3739
  • R10
    se cheatlandbe se dhl-en nem találtam

pls help

nme tudom megcsinálni az egyik küldit mior Éomer (nem tom h így kell-e írni) seregével kll velszabadítani területeket. Nincs nyersanyagom és a hülye farkasok ill farkaslovasok kinyírják a lovasaimat a picsbe. Aztán meg jönnek egy nagy hatalmas ork sereggel.
  • valaminick
    itt keressél itt van sok gaméhoz
  • chelseatomi
    Sziasztok!
    Most töltöttem le a játékot, már nagyon vártam!!!!
    Csak cracket kellene még hozzá töltenem.
    Honnan tudok CRACKET letölteni a battle for middle earthoz??????
    Légyszi segítesetek
    Kösz
    Egy Gyűrűk Ura fan:))))
  • Esrohnoil
    Benne kell legyen a dobozában.
  • Legion
    Udv!
    Nem lehet valahogy feljebb emelni a kamerat? Az nagyon szep, hogy teljesen ra lehet kozeliteni, csak eppen semmire nem jo. Az viszont marhara idegesit hogy nem tudom feljebb emelni..
  • Thomson16
    Mi a Lord of the Ring: Battle for Middle-Earth CD-kúlcsa?
  • gery36
    vzsoltee
  • gery36
    hogy hívják az imiget?
  • vzsoltee
    No és akkor mi a retkes hímvesszőt csináljak???
    Amúgy úgy tolom a cuccut, hogy 1 haverom odaadta az eredetit CD-kóddal, mindennel együtt, és a gamecopyworld-ről leszedtem az imiget és bemountoltam. De szerintem így is működnie kéne.
  • JamesRyan
    nos, ez akkor van ha nem eredtivel tolod...de hát te azzal....
  • vzsoltee
    Hi mindenki!
    Nem tudna valaki segíteni? A bajom az hogy elidítom a játékot, bármilyen játékot kezdek 3percen belül mindenem lerombolódik(magától) és defeted. Amúgy teljesen eredetivel játszok. (BFME2)
  • vixo
    Nekem is az lenne a problémám,mint Benya90-nek.Én is letöltöttem a Battle for middle earth 2.részét.Nekem is addig tölti be a játékot,mint Benya90nek,majd kilép és kiír egy olyan üzit hogy a game.dat hibát észlelt,ezért leáll.Már nagyon sok helyen próbáltam cracket keresni hozzá(gamecopy-n is),de mindegyiknél ezt írja ki.Egyáltalán a crack-je a rossz???Valaki segítsen!Előre is Kösz!
  • encofoco
    rakd fel a játékot egy másik cd key-el!!!és jó lesz,nem fog felrobbani minden 3:30 után........
  • gyuri00
    nem tudjátok hogy kell neten játszani???
  • Sliderx
    A rohadt mocskos szemétládák!

Valami bu*i meghackelte a BFME magyar oldalát!

Magyar BFME oldal
  • gyuri00
    ???
  • gyuri00
    szasztok

neten hogy tudok jártszani vele vagyis csak haverom ellen szertnék az hogy is kell???
    tört-el lehetr
  • Hitm@n
    Üdv újra!
    Olvastam a régebbi hozzászólásokban, hogy le kell törölni a játékot és újra feltelepíteni...
    Én már másodjára törlöm le és még mindig 3 perc múlva kilép!!
    A registerjét is kikell törölni?
    PLÍZ,valaki mondja el részletesen!!!
    Köszi
  • Hitm@n
    Üdv mindenkinek!
    Azt szeretném megtudakolni, hogy amikor elkezdek játszani akkor úgy, kb 3 és fél perc múlva kiírja, hogy DEFEATED!! És meghal minden egységem!!
    De miért?

Mihamarabbi válaszotokat Köszönöm!!
  • LasCar16
    looooool megvan az úúj PCm:))))))
    nah vki online?:P
  • LasCar16
    engem is kivág néha a game.data hibát észlel és ezért leáll című hibaüzivel, sztetek mi lehet a problem?
  • LasCar16
    track küldöm a cracket:D
  • LasCar16
    tom h. nem ide tartozik, de ezt a topikot gyakran látogatjátok, nah szal:D
    Abit Siluro GF4 Ti4200-8x vga cardom van ill.progi kéne hozzá 61.77esnél nem találtam újabbat, lényeg h. állandóan kékhalál, és villog a kép, csak annyit szeretnék h. nem tudna-e vki küldeni egy linket ahol találnék egy újabb drivert??? thx (Nvidia official, Guru3D kilőve)
  • track44
    Sziasztok!!

