3739
  • Braveheart
    Eh, tetszik ez a kérdés. Kb mint: nem indul a gépem, szerintetek miért?
  • rezsofiz
    Egy ismerősöm el akarja indítani a játékot de nem történik semmi.. Ötleteket, megoldást várok.
  • Prince007
    Várjuk a legjobbakat....
  • grebber
    Battle For Middle Earth 2

Dixie Flatline, 21:24 - PC - Játék: RTS

(BluesNews) A Middle Earth Vault leközölte a Holland Power Unlimited nyomtatott magazin egyik szkennelt oldalát. A mágikus lapon lévő információk megfejtését követően fény derült rá, hogy az EA berkeiben nagyban készül a kissé unalmassá sikerült Battle For Middle Earth folytatása. Mivel az előző rész az eredeti mű eseményeiből táplálkozik, Szauron pedig elcsúszott, ezért teljesen új sztorival fogunk szembesülni. A bukott angyal Mark Skaggs már nem erősíti tovább a cég központját, így a 2006-os debüt alkalmával akár meg is lepődhetünk, ha friss és üde játékmenetet kapunk cserébe.

info: Hardwired
  • hulky
    de a stratégiai része hol van a játéknak?
  • Johnyy
    ez sohasem a legélőbb fórum!!! ;) aszem azal na mtudsz játszani mert az avlami 2 playeres rész ...
  • hulky
    hello mindenkinek! Bocs hogy ide írom a kérdésem de ez tűnik itt a legélőbb fórumnak. A yűrük ura Battle for Middle earth- ról lenne szó. Van a játék menüjében co-op menüpont amire nem lehet belépni a játék single player részét már 100% teljesítettem a mentésem szerint. Akkor most mit csináljak, hogy oda is be tudjak lépni? Ha valaki kicsit később tudna segíteni amikor márt nem vagyok itt akkor légyszi írjon a: [email protected] előre is kösz.

• ghost2
    Nem tudja valaki hogy hol lehet letölteni a bfme mentéseit? vagy nem tudja valaki elküldeni ( [email protected]) mert elvesztek a mentéseim
    fontos lenne
  • darkey
    Hali tud valaki az 1.02-es bfme-hez nocd-t?
  • dani92
    Ja bocs nme irtam oda hogy mikór: mondjuk olyan 5,6 órakkór.
  • dani92
    sziasztok nem akar valaki velem játszani onlie-on (multin) ? Már nagyon szeretnék.
  • Sephi
    Ehh... csdak elfeket csinaltam es tuzet mindekinek oszt nem volt gond. Igy konnyu :D
  • Sephi
    Vaz levertem mind a harom hullamot , alig maradt egyszegem , de az a gegi a haterben non-stop gyartja a ellenfeleket es nem birok...
  • Sephi
    Segitsen ma' valaki...
  • Hmuda
    Lent van a legújabb pecs. Van már végre valami lehetőség arra, hogy harc nélkül is eltüntethessem a felesleges egységeket vagy még mindig hagyni kell őket, hogy ledarálja az ellen? Egy ilyen egységlimites játékban iszonyatos baromság ezt a lehetőséget kihagyni. :P
  • Sephi
    Szal meseje mar el valaki megis hogyan tudnam a Helm-i csatat megnyerni? :D
  • NoYbee
    az=azt
  • NoYbee
    szevasztok!

mi okozhatja az a játékban, h leomlanak a falaim?
  • ssk3
    Kössssz
  • Fenrir
    készülget már hozzá itt:

