3739
  • kücske
    valaki pls
  • kücske
    valaki tudna segíteni nekem a crackelésben mer nem naon megy pedig már mident kipróbáltam
    kösznöm
  • Hedic
    hamachi val!!! gyertek emberek játszunk együtt battle for midle eart-ot hamachin keresztül !!!
  • zilktorn
    Ti hogy nyomjátok neten a bfme1et?Online-ban,vagy hamachival lanban?A gémem nem eredeti..
  • Hedic
    Figyelem !!!!! uj korszak tárul elénk !!!
    aki akar játszani LAN ba az szedje le a HAmachi progit látogasson el erre a honlapra http://hamachi_pubnet.try.hu/
  • racingxxxx
    hello nekem abban kéne segitség hogy leszedtem a 2 részt pecseltem az 1.01 el és crekeltem is de sokszor kilép a játékbol és azt irja hogy valami baja van a game.dat filével meg a direct3d vel mit csináljak???
  • Gviktor
    Battle for Middle earh 1 hez tud valaki crack-et????
  • ogabi
    Bocs a kép rosszul lett linkelve:
  • ogabi
    Hellosztok!

Lenne nekem egy kis problémám. Felrakom a játékot és amikor elinditom még tudok 5 percet játszaní de azután kidob a következő hibaüzenettel:

Léccí ha tudtok segitení akkor sigtsetek mert végig szeretném nyomní a BFME 1-et is.

A gépem: 512 MB Ram, Geforce 4 MX, Intel Pentium 2000 Mhz-es alaplap. AZt hiszem hogy ezek az infók a gépemen. Ha még kell valami akkor szivesen leirom.
  • Elldor
    Szasztok beleleléptem abba a hamachi mittoménmibe már mindent megcsináltam benne, és nincs is semmi bajom ( :D ) csak annyi h általába mikor vagytok fent?
  • Cairass
    Hol lehet eredeti játékhoz MŰKÖDŐ trainert találni?
  • Hedic
    Tud valaki a The battle for middle earth II the rise of the witch-kingröl ???????
  • quwarg
    sziasztok...hamachin gyertek be az szoba:encofoco jelszo:encofoco
  • Paddy
    senki nem hamachizik a bfme 1 vagy a bfme2vel?
  • Paddy
    igen
  • Kiswarga
    Hi csak annyit kérdeznék, hogy a 2. résznél működik a multi rendesen? Úgyértem vannak szerverek?
  • robot2
    bocs gamecopyworld.com
  • robot2
    itt van carck gamecopiworld.com
  • robot2
    crackeld meg a cd kéri
  • aadam
    Üdv mindenkinek! A Harc Középföldéért 2-t feltetem és játszotamis vele, de most nem indul el!Egy hibaüzeneted dob fel, amiben ez áll:Please insert the correct DVD-ROM, select OK and restart application! Lécci segítsetek mert nem tudom mit csináljak újratettem a játékot de így is ugyanazt a hibaüzenetet dobja fel!Elöre is köszi!
  • aadam
    Lehet valahogy saját pályát készíteni??
  • aadam
    csá!Nem tudtok valami jó pályát a játékhoz?
  • chris12
    13PX-G5QH-FIGH-TING-4FUN Tessék ez jó lessz a telepítéshez
  • KILLER2
    Trainerek
    Itt keress van elég
  • R10
    és az egyhez nem tud vki? :S
  • KILLER2
    A 2. részhez nem tud valaki működöképes trainert? Ha van olyan legyen, hoyg vann benne lóvécsináló meg power point csináló.
  • KILLER2
    Tényleg nekem tudnátok ilyenben segíteni? Haveromnak odaadtam úgy, hogy 2 DVDre (fele-fele) kiírtam az 5,6 gigás DVDjét a játéknak. Ő bemásolta a gépre feltette és neki is 3 perc múlva kiírja, hoyg vesztettél. Ezen hogyan lehetne segíteni?
  • BBalee
    Azért nem lehet mert többnyelvű a DVD. Egyszerűen ki kell törölni azokat az álományokat, amely nyelveket nem beszéled (pl.: a fél gigás 0ES_compressed.zip stb...) és csak 4G lesz. Így lehet biztonsági másolatot készíteni az eredeti DVD-ről. :)
  • BBalee
    Ha nincs rendesen telepítve pl.: XP reinstall után, vagy ha simán átmásolod máshova, akkor is kidob és defeated lesz 3 percen belül még ha a registry-be beírod a helyes -dvd tokon talált- keyt akkor is újra kell telepíteni.
  • Carangulia
    szívesen
  • R10
    thx

két trainert leszedtem majd meglátom működik-e
  • Carangulia
    Cheat
    Itt nézzél, lehet hogy találsz :P
  • R10
    :DDDDD

cserébe vki adjon nyersanyag kódot
  • Carangulia
    köszi
    minden elismerésem a tiéd :D
  • R10
    Serials:

HCGY-Z6FY-GNHJ-SGHJ-0HLM
    DZDD-8NF6-4DBH-YDFB-0HLM
    FEEW-W94S-6DF5-UB46-0HLM
    TLV5-VGG9-DFDF-RFFF-0HLM
    T7GQ-LZEX-FGHF-PFFF-0HLM
  • R10
    pill és adok
  • Carangulia
    dupla dvdre kéne megpróbálni (dual layeres)
  • Carangulia
    tudtok valahonnan bfme első részéhez serialt adni? vagy vmi címet ahonnan lehetne szerezni, mert haverom már nagyon ideg. 10 percig játszik vele aztán kiírja, hogy defeated :P
  • R10
    én se tom kiírni :\\\
  • KILLER2
    Lehet, hoyg nem ide tartozik (valószínüleg nem), de ha nekem ott van a 2. rész isoja a gépen ami 5,6 gigás akkor azt hogyan írjam ki több dvdre úgy, hoyg működjön róla a telepítés?