The Lord of the Rings: The Battle for Middle-Earth
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
valaki pls
valaki tudna segíteni nekem a crackelésben mer nem naon megy pedig már mident kipróbáltam
kösznöm
kösznöm
hamachi val!!! gyertek emberek játszunk együtt battle for midle eart-ot hamachin keresztül !!!
Ti hogy nyomjátok neten a bfme1et?Online-ban,vagy hamachival lanban?A gémem nem eredeti..
Figyelem !!!!! uj korszak tárul elénk !!!
aki akar játszani LAN ba az szedje le a HAmachi progit látogasson el erre a honlapra http://hamachi_pubnet.try.hu/
aki akar játszani LAN ba az szedje le a HAmachi progit látogasson el erre a honlapra http://hamachi_pubnet.try.hu/
hello nekem abban kéne segitség hogy leszedtem a 2 részt pecseltem az 1.01 el és crekeltem is de sokszor kilép a játékbol és azt irja hogy valami baja van a game.dat filével meg a direct3d vel mit csináljak???
Battle for Middle earh 1 hez tud valaki crack-et????
Bocs a kép rosszul lett linkelve: 

Hellosztok!
Lenne nekem egy kis problémám. Felrakom a játékot és amikor elinditom még tudok 5 percet játszaní de azután kidob a következõ hibaüzenettel:
Léccí ha tudtok segitení akkor sigtsetek mert végig szeretném nyomní a BFME 1-et is.
A gépem: 512 MB Ram, Geforce 4 MX, Intel Pentium 2000 Mhz-es alaplap. AZt hiszem hogy ezek az infók a gépemen. Ha még kell valami akkor szivesen leirom.
Lenne nekem egy kis problémám. Felrakom a játékot és amikor elinditom még tudok 5 percet játszaní de azután kidob a következõ hibaüzenettel:
Léccí ha tudtok segitení akkor sigtsetek mert végig szeretném nyomní a BFME 1-et is.
A gépem: 512 MB Ram, Geforce 4 MX, Intel Pentium 2000 Mhz-es alaplap. AZt hiszem hogy ezek az infók a gépemen. Ha még kell valami akkor szivesen leirom.
Szasztok beleleléptem abba a hamachi mittoménmibe már mindent megcsináltam benne, és nincs is semmi bajom ( :D ) csak annyi h általába mikor vagytok fent?
<#wow1>#wow1>
<#wow1>#wow1>
Hol lehet eredeti játékhoz MÛKÖDÕ trainert találni?
AMD Athlon X2 5200+ (2.7 GHz) CPU I M61 PME-S2 M.Board I DDR2 800 MHz Kingston RAM I GeForce 9600 GSO Extreme 384MB VGA I 160GB Maxtor HDD I Pioneer DVD-RW I XP SP3 I
Tud valaki a The battle for middle earth II the rise of the witch-kingröl ???????
sziasztok...hamachin gyertek be az szoba:encofoco jelszo:encofoco
senki nem hamachizik a bfme 1 vagy a bfme2vel?
For the greater good
igen
For the greater good
Hi csak annyit kérdeznék, hogy a 2. résznél mûködik a multi rendesen? Úgyértem vannak szerverek?
Itt a tavasz itt az AIDS, használj kotont tovább élsz!
bocs gamecopyworld.com
itt van carck gamecopiworld.com
crackeld meg a cd kéri
Üdv mindenkinek! A Harc Középföldéért 2-t feltetem és játszotamis vele, de most nem indul el!Egy hibaüzeneted dob fel, amiben ez áll:Please insert the correct DVD-ROM, select OK and restart application! Lécci segítsetek mert nem tudom mit csináljak újratettem a játékot de így is ugyanazt a hibaüzenetet dobja fel!Elöre is köszi!
Lehet valahogy saját pályát készíteni??
csá!Nem tudtok valami jó pályát a játékhoz?
13PX-G5QH-FIGH-TING-4FUN Tessék ez jó lessz a telepítéshez
A 2. részhez nem tud valaki mûködöképes trainert? Ha van olyan legyen, hoyg vann benne lóvécsináló meg power point csináló.
Töltsük le az internetet!
Tényleg nekem tudnátok ilyenben segíteni? Haveromnak odaadtam úgy, hogy 2 DVDre (fele-fele) kiírtam az 5,6 gigás DVDjét a játéknak. Õ bemásolta a gépre feltette és neki is 3 perc múlva kiírja, hoyg vesztettél. Ezen hogyan lehetne segíteni?