Magyar honlapja
  • ssk3
    Hello!!!!
    Nem tudja valaki megmondani hogy honnan lehet valami rendes magyarosítást leszedni?????????
    Előre is kössz!!!!!!!!!
  • Fenrir
    én mountolva raktam fel és hiba nélkül ment...
  • Johnyy
    akkor ird ki a cuccot és törölj le mniden cd-emuláló!
  • RUDKO
    Szia letöröltem a clone cd programot és ujrainditottam a gépet de semmi.a hoodlumból átmásoltam amit át kell de megint semmi? mit probáljak még meg. help!!!
  • Johnyy
    töröld le a clone cd-t !! a démont nem kell!
  • RUDKO
    Sziasztok.
    Én most telepitettem fel a játékot és amikor el akarom inditani ezt irja ki:cd/dvd emulation software has been detected. Please disable all cd/dvd emulation software and re-start the game. Légyszi irjátok meg hogy mit kell csinálnom.
  • DDE
    Hali!
    Nekem is lenne 1 problémám. A game remekül futott, amig nem cseréltem memóriát. 512 volt és lecseréltem 2x512-re. A Dual Channel miatt. Cseréltem még videó kártyát is, 4200 -> 6600GT-re. Nem volt semmi gond a többi programmal, csak ezzel az eggyel. Memória hiba miatt kiszáll, és a crackelt filet jelöli meg 'okozóként'.
    Újrainstall volt, nem segített.
  • RocketyATwork
    no matter, megoldottam a problémát közbe :p
  • Rockety

egy ehez hasonló üzenetel dob ki a game, picit vissza olvastam de nem találtam róla infót, volt vkinek hasonló gondja és ha igen sikerült megoldani?

gép amd xp 1800, 1giga ram, 4200es gf4, live 5.1, legfrisebb driverek, sp1 (sp2vel se ment) directx9.c... mindem más játék normálisan müxik csak ez nem
  • Johnyy
    cheatland ba nézz vagy a dlh-n
  • CLINT EASTWOOD9
    Mond már meg azokat a kódokat amiket tudsz hozzá?
  • DBM
    Ez egy videó? Mert a legvégén van ha jól sejtem.
    Steweee! Ez egyáltalán nem Warcraft!
    1.Csoportokat, nem külön harcosokat kell irányítani.
    2.Nem lehet bárhová építeni, nem olyan gyorsan.
    3.Teljesen másképp viselkednek a nyersanyagforrások(épületek).
    4.Vannak Erők, amit nem egységek irányítanak.
    5.Az orkok kicsit másképp néznek ki(nekem ez jobban teccik, meg az uruk-hai sem ilyen puhány zöld kobold mint a WC-ben)
    6.A 2 történetnek semmi köze egymáshoz.
    De egyezik abban, hogy:
    1.Fantasy, orkok, emberek, elfek, entek
    2.Stratégiai játék
    :)

Fro5t: Nekem is van hasonló problémám, csak nekem skirmishbe csinálta párszor, megy a játék, még alig az elején, egyszer csak minden épületem összedől, DEFEAT. Reinstall! Nekem már jó így.

Ki készített már saját pályát?
    Eléggé egyszerű a pályaszerkesztője, vagyis ponthogy emiatt bonyolult. lenne egy pár kérdésem.
    elolvastam az anyagot, letöltöttem az oldalról, mostmár legalább megjelenik, és tudok rajta jáccani:D
  • Johnyy
    de sztem ne használj hozzá
  • Johnyy
    tudunk..
  • CLINT EASTWOOD9
    Tudtok a játékhoz kódokat?
  • CLINT EASTWOOD9
    Tudtok játékhoz kódokat?
  • Johnyy
    sehogy
  • thecore
    HAlihó!
    Megtudná mondani valaki hogyan tudok online játszani, nem origin játékkal?
  • piamania
    már meg van
  • piamania
    így van újra kell telepíteni,nekem is ez volt a bajom,újra tettem ésmár tudtam is játszani.

Viszont lenne egy kérésem.
    Nem jön be a gamehunter,és a bfme hivatalos magyaroldala sem.Kéne a magyarosításhoz asorozatszám meg mit tom én még mi kéne.Jó lenne,ha vki tudna segíteni.Köszi