3739
  • klikker
    Csáztok, aki akar BFME-zni neten Nem eredeti CD vel!!! Van egy megoldásom! ;)
    Direct connect szóval kell hozzá valaki akivel nyomom! PLS vegyetek fel: [email protected]
  • Edmond76
    2006 I.negyedévében fog megjelenni.Nekem nem eredetiben van meg,mármint nem bolti dvd-n,hibátlanul megy.
  • Sperow
    Szevasztok,

Megtudjátok mondani mikor jön ki a BFME 2?Nekem az 1 nagyo bejött,szerintem ezzel nem vagyok egyedül .Még annyit hogy a BFME-vel lehet úgy is játszani hogy nem eredetibe van meg?
  • Edmond76
    Üdv!
    A http://lordoftherings.filefront.com-ról lehet letölteni a Lothlorien modot.
    Egy teljesen új népet tartalmaz a mod,a tündéket,új épületek,egységek,stb...
    1.02-es patchel működik.
    Próbálta már vki?

• Fenrir
    Klikk majd keress
  • Fenrir
    heh úgy megcsináltam minas tirith-et hogy még a kaput sem bírták betörni grond-dal sem :)

amúgy az elf és rohír szövetségesek hívása nagyon segítő tud lenni amikor a vonuló ellenség mögé rakod le őket: irányított káosz rullz :)
  • evil 007
    hy!!!!!!!!!
    crackre lenne szükségem tud valaki segíteni?
  • Titusz
  • dani92
    aha milyen nehézségen játszól?
  • Esrohnoil
    Az akkór, mikór, valamint az Őlni szavak helyesen:
    akkor, mikor, és ölni.
  • FoToS
    tisztába vagyok a küldetés lényegével,de annyian vannak.ogy nem győzöm őket irtani.
  • dani92
    azt hiszem meg kell várni Gandalfot meg ha jól emlékszem akkór a bal felső sarokban van mikór jön (hány perc).Ha meg megjött Gandalf akkór meg kell őlni az összes orkot
  • FoToS
    Meddig kell védeni az egésszet eggyáltalán? Van valami idő korlát vagy addig amig el nem pusztitom az összest?
  • dani92
    menj fel a citadellába az összes hössel, pár ijásszal és védjed.Nekem sikerűlt.Ha valamelyik hősöd már nem birja vond ki a harcból és ha legalább a felénél van az élete akkór kűld ujra be.
  • FoToS
    Sziasztok tudom nem mai gyerek,de mos került elő a sülyesztőből.A szrdokban vagyok és rohadtul nem tudpom mit kellene csinálni mert annyi ork jön,hogy nem győzöm őket irtani a gandalf segitség meg nagyon kevés.
  • dani92
    miért mi a baj?
  • grizzly21
    akkor miért nem seigit senki?
  • dani92
    én már vigigvittem és eggyetalán nem vólt szar nagyon is jó játék
  • grizzly21
    hahó senki nem jáccik ezzel???
    olyan szar???
  • grizzly21
    jó lenne erre rájönni mer 5letem sincs
  • grizzly21
    hee?
  • grizzly21
    lila képernyőt kapok legujabb driverrel.help
  • hawkie22
    Akit érdekel, a PC Guru 2005/09-es számában talál bővebb leírást a BFME 2-ről. Én már előre várom a Rizikó-féle játékmódot. :)

Amúgy a BFME-vel kapcsolatban egy kérdés:
    hogy lehet megcsinálni, hogy a világtérképen egy szektorban egyszerre több sereged is ott legyen?

