The Lord of the Rings: The Battle for Middle-Earth
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ASUS P5Q-PRO Q9550 SAPPHIREHD4850 DUAL SLOT 4GB CSX CEC FAN KIT COOLERMASTER CM690
Kellene segitség a következöben:
A játék 97% nál kilép és kidob egy ablakot amiben valamilyen gamedat hiba van.
Tudom hogy ez másnál is jelentkezett ( olvastama forumban de hibaelháritást nem láttam benne) ezért kérnék sgitséget. fontos lenne.
Hogy lehet 1680x nagyobb felbontast kicsikarni a jatekbol ???
ゾルターン
Amikor online játszottam hõs hõs ellen egy tünde ellen harcoltam és csapatokat idézett amilyet az emberek tudnak.
Azt hogy lehet megcsinálni a hõsömnek,hogy én is tudjam más faj képességét a sajátomnak?
nemtom mi lehet a probléma és gondoltam ti tudtok segíteni.
elõre is köszi.
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
Mégpedig azér, hogy hamachin keresztül multizhassunk.
Nekem egy olyan prolémám lenne , h elsõ pálya , Mória , most ujra feltettem a játékot , és egy idõ után Móriánál kiirja , h Vesztettél , s meghal minden hõs , pedig semmi olyat nem csinálok , amitõl befejezõdnek a játék... Van vlmi javaslat?
Itt a tavasz itt az AIDS, használj kotont tovább élsz!
Tudom van rajta vmi másolásvédelem de gépen jelenleg semmilyen íróprogram meg A120% meg Daemontools sincsen.
Tud vki egy tippet, hogy mit lehetne ezzel kezdeni? Nagyon jáccanék már vele de nem tudok egy ilyen miatt.
Itt a tavasz itt az AIDS, használj kotont tovább élsz!
Tudnátok mondani olyan linket ahol BFME 2-höz unlimited POWER point ot ad? (version: 1.00)
köszi
For the greater good
Segíts valakin, és emlékezni fog rád, amikor bajba kerül újra...
Ha felrakom ( másolt CD 1-2 karccal ) akkor amikor betöltené a fájlokat amiket telepítenie kéne 98%-nál azt írj ki hogy lemez olvasás hiba. Ha a CD képfájlt ki akarom tenni a winchesterre akkor 86%-nál ugyan azt írja ki. Rájöttem 😄 , hogy ha nem fejezem be a telepítést és úgy indítom el a game-t akkor CD-t kér. Amikor leszedtem hozzá és úgy indítottam el megjelent az eleje és úgy kb.5-6 perc múlva kilépett és semmit sem írt. Ha menet közben be akarom zárni azt írja, hogy nem válaszol a game.dat fájl.Eközben végig az a zöldes színû valami volt a képernyõn. Mit csináljak vele? Aki tudja kérem írjom!
Sex, fagyi, rock & roll ! :)
Olyan gondom van ami még sosem volt. Ha mozgatom az egeret, akad a gáma!! Akár a nyitó anim, vagy fõmenü vagy a gámában.
Tud valaki megoldást erre?
Köszi!
Sex, fagyi, rock & roll ! :)
A véleményetekre vagyok kiváncsi: melyik a legjobb faj a hõsöknél szerintetek én varázslóval megyek.
A napokban vettem meg a gamma-t a netes hálójáték miatt. Mikor online csatlakozni szeretnék azt írja, hogy szükséges letölteni egy javítást, amihez meg is próbál csatlakozni, de a letöltés nem indul meg. 1.0.3-as patch-ot feltettem, de továbbra is javítást akar letölteni... de legalább letöltené!!!
Kérem segítsen valaki.
Gigabyte EP43-DS3L, Intel Dual Core E5200 @ 4 Ghz, Gigabyte 9800GT OC 512 MB @ 700/975/1860, Kingston 4 GB 800 MHz DDR2 RAM, Samsung 750 GB (32 MB) SATA II
Ma letöltöttem a Lord Of The Rings The Battle For Middle-Earth The Rise Of The Witch-King-et és nem idul el a telepítés. Ezt irja ki: you must have a copy of the battle for middle(tm)II installed to play the rise of the witch-king.The installer will now exit. Talán azért nem megy mert reloaded fájl? Valaki segisten!!
Grafika: 8
Hangulat: 8 (az elõbb említett Éomér)
Hangok: 9
Irányíthatóság: 9
Küldetés felépités: 7 (elõbb említett Eomer)
http://www.gameburnworld.com/gp/gamefixes/lordoftheringsbattleformiddleearth2.shtml
Kampány is tök jo vele kell masirozni 😄 olyan mint a második
Azt szeretném kérdezni, h a 2.-ik részhez a The witchking az kiegészítõ?
Szal kell hozzá a 2 rész?
Nem tudjátok van-e ehhez a játékhoz végigjátszás?
És ha van, hol?
Elõre is köszi!
Őrizzük meg szép magyar nyelvünket! A könnyebb érthetőség érdekében tartsuk be a magyar helyesírás szabályait!