Matrix Revolutions

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

(amúgy lehet)

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Vámpírok nem léteznek, hogyan használták volna?

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

precision
Hmm...most elgondolkodtam...vámpírok ellen is használták nem???

Bazinga!

Pedig igen.
Arra már nem emlékszem pontosan, hogy a Ghosttal vagy Niobeval folytatott beszélgetése során mondja, de kiderül.

Ezüstgolyó farkasemberek ellen használatos, nem vámpírok ellen 😊

precision
Azt nemtom hogy Persephone micsoda, de a merovingi egy "vámpír", meg az emberei is azok. Amikor a 2-ben Persephone lelövi az egyiket ezüstgolyót használ! :-)

Bazinga!

Dutch Flander
Ez a játékból derült ki? Merthogy én nem emlékszem ilyesmire.

Úgy érzem, teljesen normális vagyok. És a hangok is ezt mondják...

Olyan mint egy vámpír, csak nem vérrel, hanem érzelmekkel táplálkozik, azokat szívja ki az "emberekbõl".

Dutch Flander
Aki emberi érzésekrõl gyûjt információkat Merv számára (gondolom). Persze egy program...

ollie
Szóval mi Persephone valójában?

Nincs megerõsítve, de úgy néz ki, hogy készül egy új játék, amiben Seraph lesz a fõszereplõ.
Mivel a Merovingi és Seraph viszonyára csak érdekes utalások vannak a harmadik részben ("itt van az én Júdásom"), akár még érdekes is lehet.

Csak játék, de forgattak külön hozzá egy órányi filmbetétet.
Túl sokat nem ad hozzá a sztorihoz, inkább csak színesíti (pl. Trinity-Ghost viszonya, Persephone mi is valójában, ilyesmi)

Dutch Flander
Én eddig csak játékként láttam!

ollie
Az Enter the Matrix csak játék ugye? Nincs film/rajzfilm változata, jól sejtem?

Dutch Flander
Szerintem semmi lényegesrõl nem maradsz le, ha csak a filmeket nézed meg. Én speciel az Animatrixot nem kedvelem, szerintem roppant buta a mátrix kialakulásának története. Az Enter the Matrix pedig nem tartalmaz a film megértéséhez elengedhetetlen részeket. Legalábbis nekem nem mondott semmi újat...

Csacsi
Nah megnéztem Én is, de Én a második után is azt mondtam, hogy ezt az elsõ rész végén abba kellett volna hagyni. A másodikkal nagyot hibáztak, a harmadik rész pedig tovább rontotta a helyzetet. Mondhatja Nekem bárki, hogy a 3 részt egybe kell nézni, de szerintem akkor is szörnyû, kár olt elrontani az elsõ részt ezekkel.

Tudom most majd jön, hogy a maximális élvezethez, kell az animatrix, meg az Enter the Matrix élvezete, de könyörgöm, én szeretek beülni moziba, és szeretem, a látottak alapján megítélni a filmet, nem pedig különbözõ reklámfogások miatt újjabb pénzeket kiadni arra, hogy élvezzem a mozit, szóval szerintem egy nagy kalap fos lett a matrix, így a 3. rész után.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Dutch Flander
Ebbe még nem gondoltam bele.
Az életben maradásért mindig meg kell küzdeni. Napjainkban is. Ha más dolgom nincs, csak hogy elem legyek, már tettem valamit az életbenmaradásomért. Ha ez a munka nagyon megeröltetõ lenne, kilépnék a "való világ"-ba!

ollie
Na de te szeretnél elem lenni?

Dutch Flander
Rossz a kérdésed! Mivel béke honol a két világban, ezért mostmár szabadon élhet az ember itt is és ott is! A szabadság nem egyenlõ a mátrixon kívül-léttel, mert már nincs uralom az emberek felett!
A kérdés inkább az, hogy ki fogja elfogadni az igazságot és ki megtagadni...

ollie
Az (Lu)Cypher volt, a kopasz.

precision
Nem biztos, hogy mindenki a szabadságot választja. Elsõ részben a kis gyökér csákó (nem jut eszembe a neve), aki elárulta neoékat, õ is visszament a matrix-ba, mert nem szerette a "valóságot". Sztem még jópár ember van, aki nem kér a "valóságból" , a lepusztult, füstös világból, hanem marad magának a matrixban, "éli" tovább az életét! De sztem ezek az emberek vannak kevesebben!

Bazinga!

ollie
De ha ténlyeg igaz, hogy az emberek és a gépek között béke lett, akkor az azt jelentené, hoyg minden ember szabad, akkor meg a gépeknek annyi. Gondoljatok bele, hogy ekkor mindenkinek joga lenne megtudni az igazságot, és ki nem választaná a szabadságot?

