1088
-
#966 valami átuházban, régen volt már, mediamarkt vagy tesco, 4000ft, a www.cdgalaxis.hu oldalon megrendelheted, 1 nap múlva kihozzás, kiszállítási díj + 900ft. -
#965 mert én sehol sem találtam -
#964 és hol vetted meg eredetiban és mennyiért? -
#963 nekem eredeti, szal csak a TM sunrise tapasztalatát tudod most mondani -
#962 nincs crack, starforceos. starforce nightmare van a www.gamecopyworld.com-on. szedd le onnan. és tiltsd le a cd meghajtód. -
#961 crack? volt? felraktad? -
#960 nem találom sehol ezt a starfuckot -
#959 igen, arrol telepitettem, arrol probálom inditani -
#958 a nem eredeti gaméknél ilyen előfordul. 2. a starfuck-al kell feltörni. a cd-t meg mindig abba a meghajtóba kell rakni ahonnan telepítetted. virtuális cd meghajtót használsz? pl.: alcohol,daemon tools.... -
#957 nem eredeti.
mi az a starfuck? -
#956 starfuck-ot használsz? -
#955 eredeti? -
#954 sziasztok. van egy kis gond a játékommal. felraktam, patcholtam ezzel a Power Up!-al, kérte e kódot. én beadtam neki, azóta nem találja a cd-t, azt mondja rakjam másik meghajtóba. de bazz, ha NINCS MÁSIK MEGHAJTÓM??? -
#953 ja -
#952 torrent, dc++, stb -
#951 hátt, lehet hogy bannolnak ezért (:D) de honnan lehet netröl teljes veziót leszedni? -
HentmaN #950 hallod tomy az a baj hogy nem is engedi hogy hozzányuljak mert ki van huzva!
nem tudod mit kell atalitani hogy hozzáengedjan? -
#949 ti szoktatok neten játszani ezzel? mer én igen...szal csatázhatnánk -
#948 meg ha nem eredeti, akkor lehetnek ilyenek....pl. mer hibásan van feltörve.. -
Toomy_Xp #947 Szal a shader miatt van a kilépés! A configuration részen menj az Advanced gombra és ott a Display fülön a Shader Quality elvileg PC3-on áll alapból. Ezt vedd kissebbre! Szerintem így már mennie kell! Legalábbis remélem:)
-
HentmaN #946 vagy nem tudtok hozá craket honan lehet leszedni? -
HentmaN #945 nem csak egyszeruen kilep -
#944 és nem ír ki semmit? -
#943 nem tudom. eredetiben van meg? -
HentmaN #942 magyarul a race ben az A-t meg a B-t vegigvittem es mikoer elinditanám a c1-et egyszeruen kiklép PLEASE HELP PLEASE -
HentmaN #941 nem tudja valaki hogy miert van az hogy ah vegigviszem a solo/series/race-ben a dzsip -el es az amerikai autoval és elkezdené,m a rally autoval akkor egyszeruenkilep a jatekbol nem tudja valaki miert van ez? -
-
#939 akinek megvan ez a game szóljon nekem.köcce -
#938 megér 4000-et :-) én márcsak tudom a Sunrise-ban kicsit csalódtam..de ez szuper..bár igaz hogy idejétmúlt -
#937 nem mer kiegészitővel együtt ennyi -
#936 jah, ennek már a 990es kategoriában lenne a helye ... :) -
#935 még mindig??? majdnem egy évvel ezelőtt is ennyiért vettem....köszi -
#934 3990 huf
Ár -
#933 kösz -
#932 most mennyibe kerül? -
#931 :D -
#930 ha lelehetne, leszednénk ....... :) -
#929 Le lehet valahonnan szedni az 1.3.5-t? -
#928 ha valakinek meglenne az 1.3.5, nem akarja kitenni valahova? -
#927 TrackMania PowerUp! install:
- boltban 3990.- az ára
vagy
- trackmania felinstallal, torrent letoltes van p a www.piratebay.org on, 150 mb csak
- www.gamershell.com rol lekapjuk a power up! free explansiont
- gamecopyworld.com rol lekapjuk a power up! hoz valo mini imaget
- bemountoljuk, starforce nightmareben disable node ill disable CD vagy ami nekünk eltünteti a cd meghajtokat
- start game ...
Verzio igy 1.2.0 lesz, hamarosan jön a beta 1.3.5 - ill. kint is van a hiv. oldalon csak rossz a link ... :(
Jóval szebb, mint az alap játék, megy rendesen minden féle shaderes kártyán - nincsenek a bosszanto hibák sem nvidia sem ATI kártyán. Szingliben is van ellenfél, persze ütközésvizsgálat továbbra sincs :(