TrackMania Original
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sziasztok!
Ha valaki tud, lécci segítsen! Game install, cd letilt, viszont azt írja, h nem tudja beazonosítani a lemezt, és kér valami starforce-os activation kódot vagy mit. (Ide nem jó a game serial.) Ilyenkor mi van?
Ha valaki tud, lécci segítsen! Game install, cd letilt, viszont azt írja, h nem tudja beazonosítani a lemezt, és kér valami starforce-os activation kódot vagy mit. (Ide nem jó a game serial.) Ilyenkor mi van?
Nekem se megy hiába írja mindenki neten hogy megy, sztem hazudik
TRACKMANIA SUNRISE MEGY VALAKINEK???????MERT NEKEM KÉRI A CÉDÉT PEDIG STAR FUCKOT RÁ USZITOTAM!
ATI POWER!!!!!!!!!
Sikerült már egyáltalán valakinek elindítania a game nem eredeti változatát?
2 napja szórakozom a játék elindításával, de még mindig nem sikerült!!<#falbav>#falbav>Starforce f*cker progival a virtuális meghajtót is le kell tiltani?Vagy azt egyáltalán nem is tudom?Nagyon örülnék, ha valaki használható ötlettel állna elõ!!Köszönöm elõre is!
Tudtommal nincs crack szóval nem tok megoldást
Nekem nem eredeti a CD-m, Starforce-szal letiltom a 2 CD/Dvd meghajtóm, betöltöm a Daemon Toolssal(3.47) a fix-eset de nem lesz jó. Kéri a CD-t! Mit csinálok rosszul?
Mit jelent az hogy "tiltsd le a cd meghajtot",velem is kötözködik,mindig azt irja,hogy tegyem masik drive-ba.
nekem is kilép ott. a lényeg ott van hogy az alagútnak elõször a belsejét csináld meg, utána a bejáratát. egyébként a sunrise 8000. lenne kedved neten játszani velem?
amúgy meg nekem mindig kilép a rallis szerkesztöben amikor olyan várfalra kaput meg ilyesmiket akarok csinálni. egyszerüen kilép. nektek is, vagy az enyém rossz?
mind1, megcsináltam 😄
vannak hozzá kódok? mert szeretnék egy rohatt nagy pályát csinálni, de minden pénzbe kerül. már végigcsináltam a versenyeket, de még mindig nincs elég
vannak hozzá kódok? mert szeretnék egy rohatt nagy pályát csinálni, de minden pénzbe kerül. már végigcsináltam a versenyeket, de még mindig nincs elég
valami átuházban, régen volt már, mediamarkt vagy tesco, 4000ft, a www.cdgalaxis.hu oldalon megrendelheted, 1 nap múlva kihozzás, kiszállítási díj + 900ft.
nincs crack, starforceos. starforce nightmare van a www.gamecopyworld.com-on. szedd le onnan. és tiltsd le a cd meghajtód.
http://goo.gl/gd6Zi5
a nem eredeti gaméknél ilyen elõfordul. 2. a starfuck-al kell feltörni. a cd-t meg mindig abba a meghajtóba kell rakni ahonnan telepítetted. virtuális cd meghajtót használsz? pl.: alcohol,daemon tools....
sziasztok. van egy kis gond a játékommal. felraktam, patcholtam ezzel a Power Up!-al, kérte e kódot. én beadtam neki, azóta nem találja a cd-t, azt mondja rakjam másik meghajtóba. de bazz, ha NINCS MÁSIK MEGHAJTÓM???
hallod tomy az a baj hogy nem is engedi hogy hozzányuljak mert ki van huzva!
nem tudod mit kell atalitani hogy hozzáengedjan?
nem tudod mit kell atalitani hogy hozzáengedjan?
Szal a shader miatt van a kilépés! A configuration részen menj az Advanced gombra és ott a Display fülön a Shader Quality elvileg PC3-on áll alapból. Ezt vedd kissebbre! Szerintem így már mennie kell! Legalábbis remélem😊
vagy nem tudtok hozá craket honan lehet leszedni?
nem csak egyszeruen kilep
magyarul a race ben az A-t meg a B-t vegigvittem es mikoer elinditanám a c1-et egyszeruen kiklép PLEASE HELP PLEASE<#rinya>#rinya><#rinya>#rinya>
nem tudja valaki hogy miert van az hogy ah vegigviszem a solo/series/race-ben a dzsip -el es az amerikai autoval és elkezdené,m a rally autoval akkor egyszeruenkilep a jatekbol nem tudja valaki miert van ez?
megér 4000-et :-) én márcsak tudom a Sunrise-ban kicsit csalódtam..de ez szuper..bár igaz hogy idejétmúlt