3739
-
JiM001 #3659 Talán azért mert azt írja fent kell lennie a BFME II-nek is! -
JiM001 #3658 Üdv!
Olyan gondom van ami még sosem volt. Ha mozgatom az egeret, akad a gáma!! Akár a nyitó anim, vagy főmenü vagy a gámában.
Tud valaki megoldást erre?
Köszi! -
Turan7 #3657 csá all!
A véleményetekre vagyok kiváncsi: melyik a legjobb faj a hősöknél szerintetek én varázslóval megyek. -
NintendoGC #3656 Üdv!
A napokban vettem meg a gamma-t a netes hálójáték miatt. Mikor online csatlakozni szeretnék azt írja, hogy szükséges letölteni egy javítást, amihez meg is próbál csatlakozni, de a letöltés nem indul meg. 1.0.3-as patch-ot feltettem, de továbbra is javítást akar letölteni... de legalább letöltené!!!
Kérem segítsen valaki. -
atesz02 #3655 Halihó! Valaki küldhetne nekem az első részhez egy v 1.03-as crack-et! Nagyon megköszönném! Ugyanis felraktam az 1.03-as patch-et és most nem akar elindulni sajna... :S -
Beni521 #3654 HI! 1.05 -ös patchet raktam fel, azóta nem idnul a játék, kéne egy működő crack, előre is kössz -
ambrus147 #3653 van valikenk crackje?
-
kdenes16 #3652 hellosztok!
Ma letöltöttem a Lord Of The Rings The Battle For Middle-Earth The Rise Of The Witch-King-et és nem idul el a telepítés. Ezt irja ki: you must have a copy of the battle for middle(tm)II installed to play the rise of the witch-king.The installer will now exit. Talán azért nem megy mert reloaded fájl? Valaki segisten!!
-
#3651 Öcsém, hát ez gáz ez a játék, már mint az Éomeres küldetésekre gondolok. teljesen elrontották a GyU feelingjét ezzel. Nem értem, h minek kell Éomer-rel termelgetni + katonaságot, azt agyatlanul lerohanni az ellent. Ha az Éomer-es gagyi termelgetős styl nem lenne benne, akkor asszem tökéletes játékmenetre szavalnék.
Grafika: 8
Hangulat: 8 (az előbb említett Éomér)
Hangok: 9
Irányíthatóság: 9
Küldetés felépités: 7 (előbb említett Eomer) -
#3650 Na meg van a gém, csak az a helyzet, h a felbontásnál mikor beáálítom, akkor az lcd-nek nem megy ki a szélére az egész képmínőség. Szal szélen, jobb oldalról van egy 2 centis hézag... -
cooked #3649 igen kell -
cooked #3648 csá mindenkinek én innen töltöttem a no-cd cracket és elindult.
http://www.gameburnworld.com/gp/gamefixes/lordoftheringsbattleformiddleearth2.shtml -
donatus13 #3647 + Egy nép van witchking népe föként trollok alkotják meg ember félék:D
Kampány is tök jo vele kell masirozni :D olyan mint a második -
#3646 Mesélnél egy kicsit róla, milyen népek vannak benne, meg a kampány milyen? -
donatus13 #3645 Aha nekem tökre bejött uj nép sok uj pálya... -
#3644 És szted megéri a Withkinges kieg? -
donatus13 #3643 igen kell -
#3642 Hi!
Azt szeretném kérdezni, h a 2.-ik részhez a The witchking az kiegészítő?
Szal kell hozzá a 2 rész? -
#3641 Császtok!
Nem tudjátok van-e ehhez a játékhoz végigjátszás?
És ha van, hol?
Előre is köszi! -
donatus13 #3640 cd hiba -
amadeus1992 #3639 Hy csak azt szeretném kérdezni hogy megvan a Király visszatér eredeti cd.-be oszt a telepítőkód beírása után megpróbálom elindítani a telepítést de valamiért beszarik az egész azt írja hogy az "Autorun.exe. hibát észlelt ezért leállt ."
Nem tudtok rá valami megoldást?
Vagy ez a cd.-hibája? -
donatus13 #3638 kikapcs teljesen -
donatus13 #3637 kikapcs teljesen -
#3636 kapcsoljam ki vagy állítsam be h ne blokkolja? -
donatus13 #3635 tüzfal -
#3634 a crack is ugyan az!és megy a hamachi is! -
donatus13 #3633 Hamachival probáljáték lehet a crack annak is ugyan annak kéne lennie -
#3632 hello!azt szeretném még megkérdezni hogy amikor jáccani akarunk alanba a haverommal akkor kiírja a szinkronizáció nem sikerült mert valószínüleg a játék verzióját modosították!őedig ugyan az a pecccs van rajta!mi lehet a probléma?előre is köszönöm a segírtségetek -
#3631 minden ugyan az! -
donatus13 #3630 nem tom
de patcheljétek meg és a crack legyen teljesen ugyan olyan -
donatus13 #3629 nem tom
de patcheljétek meg és a crack legyen teljesen ugyan olyan -
#3628 de hamachin meg azt írja ki amikor be akarok lépni a bfme-s szobába h telített de a haverom meg be tud lépni?az mitől van? -
donatus13 #3627 ird at pl vagy használjatok hamachit
hamachival menni fog -
#3626 meg mostmár egyikünket se jelzi ki!:( -
#3625 és az ipvel mit csinjak? -
donatus13 #3624 lehet tüzfaltol vagy valalhol hiba van a hálozatba pl ip körül nézelödj -
#3623 hello!még azt szeretném megkérdezni hogy hálózatba hogyan tudunk jáccani?a haverom a gépén lát engem de én nem látom őt!én készítek játékot és ő meg nem tud csatlakozni?mert kiírja neki h időtúllépés miatt a kapcsolat megszakadt!ez mitől van? és mit lehet vele csinálni?előre is köcce a segítséget! -
#3622 oké!kössz a segítséget! -
donatus13 #3621 crackeld meg a patchhez valo crackel www.gamecopyworld.com on találsz -
#3620 Hello!azt szeretném megkérdezni hogy hogyan kell feltenni lotr:bfme2nek?mret ha meg patchelem és felteszem utánna kéri az eredeti dvd-t?mit lehetne csinálni vele?előre is köcce