The Lord of the Rings: The Battle for Middle-Earth
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem tudna valaki segíteni? A bajom az hogy elidítom a játékot, bármilyen játékot kezdek 3percen belül mindenem lerombolódik(magától) és defeted. Amúgy teljesen eredetivel játszok. (BFME2)
neten hogy tudok jártszani vele vagyis csak haverom ellen szertnék az hogy is kell???
tört-el lehetr
Olvastam a régebbi hozzászólásokban, hogy le kell törölni a játékot és újra feltelepíteni...
Én már másodjára törlöm le és még mindig 3 perc múlva kilép!!
A registerjét is kikell törölni?
PLÍZ,valaki mondja el részletesen!!!
Köszi<#confused>#confused>
I am Ripper... Tearer... Slasher... Gouger. I am the Teeth in the Darkness, the Talons in the Night. Mine is Strength... and Lust... and Power! I AM BEOWULF!
Azt szeretném megtudakolni, hogy amikor elkezdek játszani akkor úgy, kb 3 és fél perc múlva kiírja, hogy DEFEATED!! És meghal minden egységem!!
De miért?
Mihamarabbi válaszotokat Köszönöm!!
I am Ripper... Tearer... Slasher... Gouger. I am the Teeth in the Darkness, the Talons in the Night. Mine is Strength... and Lust... and Power! I AM BEOWULF!
#acm
Abit Siluro GF4 Ti4200-8x vga cardom van ill.progi kéne hozzá 61.77esnél nem találtam újabbat, lényeg h. állandóan kékhalál, és villog a kép, csak annyit szeretnék h. nem tudna-e vki küldeni egy linket ahol találnék egy újabb drivert??? thx (Nvidia official, Guru3D kilõve) <#circling>#circling>
#acm
Lenne egy kérdésem! LoTR: Battle for Middle Earth-höz kell crack? Mert nekem nem akar elindulni és kerestem cracket a dvdn de nem találtam!!! Valaki ha segítene megköszönném!!! mailom: [email protected]
Lehet ididota kérdés de van a játékhoz (elsõ rész)pénzgeneráló. A legnehezebb fokozatban játszom de a második pályán már két napja csatázom (gonosz oldalon)és nem jutok egyrõl a kettõre!
Elöre is köszi !
Intel Core 2 Duo E6750 2,66GHz , ATI HD 3870, 2Gb Samsung RAM, Vista Ultimate 32bit
http://www.gamecopyworld.com
Intel Core 2 Duo E6750 2,66GHz , ATI HD 3870, 2Gb Samsung RAM, Vista Ultimate 32bit
Mert láttam fent valahol ahol a képek linkeinnél magyar volt?
Hány Gb-t foglal a 2. rész? Megvan a tesómnak kétrétegû DVD-n, de az tuti, hogy több, mint 5 Gb, mert csak a demója 1352 mb. Plz az alap hibákra való segítséget is írjátok le.
Kösz.
Gigabyte P55A-UD3R, Intel Core i5 750 ASUS HD5850, 2x2GB Mushkin DDR3 1600Mhz
Gigabyte P55A-UD3R, Intel Core i5 750 ASUS HD5850, 2x2GB Mushkin DDR3 1600Mhz
Mi lehet a probléma??
Elõre is köszönöm a segítséget!
valaki pls segitsen: leszedtem egy modot. egy zippen belul vannak az ini file-ok.
hova kell bemasolni hogy mennyen a mod ?
msn: [email protected] vagy emilben: [email protected] cimre. elore is kosz
Hogy tom felrakni a patch et,ha nem teccik neki a gamet.dat(crack)fájlom neki?<#confused>#confused>
Rá megyek az online ra akkor kiirja,h fricsicsem,dehát igy nem enged...Lse jutok addig,h tudjak vkihez csatizni driect koneksönnel...pedig ez lenne a lényeg.
Mért nincs F.A.Q?<#smile>#smile>
A második rész mikor jön ki?KÖszi
nc...
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
www.gportal.hu/bfme2
(ez az én oldalam)