és csodálkoznak, hogy a végén mindenkinek elege lesz az egészből. -
Augustus Gigo #549 Télleg ma debütál a Clone Wars is a Cartoon Networkon! -
#548 TV sorozat...?
JUJJ. -
Augustus Gigo #547 starwars.hu, most volt nemrég a lucasarts stratégiai megbeszélése a következő pár évre -
#546 Mert ugyanis abban a szituban Neo ugyanolyan eséllyel számított a valóságban Smith-re, mint te számítasz a géped előtt :)
Érted :) -
#545 Honnan van a SW-s infó? -
#544 de a mi Neo-nknak kb 5 perc szükséges, hogy rájöjjön: Smith áll vele szemben
Nem hogy rájöjjön, hanem hogy elhiggye. -
Augustus Gigo #543 szóval bármi elképzelhető! -
Augustus Gigo #542 off leszek, de 2006tól lesz élőszereplős Star Wars sorozat -
Augustus Gigo #541 A mátrix képregény már előrendelhető az USAból, lhetséges, hogy egyszer a mátrix, mint anime sorozat fog tovább élni, amit én nem sajnálnék egyáltalán -
Augustus Gigo #540 szerintem az animatrix kisfilmjei többet érnek mint a két folyatás együttvéve