Medal of Honor: Pacific Assault

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

revizor
Játszik egyáltalán vk. ezzel a játékkal (nem egy Vietcong2, de azért nem rossz pedig)

revizor
Mondom én hogy, hogy sehol, senki.

revizor
Az nem igaz, hogy én vagyok az egyetlen barom hungarian, aki MP-ben játszik, az sem igaz, hogy össz 7-8 szar ver vann fenn. A hóvégi sárgaföldi partimat cseréltem ezért a cuccért. Most se pia se játék? Hol játszódnak magyarok? Magoth, neked meg küldök egy puszit, mert rájöttem nagy nehezen mi a baj, nehogy azt hidd, hogy téged nem szeretlek.<#puszi>

bakvarnyu
Baráti vállveregetés az oké de csók<#vigyor1>
Na jó mindegy<#vigyor>

revizor
Ez egy baráti csók a kopasz fejedre. A köszönet szimbóluma, mely az idõk során sorvadt buzernyák megnyílvánulássá hasonnemû lények közt. Egyébként a hálám interaktív megnyílvánulása, mely nem néked szól.<#heureka>

bakvarnyu
ezt a buzgernyák smárolós jelet meg minek tetted be<#vigyor1>

revizor
Köszi! Nem állhattam meg, hogy ki ne próbáljam ma reggel(!!!) Ok.Így már mükszik. Teljesen beszédültem a repcsiben.<#vigyor2> Csak azt nem értem -bár nem vagyik egy hadimérnök- hogy ha rádobok 4 bombát a fedélzetre és még egy torpedót totálba kap az anyahajó akkor mér méééér?? nem süllyed el? Na köszi a segítséget.<#puszi>

Anyahajó gépágyuit géppuskával kilõni utána elsüllyed magától. Rombolót meg azt hiszem bombával kell megszórni.

IBT SERVER #1 - BAS - | Powered by OBiNet.hu|84.2.39.213:28963 IBT SERVER #2 - GFM/HQ - | Powered by OBiNet.hu|84.2.39.232:28962 www.ibtportal.hu IBT SERVER #3 - Forgotten Mods 84.2.39.202:28961

revizor
Sziasztok! Itt valaki márt írt az anyahajónál meg a kísérõ hajónál történt konfliktusáról. Kb. 3 órája szenvedek, hogy továbbjussak, már ledobtam az összes bombám az anyahajóra, telibenyomtam a torpedóval a másik hajót, de még csak annyi sincs hogy teljesítettem volna a feladatot, ez után meg lelõnek-kész. Mit kell itt csinálni? Segítsen vk. profi legyen szíves, mert szétvet az ideg és kárt teszek magamban. Elõre is kösz. <#falbav><#falbav>

Hellosztok nemtud valaki a játékhoz magyarositást? Mert nagyon kéne elöre is köszi<#wink>
Hellosztok nemtud valaki a játékhoz magyarositást? Mert nagyon kéne elöre is köszi<#wink>
VoneOut
Hi all!Létezik már módszer az online játékra másolt játékkal?Vagy tud valaki olyan cd kulcsot amit elfogad az EA az online regisztrálás során???

Makonyával vitatkozni nem szabad, tényleg nem!

?
hello

warezos verzióval tudok multizni?
regisztrálni kell vmi az adja ki tudok is de ott kiír mindenféle szoftverrendõrséges dolgot!?
Köszi szépen nagyon rendes vagy.

üdv.:g
Tessék:
9S5V-8WAZ-RMRV-CST5-HRLD
5X99-T8RX-24UD-LYHC-DRLD
V8ZR-SLWR-DJBC-X9GC-MRLD
HD7F-ZU4G-CQTV-6ZBG-4RLD
SNLU-BAMU-LP3L-KSFE-JRLD

Hello Mindenkinek.

Szeretném,ha valaki segitene nekem.szeretném telepiteni a mohpa-t,de sajna
nincs meg a key kodom,ezert el sem tudom inditani az installt.
ha valaki tud segitsen nekem mondjuk egy koddal.elöre is köszi.

üdv.:g
az elsõ két pályához tudok segíteni,aztán nekem is híja wan egy medálnak Makin-nál.>:/
Örm
Hello!
Van olyan magyar oldal ahol részletes leírás a küldetésekhe? Mert nem tudom, hogy kell megszerezni az összes kitüntetést.

Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina

MInden esetre köszi.
Gõzöm nincs<#nemtudom>

IBT SERVER #1 - BAS - | Powered by OBiNet.hu|84.2.39.213:28963 IBT SERVER #2 - GFM/HQ - | Powered by OBiNet.hu|84.2.39.232:28962 www.ibtportal.hu IBT SERVER #3 - Forgotten Mods 84.2.39.202:28961

Jó,én segítettem,most Ti jöttök!
Segítsetek már rajtam!Mi a plusz "hidden misson" Makin Atoll-nál?
Ez a baj:"a hangárokat szétszedték"!!
Ez érdekel engem is!
Nem fogyott ki a benzin?
Ja,igen meg kell wédeni a hangárokat,aztán a fönt repkedõ csapatszállítót.Alias lõdd ki a 3 fasírtot.😊
Sziasztok!Most kezdtem el másodjára a közepes pályán,Makin-nál azonban leakadtam nincs meg a második medál!Hiányzik walami rejtett küldi.Ok,az a japó térkép megwan,de mi a másik?Segítsetek máá léc,ha tudtok!
Bugz
Hi!
Mikor jön ki az Airbone?
Amugy már rég végigvittem ezt a Pacific-ot.

