3739
-
Paddy #3699 ilyen nálam volt és úgy oldottam meg h leszedtem egy másik verzióju játékot -
#3698 Sziasztok,
anyám játszana a BFME1-gyel, de azt mondja szar a cédé (!). Ez gyakorlatilag azt jelentette nála (hosszas faggatás, és nyomozás után derült ki), hogy amikor a játékban rányom arra hogy csetepaté, és elkezd játszani, akkor pár perc után mondja neki a játék hogy veszített.
Kerestem neki patchet, most 1.03, de így is ezt csinálja. Ő bénázik valamit, vagy esetleg más patch kell hozzá, vagy valami más megoldása van a problémának?
Segítsetek, mert nem száll le rólam míg meg nem oldom. :P -
killermano2000 #3697 valaki irna a Lord of the Rings:Battle for Middle Earth 2-hez csalást -
dragon 1777 #3696
A Bfme1-ben ha a Rohani sereget kiképezem úgy ahogy szeretném akkor Helm szurdok után miért változik meg a sereg összetétele?
pl: az egész rohani sereg lovasíjász,DE a Helm szurdok után kb. a fele már csak lovas lesz :S Ezt hogy tudnám megoldani, hogy maradjon az eredeti sereg? -
genory #3695 szompolyogjál!:) -
hunhogzilla #3694 Hali, nem tud valaki valami jó megoldást a Balrog ellen? Ha a gép benyomja ellenem, mindíg kikapok, mert nem tom kinyírni :S Eddig csak Gandalfal sikerült megsebeznem, de azt kinyírta, mielőtt leszedtem volna :S -
#3693 Crack:
http://anonym.to/?http://www13.zippyshare.com/v/76697206/file.html
Vírusnak észleli de ártalmatlan sima patchelő hogy menjen! -
#3692 gondolom egy crackelés nem ártana neki, amit az 1.03as patchez adtak ki. -
Goku SSJ5 #3691 Hi all.
Valaki segitene pár napja szedtem le a bfme 1-et és felraktam rá az 1.03 patch-et és ezzel el sz@rt@m de haver segitett mer neki is ez volt a hiba, de amikor daemon-ba be mountolom a game iso-ját és elinditom a játékot akkor azt irja ki h "...disable all CD/DVD emulation software and re-start the game" de ha meg nincs bent a DVD-je akkor meg azér nem indul ijenkor mit kéne csinálni?? (havernál nincs ijen probléma)
pls valaki help -
genory #3690 Csaó!
Nekem csak akkor indul el a game, ha nincsenek fent a patchek! Meg a másik parám, hogy a magyarítást nem engedi felrakni valamiért! Tudna valaki segíteni? -
#3689 A sajátgép/c/users/felhasználó név/AppDatab/roaming/My Battle for Middle-earth(tm) II Files (win7-en,de a fájl helyét leszámítva a többi os-nél is ugyanígy működik)mappában van egy options fájl. Abba resolutionhoz beírod a kívánt értéket(pl.:Resolution = 1680 1050).Nagyobb felbontáson nem próbáltam mert a monitorom úgy sem tudná. -
owner01234 #3688 Hali.
Kellene segitség a következöben:
A játék 97% nál kilép és kidob egy ablakot amiben valamilyen gamedat hiba van.
Tudom hogy ez másnál is jelentkezett ( olvastama forumban de hibaelháritást nem láttam benne) ezért kérnék sgitséget. fontos lenne. -
#3687 Sziasztok
Hogy lehet 1680x nagyobb felbontast kicsikarni a jatekbol ??? -
Kingnandi #3686 Hello!
Amikor online játszottam hős hős ellen egy tünde ellen harcoltam és csapatokat idézett amilyet az emberek tudnak.
Azt hogy lehet megcsinálni a hősömnek,hogy én is tudjam más faj képességét a sajátomnak? -
#3685 így kell: http://mevault.ign.com/View.php?view=Tutorials.Detail&id=3 -
gadamka #3684 nekem is pont ez lenne a gondom csak a 2ben... plz hlp -
#3683 srácok, rég elfelejtettem nem tudja valaki mit kell átírni ini.bigben hogy az egység limit ne 200 legyen? middle earth egyről van szó. előre is köszi. -
#3682 Haverral akartunk játszani a BFME1-el hamachi egítségével,mikor csatlakozni akar a játékomhoz kiírja neki hogy "connection timed out".
nemtom mi lehet a probléma és gondoltam ti tudtok segíteni.
előre is köszi.