Kandurex
Megnéztem...yeee.....hóóóóóót xaaaar....

Kezdet, vég..bah...nyáltömeg és songuku...wow...

(nekem jobban tetszett a kettõ...az unikum elsõrészrõl meg ne is beszéljünk)

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

SoDI---
A lényeg ennyi. És Neo ezt érte el a halálával.

Nem kell többet bele látni.

ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.

SoDI---
miután ugyebár már az emberek szabadon elhagyhatták a mátrixot az hogy történt?

Nincsenek többé ügynökök.
Nincsenek többé támadó õrszemek.

Ezt jelenti.

ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.

Lacc
De ez az elmélet nagyon tetszik, hogy csak az Orákulum meg az Építész ember, és a gépek vannak egy kétburkos VR realityben. Ez hatalmas csattanó lenne 😄
Lacc
Ja ez bennem is felmerült 😄 Aszonnta az építész, hogy aki akar, az távozhat. Viszont honnan tudják, hogy távozhatnak? 😊
Ja de már emlékszem, ebbe az alant leírt elméletben volt az, hogy akik instabillá teszik a rendszert, azok távozhatnak szabadon. Szóval nem üldözik õket az ügynökök mint az elsõ részben Neo-t, hanem kimehetnek. A többi ember marad úgy ahogy van.
Gladiator
te = de

Gladiator
na, van egy agyon fontos kérdésem.

miután ugyebár már az emberek szabadon elhagyhatták a mátrixot az hogy történt?

az ügynökök elkezdék hirdetni, hogy EZ CSAK A MÁTRIX! TI AKKUMLÁTOROK VAGYTOK! EGÉSZ VÉGIG ÁTBASZTUNK TITEKET TE MOST MEHETTEK ZIONBA!!! vagy mija a fasz volt?

Gery1980
Na látjátok ez az egyik legnagyobb probléma, hogy képtelenek a készitõk leállni és elárasztanak bennünket a baromságokkal. TV-sorozat, képregény, rajzfilm stb...Szörnyû, hogy mennyire le tudnak rombolni valamit, és csodálkoznak, hogy a végén mindenkinek elege lesz az egészbõl.

Télleg ma debütál a Clone Wars is a Cartoon Networkon!

SoDI---
TV sorozat...?

JUJJ.

starwars.hu, most volt nemrég a lucasarts stratégiai megbeszélése a következõ pár évre

SoDI---
Mert ugyanis abban a szituban Neo ugyanolyan eséllyel számított a valóságban Smith-re, mint te számítasz a géped elõtt 😊

Érted 😊

CodeRed
Honnan van a SW-s infó?

https://www.youtube.com/channel/UCNMRCx_bkrHBdc51cuob9wg/featured

SoDI---
de a mi Neo-nknak kb 5 perc szükséges, hogy rájöjjön: Smith áll vele szemben

Nem hogy rájöjjön, hanem hogy elhiggye.

szóval bármi elképzelhetõ!

off leszek, de 2006tól lesz élõszereplõs Star Wars sorozat

A mátrix képregény már elõrendelhetõ az USAból, lhetséges, hogy egyszer a mátrix, mint anime sorozat fog tovább élni, amit én nem sajnálnék egyáltalán

szerintem az animatrix kisfilmjei többet érnek mint a két folyatás együttvéve

de a gyerek is a valóságban van! most nézem éppen! lerombolt város, hó esik, romok közt szaladgál a gyerek, szülõk hvják a gyereket, gyrek szalad haza, erre ügynökök lesznek a szülõk

Gery1980
Tesódék hazudtak😄

SoDI---
A filmek csak az animatrix-szal és mellette az Enter the Matrix betétjeleneteivel igazán kerekek 😊

GregSB

Gladiator
jó az animátrix? nekem tesómék aszondták szar. szentetek?

SoDI---
Kisgyerek lát két ügynököt. A valóságban pedig egy elem.

Na bumm, mi ezen annyira meglepõ?

Gladiator
úgy látom dinamyc már elmondta amit én az elõbb.

GregSB
Emlékszem mostmár én is.

Hmm érdekes...

SoDI---
Nem az emûmûbe vitték 😊
Jajj. Egyszerûen egyik jelenetben a Mátrixban vagyunk, a másik pillanatban ugyanezt a gyereket mutatják a valóságban.

Ennyi.

JA cypher is áruló volt és nem gondolta sneki, hogy egy program költözött belé!