1088

• arty
    gcw-n kint a miniimage a trackmania power up! hoz ...
  • krekal
    Hello gilaba!
    Nálam az a Puzzle D3-as pálya, szerintem te is erre gondolsz. Sajnos én is sok mindennel próbálkoztam már, de nem jöttem még rá. Igazából azt nem értem, hogy már teljesen átmentem a visszalökőn (kb. fél mezőnyit) és még akkor is visszahúzott. Ha valakinek van megoldása pleeeeeease!!!
  • gilaba
    hali pls. elakadtam a D2-es pályán.(Havas)mert visszalök az a gyorsító ami a legtetején található.Kéne a megoldás.ELŐRE IS KÖSSZ!
  • Gregorius
    Sőt, a SantaRide is StarForce3-as, hiszen az is a CRC exe-jét használja.
  • Gregorius
    Mert annak a demója is feltette a StarForce3-at.
  • karikusz
    kit=kint
  • karikusz
    A crc-nek is kit volt a demója, mégsem törték még fel. (vagyis én nem hallottam ilyesmi infókról)
  • Gregorius
    Azért, mert a demó lényegében, ha nem teljesen ugyanazt az exe-t tartalmazza, mint a végleges játék. Éppen ezért nem csinálnak a szájukból akkora se**et, hogy megosztják az emberekkel a SF3 nélküli exe-t, aztán meg a teljes játékot :D
  • karikusz
    Csak az az érdekes, hgy az előző résznek nem volt ilyen védelme:(...ezért nem értem az egészet:(
  • karikusz
    jah...ok..:)..vakondok vagyok.:)
  • Pyx #916
    #901 :(
  • karikusz
    Milyen eredeti cd? Még ki se jött a játék?

De azért ez elég durva:

• Pyx #914
    ha jól tudom, eredeti cd kell a DEMOhoz is...
  • karikusz
    skacok...a demó megy valakinek? nekem a starforce-t feltelepítette (minek egy demóhoz??:) aztán meg azt írja ki hogy nem az eredeti cd van benne:(...és persze nem indul el. Valaki találkozott már ezzel a problémával?
  • karikusz
    No ez egy fogós kérdés volt..)). A honlapon az van hogy 34 nap. Hogy hol azt sajna nem írja :( Én minden esetre leszedem, kipróbálom, ha megéri akkor megveszem. Ha nem akkor szomorú leszek, mert már nagyon vártam, hogy megjelenjen (kb 1 éve gyúrok rá)
  • Gregorius
    És nálunk van itt akkor, vagy nyugaton? :)
    De én várok vele legalább egy évet, mert még azoknak a játékoknak sem ment le az ára, amiket kinéztem magamnak, és már több mint egy éve a polcon vannak :D
  • karikusz
    Hát, ha ez tényleg ilyen grafffal lesz megáldva akkor vagány lesz:

kép
  • karikusz
    34 nap és itt van fiúk!

Este felteszem az autosjatekok.hu -ra a demót
  • mikike
    stunts
  • mikike
    a stunts az jobb vót
  • mikike
    én most szedtem le 1et, de szerintem nem az igazi a gáme...
    se autó törés, se semmi
  • Gregorius
    http://www.pcdome.hu/news.php?id=8540
    Hát igen, ez azért valami lesz. :)
  • Gregorius
    Ez az az ugratunk egyik szigetről a másikra videó? Nagyon durva. Ha ez pálya bakker, akkor már tudom meddig nem jutok el. :)
  • Amse
    Van 1 videó is hsw-n.link
  • OPM
    ehh
  • Amse
    Nemtom, de most olvasom, hogy kell hozzá az a sima eredeti játék.Qrva annyukat!Mi az, hogy 1 demóhoz kell bazz?
  • OPM
    mióta van??
    [nemköveti az eseményeket]
  • Amse
    Sunrise demót senki nem nyomja?Nekem nem indul el a StarForce miatt.:(
  • Gregorius
    Sajnos nincs, de ha jól tudom, nálunk egy bő hónapja lehet kapni az első részt. :D
  • Gregorius
    http://www.pcdome.hu/gallery.php?id=2241
  • OPM
    megjelenésről újabb info még nincsen?
  • Gregorius
    Szépül a játék ezerrel. Már egész komoly kis képek vannak belőle. Nem is tudom, hogy hol láttam őket. Talán Hardwired.
  • OPM
    hehe
    jóak!
  • Gregorius
    Sunrise érdekességek és hírek :)
  • Tolvai
    Ja, az e-mailem:
    [email protected]

Köszi!!!
  • Tolvai
    Sziasztok! Nincs véletlenül valakinek egy crack-je a TrackMania-hoz? Nekem csak az alap játék van meg, tehát ahhoz kellene. Nagyon hálás lennék érte, mert már nagyon szeretném kipróbálni a játékot :)
    Ha kiírom CD-re az Image fájlt, akkor attól ugye még nem fog menni a játék? Mert mindig azt írja, hogy nem találja a CD-t.
  • Gregorius
    Hát nem sok
  • OPM
    mostanában nincs semmi hír a Sunrise-ról, mi? :(
  • Gregorius
    Nem lehet, hogy nem jól ment fel a telepítés? Nézz szét a könyvtárszerkezetben, és a fájlok között, hogy megvan-e minden.
  • Twinseen
    Hi all!
    BAJ a rallys pályákat amikor elakarom inditani akkor folyton kilép PLEASE HELP!!!!