The Lord of the Rings: The Battle for Middle-Earth
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
valaki pls
valaki tudna segíteni nekem a crackelésben mer nem naon megy pedig már mident kipróbáltam
kösznöm
kösznöm
hamachi val!!! gyertek emberek játszunk együtt battle for midle eart-ot hamachin keresztül !!!
Ti hogy nyomjátok neten a bfme1et?Online-ban,vagy hamachival lanban?A gémem nem eredeti..
Figyelem !!!!! uj korszak tárul elénk !!!
aki akar játszani LAN ba az szedje le a HAmachi progit látogasson el erre a honlapra http://hamachi_pubnet.try.hu/
aki akar játszani LAN ba az szedje le a HAmachi progit látogasson el erre a honlapra http://hamachi_pubnet.try.hu/
hello nekem abban kéne segitség hogy leszedtem a 2 részt pecseltem az 1.01 el és crekeltem is de sokszor kilép a játékbol és azt irja hogy valami baja van a game.dat filével meg a direct3d vel mit csináljak???
Battle for Middle earh 1 hez tud valaki crack-et????
Bocs a kép rosszul lett linkelve: 

Hellosztok!
Lenne nekem egy kis problémám. Felrakom a játékot és amikor elinditom még tudok 5 percet játszaní de azután kidob a következõ hibaüzenettel:
Léccí ha tudtok segitení akkor sigtsetek mert végig szeretném nyomní a BFME 1-et is.
A gépem: 512 MB Ram, Geforce 4 MX, Intel Pentium 2000 Mhz-es alaplap. AZt hiszem hogy ezek az infók a gépemen. Ha még kell valami akkor szivesen leirom.
Lenne nekem egy kis problémám. Felrakom a játékot és amikor elinditom még tudok 5 percet játszaní de azután kidob a következõ hibaüzenettel:
Léccí ha tudtok segitení akkor sigtsetek mert végig szeretném nyomní a BFME 1-et is.
A gépem: 512 MB Ram, Geforce 4 MX, Intel Pentium 2000 Mhz-es alaplap. AZt hiszem hogy ezek az infók a gépemen. Ha még kell valami akkor szivesen leirom.
Szasztok beleleléptem abba a hamachi mittoménmibe már mindent megcsináltam benne, és nincs is semmi bajom ( 😄 ) csak annyi h általába mikor vagytok fent?
<#wow1>#wow1>
<#wow1>#wow1>
Hol lehet eredeti játékhoz MÛKÖDÕ trainert találni?
AMD Athlon X2 5200+ (2.7 GHz) CPU I M61 PME-S2 M.Board I DDR2 800 MHz Kingston RAM I GeForce 9600 GSO Extreme 384MB VGA I 160GB Maxtor HDD I Pioneer DVD-RW I XP SP3 I
Tud valaki a The battle for middle earth II the rise of the witch-kingröl ???????
sziasztok...hamachin gyertek be az szoba:encofoco jelszo:encofoco
senki nem hamachizik a bfme 1 vagy a bfme2vel?
For the greater good
igen
For the greater good
Hi csak annyit kérdeznék, hogy a 2. résznél mûködik a multi rendesen? Úgyértem vannak szerverek?
Itt a tavasz itt az AIDS, használj kotont tovább élsz!
bocs gamecopyworld.com
itt van carck gamecopiworld.com
crackeld meg a cd kéri
Üdv mindenkinek! A Harc Középföldéért 2-t feltetem és játszotamis vele, de most nem indul el!Egy hibaüzeneted dob fel, amiben ez áll😛lease insert the correct DVD-ROM, select OK and restart application! Lécci segítsetek mert nem tudom mit csináljak újratettem a játékot de így is ugyanazt a hibaüzenetet dobja fel!Elöre is köszi!
Lehet valahogy saját pályát készíteni??
csá!Nem tudtok valami jó pályát a játékhoz?
13PX-G5QH-FIGH-TING-4FUN Tessék ez jó lessz a telepítéshez
Trainerek
Itt keress van elég
Itt keress van elég
Töltsük le az internetet!
A 2. részhez nem tud valaki mûködöképes trainert? Ha van olyan legyen, hoyg vann benne lóvécsináló meg power point csináló.
Tényleg nekem tudnátok ilyenben segíteni? Haveromnak odaadtam úgy, hogy 2 DVDre (fele-fele) kiírtam az 5,6 gigás DVDjét a játéknak. Õ bemásolta a gépre feltette és neki is 3 perc múlva kiírja, hoyg vesztettél. Ezen hogyan lehetne segíteni?
