4775
  • arossz
    most tettem fel a nod 32-őt vírus asszem nincs
    videókárty:Ge Force 7600GS
  • Qwerty4
    vírusod van???ellenőrizd a gépet!először
    nekem volt olyan hogy vírus miatt nem műxöttek a játékok meg progik sem, de ez csak egy tipp
    vagy a videóval van vmi gond, az se kizárt
    milyen kártyád van???
  • arossz
    na szóval elmondom ezt írja ki:a mohpa.exe hibát észlelt ezért leáll.a kellemetlenségekért elnézést kérünk...(szokásos hibajelentés)de nemtom miért
  • Qwerty4
    Mégse küldd el, de nem értem mi is itt a pontos probléma, ebből sokat nem lehet kihámozni.
  • arossz
    MEDAl of honor P.A. írja ki
  • arossz
    Kérlek segítsetek ezt írja ki a medal:hibáét észlel meg hibajelentés küldése és a mégse között lehet válsztani(nem fut helyesen a program)Köszi előre is
  • bandesz00
    Szia nekem ezzel mükszik probáld ki:SNLU-BAMU-LP3L-KSFE-JRLD
  • Arancia
    Hello!Tudja valaki a játék kódját?
  • Qwerty4
    volt, de nincs már, nem tudom miért tűnt el a tavaly ősszel, én kérdeztem itt hogy mi lett vele amúgy de senki nem válaszolt
  • manutdzoli
    Van már magyarosítás a játékhoz??
  • Wreck86
    lol.keress tört oldalakon egy kismillió ember álltal már használt kódot...
  • gyongyosi5
    men tudtok egy linket ahol megvan az instalálási kódja a MOHAA PA-nak? fontos lenne
  • arossz
    medal crack kéne please(gyorsan)
  • munyez
    kösz erre magamtól is rájöttem, csak tudod vannak mellékküldetések is amiket nem tudok megcsinálni és jó lenne egy leírás
  • bunkolaja
    Azért próbáld ki. Ez a fájl rajta van egyébként a DVD-n? (bár gondolom bele van téve az installba, nincs fent külön)
  • bunkolaja
    Menni kell és lőni. Ha nem megy az angol, akkor angolul kell megtanulni.
  • tHoMaSmAn
    alig 1 hetes a rendszer, nem hiszem, hogy ez a gond... de ha jól emlékszem másnál is ezt okozta a dvd-re kiírt játék :(
  • munyez
    Valaki tudna adni egy leírást vagy véigjátszást, ha van akkor magyart! Előre kösz
  • bunkolaja
    Másik gépen is ugyanezt a hibát dobja? Ki tudod próbálni?
  • tHoMaSmAn
    visszaimage-eltem nero-val, de ugyanezt a hibát löki ki... Medal of Honor assaulttm_code.exe hiányzik...

Csomó helyen találkoztam ezzel a hibával más fórumokon, de nem olvastam a megoldást... :(
    A legfurább a dologban az, hogy valamikor működött a gépemen az image...
  • munyez
    Csőtök! Nekem egy teljes leírás kellene, a mellékküldetésekkel és a kitüntetések megszerzésének módjával, ha valaki tud ilyet adjon linket. Előre is köszi
  • bunkolaja
    Próbáld meg a merevlemezre "visszaimidzselni" Neroval és onnan telepíteni daemonnal. Nem lehezt hogy fut még valami, ami közbeszól?
  • bunkolaja
    Azt hiszem nincs üzemanyag. Mindenkit elintéztél, ahogy kell?
  • tHoMaSmAn
    Sziasztok!

Történt, hogy kiírtam a játékot dvd-re, ami image-ből daemonnal szépen ment, gond nélkül, most viszont dvd-ről nem hajlandó telepíteni sem a játékot, valami code_...-exe (ha jól emlékszem) amit hiányol, és kilép a telepítőből... az image-et természetesen már töröltem... Más is találkozott már ezzel a hibával? Van rá vmi megoldás, vagy tölthetem le újra? :S
  • JackSparrow88
    Á, a helyzet válzotlan. Repülök és amikor a hajó fölé érek megáll a motor és vége. Van üzemanyaga a járműnek?
  • bunkolaja
    ja ahogy miller mondja, rá kell repülni a hajókra és utána indul a video, leszállni nem kell. Sőt még ereszkedni se normál magasságban, szemből a hajókra oszt csókolom. Legalábbis így emléxem.
  • Wreck86
    singlebe egy videó megy,mikor leszállsz,csak egyenesbe kell hoznod a hajóval...
  • JackSparrow88
    Csá! Miért van az hogy amikor szállnék le a repülővel pont akkor zuhan le a gép csakúgy nem tom hogy mi okból amikor már majdnem leszálltam. Mi lehet baj? Vki segítsen már légyszíves...
  • Wreck86
    laja:) ott is emgfordulok gyakrabban,mint eddig :)
  • bunkolaja
    Mész vissza 42-zni! :)
  • bunkolaja
    Hát ez elég gyenge, de lehet, hogy Geforce-4200on se megy. Egy 9600xt-t 13 ezerért megcsíphetsz, bár függ az alaplapodtól és a processzorodtól is...
  • Wreck86
    haliho!
    egy kérdés: régen jáccottam soakt a mohpa-val,most újra feltettem,hogy single-t végigvigyem,majd multi.De még mindig nem jöttem rá,hogy kell a boot camp-nél az össze érmet megszerezni,1 hiányzik,és azt írja,hogy 0 érmét kell hozzá szereznem,pedig 2/3 van alá írva asszem
  • Qwerty4
    vegyél újat, megéri a MOHPA-ért, jobb mint a MOHAA és kiegészítői
  • kriszbig
    köszi!ugyis fejleszteni akarom a gépet!
  • Qwerty4
    aha, akkor videókártya csere a megoldás, ha MX helyett FX-et írna nem lenne baj, ezért nem megy neked, már láttam olyat hogy MX-esen nem indult
    de szóljon vki ha tévedek!!!
  • kriszbig
    HÁÁÁT!NEM A LEGJOBB.az eszközkezelőbe ez van:MSI MS-StarForce GeForce4 MX 4000(NVIDIA GeForce4 MX 4000)!
  • Qwerty4
    milyen a VGA kártyád???azt mondd meg!!!az sem kizárt, hogy kell vegyél, de előbb jó lenne megtudni pontosan milyen a kártyád, minnél több adatot róla!!!
  • kriszbig
    hali!a pacific assault indításakor azt írja ki, hogy a játékhoz a videókártyának támogatnia kell a directx8.1-et,de az én rendszerem nem támogatja.aztán felsorol pár videókártyát, amik tesztelve lettek win2000 és xp alatt.mi van ilyenkor?vennem kell 1 új videókártyát?????az nem lenne az igazi!!köszi!
  • Qwerty4
    jut eszembe, tavaly egy ideig volt magyarítása a MOHPA-nak, amire akartam játszani arra eltűnt a magyarítások portálról, aztán csak angolul vittem végig
    mi történt???
  • Seten

Asszem úgy volt, hogy a repgéphordozón az ütegeket kell kilőni, a rombolót pedig bombázni kell (ez a nehezebb) vagy torpedóval támadni (ez könnyebb).