The Lord of the Rings: The Battle for Middle-Earth

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dokumentumok/My Games/Lotr Battle for Middle Earth/

ZaJanga
A játék a mentéseket hova teszi a program könyvtárába?
Újból kell tennem a gámát és nem lelek save filet!

A fórumban oldalunk látogatói kapnak lehetőséget véleményük kifejezésére Az itt megjelenő vélemények regisztrált tagjaink magánvéleménye nem tükrözik az SG Hírmagazin szerkesztőségének álláspontját

ZaJanga
Na Te @*#Ð[÷$ߤ×!

A bázisod fõépületében 10.000 pézért tucc gyártani egy troll-t aki húz maga után egy arany olifánt koponyát!
Azzal rohanj be az ellen bázisába és láss csodát!!!
3x kell!!! :-)))

A fórumban oldalunk látogatói kapnak lehetőséget véleményük kifejezésére Az itt megjelenő vélemények regisztrált tagjaink magánvéleménye nem tükrözik az SG Hírmagazin szerkesztőségének álláspontját

Nem tudtok véletlenül törést az 1.01-es pecshez?

Köszi! <#worship>

A kis munkát kis ívben, a nagy munkát nagy ívben érdemes elkerülni...

Johnyy
perste!!!, a lényeg!! hogy az öszes erõdet ami van a kapura kell öszpontosítani és mindenhova tornyokat építs!! és néha yol jönek az idézhetõ egységek is...

Red neck burn out mid west mind, Who said date rape isn\'t kind?

Sziasztok!

Most kezdtem minas tirith-t. Tudnátok tippeket adni? Az a bajom, hogy az erõsítés 10 rohírból áll...(+ a hõsök)Meg lehet így csinálni?<#buck>
Köszi

Fellehet csak masold vissza az eredeti game.dat-ot a peccseles elott!
Uj v1.02"game.dat" meg nincs, ezert csak a Mini.Image-es dolog muxik...

Ezt keresd ha nem lennel kepben :"LordOfTheRingsBattleForMiddleEarthv1.0MiniBackupImageEng"

udv

\"Ha nincs kenyere a népnek, egyen kalácsot!\" /Mária Antoinette/

Sziasztok. Fel lehet tenni a Hoodlum verzióra a 1.01 patch-et? Mármint menni is fig utána? Vagy kell új game.dat?
A http://www.bfme.org/ oldalon, a patch cikknél a megfelelõ nyelvet kiválasztod és ott a patch.
Gabesz amd64
UP

DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate

Mr Manson
1.01 patch csak a jatékból jon le?

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

Gabesz amd64
Hai everybody!

Elakadtam!A rosszakal viszem már egy ideje és Helms Deep utáni pályán vagyok!A Tûzhegytõl jóval délebre esõ pályán.
Ahol a mordoriakkal kezd!
Ott ahol a 3 fõ bázisa van az ellenségnek (Olifántok,lándzsások)és azok ellen kell mennem!
Na már,ott vagyok hogy az egyik bázist sikerült elfoglalnom(most már tudok énis olifántokat gyártani)De állandoan csak jön és jön és jö az ellenség!550-es létszámú hadsereget tudok gyártani ki van fejlesztve minden egységem fullra és a pálya feléig se jutok el!mert a köcsög ellen ledarál!
Utána probálkoztam más taktikával olifántokba raktam nyilas mordoriakat azokat is ledarálták!
röpke 3,5 óra múltán(pálya kezdésétõl)már kiléptem a p*csába!

Valaki tud valami taktikát mondani hogy csináljam meg!
Vagy ha nem értettek valamit akkor írjátok meg!
köcce

DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate

Igy igaz.Sot meg a registriben sem kell turkalni...

x:\Program Files\EA GAMES\The Battle for Middle-earth (tm)\Support
-->"The Battle for Middle-earth_code"-ra dupla klikk es beirod az uj cd kulcsot!

\"Ha nincs kenyere a népnek, egyen kalácsot!\" /Mária Antoinette/

A SZENT
Namost az egységek meghalása miatt "állítólag" nemkell reinstall, egyszerûen át kell írni a registryben a cd keyt, ezt hallottam hogy tényleg így van e azt még nem próbáltam, de veszíteni senki nem veszít vele.
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Electronic Arts\EA GAMES\The Battle for Middle-earth\ergc <<--- itt van a key ezt át kell írni kötõjel nélkül

Köszi!

Nagyjából így kell csinálni, hogy azért ne menj el ebédelni 😄

Aláírást meg a fórum fõoldalon a beállításoknál lehet.

WoW -- Gromph - lvl 60 Undead Rogue - Bloodscalp - http://ctprofiles.net/84473

Sziasztok!

Nem tudom megcsinálni a Helm szurdokot a jókkal... (nehéz fokozat) <#help>
Valaki tudna segíteni, tippeket adni? Köszi...

Twynee

UI.: Higy lehet aláírást csinálni?

