Medal of Honor: Pacific Assault
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
1. vesz egy új gépet
2. mással játszik
felraktam a játékot és ízt írja ki hogy rossz cd van berakva...
próbáltam carcket letölteni külföldi honlapokról de azokkal nem volt jó.
tudnátok küldeni valami olyan linket ahol egy használható crack van?
Köszz
Aki végigtolta a Moha PA részét realisztikon annak hatalmas tisztelet-- vért izzadtam mire végigtoltam.
De überállat game az egész multiban milyen ?
Látod ez fura. A CoD1 tetszett de a 2 nem? Miért?
A grafika ott van, a csapattársak sem olyan bénák mint azelõtt (AI),meg egy két újítást is kitaláltak.
"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"
Akkor mondj egyet aminek jó a single-je!
A két játék eléggé különbözik:
A CoD-ban szaladsz a többiekkel és hentelsz.
A MoHPA-ban te irányítod a rajodat. (mint a BiA-ban is)
Nem is ajánlom, csak azoknak akik szeretik az ilyet.
Én amúgy mindkét gémet elsõ osztályúnak tartom.
A magyarítások portálon azt írják hogy van, de most fel van függesztve.
Egyébként a CoD2 tényleg sokkal jobb!
:)
Intel Core 2 Duo E8200 (2.66, 1333FSB) 2x1G Kingmax, 250G samsung SATA2, Philips 190WV Wide.
Tudna valaki mondani egy helyet, ahonnan le lehet tölteni a magyarosítását?
Köszi!
?
ALien
\" A lét határozza meg a tudatot ! Ha megiszod a lét a tudat eemegy !!! \" Hofi Géza
nekem is ezt csinálta mikor az újonnan megvett pio DVD írómba tettem az indító cd-t! aztán a kivett ósdi cd-meghajtót tettem bele és onnan indítottam el és ment mint azelõtt.
Valszeg nem véletlenül van ott az elején az a bazi Intel Inside logó.
Valamit nagyon elkúrhattak az EA-nál, mert az fix, hogy a vassal ütközik.
Annyit viszont nem ér ez a játék, hogy nekiálljak vasat cserélni...
Azért sajnálom, a korábbi MoH játékok tetszettek, a CoD2-t egy éjjel végignyomtam, csak az meg rohadt rövid (mint mindig). Ez van.
Ha esetleg lenne valami ötleted, hogy merre keressem...
Ezt kéne kitalálni, hogy mi lehet: Kivételszám: c0000005 (hozzáférés megsértése)
Googleban csak egyetlen találat volt rá, az is egy merõben döglött oldalra mutat.
Ha nem izgatna, hogy mi ez a hiba, már finoman kettõbe hajtottam volna a MoHPA lemezt.
Korábban már kérdeztem itt, akkori tanács alapján feldobtam egy üres vinyóra egy XP-t, deszka- és VGA drivereket, és rá a MoHPA-t, de ba@szik elindulni. A DVD jó, más gépen elindult és ment az errõl telepített játék.
A vas: AbitNF7/2500+Barton alapjáraton/512MB400/AtiRo9550/ -- ennél szarabb cuccon is ment szépen.
Ezerköszi
GIGABYTE GA-EP45T-UD3LR, INTEL Core2 Quad Q9550, GIGABYTE ENGTX275, OCZ 4096Mb DDR3 1333Mhz G4
IBT SERVER #1 - BAS - | Powered by OBiNet.hu|84.2.39.213:28963 IBT SERVER #2 - GFM/HQ - | Powered by OBiNet.hu|84.2.39.232:28962 www.ibtportal.hu IBT SERVER #3 - Forgotten Mods 84.2.39.202:28961
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
GIGABYTE GA-EP45T-UD3LR, INTEL Core2 Quad Q9550, GIGABYTE ENGTX275, OCZ 4096Mb DDR3 1333Mhz G4
Kellene nekem egy kis HELP!!!
Megkaptam karira a MOHA Pacific Assault-ot és nem hajlandó elindulni a cucc
mindig azt írja, hogy CD, vagy DVD emulátort lát a gépen...
Mi a f*szt csináljak??? Ha vki tud megoldást, az kérem segítsen!
hja és Kellemes Karit mindenkinek!
\" A lét határozza meg a tudatot ! Ha megiszod a lét a tudat eemegy !!! \" Hofi Géza