Dirty South

bacardi93
helló!pls valaki egy msn-t ! nagyon fontos!!thx

bacardi93
helló!pls valaki egy msn-t ! nagyon fontos!!thx

Sziasztok!
Már kétszer végigjátszottam a játékokot csak nem tudok rájönni, hogyan tudom a kitüntetéseket begyüjteni. Aki tud segitsen!
Elõre is köszi!
79Alba
Sziasztok!!!!
Lenne egy kérdésem.
A neten hol találhatok a játékhoz tört szrvert.
Elõre is köszi!!!

&#9619;&#9608;&#9608;&#9619;&#9618;&#9617;LaLiKám Csak OkOSAn&#9617;&#9618;&#9619;&#9608;&#9608;&#9619;

Peppuu
1ébként én is ott vok elakadva ahol JANO007 vlt az elöbb! #4038

Hosszú és eredményes életet!!

Peppuu
Szevasztok! Kéne 1 kis HELP. Ott vagyok elakadva hogy meg kéne védeni a repteret. A vége felé vagyok már a reptérnek, a hangárokat szétszedték. És most nem tom mit kéne csinálni! De mindig vmit elkúrok, segítsetek.

Hosszú és eredményes életet!!

Örm
Hello!
Az összes kitüntetést, hogy lehet összeszedni?

Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina

Na Hali!

Mégis csak összejött, de mán megint elakadtam. :-(((
Repülõs pálya, anyahajó+kisérõ hajó kampec, követnem kéne a többieket de egy idõ után leáll a motorom és kampec. Ezt most miért csinálja?
HELP!

üdv
Janó
forza milan
Hahaha,jaja😄<#ejnye1><#vigyor5>

Hali. Hat Janokam nyomjad ezerrel a a"H" betut es majd csak ossze jon valami.
Sziasztok!

Sikerült elakadni. Azon a pályán vagyok ahol egy amcsi kifútópálya végén egy AA Gun-al kell lövöldözni, megkapom az utolsó feladatot - valami "black cat" vagy mi a fene van még hátra (3db). Mi a jó isten ez az embereket a felcser ápolja és meg rövid idõn belül elhalálozok.
Aki tudja a megoldást légyszi írja meg.
Elõre is köszi

Janó
Fejes021
hát az kellemtlen

http://www.panoramio.com/user/518310

Szasztok.Nos vegig vittem en is,hat elegge jo a game.Legalabbis nekem tetszett,de bevallom oszinten,hogy volt amikor azt hittem hogy vege,fogom es leszedem ugy ahogy van.Epp ezert irok ha valakinek elment a kedve NE ADJA FEL...!!Megeri vegig nyomni.Szoval....<#violent><#violent>
forza milan
ájááájjj...<#felkialtas><#ejnye1><#ijedt>

Ja csak a problem az, hogy már szétlõttem Pearl Harbornál minden japcsit és utána vagyok😊 De mindig meghólók😊
Csuhai G
Jah!

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

Fejes021
aztán megint rendes küldetések lesznek, és bizony majd oda is ellátogacc ahol a játék kezdõdött

Csuhai G
Direkt úgy van megcsinálva, hogy ott meg is kell halnod! Ha meghaltál és jön a kiképzõs rész (training), akkor jól csináltad!

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

Fejes021
aztán megint rendes küldetések lesznek, és bizony majd oda is ellátogacc ahol a játék kezdõdött

Fejes021
ez direkt ilyen: meghósz, és onnan két évvel azelõttrõl kezdõdik a sztori, mint (szinte) minden fpsben a toturiallal.

Sziasztok!
Most kezdtem el játszani ezzel a remek game-al. Tök szupi meg minden, de már az idegbaj kerülget! Tarawa partraszállás elején vagyok. Tök mindegy merre megyek mit csinálok mindig ez van: Take Cover és bumm egy gránát. Tök mindegy hol vagyok mit csinálok lövöm a japókat, de kb 2 perc után mindig megmekkenek, és az a legszörnyûbb az egészben, hogy ha a fa gerendák alatt ér el a kaszás akkor dumál régmúltról az exkiképzõ és újra újonc leszek. Ha ez a játék ilyen most azonnal abbahagyom, mert akkor szerintem q...a szarul van megkreálva.
Segítséget szeretnék kérni, mert szeretném játszani😊
Amúgy leggyengébb fokozaton vagyok
Ciao
forza milan
Éppen ezaz,hogy amikor gf4-em volt,nekem is ezt irta ki,de ha tudná angolul,dx9es card kell!Csá