The Lord of the Rings: The Battle for Middle-Earth

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Johnyy
reinstall! és kész.. vagy valami iesmi, aszem másolásvédelem...

Red neck burn out mid west mind, Who said date rape isn\'t kind?

hali all. olyan problémám van hogy játszunk lanon bfme-t és kb.5 perc utann defeate felrobban minden, es vege a jateknak. Ha valaki tudja a megoldast az irhatna. Erlore is thx. <#worship>
Johnyy
hátr mivel déelhán találtad ezé qurvayo, csak nem élünk szterioidokkal😛

CSÁ EMBEREK TALÁLTAM 1 QRVA JÓ TRAINERT A JÁTÉKHOZ: http://dlh.net/chtdb/chtdl.php?lang=ger&id=31508
Jah okés megoldottam. [#circling

Ez az élet nem a fán csüngés.:)

tényleg gyönyörû játék, de nem tudott lekötni. tisztára warcraft, csak szebb kiadásban és más környezettel. vagy csak az elején?

Sziasztok!

A hell szurdoki csatánál mikor jön meg az erõsítés mert letelt mind a két idõ az orkok jönnek mint a gép de az erõsítés sehol sincs.
Anélkül nem hiszem hogy meglehetne csinálni.

Ez az élet nem a fán csüngés.:)

Sziasztok!
LAN-on szeretnénk játszani egymás ellen, de balamiért nem tud a két gép csatlakozni. Valószínüleg a törés miatt. Sikerült valakinek LAN-ba játszani eme gyöngyszemmel?
Üdv.

ilyen hol van a játékba?
gyerek!elakadtam Southern ithilennél.egy idõ után a elvesztem ajtákot de nem értem hogy mirt.ha vk itud segíteni pls segítsen!!!
jah egyébként ez az Evil Campigne-be van.
Johnyy
vagyél fel te! crackel! 😊

Ha tudod légyszíves vegyél fel msn be partnernek:
[email protected]
v írj az e-mailemre! v csak szimplán ide a fórumba😊 de ha tudsz vegyél fel!
Hogy?😊
GeneralsHungary
A magyarítás csak a nyrlvi fájlokba nyúl bele. Sõt nem is nyúl bele. Szval ha nélküle elindult, azzal is elfog.

www.redalert.hu - Red Alert Magyarország www.tiberium.hu - Command & Conquer Magyarország www.gamehunterteam.hu - GameHunter Team

Johnyy
creck?

Johnyy
lehet!

berczy
Felraktam a magyaritást, de nem indul el, mert azt mondja, hogy rakjam be a correct dvd-t!

Tudtok segyteni?

GigaByte EX58 UD3R, Intel Core i7 D0 2,66@4,2 GHz, OCZ 3x2 GB platinum kit, MSI 760 GTX 2048 GB

Hello! új vagyok és interneten lehet e nem eredeti cd vel játszani?😊 fontos lenni!
GeneralsHungary
Ne is haragudjatok de a kód ott van az oldalon.
WWW.BFME.HU - Amikor letöltöd kell hogy lássd!

www.redalert.hu - Red Alert Magyarország www.tiberium.hu - Command & Conquer Magyarország www.gamehunterteam.hu - GameHunter Team

rtfmZoli
BFME modok
http://www.freeweb.hu/csproba/

Johnyy
a bemutato videok, kamuak, szal sokal kevesebb az army

emberek!akiné lmaxon van midnen grafika.ott is egy csapat 5 fõs?vagy csak a videóba volt olyan sok katona?
kicsit nézd meg jobban ott van minden hozzá

Masolasvedelem miatt van...

Megoldas!--->#3276

\"Ha nincs kenyere a népnek, egyen kalácsot!\" /Mária Antoinette/

Ha valaki tud segítsen nekem!! a látékban mikor elindítom mindig meghal az egységem és a váram is összedõl!!

Üdv!

BFME-69BT-3RKF ez a sorozatszám.
ez olyasmi mint egy cd kulcs de csak 3om részbõl áll és 4betû vagy szám vagy vegyes vágod ?:-)na mind 1 légyszi ha te tudsz ilyesmit nézd már meg valahol és ird a kulcsot a közösbe.the battle for middle earth magyarosításához kell.
azt nem értem hogy a magyarositást ha egyszer lelehet tölteni legágális oldalról meg minden a kódot miért nem rakják hozzá?
áhh itt már jártam de nem:-((
köszi szépen
http://www.magyaritasok.hu/index.php?func=letoltes&betu=B

itt megtalálod

? nem tudseni segiteni?
3részbõl áll
the battle for middle earth magyarositáshoz sorozatszámot ha tud valaki irja már bea közösbe mert enélkül nem engedi telepíteni.
hi all
énis végigvittem már😊
Gabesz amd64
-Már megtaláltam,a helyes "út": Documetums&Settings\'felhasználóneved'\Application Data\My Battle for Middle-Earth files

😄

DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate

Gabesz amd64
Ez biztos?
Mert Én nem találom...

DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate

Gabesz amd64
Már végigvittem! 😛

Sziasztok!
Sztem csak nálam fordul elõ, de azért megkérdezem: az Iso-t bemountolom, elindítom a setup.exe-t, rábökök, hogy install és utána két kis "dos-szagú"<#vigyor0> ablak bevillan és ennyi. (Daemon Tools-t használok)

Tessék hagyni a Séfbácsinak a picsába!

ZaJanga
Ezexerint mégsem jársz "jóval" tovább!<#ravasz1><#idiota>

A fórumban oldalunk látogatói kapnak lehetőséget véleményük kifejezésére Az itt megjelenő vélemények regisztrált tagjaink magánvéleménye nem tükrözik az SG Hírmagazin szerkesztőségének álláspontját

emberek!nem tudtok olyan kiegészítésrõl vagy MOD-ról amibe van a prolológus elején látható tündeharcosok esetleg Númenóriak.Ha vki benne van a témában az tudja mirõl beszélek😊
talán katapultokkal és ostromtornyokkal.
Gabesz amd64
Hogy vegyem be az Evil-kel Minas Tirtih-t? tipp or 5let?

Gabesz amd64
öhöm!kössz már rájöttem!

Jóval tovább tartok már attól a pályától!De azért kösz!

Shan
Nem értem...ez most kérdés akart lenni, vagy kijelentés?
legyen má' annyi idõd, hogy egy k..va írásjelet kirax
Mikita
sziasztok a másolt verzióval lehet online játszani

ZaJanga
thx

A fórumban oldalunk látogatói kapnak lehetőséget véleményük kifejezésére Az itt megjelenő vélemények regisztrált tagjaink magánvéleménye nem tükrözik az SG Hírmagazin szerkesztőségének álláspontját

Johnyy
akor nem tucc! ennyi...

Sziasztok uj vagyok még ezen a téren.....most pörgettem ki (sajna csak gyengén......segítene valaki hogy tudjak neten is jáccani.....sajna a játékot nem a boltban vettem<#idiota>