3739
-
kücske #3539 valaki pls -
kücske #3538 valaki tudna segíteni nekem a crackelésben mer nem naon megy pedig már mident kipróbáltam
kösznöm
-
Hedic #3537 hamachi val!!! gyertek emberek játszunk együtt battle for midle eart-ot hamachin keresztül !!! -
zilktorn #3536 Ti hogy nyomjátok neten a bfme1et?Online-ban,vagy hamachival lanban?A gémem nem eredeti.. -
Hedic #3535 Figyelem !!!!! uj korszak tárul elénk !!!
aki akar játszani LAN ba az szedje le a HAmachi progit látogasson el erre a honlapra http://hamachi_pubnet.try.hu/
-
racingxxxx #3534 hello nekem abban kéne segitség hogy leszedtem a 2 részt pecseltem az 1.01 el és crekeltem is de sokszor kilép a játékbol és azt irja hogy valami baja van a game.dat filével meg a direct3d vel mit csináljak??? -
Gviktor #3533 Battle for Middle earh 1 hez tud valaki crack-et???? -
ogabi #3532 Bocs a kép rosszul lett linkelve: -
ogabi #3531 Hellosztok!
Lenne nekem egy kis problémám. Felrakom a játékot és amikor elinditom még tudok 5 percet játszaní de azután kidob a következő hibaüzenettel:
Léccí ha tudtok segitení akkor sigtsetek mert végig szeretném nyomní a BFME 1-et is.
A gépem: 512 MB Ram, Geforce 4 MX, Intel Pentium 2000 Mhz-es alaplap. AZt hiszem hogy ezek az infók a gépemen. Ha még kell valami akkor szivesen leirom. -
Elldor #3530 Szasztok beleleléptem abba a hamachi mittoménmibe már mindent megcsináltam benne, és nincs is semmi bajom ( :D ) csak annyi h általába mikor vagytok fent?
-
#3529 Hol lehet eredeti játékhoz MŰKÖDŐ trainert találni? -
Hedic #3528 Tud valaki a The battle for middle earth II the rise of the witch-kingröl ??????? -
quwarg #3527 sziasztok...hamachin gyertek be az szoba:encofoco jelszo:encofoco
-
Paddy #3526 senki nem hamachizik a bfme 1 vagy a bfme2vel?
-
Paddy #3525 igen -
Kiswarga #3524 Hi csak annyit kérdeznék, hogy a 2. résznél működik a multi rendesen? Úgyértem vannak szerverek? -
robot2 #3523 bocs gamecopyworld.com
-
robot2 #3522 itt van carck gamecopiworld.com
-
robot2 #3521 crackeld meg a cd kéri -
aadam #3520 Üdv mindenkinek! A Harc Középföldéért 2-t feltetem és játszotamis vele, de most nem indul el!Egy hibaüzeneted dob fel, amiben ez áll:Please insert the correct DVD-ROM, select OK and restart application! Lécci segítsetek mert nem tudom mit csináljak újratettem a játékot de így is ugyanazt a hibaüzenetet dobja fel!Elöre is köszi! -
aadam #3519 Lehet valahogy saját pályát készíteni?? -
aadam #3518 csá!Nem tudtok valami jó pályát a játékhoz? -
chris12 #3517 13PX-G5QH-FIGH-TING-4FUN Tessék ez jó lessz a telepítéshez -
#3516 Trainerek
Itt keress van elég -
#3515 és az egyhez nem tud vki? :S -
#3514 A 2. részhez nem tud valaki működöképes trainert? Ha van olyan legyen, hoyg vann benne lóvécsináló meg power point csináló. -
#3513 Tényleg nekem tudnátok ilyenben segíteni? Haveromnak odaadtam úgy, hogy 2 DVDre (fele-fele) kiírtam az 5,6 gigás DVDjét a játéknak. Ő bemásolta a gépre feltette és neki is 3 perc múlva kiírja, hoyg vesztettél. Ezen hogyan lehetne segíteni? -
BBalee #3512 Azért nem lehet mert többnyelvű a DVD. Egyszerűen ki kell törölni azokat az álományokat, amely nyelveket nem beszéled (pl.: a fél gigás 0ES_compressed.zip stb...) és csak 4G lesz. Így lehet biztonsági másolatot készíteni az eredeti DVD-ről. :) -
BBalee #3511 Ha nincs rendesen telepítve pl.: XP reinstall után, vagy ha simán átmásolod máshova, akkor is kidob és defeated lesz 3 percen belül még ha a registry-be beírod a helyes -dvd tokon talált- keyt akkor is újra kell telepíteni. -
#3510 szívesen -
#3509 thx
két trainert leszedtem majd meglátom működik-e -
#3508 Cheat
Itt nézzél, lehet hogy találsz :P -
#3507 :DDDDD
cserébe vki adjon nyersanyag kódot -
#3506 köszi
minden elismerésem a tiéd :D -
#3505 Serials:
HCGY-Z6FY-GNHJ-SGHJ-0HLM
DZDD-8NF6-4DBH-YDFB-0HLM
FEEW-W94S-6DF5-UB46-0HLM
TLV5-VGG9-DFDF-RFFF-0HLM
T7GQ-LZEX-FGHF-PFFF-0HLM -
#3504 pill és adok
-
#3503 dupla dvdre kéne megpróbálni (dual layeres) -
#3502 tudtok valahonnan bfme első részéhez serialt adni? vagy vmi címet ahonnan lehetne szerezni, mert haverom már nagyon ideg. 10 percig játszik vele aztán kiírja, hogy defeated :P -
#3501 én se tom kiírni :\\\ -
#3500 Lehet, hoyg nem ide tartozik (valószínüleg nem), de ha nekem ott van a 2. rész isoja a gépen ami 5,6 gigás akkor azt hogyan írjam ki több dvdre úgy, hoyg működjön róla a telepítés?