Medal of Honor: Pacific Assault
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Elakadtam a repülõs pályán amikor a löveg vagyok utána nekem kell repûlni de miután kinyirtam az összes gépet utána a 3 pajti ott repked össze vissza mig én nem tom mit csináljak ! Mondom nincs má ellenség de nem tok tövábbjutni,a többiek meg köröznek! Kérlek segitsetek! Elõre is kösz 😄<#idiota>#idiota><#szomoru1>#szomoru1><#szomoru1>#szomoru1><#szomoru1>#szomoru1><#szomoru1>#szomoru1><#szomoru1>#szomoru1>
Ja. Pont egy pár hete vettem elõ újra.
"Baker, a II. világháborús játékfordítók céhének nagymestere."
"Baker, a II. világháborús játékfordítók céhének nagymestere."
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
Core2 Q6600 G0+Asus Silent Square PRO Heatpipe/Corsair 620W/MSI 8800 GTX OC/2x1Gb Kingston Hyperx 1200+/Gigabyte GA-X38-DQ6/2x200gb+500gb samsung/Logitech Z-5500+G5+G15/
msn:[email protected]
Csere is érdekelne
Az árban még lehet egyezkedni!!!
5X99-T8RX-24UD-LYHC-DRLD
V8ZR-SLWR-DJBC-X9GC-MRLD
HD7F-ZU4G-CQTV-6ZBG-4RLD
SNLU-BAMU-LP3L-KSFE-JRLD
3 van amit még nem csináltam meg!
A tarawa küldetésnél van egy torpedó raktár és azt fel kell robbantani.
A gudalcunal küldetésnél ahogy mész a part felé a canyonban balra van egy alagút féleség és ha ott szétlövöd az összes rádiót akkor meg van semmisítve japán radió központ,de pearl harbor küldetésnél is van ha 60-nál több repülöt szétlõsz akkor van egy hidden objectivéd.
ja és megvan az eredeti
Már 2-szer végig vittem a játékot Realistic módban,de a végén mindig a medium medalt kapom meg nem a realistic-osat miért?
További info: Nem mniden medált szereztem meg és nem minden hero moments-em van meg ezért nem kaphatom meg?
Ha ezekért akkor valaki elmondhatná,h hol vannak,illetve mit kell csinálni,h megkapjam ezeket.
Csak azért kéne,mert meg akarom szerezni az osszes medált,de nem tom,h hol vannak a hidden objective-k sajnos <#szomoru1>#szomoru1><#szomoru1>#szomoru1><#szomoru1>#szomoru1><#szomoru1>#szomoru1><#szomoru1>#szomoru1>
Végigjátszást nézted a www.mohaa.hu-n?
Csak mert a játékban benne van a felirat, de én nem tudom bekapcsolni, mégha a feliratok engedélyezve vannak is.
Medal Of Honor: Pacific Assault DVD tokban,angol nyelven,bontatlanul 4300 Ft
email: [email protected] tel.: 06 (70) 253-7763
Medal Of Honor: Pacific Assault DVD tokban,angol nyelven,bontatlanul 4300 Ft
Ennek észlelése,és a helyzet pontos elemzése,természetesen kifinomult taktikai érzéket és rendkívüli képességeket igényel,amit csak a 150 IQ feletti emberek képesek tökéletesen alkalmazni a gyakorlatban.El kell tudni döntenie a jól felkészült játékosnak,hogy milyen fegyvert fog bevetni elõugró ellenfelei ellen,mert "néha" elõfordulhat olyan eset is,hogy többen "várakoznak" a bokorban,(fal mögött,plafonon).Ezen "ritka" esetekben a 150 Iq-val rendelkezõ jól felkészült játékos a gránátot válsztja(netán közeli hordót)a kézifegyver helyett az "enemy" likvidálására,hiszen ügyelnie kell az elfogyasztott lõszer/halott ellenség arányra is.A helyzet értékelés,a gyors és helyes döntések meghozatala,és a koncentráció,olyan ritka és egyedülálló elegyet képez ennél a játékstílusnál,hogy ezidáig csak néhány rendkívüli képességû ember volt képes helytállni az FPS-ek világában."
Meg kéne próbálni Hamachival, állítólag mükszenie kell.Aztán ha bejön, akkor játszunk itt egymás közt, úgy nézem a kedv megvan. Nekem ugyan eredetim van, de a Hamachinak az mindegy, meg sztem a krekiknek is. Na ha vk. akar nyomulni <#violent>#violent>szervezkedjünk, aztán -amíg az 512 bírja- nem sokáig jelzem, addig hajrá. A jelszót majd e-mailben v. ahogy teccik elküldöm, de ha vk.-nek jobb kapcsolata van és normális gépe az még jobb. Aztán ha összejön iszunk 1 sört rá <#pias>#pias><#pias>#pias>
IBT SERVER #1 - BAS - | Powered by OBiNet.hu|84.2.39.213:28963 IBT SERVER #2 - GFM/HQ - | Powered by OBiNet.hu|84.2.39.232:28962 www.ibtportal.hu IBT SERVER #3 - Forgotten Mods 84.2.39.202:28961