Köszi
  • Esrohnoil
    Milyen géped van kicsit részletesebben?
  • wellington
    Kösz a tippet. Nem cserélik ki, mert az ottani gépen elindult.
  • grebber
    Hát ha más nincs játsz a laptopon
  • Esrohnoil
    Cseréltesd ki ahol vetted. :D
  • wellington
    Kérem segítsen valaki: most vettem meg a játékot az MM-ben. Hazavittem, betettem a cd-t és semmi nem történt. Semmi hibaüzenet, csak egyszerűen nem indult el a játék. Ráklikkeltem a D: meghajtóra: 0 byte, 0 file. Visszavittem a játékot az MM-be mondván, hogy a cd üres. Ők is kipróbálták, elindult. Azóta én is kipróbáltam egy laptopon, ott is elindult. Tehát a cd jó. A gépemnek is jónak kell lennie, hiszen olyan játékok, mint Medal of Honor, The Sims, Need for Speed stb. simán futnak rajta. Az op. rendszerem Windows XP Professional. Tud valaki megoldást? Én még ilyennel nem találkoztam, sehol súgóban vagy az ea.com supportjában nem találtam megoldást.
  • grebber
    Battle for Middle Earth 2 hivatalosan - infók

PC - 2005-07-24 12:14:00

Az egyik neves külföldi magazin legfrissebb száma 6 oldalas bemutató keretében rántja le a leplet a korábban plelykált Battle for Middle Earth 2-ről. A harcok ezúttal Középfölde északi részén zajlanak majd, ahol Szauron erői tündék és törpök seregeivel feszülnek egymásnak. Az alaposan feljavított motornak köszönhetően immár tengeri csaták is helyet kapnak a küldetések között, földön és vízen tehát egyaránt lesz alkalmunk harcolni. Oldalanként egyébként 15 küldetés várható, plusz új egységekben, hősökben és multiplayer módokban sem lesz hiány. Jelenleg félkész állapotban leledzik a második rész, megjelenése a következő év első negyedében várható.

info: 576.hu
  • Kozman
    dc++
  • zegner
    szasztok! az lenne a gondom h letöltöttem egy verziót de nincs benne crack (game.dat) meg tudnátok mondani h honnan lehet letölteni hozzá crack-et?
  • ZsakosFrodo
    de en ezekhez nem ertek semmit..mondjatok magyarul....es ha csak szavakat mondtok,akkor azzal nem vok kisegitve...
    szal felraktam daemontoolssal be van mountolva,meg van crackelve,es nem indul el akarhogy probalom,pedig ma5r jatszottam gepen soxor vele...

ja es mi ez a kompatibilitás?
    hogy segithet ez nekem?
    irjatok le szepen hogy meg ÉN is megertsem
    thx
  • [Jakuza]
    Termelsz veluk.
  • littleNorbi
    Hogy lehet növelni az épületek szintjét ?
  • ZsakosFrodo
    de en ezekhez nem ertek semmit..mondjatok magyarul....es ha csak szavakat mondtok,akkor azzal nem vok kisegitve...
    szal felraktam daemontoolssal be van mountolva,meg van crackelve,es nem indul el akarhogy probalom,pedig ma5r jatszottam gepen soxor vele...

ja es mi ez a kompatibilitás?
    hogy segithet ez nekem?
    irjatok le szepen hogy meg ÉN is megertsem
    thx
  • ZsakosFrodo
  • _Atti_
    olvass vissza párat..lehet uaz a hiba probáld meg megnézni azokat a dolgokat ami a #3380 ban van leirva
  • ZsakosFrodo
    na szal,felraktam decemberben,nyomtam vele(warez,hoodlum,dvd,daemontools) jatszottam vele 1 honapot.de aztan egyszer csak nem indult el,2szer rakattintok es semmi.reinstall se segitet
    Mik lehetnek a problemak?
    ezeket hogy oldhatom meg,irjatok le pls
  • ZsakosFrodo
    na szal,felraktam decemberben,nyomtam vele(warez,hoodlum,dvd,daemontools) jatszottam vele 1 honapot.de aztan egyszer csak nem indult el,2szer rakattintok es semmi.reinstall se segitet ,help pls
  • Johnyy
    kompatibilitás .. tűzfalkikapcs .. crack ...