795
Kijütt A Filmzene!A Film is nemsokára meglesz:)
  • Augustus Gigo
    amúgy egy dragon ball gt részben egy az egyben benne van a reloaded autpályás jelenetének az a része, hgoy küzdenek a teherautón, majd a kettő teherautó egymásba megy
  • Augustus Gigo
    Smith vs Neo:D
  • Bucser
    Melyikre gondolsz a Smith és Neo közöttire vagy a Zion-ban lévőre????
  • Kori
    Egyetértés!!!!!!!!!!
  • Augustus Gigo
    a végső csatajelenet tiszta dragon ball:D
  • Bucser
    Akkor eddig még egyetlen olyan filmet sem láttál ami az utolsó 20 pecben kapta meg az ízét???? Nekem kifejezetten tetszett végén a megoldás...

---------------SPOILER------------------------

Amikor NEo egyszerűen csak annyit mond Smithnek, hogy győzött és olvassza be, nem áll ellen és ezzel meg is oldja a legnagyobb ellentétet.. Az is tetszett, hogy Trin meghalt és nem a csöpögésé a főszerep a filmben....

------------------SPOILER VÉGE---------------------
  • ShaiHulud
    hat te nem vagy egesz:)
  • KeKKSZike
    Ez a MATRIX 3 akkora egy xar, hogy az nem igaz! Unalmas, én csak 1órát bírtam megnézni belőle, utána kiszedtem a picsába! Az első volt a legjobb...
  • Augustus Gigo
    jól hangzik
  • Alien
    :))
  • Bucser
    HELYES:DDDD

Akkor jó, hogy nem vettem meg a többit:)) Egyébként a 2 részt még nem is láttam (egy kedvesemnek tett ígéret miatt) Nahh majd bepótolom:))))
  • Alien
    A múltkor valahol olvastam, hogy elvileg lesz egy speciális változat, hogy egybe kiadják majd mind a 3 részt, új extrákkal megspékelve!:)
  • Bucser
    Azért kíváncsi vagyok, hogy kiadják-e a triológiát egyetlen egy multipakkban:) Az első részt megvettem anno dvd-n (még legelső kiadást) másodikat nem, hanem inkább a Gyűrűk ura 4dvd-set vettem, a harmadikra meg azért nem szántam rá magam, mert jó üzletből kiindulva, gondolom együtt is kiadják majd:)) Kíváncsi leszek milyenek az extralemezes verziók:))) Sza ha kinnt lesz a 3 egy csomagban akkor megveszem... Addig várok és bámulom haveromét:)))
  • Augustus Gigo
    akkormeg mt papolsz, ha neked is megvan dvdN? vagy csak lejátszód?
  • TERENCE HILL
    nekem is van dvd-m tudom miről beszélek!!!!!!
  • Smuggler
    te hülyegyerek bazdmeg tevagy ilyen fasz hogy megelégedsz a netes szeméttel. megnyugtatlak megvolt csak letöröltem mert nekem dvd-n kellett, mint az összes többi rész is, soha nemfogod megtudni milyen élményt ad vissza a dvd, de meg is érdemled.....
  • Augustus Gigo
    de azt ki is kellírni dvdre, nem midneki van dvd olvasója, illetve élnek még becsületes emberek ebben az országban, ha letöltesz midnent akkor várhatsz arra ,hogy vki leszokronizálja neked a filmet
  • TERENCE HILL
    Némely helyen az extrákat is lelehet tölteni!
  • Augustus Gigo
    talán mert a dvd extrákat is tartalmaz ,illetve majd lehet mutogatni az unokáknak.
  • TERENCE HILL
    Mért nem töltötted le az internetről??????????
    Te hülye gyerek!!!!!
  • Smuggler
    megvettem ma dvd-n és kurvajooooooooo
  • Augustus Gigo
    kijött dvd és videón, majd beszerzem
  • Kori
    Nemrég néztem, hááááááát .................
  • ShaiHulud
    mar ki lett targyalva alaposan :))...
  • Augustus Gigo
    látszik előbb:D
  • Augustus Gigo
    áltszik, hogy milyen ez a film, volt a moziban és azóta senki nem írt semmit:-(
  • Dutch Flander
    Olvasom... Olvasom... DE NEM ÉRTEM...

Honnan veszed (veszik egyesek) a kettős mátrixolást??? Azért, mert Neo a puszta akaratával állít meg robotokat a "való világ"-ban, azért kell kitalálni ilyen... nem mondom, milyen elméletet???

Ajánlom figyelmedbe a #481-#482-es hozzászólásokat...
  • Augustus Gigo
    jó, én nem mondam , hgoy ez az igaz, de a dual-mátrix elv az ez.
  • CSOCSO
    az mot mé jo hogy van két ember??? mert az még zsírl hangzik hogy robotok az embereket használják energiának.. és van egy matrix ahol ez a sok "elem" "éldegél"
    szal szvsz a sztori igy sokkal érdekesebb mint az hogy van két ember a többi meg amátrix.. az ugy nagyon szar.. ennyire gáz sztorit nem találhatnak ki...
  • Blasta
    Az architect nem ember
  • Augustus Gigo
    az hogy zion+ a valóvilág is egy mátrix, egyedül csak az oracle meg az architect emberek
  • [HUN]PAStheLoD
    mert a mátrix elhiteti veled hogy szar.. amúgy jó
  • KeKKSZike
    Ez a film egy akkora xar, hogy nem igaz! Nem tudom végignézni, most járok 1óránál! De ez szörnyű! :D
  • PResident Evil
    de hanyadszor hal már meg ?
  • Dutch Flander
    Mi az a "belső mátrix"?
  • Augustus Gigo
    majd az enter the matrix 2ben fény derül rá talán:)
  • mikike
    hát mégis meghalt a szerelme
    annál a résznél elérzékenyültem
  • PResident Evil
    áz
  • mikike
    na most néztem meg
    rosszabbra számítottam
    szerintem jó volt
    egy jó, romantikus film
  • The Garrett
    hehe lehet hogy mikor Seraph volt a One akkor a merovingi volt az ellentéte.. ugy mint smithnek neo? vagy ez már tényleg nagy hülyeség?