266
Traktor DJ Studio 2.5
-
Csabicsi #186 Csácsá újra! Merlin nagyon jól esne ha ítnál még egy pár szót erről a southcast kliensről mert tudni szeretném hogy müxik a dolog. Pontosabban a beállításokra lennék kíváncsi és hogy hogy csináljak saját net rádiót. Előre is köcc. By! -
#185 igen így tényleg megy, de akkor minek van a programba beleépítve :D -
#184 Radio:
www.shoutcast.com -> shoutcast klienst letölt (be a DJ)
- shoutcast kliens beállítása a szerverhez.
- shoutcast kliens utolsó fülén: "soundcard input".
- Open mixer - hangerőt adunk a "What U Hear" inputnak
- Tekerhetitek a traktort. -
#183 Na de senkinek se működik? -
#182 Szia!Kösszi azt ismerem azt megtudom oldani h 1 hangkártyáról menjen úgy működik is, de azt akartam h mind 2 őt használjam ki mert akkor elvielg 6 hangfalmenne rá plussz a másik hanygkártyámról meg megy füles.de akkor valszeg azt nmedogom tudni összehozni :( -
#181 -
#180 Nem hiszem el hogy még mindig ezzel szenvedtek, hát nem sok lehetőség van a beállításokban, tessék kipróbálni mindet! a kezelőfelületen is van egy gomb amit lehet tekergetni, azt hiszem PQM és CUE van ráírva, azt tessék a CUE felé eltekerni. -
#179 Sziasztok!Lejjebb már olvastam h másnak is kellett az h hogyan lehet 2 hangkártyát belőni , de arra pont nem válaszolt senki :)Nekem is ez lenne a problémám.Ha valaki tudja plz írja le , hogy hogyan lehet megcsinálni hogy ha van 2 hangkártya a gépembe akkor az egyiken amire a hangfalak vanank rákötve menjen a zene a másikon meg van a fülhallgató és abban meg azt halljam amit rá akarok keverni! Előre is kösszi ! -
#178 Akkor jó legalább nem vagyok egyedül :D -
#177 Sajna icecast a beépített plugin, és nem shoutcast, én ehhez nem értek, és még nem is sikerült D: -
#176 Valakinek sikerült már netrádiót indítani vele? Kell hozzá vmi külön progi vagy csak én vagyok ilyen béna? -
OPM #175 [19:29:28] <Traancee> new traktor
[19:29:42] <Traancee> http://rapidshare.de/files/2050646/Native.Instruments.Traktor.DJ.Studio.v2.6.2.110-H2O.zip.html. -
#174 Szuper! Meg van a Winfosnak is, csak állítólag az xar, bár nem értem h lehet elszúrni.. (ezek ott Redmontban mindent elcsesznek). -
#173 ja a hangkari programjába be van épitve :)
csak még soha nem használtam ilyet és gondoltam bonyolultabb lex :) -
#172 Ezexerint találtál 1et a tízezermillió programból ami képes erre és gyanítom a gépeden találtad meg. Ami nem baj, csakhát nehezen tudtam volna ajánlani közülük.
Dj Guer, mixre fel! :) -
#171 már megoldottam -
#170 Idáig renben van de tudnál esetleg egy konkrét progit is mondani? -
#169 A hangkártyán beállítod h a "Line-in"t vegye fel és akármilyen progit használhatsz. -
#168 Na HI!
Nem tud vki egy progit amivel feltudom venni ugy a zenét hogy külsö mixert kötöm vissza az egyik csatornára (már a hangkarin)? -
#167 Nekem is alapból átnyomja sztereóra, mikor indítom a traktor-t már nyomom is a beállítást, mert különben nem megy. :D -
#166 Hát igen, csak a windóz szereti néha átállítani az alapbeállítást (nálam minden 10-15. indításnál) sztereóra. -
#165 Eleve át kell állítani, mivel sztereoban jó hogy csak úgy szól. Nem muszáj 5.1-be, elég ha 4 hangfalas a beállítás, így a két elsőn szól a master a két hátsón a monitor. De ez az alapbeállítás szóval nem mondtál újat :D -
Csabicsi #164 Egy kis praktika ha véletlen valakine mégis át szól a monitor jele a master-ba és 5.1-es hangkártyád van akkor váltsd át a rendszerben sztereo-ról (2.0) 5.1-re és már nem is fog át szólni a monitor a masterba. Na további jó dübörgést mindenkinek és had kaparjon az a traki :) -
#163 h -
Csabicsi #162 Hy mindenki :)!
Na Csak Sikerült beállítani a Trakeszt (2.5) mostmár kapartat ezerrel csak a gépem volt egy kicsit megkantyulva de a re-install megtette a dolgát :) Kinek kell a Winóz IXPÉ tiszta szar :)
Na jó dübörgést mindenkinek :) -
#161 Használd az 1.0x-est én is azt teszem :D -
Csabicsi #160 Na ez az pontosan így van beállítva és sajna átszól ez a helyzet . De az a furi hogy felraktam a 1.0x-et és abban nem szól át. Na akkor most mi a franc van?
De ha valakinek van jobb ötlete vagy éppen neked Vinyl akkor ÍRJATOK! -
#159 Rosszul van beállítva, 4 hangfalra rakd, első (front) hangfal a master, hátsó (rear) meg a monitor. Jónak kell lenni! -
Csabicsi #158 Sziasztok!
Volna egy pici problémám a trakimmal.
Az a helyzet, hogy beállítottam a 5.1-es hangkarimat úgy hogy a master (Kimenő hang) és a monitor(Előre hallgatás funkció) is müxik de itt jön a probléma. Átszól a monitor a master vonalba. Szóval megy a hangfalakba ezerrel a duc-duc és közbe pászípanám rá a következő muzsikát a fülesemből és azt hallom meg hogy a hanfalamba belecseveg a monitor.Ha tudjátok a megoldást légyszi írjatok. Előre is köszi. -
involver #157 tud valaki olyan asio drivert mondani amivel rendesen lehet hallgatni fejhallgatón is??
mert nekem kb 5 perc mulva mindig elkezd recsegni...:( -
#156 PcAudiolabs.Traktor.DJ.Studio.v2.5.Video.Manual.and.Tutorial
° SUPPLIER.: TEAM CoBaLT DATE.......: 03.06.05
PACKAGER.: TEAM CoBaLT PROTECTION.: N/A
CRACKER..: N/A FORMAT.....: TUTORiAL
RELEASE#.: 145 DISCS......: CD: 52 x 15Mb
URL: http://www.pcaudiolabs.com/detail.asp?item_number=583
Ilyet töltöttem le, nem sok hasznát veszem, olyan régóta használom a progikat (mp3 mixer) hogy enélkül is eligazodom :D -
#155 Jól néz ki ez a 2.61-es, de én nem cserélném le a Traktor DJ Mixer 1.06-osom semmire :D -
#154 ...azssiv ssavlo -
#153 o l v a s s v i s s z a.... -
Mikuci #152 Nem tudja valaki honnan lehet teljesbe leszedni a Traktor dj studio 2.6 vagy 2.5 ös verzióját????
A válaszokat a [email protected] vagy ide a fórumba írjátok lécco.Előre is köszi. -
#151 Ami olcsó és yoo ;) -
#150 Akkor tedd azt. S milyen típusra gondoltál? -
#149 én min. egy 3 csatisat akarok CDJ100-asokkal -
#148 30e ftért már vehetsz egy 2csatis egész jó kis keverőt használj olyat. -
#147 :DD Ez azt jelenti hogy a szériaszámot nézd meg a szoftver doboza oldalán és írd be.