The Lord of the Rings: The Battle for Middle-Earth
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
szal felraktam daemontoolssal be van mountolva,meg van crackelve,es nem indul el akarhogy probalom,pedig ma5r jatszottam gepen soxor vele...
ja es mi ez a kompatibilitás?
hogy segithet ez nekem?
irjatok le szepen hogy meg ÉN is megertsem
thx
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
szal felraktam daemontoolssal be van mountolva,meg van crackelve,es nem indul el akarhogy probalom,pedig ma5r jatszottam gepen soxor vele...
ja es mi ez a kompatibilitás?
hogy segithet ez nekem?
irjatok le szepen hogy meg ÉN is megertsem
thx
RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/
Mik lehetnek a problemak?
ezeket hogy oldhatom meg,irjatok le pls
Red neck burn out mid west mind, Who said date rape isn\'t kind?
War. War never changes.
sazl : c
Dixie Flatline, 21:24 - PC - Játék: RTS
(BluesNews) A Middle Earth Vault leközölte a Holland Power Unlimited nyomtatott magazin egyik szkennelt oldalát. A mágikus lapon lévõ információk megfejtését követõen fény derült rá, hogy az EA berkeiben nagyban készül a kissé unalmassá sikerült Battle For Middle Earth folytatása. Mivel az elõzõ rész az eredeti mû eseményeibõl táplálkozik, Szauron pedig elcsúszott, ezért teljesen új sztorival fogunk szembesülni. A bukott angyal Mark Skaggs már nem erõsíti tovább a cég központját, így a 2006-os debüt alkalmával akár meg is lepõdhetünk, ha friss és üde játékmenetet kapunk cserébe.
info: Hardwired
Next PC upgrade: 2022
fontos lenne
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
mi okozhatja az a játékban, h leomlanak a falaim?
Nem tudja valaki megmondani hogy honnan lehet valami rendes magyarosítást leszedni?????????
Elõre is kössz!!!!!!!!!
Én most telepitettem fel a játékot és amikor el akarom inditani ezt irja ki:cd/dvd emulation software has been detected. Please disable all cd/dvd emulation software and re-start the game. Légyszi irjátok meg hogy mit kell csinálnom.
Nekem is lenne 1 problémám. A game remekül futott, amig nem cseréltem memóriát. 512 volt és lecseréltem 2x512-re. A Dual Channel miatt. Cseréltem még videó kártyát is, 4200 -> 6600GT-re. Nem volt semmi gond a többi programmal, csak ezzel az eggyel. Memória hiba miatt kiszáll, és a crackelt filet jelöli meg 'okozóként'.
Újrainstall volt, nem segített.
\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyõznek a rutinjukkal!\"
egy ehez hasonló üzenetel dob ki a game, picit vissza olvastam de nem találtam róla infót, volt vkinek hasonló gondja és ha igen sikerült megoldani?
gép amd xp 1800, 1giga ram, 4200es gf4, live 5.1, legfrisebb driverek, sp1 (sp2vel se ment) directx9.c... mindem más játék normálisan müxik csak ez nem
zzz
Fogadd meg egy tapasztalt vén róka tanácsát. Ha borbélyhoz mész, jól nézd meg hogy kinek a kezében van a borotva!
Steweee! Ez egyáltalán nem Warcraft!
1.Csoportokat, nem külön harcosokat kell irányítani.
2.Nem lehet bárhová építeni, nem olyan gyorsan.
3.Teljesen másképp viselkednek a nyersanyagforrások(épületek).
4.Vannak Erõk, amit nem egységek irányítanak.
5.Az orkok kicsit másképp néznek ki(nekem ez jobban teccik, meg az uruk-hai sem ilyen puhány zöld kobold mint a WC-ben)
6.A 2 történetnek semmi köze egymáshoz.
De egyezik abban, hogy:
1.Fantasy, orkok, emberek, elfek, entek
2.Stratégiai játék
:)
Fro5t: Nekem is van hasonló problémám, csak nekem skirmishbe csinálta párszor, megy a játék, még alig az elején, egyszer csak minden épületem összedõl, DEFEAT. Reinstall! Nekem már jó így.
Ki készített már saját pályát?
Eléggé egyszerû a pályaszerkesztõje, vagyis ponthogy emiatt bonyolult. lenne egy pár kérdésem.
elolvastam az anyagot, letöltöttem az oldalról, mostmár legalább megjelenik, és tudok rajta jáccani:D
Dr.BrainMaster-Az Agyrém \"Képzeletemnek csak agyam mérete állíthat korlátot.\"
Fogadd meg egy tapasztalt vén róka tanácsát. Ha borbélyhoz mész, jól nézd meg hogy kinek a kezében van a borotva!
Megtudná mondani valaki hogyan tudok online játszani, nem origin játékkal?
Viszont lenne egy kérésem.
Nem jön be a gamehunter,és a bfme hivatalos magyaroldala sem.Kéne a magyarosításhoz asorozatszám meg mit tom én még mi kéne.Jó lenne,ha vki tudna segíteni.Köszi