Traktor DJ Studio 2.5

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

lee86
sztem Tetsuo nem a megtestesült techno, szal nemtom miért kell Neked is csak a feszültséget kelteni.. 😞

¡Hala Madrid!

lee86
"-- a teknóval ellentétben 😛P-
nagy zenészek! le kalappal elõttük... bár a gitárral nemtom tudnának-e mit kezdeni.. "
és én mit irtam? egy rossz szót nem mondtam HOZZÁD!
ennyire nem látszik, v miarák!?!??!

Bocsi Since, én ezekben a music makerekben nem vagyok járatos, majd ha Tetsuo visszajön, akkor majd segít Neked, õ vágja az ilyesmit...

¡Hala Madrid!

robotnyk
"egy rossz szót nem mondtam"

ja. amnézia?
valaki tudna válaszolni a #111-es hozzászólásomhoz? 😊

lee86
bazzeg elõbb vegyél be valami nyugtatót, aztán utána gondold át, h miket beszélsz! ha valaki itt nem vágja a témát, akkor az minden bizonnyal Te vagy! soha nem hallgatok rádiót bazz!! nem hallgatok tömegzenét! olyanról nem hallottál bazmeg, h Metál?
egy rossz szót nem mondtam Hozzád! a te kis babusgatott teknódra montam egy megjegyzést te meg kapásból lehurrogtál.. gratulálok, elég sokatmondo bizonyítványt adtál ki magadról röpke 2 hozzászólás alapján... rohatt réver...

¡Hala Madrid!

Sziasztok! Egy olyan zeneszerkesztõ programot keresek, ami haosnlít az ft2höz és a madtrackerhez...Valamilyen újabb fajta zeneszerkesztõ kéne, amivel saját dallamokat tudok írni, illetve hogy legyen hozzá több 10 hangszer. Remélem tudtok segíteni, ha ez a üzenet nem ide tartozik, akkor elnézést kérek :-) De nemtaláltam ilyen topicot, elõre is köszönöm a segítséget!

Tetsuo
Mi a faszt kezdjenek egy gitárral? Kocsis Zoltánnak is gitárt nyomnál a kezébe? Te rohadtul nem vágod a témát, persze megértem egész nap a Danubiust hallgatod meg a Roxit nahát abban télleg csak tüctüc van. A techno más...

https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8

lee86
jah.. nagy zenészek! le kalappal elõttük... bár a gitárral nemtom tudnának-e mit kezdeni.. 😛PPP na mind1.. 😊 thx a helpet

¡Hala Madrid!

Tetsuo
A technot is emberek csinálják te ****** ******** ***********!

lee86
há igen.. tudom, h a rockzenét -- a teknóval ellentétben 😛P- emberek csinálják, nempedig számítógépek, de mivelhogy eddig csak játékgitár volt a kezemben, ezér folyamodtam ehhez a megoldáshoz! köszi a segítséget, megnézem a két gyártó szoftvereit.thx!

¡Hala Madrid!

Tetsuo
Gitárhangot akarsz számítógépen elõállítani v saját gitárodat akarod felvenni énekkel stb..?
Mindkét változat megvalósítható de azt tudnod kell hogy rockzenét nem szoktak számítógéppel készíteni, max harddiskrecordernek használják de olcsóbb és jobb ha veszel egy harddiskrecordert.
Gitárszintiket is lehet 'találni' talán a Native Instruments vagy a Cubase gyárt ilyen szoftokat, de még soha életemben nem néztem utána (utálom a gitár hangját).
Gagyibb szoftok is vannak biztos (régen a VivAn láttam olyan reklámokat nemtom milyen sorozat volt de mindenféle stílushoz volt) szvsz egy ilyen progi csak megöli a kreativitásodat s a minõsége is ultraszar.

lee86
najó.. itt is megkrdezem! unom már ezeket a techno, meg rap készítõ zenemasinákat, és én inkább vmi rock stílusú music maker-t keresek, ha létezik ilyesmi! sztem ilyesmiért nem éri meg uj topikot nyitni.. Thx!

¡Hala Madrid!

