The Lord of the Rings: The Battle for Middle-Earth

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

New Holland
A sajátgép/c/users/felhasználó név/AppDatab/roaming/My Battle for Middle-earth(tm) II Files (win7-en,de a fájl helyét leszámítva a többi os-nél is ugyanígy mûködik)mappában van egy options fájl. Abba resolutionhoz beírod a kívánt értéket(pl.:Resolution = 1680 1050).Nagyobb felbontáson nem próbáltam mert a monitorom úgy sem tudná.

ASUS P5Q-PRO Q9550 SAPPHIREHD4850 DUAL SLOT 4GB CSX CEC FAN KIT COOLERMASTER CM690

Hali.
Kellene segitség a következöben:
A játék 97% nál kilép és kidob egy ablakot amiben valamilyen gamedat hiba van.
Tudom hogy ez másnál is jelentkezett ( olvastama forumban de hibaelháritást nem láttam benne) ezért kérnék sgitséget. fontos lenne.
gurubefree
Sziasztok

Hogy lehet 1680x nagyobb felbontast kicsikarni a jatekbol ???

ゾルターン

Hello!
Amikor online játszottam hõs hõs ellen egy tünde ellen harcoltam és csapatokat idézett amilyet az emberek tudnak.
Azt hogy lehet megcsinálni a hõsömnek,hogy én is tudjam más faj képességét a sajátomnak?
ewuk
így kell: http://mevault.ign.com/View.php?view=Tutorials.Detail&id=3
nekem is pont ez lenne a gondom csak a 2ben... plz hlp
ewuk
srácok, rég elfelejtettem nem tudja valaki mit kell átírni ini.bigben hogy az egység limit ne 200 legyen? middle earth egyrõl van szó. elõre is köszi.
ZTM
Haverral akartunk játszani a BFME1-el hamachi egítségével,mikor csatlakozni akar a játékomhoz kiírja neki hogy "connection timed out".
nemtom mi lehet a probléma és gondoltam ti tudtok segíteni.
elõre is köszi.

Legend Killer
és te? te jössz a GYU klánomba? 😄

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

Gyenge a videokártya vagy a proci túlterhelõdik és ennyi volna😊

Legend Killer
:S, hát nézegesd még a topikot, hátha betéved ide vki... xfire-n lévõ GYU klánba van kedved jönni?

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

Csak akkor lassul, amikor a nagy seregre viszem a képernyõt.

Legend Killer
Nem tudom mi lehet a baj, sry.

Halihó! Nem tud valaki valami megoldást, hogy a játék ne lassuljon?? Mert nagyon idegesítõ sajna!

Legend Killer
és gondoltam szólok, elkészítettem a magyar LOTR klánt. Jobb késõbb, mint soha 😄D.

Klán.

Legend Killer
vki jöjjön velem jáccani pls.

Legend Killer
Vannak klánok? 😄 Játszanék klánban... és aki akar, vegyen fel xfire-re: louie20.

Mégpedig azér, hogy hamachin keresztül multizhassunk.

Hello!

Nekem egy olyan prolémám lenne , h elsõ pálya , Mória , most ujra feltettem a játékot , és egy idõ után Móriánál kiirja , h Vesztettél , s meghal minden hõs , pedig semmi olyat nem csinálok , amitõl befejezõdnek a játék... Van vlmi javaslat?

Hopp Sorry rossz topikba írtam.

Itt a tavasz itt az AIDS, használj kotont tovább élsz!

Nekem már ott probémám van, hogy el sem indul... Nem tudom mi a francért de eredeti a játék és nem tölt be.
Tudom van rajta vmi másolásvédelem de gépen jelenleg semmilyen íróprogram meg A120% meg Daemontools sincsen.

Tud vki egy tippet, hogy mit lehetne ezzel kezdeni? Nagyon jáccanék már vele de nem tudok egy ilyen miatt.

Itt a tavasz itt az AIDS, használj kotont tovább élsz!

Hy! Itt valami tévedés van! Aki patchel (és nem eredeti) az nem tud neten játszani mert a patch felülírja a fájlokat. Na már most neked cracked csak a game.dat-hoz van , tehát a többi fájl keresné a patch általá változtatott fájlokat aminél a game.dat más ezért Game Crash van . sajna vagy meg kell venni vagy bele kell törõdni!
hy all! nekem olyan problémám lenne ,hogy nem tudunk lan ba játszani :S Hamachi hiába megy nem talál ha talál is idõtúl lépés! Utána ha ráfrissitek eltünik ez oda vissza így megy ... ip-t sehol nem lehet változtatni a kér verzió ugyan az. mi lehet a probléma? a válaszokat elöre is kösözöm.
Hali!

Tudnátok mondani olyan linket ahol BFME 2-höz unlimited POWER point ot ad? (version: 1.00)

köszi
Probléma megoldva, de most ha regelek az EA-nál használtnak írja a CD key-em. (FLXP-XQXZ...) Ilyenkor mi van? Tudna valaki adni egy másik kódot?
A BFME II 1.06-os patch fenn van, hogy végre Online jáccak, de indításkor kéri a CD-t és ha crackelem tehetem újra a gamet, mert hiba! MISSINÁJAK?
sziasztok!nem tudja valaki esetleg hogy mi a lord of the rings battle of middle earth játéknak a cd kódja??mer naon kéne
Ha valaki pecset tölt le az hozzá a cracket a gamecopyworld.com-on keresse

For the greater good

Varikova
A haveromnak is eredetiben van meg de az övé sem jó. Szedj le seria számot a netrõl.

xixix
Hi! Megvettem eredetibe a BFME2-t 2000Ft-ért a TUSCO-ba és nem jó a serial:S Nem tudjátok miért? Pedig mindent jól írtam be, és ha már egyszer használták a kódot akkor is el kéne fogadnia a telepítésnél, de nekem még a beregisztrálásnál sem fogadja el:S

Segíts valakin, és emlékezni fog rád, amikor bajba kerül újra...

