1088

• Mustang2005
    A sunrise fent vant már???
  • Saddalim #1005
    Amugy mi a kulonbseg a sima es a sunrise kozott?
  • Saddalim #1004
    Nekem az egyik haverom kulcsaval megy aki NEM rakta fel. O (mivel mar en felraktam azzal a kulccsal) nem tudja majd felrakni.
  • Saddalim #1003
    De sztem semmilyen crack nem fog menni hozza.
  • Saddalim #1002
    Amugy a Track Maniahoz nem letezik biztosan mukodo crack es soha nem is fog.
  • Saddalim #1001
    Te hivtal fel telefonon???
  • ngcsnet
    hááááááát. új engine? nem hinném....mind1, a lényeg hogy a simával sokkal többet jáccok.
  • TH448
    De a sunrise teljesen új engine-t kapott, nem?
    Mert videókon messze jobban nézett ki, mint az előd.
    Crack please!
  • ngcsnet
    hát, szerintem a sima, mivel kissebb a gépigénye és még multiban is 1 másodperc alatt betölt,és feleannyiba kerül mint a surnise,nekem megvan mind2!
  • zolo
    Lenne egy kérdésem:Melyik a jobb?A sima trackmania vagy a trackmania sunrise?
  • ngcsnet
    hát dc-n biztos van, én meg nemtok adni mer nekem orig.
  • TH448
    Lécci valaki adjon cracket, hogy ne kelljen folyton up! :D
  • ngcsnet
    up!?
  • TH448
    Köszönöm szépen, addigis up! :D
  • ngcsnet
    saddalim tudna segíteni, neki működik neten is, de ő most nyaral.majd szólok neki.
  • TH448
    Sorry for up, de hátha tud segíteni valaki. :D
  • TH448
    Sajnos tudod suli meg miegymás, most sajna nem megy :(
    de nem hiszem el, hogy 1-2 kiválasztottom kívül nem megy senkinek, és nem csinálnak hozzá törést...
  • ngcsnet
    vedd meg, és akkor tudsz jáccani velem multiba.
  • TH448
    DC-n semmi ilyesmi úh nagyon :((
    Protection system cd identifier :(
    Pedig már 1 éve várok rá...
  • ngcsnet
    starforce activation code?? nekem végülis eredeti..de nézz utána ennek a kódnak a dc-ben,ha a serial nem jó
  • TH448
    Sziasztok!

Ha valaki tud, lécci segítsen! Game install, cd letilt, viszont azt írja, h nem tudja beazonosítani a lemezt, és kér valami starforce-os activation kódot vagy mit. (Ide nem jó a game serial.) Ilyenkor mi van?
  • ngcsnet
    nem megy!! nem mondja senki!
  • ngcsnet
    nincs!!nincs!!nincs!!
  • ngcsnet
    nincs hozzá crack! nekem sem sikerült, ezért megvettem!
  • Santata
    Nekem se megy hiába írja mindenki neten hogy megy, sztem hazudik
  • PxE
    TRACKMANIA SUNRISE MEGY VALAKINEK???????MERT NEKEM KÉRI A CÉDÉT PEDIG STAR FUCKOT RÁ USZITOTAM!
  • PxE
    Valaki tugya már a megoldást??
  • T0NI
    Sikerült már egyáltalán valakinek elindítania a game nem eredeti változatát?
  • T0NI
    2 napja szórakozom a játék elindításával, de még mindig nem sikerült!!Starforce f*cker progival a virtuális meghajtót is le kell tiltani?Vagy azt egyáltalán nem is tudom?Nagyon örülnék, ha valaki használható ötlettel állna elő!!Köszönöm előre is!
  • Santata
    Tudtommal nincs crack szóval nem tok megoldást
  • ngcsnet
    ööö, nekem orgi, de nem kell felrakni a cracket? szólok saddalimnak, ő majd segít.
  • Santata
    Nekem nem eredeti a CD-m, Starforce-szal letiltom a 2 CD/Dvd meghajtóm, betöltöm a Daemon Toolssal(3.47) a fix-eset de nem lesz jó. Kéri a CD-t! Mit csinálok rosszul?
  • ngcsnet
    nem hinném
  • Saddalim #973
    nincs valami pénzkód vagy ilyesmi hozzá?
  • edeleny
    Mit jelent az hogy "tiltsd le a cd meghajtot",velem is kötözködik,mindig azt irja,hogy tegyem masik drive-ba.
  • ngcsnet
    várfalra kaput?. na mind1
  • ngcsnet
    nekem is kilép ott. a lényeg ott van hogy az alagútnak először a belsejét csináld meg, utána a bejáratát. egyébként a sunrise 8000. lenne kedved neten játszani velem?
  • Saddalim #969
    amúgy meg nekem mindig kilép a rallis szerkesztöben amikor olyan várfalra kaput meg ilyesmiket akarok csinálni. egyszerüen kilép. nektek is, vagy az enyém rossz?
  • Saddalim #968
    mind1, megcsináltam :D

vannak hozzá kódok? mert szeretnék egy rohatt nagy pályát csinálni, de minden pénzbe kerül. már végigcsináltam a versenyeket, de még mindig nincs elég
  • Saddalim #967
    ez a sunrise vagy a sima?