Tetsuo
Talán azért mert áthelyezted máshová a számokat s az a rohadtbénán megírt progi erre nem jön rá..
Én úgy szoktam csinálni h nem használom a browsert (fenn kikapcsolom), majd megnyitok 1 ablakot ahol a zenéim vannak, s onnan csak átviszem egérrel a számokat a lejátszó bal ill jobb oldalára.. s lejátsza
De vannak olyan mp3ak amit csak a winmediaplayerrel tudok lejátszani (tehát ez a szutyok traktor sem viszi) s van olyan is amit csak a mediaplayerrel nem. LOL! Ez van. Át kéne konvertálni, de lusta vok..

fluga
UP!
Miért van, hogy a collectionben ott vannak a számok, de van melletük egy felkiáltó jel és nem lehet sem lejátszani, sem keverni õket.5let? analyse nem segít

InfectedMann
egy kérdés a Traktor-hoz!
Az Audio beállításoknál a Device résznél ki kell választanom egy hangkarit és azt teszi be az összes csatornára! Mit tegyek, hogy ne azt az egy kártyát lehessen választani az összes csatornára? szeretném használni a fülhallgatómat ha már megvettem! Elõre is kösz ia választ!

http://www.avpuniverzum.hu AsRock A780GXH - AMD Athlon II X2 250 - 2GB DDR2 OCZ Reaper 1066Mhz - Sapphire HD4850 Toxic - 250GB+200GB Samsung SATA2 HDD - FSP 350W - Acer 19\"

Tetsuo
Szívesen segítenék de nekem elég speciálisan müxik, két külön házimozis hangkártyán ki-be mennek a jelek, valahogy sikerült beállítanom h a 2 kimenetet rámennyen a külsõ keverõre s arról meg vissza a gépbe s onnan megint ki, most örülök mint majom a farkának.. 😊 De sok mindentõl függ a beállítás..
/Talán annyit h a program setupjában az Audio fül alatt, a devicenél többféle (virtuális) eszköz közül választhatsz, ezeket próbálgasd úgy h a lejjebb lévõ Channel Setupnál mind a 4 sorba más (sorszámú) csatornát tudj beállítani.
( Nálam pl fent ezt állítottam be: DS SB Audigy Audio (E000)
a Channel Setupnál pedig:
0: DS SB Audigy Audio (E000),
1: DS SB Audigy Audio (E000),
2: DS SB Audigy Audio (E000),
3: DS SB Audigy Audio (E000).
)

Segítség!
Helyzet: alaplapi 5.1 hankártya, traktor 2.5 bármit állítok sehogy sem akarja a mastert és a monitort szétválasztani. hiába állítom be hogy 4 hangfal legyen a traktorban mégsem tudom beállítani hogy a monitor a két hátsó hangfal(fejhallgató)legyen! ...visszaolvastam de megoldást nem találtam pedig vettem jack adaptert is hátha...
Megoldás: ha valaki leírná pontosan mit kell csináni hogy mûködjön megköszönném!
Na irok valamit hogy ne avuljon el ez a forum se
GaBika6
Thx Merlin!Visszaolvasas megvolt csak a hozzaszolas januari es most ugye junis vege van! :o) Ezert gondoltam. hogy megjelent valami friss csemege, de hat akkor nem.Thx!

"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"

MerlinW
2.5.3 a legujabb, link a 68as hozzászólás.

egyébként www.nativeinstruments.com, ill visszaolvasás.

[merlinw.org]

GaBika6
Hi!
Valaki legyszives adjon uj cracalt Traktor linket!Lehet hogy el vagyok maradva es nem letezik meg ujabb a 2.5x-nel?Kicsit a forum is haldoklik ebben a temaban.
THX!!!

"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"

hiba
"There is solution for everyone to use whatever 2 soundcards u have with Traktor, it is Cubase SX that has asio drivers in it, so after installing this great software u should choose asio media in sound card box in Traktor, after which u will be able to choose one sound card as master and another as monitor.

Here is link for Cubase SX demo with which u'll be able to use asio drivers^^ (33mb for download)

ftp://ftp.steinberg.net/download/pc/Cubase_SX/Demo_SX_102/setup_cubase_sx_102_demo.exe

Cheers !!
"

hiba
Meg mikor nem csak 1-el 😄
lsd lejjebb...
Cubase progit feltenni, az automatikusan feltesz egy asio drivert. ezzel megy tobb hangkarival is.

Tud valaki Traktorhoz magyar nyelvû leírást?:-) Én még nagyon kezdõ vagyok!:-(
Na! Írjatok már valamit!!!!
A traktor csak egy hangkártyával megy, mert így van megtervezve
?
Csao!