Varikova
Nekem a 2-vel akadt gondom.
Ha felrakom ( másolt CD 1-2 karccal ) akkor amikor betöltené a fájlokat amiket telepítenie kéne 98%-nál azt írj ki hogy lemez olvasás hiba. Ha a CD képfájlt ki akarom tenni a winchesterre akkor 86%-nál ugyan azt írja ki. Rájöttem 😄 , hogy ha nem fejezem be a telepítést és úgy indítom el a game-t akkor CD-t kér. Amikor leszedtem hozzá és úgy indítottam el megjelent az eleje és úgy kb.5-6 perc múlva kilépett és semmit sem írt. Ha menet közben be akarom zárni azt írja, hogy nem válaszol a game.dat fájl.Eközben végig az a zöldes színû valami volt a képernyõn. Mit csináljak vele? Aki tudja kérem írjom!

Talán azért mert azt írja fent kell lennie a BFME II-nek is!

Sex, fagyi, rock & roll ! :)

Üdv!

Olyan gondom van ami még sosem volt. Ha mozgatom az egeret, akad a gáma!! Akár a nyitó anim, vagy fõmenü vagy a gámában.
Tud valaki megoldást erre?
Köszi!

Sex, fagyi, rock & roll ! :)

csá all!
A véleményetekre vagyok kiváncsi: melyik a legjobb faj a hõsöknél szerintetek én varázslóval megyek.
Üdv!

A napokban vettem meg a gamma-t a netes hálójáték miatt. Mikor online csatlakozni szeretnék azt írja, hogy szükséges letölteni egy javítást, amihez meg is próbál csatlakozni, de a letöltés nem indul meg. 1.0.3-as patch-ot feltettem, de továbbra is javítást akar letölteni... de legalább letöltené!!!

Kérem segítsen valaki.

Halihó! Valaki küldhetne nekem az elsõ részhez egy v 1.03-as crack-et! Nagyon megköszönném! Ugyanis felraktam az 1.03-as patch-et és most nem akar elindulni sajna... :S

HI! 1.05 -ös patchet raktam fel, azóta nem idnul a játék, kéne egy mûködõ crack, elõre is kössz

Gigabyte EP43-DS3L, Intel Dual Core E5200 @ 4 Ghz, Gigabyte 9800GT OC 512 MB @ 700/975/1860, Kingston 4 GB 800 MHz DDR2 RAM, Samsung 750 GB (32 MB) SATA II

van valikenk crackje?
hellosztok!
Ma letöltöttem a Lord Of The Rings The Battle For Middle-Earth The Rise Of The Witch-King-et és nem idul el a telepítés. Ezt irja ki: you must have a copy of the battle for middle(tm)II installed to play the rise of the witch-king.The installer will now exit. Talán azért nem megy mert reloaded fájl? Valaki segisten!!
Prince23
Öcsém, hát ez gáz ez a játék, már mint az Éomeres küldetésekre gondolok. teljesen elrontották a GyU feelingjét ezzel. Nem értem, h minek kell Éomer-rel termelgetni + katonaságot, azt agyatlanul lerohanni az ellent. Ha az Éomer-es gagyi termelgetõs styl nem lenne benne, akkor asszem tökéletes játékmenetre szavalnék.

Grafika: 8
Hangulat: 8 (az elõbb említett Éomér)
Hangok: 9
Irányíthatóság: 9
Küldetés felépités: 7 (elõbb említett Eomer)

Prince23
Na meg van a gém, csak az a helyzet, h a felbontásnál mikor beáálítom, akkor az lcd-nek nem megy ki a szélére az egész képmínõség. Szal szélen, jobb oldalról van egy 2 centis hézag...

igen kell
csá mindenkinek én innen töltöttem a no-cd cracket és elindult.
http://www.gameburnworld.com/gp/gamefixes/lordoftheringsbattleformiddleearth2.shtml
+ Egy nép van witchking népe föként trollok alkotják meg ember félék😄
Kampány is tök jo vele kell masirozni 😄 olyan mint a második

Prince23
Mesélnél egy kicsit róla, milyen népek vannak benne, meg a kampány milyen?

Aha nekem tökre bejött uj nép sok uj pálya...

Prince23
És szted megéri a Withkinges kieg?

igen kell

Prince23
Hi!
Azt szeretném kérdezni, h a 2.-ik részhez a The witchking az kiegészítõ?
Szal kell hozzá a 2 rész?

tommygiant
Császtok!
Nem tudjátok van-e ehhez a játékhoz végigjátszás?
És ha van, hol?
Elõre is köszi!

Őrizzük meg szép magyar nyelvünket! A könnyebb érthetőség érdekében tartsuk be a magyar helyesírás szabályait!

cd hiba