795
Kijütt A Filmzene!A Film is nemsokára meglesz:)
-
#375 Egyértelmű, hogy meghalt.
Egyértelművé tették a filmben.
Nem mozdult, teljesne élettelen volt. -
#374 Smith megszűnt létezni. Neo tudata kioltotta. Nagyis Neo tudata is megszűnt. Tudat nélkül nincs élet. -
#372 akkor az Orákulum azt mondja, hogy biztosan
Egy kislánynak persze hogy azt mondja :) -
#371 Deja Vu
Változtatás a mátrixban.
Menet közbeni változtatás.
Első részből emlékezni kéne. -
#370 Nem indult újra semmi, egyszerűen semlegesítődött Smith hatása. -
#369 Hogy az emberekkel mi történt akik közben rá voltak csatlakozva, fene se tudja. Erre sehol sincs utalás
Dehogynem. Élték tovább a régi életüket. -
Cvd #368 Ott újraindult a mátrix, vagy legalábbis visszaállt a kinézete a normálisra. Hogy az emberekkel mi történt akik közben rá voltak csatlakozva, fene se tudja. Erre sehol sincs utalás, és a végén se látni embereket csak programokat a mártixban (az építész, az Orákulum, Seraph meg a kiscsaj). Konkrétan nem hangzik el az újraindítás, de több jel is erre mutat. -
#367 végülis a legvégén.. mikor a macsek mászkál és odamegy a kiscsajhoz és ugy átváltoik a talaj stb.. az minek nevezhető?? gondolom nem reset nek... -
#366 akkor lehet hogy együtt voltunk moziban mert a trinitys résznél csak én és a haverom röhögött.. de probáltam viszafogni magam mert amúgy nagyon csend volt a teremben:)))))))))) -
#365 megérezték előre hogy ki fog purcanni?:) -
Cvd #364 Ha em is személyesen jelenik meg, azt régebben ugye elmondta az építész, hogy miután a kiválasztott visszatér a forráshoz, beépül a következő mátrixba minden tapasztalatával együtt. Úgyhogy gyakorlatilag az újraindítás után "ott van mindenhol" a nyoma. -
#363 Szerintem ott a túlvilágról beszélt. De hát tudtatnád, hogy az Orá(l)kulum szavait nem kell mindig pontosan értelmezni. -
#362 Hát én inkább éhen halok, minthogy intravénásan tápláljanak folyosított halott emberekkel. :D -
#361 SPOILER
Neo tuti nem hal meg, vagy ha meg is hal, visszajön majd valahogyan, mert a végén mikor a kiscsaj a sütisütés után átnyergel napkeltekészítésre és megkérdezi, hogy láttyukmégNejót? akkor az Orákulum azt mondja, hogy biztosan. -
#360 Én már az első részben sejtettem, hogy Neo meghal a végén, hisz Morpheus folyton mondogatta, hogy Kiválasztott így, próféta úgy. Jézus mintáját követve pedig tudhatjuk, hogy a próféták meghalnak az emberiségért. -
#359 Úúúúú...
Az tök röhejes volt. Trinityből testéből állnak ki a dolgok, de azért jól elbeszélgetnek Neoval.
Meg ami még röhejes volt, és mindenki röhögött rajta a moziban, az Trinity bölcsessége volt, az a "remegő kézzel nehezebb bekötni a bakancsot" vagy valami hasonló. :D
Totál gáz! -
Cvd #358 Kenem a következő jött le a 3 filmből: Az elsőt tényleg lehet teljes egészként nézni, de logikus mind a 3 is egyben. Csak egy dolgot kell észrevenni: a második két filmet 2 szintre készítették el. Van egy egyszerű, szájbarágós értelmezése, valszeg ugye az amerikaiaknak. Itt a történet nagy vonalakban való megértéséhez kellenek a hosszan szájbarágós párbeszédek, ezekkel annyit meg tudnak értetni még egy hülyével is hogy nagyjából mi miért van, de persze nem minden apró részletet, mert akkor sokkal hoszabb film kellett volna, ami megint nem jó. Így persze egy halom apróság értelmetlennek tűnik. Aztán van a "felső" szint, itt minden apró részlet a helyére kerül (vagy majdnem mind, biztos van pár apróság, dehát emberek készítették a filmet), csak ahhoz piszkosul kell figyelni minden apró részletre, sőt abszolút fontosságú az Animatrix és az Enter the Matrix pontos ismerete. SZVSZ aik szerint tele van elvarratlan szálakkal a film azok felfigyeltek a dolgokra, de nem értenek meg mindent, a szájbarágós szintből meg tényleg nem egész a film. Javaslat: vagy hülyüljenek le amerikai szintre vagy minden részt nézzenek meg rendesen, akkor tiszta lesz a kép:) -
#357 szerintem sem egyertelmu hogy meghal...
