1088
-
#926 gcw-n kint a miniimage a trackmania power up! hoz ... -
krekal #925 Hello gilaba!
Nálam az a Puzzle D3-as pálya, szerintem te is erre gondolsz. Sajnos én is sok mindennel próbálkoztam már, de nem jöttem még rá. Igazából azt nem értem, hogy már teljesen átmentem a visszalökőn (kb. fél mezőnyit) és még akkor is visszahúzott. Ha valakinek van megoldása pleeeeeease!!! -
gilaba #924 hali pls. elakadtam a D2-es pályán.(Havas)mert visszalök az a gyorsító ami a legtetején található.Kéne a megoldás.ELŐRE IS KÖSSZ! -
#923 Sőt, a SantaRide is StarForce3-as, hiszen az is a CRC exe-jét használja. -
#922 Mert annak a demója is feltette a StarForce3-at. -
#921 kit=kint -
#920 A crc-nek is kit volt a demója, mégsem törték még fel. (vagyis én nem hallottam ilyesmi infókról) -
#919 Azért, mert a demó lényegében, ha nem teljesen ugyanazt az exe-t tartalmazza, mint a végleges játék. Éppen ezért nem csinálnak a szájukból akkora se**et, hogy megosztják az emberekkel a SF3 nélküli exe-t, aztán meg a teljes játékot :D -
#918 Csak az az érdekes, hgy az előző résznek nem volt ilyen védelme:(...ezért nem értem az egészet:( -
#917 jah...ok..:)..vakondok vagyok.:) -
#916 #901 :( -
#915 Milyen eredeti cd? Még ki se jött a játék?
De azért ez elég durva:
-
#914 ha jól tudom, eredeti cd kell a DEMOhoz is... -
#913 skacok...a demó megy valakinek? nekem a starforce-t feltelepítette (minek egy demóhoz??:) aztán meg azt írja ki hogy nem az eredeti cd van benne:(...és persze nem indul el. Valaki találkozott már ezzel a problémával? -
#912 No ez egy fogós kérdés volt..)). A honlapon az van hogy 34 nap. Hogy hol azt sajna nem írja :( Én minden esetre leszedem, kipróbálom, ha megéri akkor megveszem. Ha nem akkor szomorú leszek, mert már nagyon vártam, hogy megjelenjen (kb 1 éve gyúrok rá) -
#911 És nálunk van itt akkor, vagy nyugaton? :)
De én várok vele legalább egy évet, mert még azoknak a játékoknak sem ment le az ára, amiket kinéztem magamnak, és már több mint egy éve a polcon vannak :D -
#910 Hát, ha ez tényleg ilyen grafffal lesz megáldva akkor vagány lesz:
kép -
#909 34 nap és itt van fiúk!
Este felteszem az autosjatekok.hu -ra a demót -
#908 stunts -
#907 a stunts az jobb vót -
#906 én most szedtem le 1et, de szerintem nem az igazi a gáme...
se autó törés, se semmi -
#905 http://www.pcdome.hu/news.php?id=8540
Hát igen, ez azért valami lesz. :) -
#904 Ez az az ugratunk egyik szigetről a másikra videó? Nagyon durva. Ha ez pálya bakker, akkor már tudom meddig nem jutok el. :) -
#903 Van 1 videó is hsw-n.link -
OPM #902 ehh -
#901 Nemtom, de most olvasom, hogy kell hozzá az a sima eredeti játék.Qrva annyukat!Mi az, hogy 1 demóhoz kell bazz? -
OPM #900 mióta van??
[nemköveti az eseményeket] -
#899 Sunrise demót senki nem nyomja?Nekem nem indul el a StarForce miatt.:( -
#898 Sajnos nincs, de ha jól tudom, nálunk egy bő hónapja lehet kapni az első részt. :D -
#897 http://www.pcdome.hu/gallery.php?id=2241 -
OPM #896 megjelenésről újabb info még nincsen? -
#895 Szépül a játék ezerrel. Már egész komoly kis képek vannak belőle. Nem is tudom, hogy hol láttam őket. Talán Hardwired. -
OPM #894 hehe
jóak! -
#893 Sunrise érdekességek és hírek :) -
Tolvai #892 Ja, az e-mailem:
[email protected]
Köszi!!! -
Tolvai #891 Sziasztok! Nincs véletlenül valakinek egy crack-je a TrackMania-hoz? Nekem csak az alap játék van meg, tehát ahhoz kellene. Nagyon hálás lennék érte, mert már nagyon szeretném kipróbálni a játékot :)
Ha kiírom CD-re az Image fájlt, akkor attól ugye még nem fog menni a játék? Mert mindig azt írja, hogy nem találja a CD-t. -
#890 Hát nem sok -
OPM #889 mostanában nincs semmi hír a Sunrise-ról, mi? :( -
#888 Nem lehet, hogy nem jól ment fel a telepítés? Nézz szét a könyvtárszerkezetben, és a fájlok között, hogy megvan-e minden. -
#887 Hi all!
BAJ a rallys pályákat amikor elakarom inditani akkor folyton kilép PLEASE HELP!!!!