-
#3681 és te? te jössz a GYU klánomba? :D -
donatus13 #3680 Gyenge a videokártya vagy a proci túlterhelődik és ennyi volna:) -
#3679 :S, hát nézegesd még a topikot, hátha betéved ide vki... xfire-n lévő GYU klánba van kedved jönni? -
atesz02 #3678 Csak akkor lassul, amikor a nagy seregre viszem a képernyőt. -
#3677 Nem tudom mi lehet a baj, sry. -
atesz02 #3676 Halihó! Nem tud valaki valami megoldást, hogy a játék ne lassuljon?? Mert nagyon idegesítő sajna! -
#3675 és gondoltam szólok, elkészítettem a magyar LOTR klánt. Jobb később, mint soha :DD.
Klán. -
#3674 vki jöjjön velem jáccani pls. -
#3673 Vannak klánok? :D Játszanék klánban... és aki akar, vegyen fel xfire-re: louie20.
Mégpedig azér, hogy hamachin keresztül multizhassunk. -
Sas55113 #3672 Hello!
Nekem egy olyan prolémám lenne , h első pálya , Mória , most ujra feltettem a játékot , és egy idő után Móriánál kiirja , h Vesztettél , s meghal minden hős , pedig semmi olyat nem csinálok , amitől befejeződnek a játék... Van vlmi javaslat? -
Kiswarga #3671 Hopp Sorry rossz topikba írtam. -
Kiswarga #3670 Nekem már ott probémám van, hogy el sem indul... Nem tudom mi a francért de eredeti a játék és nem tölt be.
Tudom van rajta vmi másolásvédelem de gépen jelenleg semmilyen íróprogram meg A120% meg Daemontools sincsen.
Tud vki egy tippet, hogy mit lehetne ezzel kezdeni? Nagyon jáccanék már vele de nem tudok egy ilyen miatt. -
Bilibuli #3669 Hy! Itt valami tévedés van! Aki patchel (és nem eredeti) az nem tud neten játszani mert a patch felülírja a fájlokat. Na már most neked cracked csak a game.dat-hoz van , tehát a többi fájl keresné a patch általá változtatott fájlokat aminél a game.dat más ezért Game Crash van . sajna vagy meg kell venni vagy bele kell törődni! -
SpeeKiller #3668 hy all! nekem olyan problémám lenne ,hogy nem tudunk lan ba játszani :S Hamachi hiába megy nem talál ha talál is időtúl lépés! Utána ha ráfrissitek eltünik ez oda vissza így megy ... ip-t sehol nem lehet változtatni a kér verzió ugyan az. mi lehet a probléma? a válaszokat elöre is kösözöm. -
kadam007 #3667 Hali!
Tudnátok mondani olyan linket ahol BFME 2-höz unlimited POWER point ot ad? (version: 1.00)
köszi -
Blazs X #3666 Probléma megoldva, de most ha regelek az EA-nál használtnak írja a CD key-em. (FLXP-XQXZ...) Ilyenkor mi van? Tudna valaki adni egy másik kódot? -
Blazs X #3665 A BFME II 1.06-os patch fenn van, hogy végre Online jáccak, de indításkor kéri a CD-t és ha crackelem tehetem újra a gamet, mert hiba! MISSINÁJAK? -
totyi #3664 sziasztok!nem tudja valaki esetleg hogy mi a lord of the rings battle of middle earth játéknak a cd kódja??mer naon kéne
-
Paddy #3663 Ha valaki pecset tölt le az hozzá a cracket a gamecopyworld.com-on keresse -
#3662 A haveromnak is eredetiben van meg de az övé sem jó. Szedj le seria számot a netről. -
#3661 Hi! Megvettem eredetibe a BFME2-t 2000Ft-ért a TUSCO-ba és nem jó a serial:S Nem tudjátok miért? Pedig mindent jól írtam be, és ha már egyszer használták a kódot akkor is el kéne fogadnia a telepítésnél, de nekem még a beregisztrálásnál sem fogadja el:S -
#3660 Nekem a 2-vel akadt gondom.
Ha felrakom ( másolt CD 1-2 karccal ) akkor amikor betöltené a fájlokat amiket telepítenie kéne 98%-nál azt írj ki hogy lemez olvasás hiba. Ha a CD képfájlt ki akarom tenni a winchesterre akkor 86%-nál ugyan azt írja ki. Rájöttem :D , hogy ha nem fejezem be a telepítést és úgy indítom el a game-t akkor CD-t kér. Amikor leszedtem hozzá és úgy indítottam el megjelent az eleje és úgy kb.5-6 perc múlva kilépett és semmit sem írt. Ha menet közben be akarom zárni azt írja, hogy nem válaszol a game.dat fájl.Eközben végig az a zöldes színű valami volt a képernyőn. Mit csináljak vele? Aki tudja kérem írjom!