Meghal. -
#356 orákulum azért néz ki mert aki játszotta a régi nagymami féle dagi orákulumot az megpurcant :)))
A rendezőpáros azt állítja, hogy az 1999-ben elkészült forgatókönyvbe is beleírták már előre a harmadik részre az alakváltását. -
#355 nyehehhe:) megyek mindjárt:) -
#353 hja még valami..lehet hogy a hülye agyam torzulása.. de fél percenként azt vártam mmikor jön be a képernyőre egy ALIEN:)))))))
de tényleg amikor kijöttek a hajóból..+ a füst... meg amikor szálltak és a csöveg alul ott csillogtak stb..:) ehh.. tiszta alien filing..jut eszembe..azon is gondolkoztam a film közben hogy eből az egészből mikor csinálnak egy részes vígjátékot:))))))))) -
#352 nah most hoyg elolvastam a sok hozzászolást..viszagondolva a filmre jobban tetszik egy fokkal:))))))) -
#351 orákulum azért néz ki mert aki játszotta a régi nagymami féle dagi orákulumot az megpurcant :))) mármint itt a valo világban.. nem a filmbeli világokban
amugy azt vágom hogy a filmben miért néz ki máshogyan -
#350 jajaja.. most jövök rá hogy ez a film eléggé összetett és talán ha MINDENT értenénk.. ah tudnánk mennyi munka és menyni 5let vana film mögött akkor igencsak el lennénk ájulva mindegyik résztől.. ...szal kúrvajó film ez.. mindegyik rész.. de ezt csak vacsovszkiék tudják :DDDDDDDDDDDDDD -
#349 ezért be se néztem ebbe a topikba a film meglesése elött.... -
#348 be is baszott volna ha még nyálasabb lett volna.. elég volt az a jelenet mikor trinity megmurdált és ott nyálazták egymást a földön. .nem is emléxem mit beszéltek annyira nem figyeltem arra a részre... -
#347 nkem csak itthon esett le hogy dejavuje volt a snithnek a végén:))) bár lehet azért mert már késő volt:) hisz nemrég értem haza -
ShaiHulud #346 szerintem sem egyertelmu hogy meghal... -
Ramza #344 A megoldás valóban Morpheus, de az indoklás nem elfogadható.
Ő az egyetlen, aki nem feküdt le Neoval :D -
#343 MEGLESTEEEEEEEM ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ EZ KIBASZOTT JÓ FILM!!!!!!!!!!!!!!!!!!44
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ CSAK VICCETEM:))))))))))))))))))))
jobb volt mint akettő.. anynira nem volt gáz.. főleg hogy nem ugy ültem be hogy ennek jónak kell lennie.. szal azért jó csalódás volt.. viszont a csata rész azért tetszett...nem volt annyira gáz...
matrix 1 : 9 pont
matrix 2 : 4 pont
matrix 3 : 5-6 pont -
#341 Hmmm...hmmmm...elfogadva!! :D -
ShaiHulud #340 a kakukk tojas Morpheus. Indoklas: O Ferfi nemu, mig a masik kettu No nemu :) -
#339 A kép egy kakukktojást rejt...aki megtalálja piros pontot kak
-
Ramza #338 Azon ritka alkalmak egyike, amikor egyetértek SoDI-val :)
Emlékezzünk Smith monológjára, amit előad Morpeusnak!
Ez tényleg ott volt már az első részben, most csak egy kicsit jobban lett kifejtve. -
#337 Ennyire gyenge story-val kiszúrni az emberek szemét egyszerűen pofátlanság!
Ennél jobbat nem lehetett kitalálni! Ez a legjobb, amit csak kitalálhattak! -
#336 a film elején pont azt mutatják be, hogy a programok mostanra már képesek érezni, és vannak érzelmeik
Ezt már az első részben is tudtuk. -
#335 akciojelenetekkel osszezsufolt halandzsa
Mindhárom filmnek egészen más a hangulata!
ÉS EZ JÓ! NAGYON JÓ! Nem lesz unalmas! -
#334 Minden olyan kristálytisztán meg van magyarázva, nincs semmi kavarás.
Az Orákulum azért néz ki máshogy, mert a Merovinginak mégis csak sikerült megöletnie, ezért új testet kellett keresnie.
A második rész végén az Építész elmondta, hogy a rendszer önfenntartó, vagyis automatikusan talál megoldásokat a felmerülő problémákra. Ez az automatizmus szűlte Smith-t ellensúlyozandó Neo-t. -
#333 Az építész is mondta, hogy neo a mátrix mittudomén milyének...vmi egyenlet kiegyensúlyozatlanságának maradékának az összege.
Pihenjé' :)
Intellektus rulez :) -
#332 Na megnézem én is.
1-) A Merovingi szinkronhangjaként Kulka János is nagyon fasza, de ha már más volt a második részben, talán meg kellett volna tartani a régit.
2-) Szerintem a történettel nincs semmi baj. Tökéletes! Az elején nagyon élveztem a kavarást, eddig ismeretlen szereplők válnak hirtelen rettenetesen fontossá a semmiből (vasutas). A vége is remek, azt hiszem, mást nem is nagyon lehetett kitalálni. Mert ha megszűnne a Mátrix, mi történne 5 milliárd ember felébred, nincs kaja, éhen hal Happy End-nek ez a béke, és egymás mellett élés az egyedüli alternatívája.