Johnyy
😛PPPPPPPPPPPPPPPP

Ebola75
Próbálj meg a fórum elejére visszakeresni, gondolom a clone dvd-s verziót szedted le, a HOODLUM-os verzió ".dat" file-jára van szükséged, azzal nekem is elindult...keress vissza a fórumban, hátha még ott a link...

Igen, haveromnak is ezzel volt gondja.

Hát nem 3.33. Vagyis akor szedek le sürgõsen és azzal menni fog.
3.47-es DT-d van?

Sziasztok!

Én letöltöttem ezt a játékot a netrõl és frankón fel is telepítette. DVD változatról beszélek. De sehogy nem tudom elindítani mert folyton arra hivatkozik, hogy tegyem be a DVD-t Pedig a Daemon Tools-ban bent van. Gondolom Crack kellene hozzá, de a DT-s meghajtón nem találok. Mit tegyek? Esetleg szedjemk le a net-rõl. És ott is hol találok?

Köszönöm!!!
kemping? 😄DD

Johnyy
ez gáz, öszekevertem a champinget mega skirmist!!! 1000 sry, ott nagyon meg kell erõsödni!!!
ennyi!!! 😊))

😄

Hmuda
Azt írta, hogy Skirmish. Ott kevésbé vannak továbvitt egységek.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Johnyy
nemcsítes!!! nekem hard skirmis is könyû volt!!!! meik pályán félsz???

YAh az elõzõpályárol hozot lovas hadosztályodal kapásból a pálya eleén lerohanod azt a kezdeztleges bázisát mivel akor még nincs szétteryeszkedve! akor meghagysz neki 2 épületet ,monjuk kajatermelõt meg barakot!! legyártasz amenyi a limited lovast és felturbózod õket anyi extrával amenyivel lehet és ha ez megvna akkor kinyirod az ellentkész!! ya ezért kellenek a turbos katonák mert az öszeset magadal viszed a következõ pályára!!!!

Valakinek van vmi hathatós ötlete mivel lehet boldogulni Hard skirmish-ben? Kb. annyi idõm van hogy felépítek a váron kívül 2 tanyát meg csinálok pár szakasz katonát meg két õrtornyot a kapu köré, már jön is az ellenség kb. 1500 ember ostromgépekkel. Kicsit csítes a gép nemde?
Johnyy
mert én már megmondtam öccs 😛PPPP

Hali
valószínûleg a másolásvédelem. Uninstalláld a programot és telepítsd újra, szerintem akkor menni fog.
Más vki nem tudja mi lehet a baj?
Johnyy
másolûsvédelem,, szerintem

Miért hallnak meg csak úgy aragornék Mória bányájában?Sehogy nem jövök rá,vki segítsen.Köszi
Sajnos NEM! <#rinya>

GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit

lehet valahogy eredeti cd nékül onlineba játszani?

FrezeR
nincs mit

Köszi szépen a segítséget!
FrezeR
ezt ird be az elsõ 2 sorba:

BFME Magyarosítás Publikus Béta Teszt
www.bfme.hu

Azt írja ki,hogy a beírt adatok pontatlanok.Miért?
FrezeR
itt találod a megoldást
Megoldás

Vki válaszoljon plíz!!!!!!
Hi!A BFME hivatalos magyar oldaláról leszedtem a játék magyarosítását.telepítésnél kér vmi weboldal címet meg egy sorozatszámot.Az oldalon nem tom megkérdezni,mert tegnap este óta nem jön be.LÉgyszi segítsetek!Hol találom a sorozatszámot,meg a címet amit oda be kell írni.Köszi
Johnyy
Most hogy így a fekete kapu közepén jártam,, azért ez a játék nem oan könyû nehéz fokozaton,, mondjuk nem is anyira nehéz, csak hosszú, de megjött az ihlet hogy felrakjam a király viszatér játákot 17 00 kor felraktam és játszokattam vele most vittem végig úgy hogy az öszes hõdöm 14 es szintû, plusz megcsináltam a 2 bónuszpáját, nehéz fokozatban!! na ez nem volt könyû

de msotmár sztem megérett az e világ arra meg a közönség is, tepasztaltam magamon hogy látsunk egy igazi gyûrûk ura RPG játékot,, kitudja lehet hogy csak 30 év múlva fog rá kerülni a sor á lá sw, de én amég szeretem a játékokat, addig szivesen játszanék pár 100 órát egy LOTR RPGvel.....

Lui76
Köszönöm ..
este kipróbáljuk.

Asus M5A97 EVO R2.0 ,Fx8320E ,Gigabyte GTX960 Oc 2Gb,Geil 2x4Gb(1866),DeepCool500 ,Samsung 2243BW MWO - MaxSteelHun

numpad...

EmThor
csá lehet neten tolni?

hallottam egy kósza pletykát h vmi crack izébizével talán...

de PLETYKA volt 😞

Johnyy
bigopenerrel 😊))))

milyen progival lehet azokat a 'big' fájlokat megnyitni<#nemtudom>