Azért nem lehet mert többnyelvû a DVD. Egyszerûen ki kell törölni azokat az álományokat, amely nyelveket nem beszéled (pl.: a fél gigás 0ES_compressed.zip stb...) és csak 4G lesz. Így lehet biztonsági másolatot készíteni az eredeti DVD-rõl. 😊
Ha nincs rendesen telepítve pl.: XP reinstall után, vagy ha simán átmásolod máshova, akkor is kidob és defeated lesz 3 percen belül még ha a registry-be beírod a helyes -dvd tokon talált- keyt akkor is újra kell telepíteni.
Cheat
Itt nézzél, lehet hogy találsz 😛
Itt nézzél, lehet hogy találsz 😛
Chaos is strong!
😄DDDD
cserébe vki adjon nyersanyag kódot <#gonosz3>#gonosz3><#gonosz3>#gonosz3><#gonosz3>#gonosz3>
cserébe vki adjon nyersanyag kódot <#gonosz3>#gonosz3><#gonosz3>#gonosz3><#gonosz3>#gonosz3>
!!!Hajrá Brazília!!!
Serials:
HCGY-Z6FY-GNHJ-SGHJ-0HLM
DZDD-8NF6-4DBH-YDFB-0HLM
FEEW-W94S-6DF5-UB46-0HLM
TLV5-VGG9-DFDF-RFFF-0HLM
T7GQ-LZEX-FGHF-PFFF-0HLM
HCGY-Z6FY-GNHJ-SGHJ-0HLM
DZDD-8NF6-4DBH-YDFB-0HLM
FEEW-W94S-6DF5-UB46-0HLM
TLV5-VGG9-DFDF-RFFF-0HLM
T7GQ-LZEX-FGHF-PFFF-0HLM
!!!Hajrá Brazília!!!
tudtok valahonnan bfme elsõ részéhez serialt adni? vagy vmi címet ahonnan lehetne szerezni, mert haverom már nagyon ideg. 10 percig játszik vele aztán kiírja, hogy defeated 😛
Chaos is strong!
Lehet, hoyg nem ide tartozik (valószínüleg nem), de ha nekem ott van a 2. rész isoja a gépen ami 5,6 gigás akkor azt hogyan írjam ki több dvdre úgy, hoyg mûködjön róla a telepítés?
se cheatlandbe se dhl-en nem találtam
pls help
nme tudom megcsinálni az egyik küldit mior Éomer (nem tom h így kell-e írni) seregével kll velszabadítani területeket. Nincs nyersanyagom és a hülye farkasok ill farkaslovasok kinyírják a lovasaimat a picsbe. Aztán meg jönnek egy nagy hatalmas ork sereggel.
pls help
nme tudom megcsinálni az egyik küldit mior Éomer (nem tom h így kell-e írni) seregével kll velszabadítani területeket. Nincs nyersanyagom és a hülye farkasok ill farkaslovasok kinyírják a lovasaimat a picsbe. Aztán meg jönnek egy nagy hatalmas ork sereggel.
!!!Hajrá Brazília!!!
Sziasztok!
Most töltöttem le a játékot, már nagyon vártam!!!!
Csak cracket kellene még hozzá töltenem.
Honnan tudok CRACKET letölteni a battle for middle earthoz??????
Légyszi segítesetek
Kösz
Egy Gyûrûk Ura fan😊)))
Most töltöttem le a játékot, már nagyon vártam!!!!
Csak cracket kellene még hozzá töltenem.
Honnan tudok CRACKET letölteni a battle for middle earthoz??????
Légyszi segítesetek
Kösz
Egy Gyûrûk Ura fan😊)))
Benne kell legyen a dobozában.
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
Udv!
Nem lehet valahogy feljebb emelni a kamerat? Az nagyon szep, hogy teljesen ra lehet kozeliteni, csak eppen semmire nem jo. Az viszont marhara idegesit hogy nem tudom feljebb emelni..
Nem lehet valahogy feljebb emelni a kamerat? Az nagyon szep, hogy teljesen ra lehet kozeliteni, csak eppen semmire nem jo. Az viszont marhara idegesit hogy nem tudom feljebb emelni..
Mi a Lord of the Ring: Battle for Middle-Earth CD-kúlcsa?
vzsoltee
hogy hívják az imiget?
No és akkor mi a retkes hímvesszõt csináljak???
Amúgy úgy tolom a cuccut, hogy 1 haverom odaadta az eredetit CD-kóddal, mindennel együtt, és a gamecopyworld-rõl leszedtem az imiget és bemountoltam. De szerintem így is mûködnie kéne.
Amúgy úgy tolom a cuccut, hogy 1 haverom odaadta az eredetit CD-kóddal, mindennel együtt, és a gamecopyworld-rõl leszedtem az imiget és bemountoltam. De szerintem így is mûködnie kéne.
nos, ez akkor van ha nem eredtivel tolod...de hát te azzal....