Meg tudná valaki mondani konkrétan, hogy honnan kell letölteni azt a kéthangkártyás ASIO drivert a traktorhoz? Mert sehol sem találtam meg.

THX!
MerlinW
Csak azoknak szólt akik még mindig azt kérdezik honnan lehet letölteni...

[merlinw.org]

MerlinW
Emberek... mér nem olvas vissza senki?????

SZMfaszom megáll... #68 hozzászólás...

[merlinw.org]

CSOCSO
kivancsi vagyok hogy az SB2 asiojaval megy-e a kulso kevero..de nemtom.. bar van a haznal kevero..de van hozza ket cdj100 as😊 szal mar tok nem erdekel a traktor ( marmint ja.. csak kulso keverovel nem erdekel
Kitömörítem, feltelepítem, crack-elem és indításnál kiírja, hogy a program szabálytalan mûveletet hajtott végre a saját exe-jében. Ez a MerlinW-féle verzió. Valakinek van ötlete, mit csináljak?
hiba
nagyon regen kellett volna (talan v1.x) 😊

hiba

2 hangkartyas TRAKTOR DJ Stuido megoldva 😊
itt egy kepSuppa traktor 2.53 - 2 hangkari 😊

akit erdekel, hogy annyit mondok egy specko ASIO driver kell
(en vagy 4 et probaltam ki mire ratalaltam erre - es tok veletlen, igazabol kulon nem is talaltam meg a drivert, fel kellett hozza tenni a cubase-t...)

steinberg 😊

E.Gy.B.E. Airsoft Team

CSOCSO
regebbi.. hat nemtom.. hasznaltam nemsokkal regebben traktort... abba sem lehetett kettot hasznalni.. mondjuk az audigy 2 esemben alapbol van ASIO.. legalabb azzal mukodne... 2 hangkarya... keresss ra a google ban az ASIO ra.. es valami clainenberg vagy mi a csocs asio kell neked..
hiba
Udv!
2 hangkarival mar nem mukodik ez a traktor?
(a regebbi verziok mentek)

Bandy!Simán megoldható.Állítsd be hogy 4 hangszorós rendszer legyen.Aztán a traktoron belül állítsd be hogy pl az elülsõ hangszórók kimenete legyen a master ,a hátsóké pedig a monitor.

E.Gy.B.E. Airsoft Team

Hi All!

Traktorral hogy lehet megoldani azt (külsõ keverõ nélkül),
hogy pc hangfalon megy a zene és a füllhalgatóban hallgatom
a másikat? Soundblaster live hangkártyám van!
Plíz segítsetek!

Elõre is köszi
Bandy

CSOCSO
letolto helyet tud vki? mert nekem nem muxik a lenti 😞((
Pálesz a latencyvel azt állítod hogy mennyivel késõbb reagáljon a progi.Tehát minél kisebb annál jobb...így a play gomb késése is elhanyagolható lesz.Persze nem tetszés szerint állítható mert ha nem elég erõs a géped nem fogja bírni...recsegni és ugrálni fog.Ja és az op rendszertõl is függ.Mindenképpen az XP-t ajánlom hozzá.

E.Gy.B.E. Airsoft Team

Panjabi Mc
Ha megvan a Traktor és ott vannak a tömörített file-ok akkor azzal mit kell csinálni hogy fel lehetssen installálni???Segítsetek

Rotary & Dypee production

én ezt ma oldottam meg úgy, hogy vettem egy Jack adaptert, bedugtam a hangkártyába, abba be lehet dugni kettõt, az egyikbe a fejhallgatót, másikba a hangfalakat!
Hi!

Hogy tom megoldani soundblaster live 5.1-el, hogy a fülhallgatóval hallagssam, a zene pedig a pc hangfalon megy, mert benyomtam az ucsó lyukba (kimeneti), de nem szól, hol kell és mit beállítani?

Elõre is köszi
Bandy
Athletic  Bilbo
Off

Sose végy semmit aminek nyele van! Azzal valószín?leg dolgozni kell.

MerlinW
Bocsi... vagyis ide:

Traktor 2.5.3 H2O

[merlinw.org]

MerlinW
én is feltoltam, a szokott helyre:

Traktor 2.5.3 H2O

[merlinw.org]

Ja látom... COMPLETE

Köszi
Szolj plz ha mar fenn van !!!
Atys- ide feltolthetned :