Lenne egy kérdésem! LoTR: Battle for Middle Earth-höz kell crack? Mert nekem nem akar elindulni és kerestem cracket a dvdn de nem találtam!!! Valaki ha segítene megköszönném!!! mailom: [email protected]
  • zsolti001
    Sziasztok!

Lehet ididota kérdés de van a játékhoz (első rész)pénzgeneráló. A legnehezebb fokozatban játszom de a második pályán már két napja csatázom (gonosz oldalon)és nem jutok egyről a kettőre!

Elöre is köszi !
  • Gebe7636
    Itt legalább nem kell letépni a dvd-t meg a cd-t.
  • Az Újfiú
    Bfme 2-t lehet online játszani, mégpedig a "hamachi" nevű programmal (ezzel LANhoz hasonlító hálózatot lehet létesíteni), és networkben lehet vele játszani. A játékhoz olyan verziojú bfme2-re van szükség, ami clone dvd-s (nem crackes). Illetve amint lesz mini image a játékhoz bármilyen verzio jo lesz. Felteszed a gamet, majd az 1.01 patchet, aztán sd4hide progiban Hide és elindítod a hamachit ahol csinalsz magadnak egy nevet, ill. szobat is csinalhatsz ahova mások beléphetnek és ekkor a gépek látják egymást networkbe. a Probléma h 3nál több játékost már nehezen bír el, 4játékosnál többet viszont garantáltan nem. Ha szeretnétek online játszani nézzetek el a http://www.bfme.hu oldalra, itt partnereket és további infot találtok
  • Gebe7636
    Nézd meg ezt a linket.
  • Benya90
    hello mindenki,nekem meg van a 2. része de amit hozzá adtak cracket az nem jó,és nem találok hozzá jó cracket,légyszi ha van valakinek az küldje el nekem e-mailbe pls!!!!!!!!!!!!!!!!e-mail címem [email protected] pls aki tud segitsen mert zavar h 5,5 gb ot letöltök azt adnak egy szar cracket :@,amúgy azt csinálja h elinditja ajátékot de mikor beállítom h skhirmist és el akkarom indittani akkor 97%-ig betölt és kilép a játékból és kiírja hogy a game.dat hibát talált és leáll a program(a game.dat a crackje)pls aki tudja mit kell csinálni íeja meg nekem e-mailbe mert csak ritkán tok jönni forúmra mert az otthoni gépemen nincs net :S:S:S:S
  • Gebe7636
    www.bfme.hu
  • Glasses
    Olyan kérdésem lenne,hogy lehet vele magyarul játszani?
    Mert láttam fent valahol ahol a képek linkeinnél magyar volt?
  • Gebe7636
    Hello.
    Hány Gb-t foglal a 2. rész? Megvan a tesómnak kétrétegű DVD-n, de az tuti, hogy több, mint 5 Gb, mert csak a demója 1352 mb. Plz az alap hibákra való segítséget is írjátok le.
    Kösz.
  • Benya90
    tudja valaki hogy mi lehet a baja a 2. résznek mert azt írja ki h game.dat hibát észlelt és kilép a játékból mikor játékbetöltésnél 97%-hoz elér:S
  • Benya90
    pls segitsen valaki:S:S:S:S:S:S:S
  • Romel
    bammeg rossz linket raktam be
  • Romel
    Azt a modot "Massive"-nak nevezik, a filmben látott csatajelenet generáló programo után. Link: http://massive.darksilver.nl
  • Benya90
    mert azt írja ki h a game.dat hibát észlelt és leált:S,mi lehet az oka?
  • Benya90
    és akkor mi a baja?????????????????
  • RangeR
    annak a cracknak semmi baja az ég világon. Úgyhogy annyira ne zavarjo, hogy letöltesz x gigát mert nem adnak hozzá sz@r cracket.
  • Benya90
    hello mindenki,nekem meg van a 2. része de amit hozzá adtak cracket az nem jó,és nem találok hozzá jó cracket,légyszi ha van valakinek az küldje el nekem e-mailbe pls!!!!!!!!!!!!!!!!e-mail címem [email protected] pls aki tud segitsen mert zavar h 5,5 gb ot letöltök azt adnak egy szar cracket :@,amúgy azt csinálja h elinditja ajátékot de mikor beállítom h skhirmist és el akkarom indittani akkor 97%-ig betölt és kilép a játékból és kiírja hogy a game.dat hibát talált és leáll a program(a game.dat a crackje)pls aki tudja mit kell csinálni íeja meg nekem e-mailbe mert csak ritkán tok jönni forúmra mert az otthoni gépemen nincs net :S:S:S:S