32
-
#32 Ezek hülyék aki megszerzi illegálisan az nem biztos ha nem tudná +szerezni, akkor + is venné! Fuck! -
Power #31 Pedig így is gusztustalan. :D -
#30 Én már vettem DVD-t mongyuk, de az 200 HUFnáger volt :)
3-4-nél többet viszont nem vagyok hajlandó ilyenre áldozni, ha meg nem angol (vagy magyar) nyelvű a cucc, akkor még ennyit sem... -
#29 Az elvetemültebb rajongók garantáltan. Mongyuk a warez minősége miatt néha így is megveszik sztem... -
#26 Ez a csóka tuti, hogy erről a bolygóról jött? Amúgy warez rox! -
#24 Hollywood százmilliókat veszít az internetes kalózmásoláson - és ezermilliókat nyer. -
#23 Ha ilyen fejem lenne, hazáig rugdosnám :-DD -
Xboxman #22 hehe majd megveszem a szaros filmjeiket ha nem dupla annyiért fogják itt nyomni mint az usában -
#17 hú de leszarom hogy mennyit veszítenek! -
#16 mpaa bassza meg.. -
#10 Én is úúúúgy sajnálom őket. =-( Minnyá veszek hat filmet.
Szegény bácsinak olyan gonosz feje van, elmehetne horrorszínésznek. -
Joe #9 Kiszámolták és az optimális áron hozzák ki, ahol a maximum a profit. A kalózkodás elleni beszédeknek, pereknek is kiszámolták az árbevételét, valamint a kiadásait. Hidd el, nem buta emberek ülnek azokban a székekben.
Ha jobban megérné $5-ért adni, akkor annyiért adnák... -
#7 Dolláros, de egykutya -
#6 Ők lehet, hogy ennyiért adják, csak rájön a gyártás, szállítás, vám, kutyafasza, gyerek zsebpénze, oszt a 3,5 euróból lesz 30... -
#4 2010ben videokazettak??? Hol elnek ezek?
Egyebkent meg a faszom az osszes RIAA tag seggebe ... fogadok legalabb annyira elveznek mint ahogy en :) -
#3 Basszus megsajnáltam őket...többet nem töltök le...mostmár átérzem. Végül is nem sok az a 7 rúgó egy filmért. LOL :) Ennek a vámpirnak a képen biztos még nem csúszott fel elég koksz az orrán és nem volt még elég műmell a kezében. Ezentúl majd utalok neki egy kis pénzt havonta pluszban. -
#2 De vajon menyit nyer ugyanemiatt? Szerintem elég sokan nézik meg moziban a filmeket azért, mert látják, hogy érdemes... -
#1 Jaj de sajnálom "szegényeket"!