1088
-
#1006 A sunrise fent vant már???
-
#1005 Amugy mi a kulonbseg a sima es a sunrise kozott? -
#1004 Nekem az egyik haverom kulcsaval megy aki NEM rakta fel. O (mivel mar en felraktam azzal a kulccsal) nem tudja majd felrakni. -
#1003 De sztem semmilyen crack nem fog menni hozza. -
#1002 Amugy a Track Maniahoz nem letezik biztosan mukodo crack es soha nem is fog. -
#1001 Te hivtal fel telefonon??? -
#1000 hááááááát. új engine? nem hinném....mind1, a lényeg hogy a simával sokkal többet jáccok. -
TH448 #999 De a sunrise teljesen új engine-t kapott, nem?
Mert videókon messze jobban nézett ki, mint az előd.
Crack please! -
#998 hát, szerintem a sima, mivel kissebb a gépigénye és még multiban is 1 másodperc alatt betölt,és feleannyiba kerül mint a surnise,nekem megvan mind2! -
#997 Lenne egy kérdésem:Melyik a jobb?A sima trackmania vagy a trackmania sunrise? -
#996 hát dc-n biztos van, én meg nemtok adni mer nekem orig. -
TH448 #995 Lécci valaki adjon cracket, hogy ne kelljen folyton up! :D -
#994 up!? -
TH448 #993 Köszönöm szépen, addigis up! :D -
#992 saddalim tudna segíteni, neki működik neten is, de ő most nyaral.majd szólok neki.
-
TH448 #991 Sorry for up, de hátha tud segíteni valaki. :D -
TH448 #990 Sajnos tudod suli meg miegymás, most sajna nem megy :(
de nem hiszem el, hogy 1-2 kiválasztottom kívül nem megy senkinek, és nem csinálnak hozzá törést... -
#989 vedd meg, és akkor tudsz jáccani velem multiba. -
TH448 #988 DC-n semmi ilyesmi úh nagyon :((
Protection system cd identifier :(
Pedig már 1 éve várok rá... -
#987 starforce activation code?? nekem végülis eredeti..de nézz utána ennek a kódnak a dc-ben,ha a serial nem jó -
TH448 #986 Sziasztok!
Ha valaki tud, lécci segítsen! Game install, cd letilt, viszont azt írja, h nem tudja beazonosítani a lemezt, és kér valami starforce-os activation kódot vagy mit. (Ide nem jó a game serial.) Ilyenkor mi van? -
#985 nem megy!! nem mondja senki! -
#984 nincs!!nincs!!nincs!! -
#983 nincs hozzá crack! nekem sem sikerült, ezért megvettem! -
Santata #982 Nekem se megy hiába írja mindenki neten hogy megy, sztem hazudik -
#981 TRACKMANIA SUNRISE MEGY VALAKINEK???????MERT NEKEM KÉRI A CÉDÉT PEDIG STAR FUCKOT RÁ USZITOTAM! -
#980 Valaki tugya már a megoldást??
-
T0NI #979 Sikerült már egyáltalán valakinek elindítania a game nem eredeti változatát? -
T0NI #978 2 napja szórakozom a játék elindításával, de még mindig nem sikerült!!Starforce f*cker progival a virtuális meghajtót is le kell tiltani?Vagy azt egyáltalán nem is tudom?Nagyon örülnék, ha valaki használható ötlettel állna elő!!Köszönöm előre is! -
Santata #977 Tudtommal nincs crack szóval nem tok megoldást -
#976 ööö, nekem orgi, de nem kell felrakni a cracket? szólok saddalimnak, ő majd segít. -
Santata #975 Nekem nem eredeti a CD-m, Starforce-szal letiltom a 2 CD/Dvd meghajtóm, betöltöm a Daemon Toolssal(3.47) a fix-eset de nem lesz jó. Kéri a CD-t! Mit csinálok rosszul? -
#974 nem hinném -
#973 nincs valami pénzkód vagy ilyesmi hozzá? -
edeleny #972 Mit jelent az hogy "tiltsd le a cd meghajtot",velem is kötözködik,mindig azt irja,hogy tegyem masik drive-ba. -
#971 várfalra kaput?. na mind1 -
#970 nekem is kilép ott. a lényeg ott van hogy az alagútnak először a belsejét csináld meg, utána a bejáratát. egyébként a sunrise 8000. lenne kedved neten játszani velem? -
#969 amúgy meg nekem mindig kilép a rallis szerkesztöben amikor olyan várfalra kaput meg ilyesmiket akarok csinálni. egyszerüen kilép. nektek is, vagy az enyém rossz? -
#968 mind1, megcsináltam :D
vannak hozzá kódok? mert szeretnék egy rohatt nagy pályát csinálni, de minden pénzbe kerül. már végigcsináltam a versenyeket, de még mindig nincs elég -
#967 ez a sunrise vagy a sima?