Azért nem lehet mert többnyelvû a DVD. Egyszerûen ki kell törölni azokat az álományokat, amely nyelveket nem beszéled (pl.: a fél gigás 0ES_compressed.zip stb...) és csak 4G lesz. Így lehet biztonsági másolatot készíteni az eredeti DVD-rõl. :)
Ha nincs rendesen telepítve pl.: XP reinstall után, vagy ha simán átmásolod máshova, akkor is kidob és defeated lesz 3 percen belül még ha a registry-be beírod a helyes -dvd tokon talált- keyt akkor is újra kell telepíteni.
:DDDDD
cserébe vki adjon nyersanyag kódot <#gonosz3>#gonosz3><#gonosz3>#gonosz3><#gonosz3>#gonosz3>
cserébe vki adjon nyersanyag kódot <#gonosz3>#gonosz3><#gonosz3>#gonosz3><#gonosz3>#gonosz3>
!!!Hajrá Brazília!!!
Serials:
HCGY-Z6FY-GNHJ-SGHJ-0HLM
DZDD-8NF6-4DBH-YDFB-0HLM
FEEW-W94S-6DF5-UB46-0HLM
TLV5-VGG9-DFDF-RFFF-0HLM
T7GQ-LZEX-FGHF-PFFF-0HLM
HCGY-Z6FY-GNHJ-SGHJ-0HLM
DZDD-8NF6-4DBH-YDFB-0HLM
FEEW-W94S-6DF5-UB46-0HLM
TLV5-VGG9-DFDF-RFFF-0HLM
T7GQ-LZEX-FGHF-PFFF-0HLM
!!!Hajrá Brazília!!!
tudtok valahonnan bfme elsõ részéhez serialt adni? vagy vmi címet ahonnan lehetne szerezni, mert haverom már nagyon ideg. 10 percig játszik vele aztán kiírja, hogy defeated :P
Chaos is strong!
Lehet, hoyg nem ide tartozik (valószínüleg nem), de ha nekem ott van a 2. rész isoja a gépen ami 5,6 gigás akkor azt hogyan írjam ki több dvdre úgy, hoyg mûködjön róla a telepítés?
se cheatlandbe se dhl-en nem találtam
pls help
nme tudom megcsinálni az egyik küldit mior Éomer (nem tom h így kell-e írni) seregével kll velszabadítani területeket. Nincs nyersanyagom és a hülye farkasok ill farkaslovasok kinyírják a lovasaimat a picsbe. Aztán meg jönnek egy nagy hatalmas ork sereggel.
pls help
nme tudom megcsinálni az egyik küldit mior Éomer (nem tom h így kell-e írni) seregével kll velszabadítani területeket. Nincs nyersanyagom és a hülye farkasok ill farkaslovasok kinyírják a lovasaimat a picsbe. Aztán meg jönnek egy nagy hatalmas ork sereggel.
!!!Hajrá Brazília!!!
Sziasztok!
Most töltöttem le a játékot, már nagyon vártam!!!!
Csak cracket kellene még hozzá töltenem.
Honnan tudok CRACKET letölteni a battle for middle earthoz??????
Légyszi segítesetek
Kösz
Egy Gyûrûk Ura fan:))))
Most töltöttem le a játékot, már nagyon vártam!!!!
Csak cracket kellene még hozzá töltenem.
Honnan tudok CRACKET letölteni a battle for middle earthoz??????
Légyszi segítesetek
Kösz
Egy Gyûrûk Ura fan:))))
Benne kell legyen a dobozában.
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
Udv!
Nem lehet valahogy feljebb emelni a kamerat? Az nagyon szep, hogy teljesen ra lehet kozeliteni, csak eppen semmire nem jo. Az viszont marhara idegesit hogy nem tudom feljebb emelni..
Nem lehet valahogy feljebb emelni a kamerat? Az nagyon szep, hogy teljesen ra lehet kozeliteni, csak eppen semmire nem jo. Az viszont marhara idegesit hogy nem tudom feljebb emelni..
Mi a Lord of the Ring: Battle for Middle-Earth CD-kúlcsa?
vzsoltee
hogy hívják az imiget?
No és akkor mi a retkes hímvesszõt csináljak???
Amúgy úgy tolom a cuccut, hogy 1 haverom odaadta az eredetit CD-kóddal, mindennel együtt, és a gamecopyworld-rõl leszedtem az imiget és bemountoltam. De szerintem így is mûködnie kéne.
Amúgy úgy tolom a cuccut, hogy 1 haverom odaadta az eredetit CD-kóddal, mindennel együtt, és a gamecopyworld-rõl leszedtem az imiget és bemountoltam. De szerintem így is mûködnie kéne.
nos, ez akkor van ha nem eredtivel tolod...de hát te azzal....