video-codec
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kodek pakk nincs a gépen, nem is volt nem is fogok tenni, korábban mindent elvitt a WMP11, vagy a VLC.
Ha eetleg építõ jellegõ kritkád/ötleted lenne megköszönném.
ez nem a .264 (vagy milyen) kódolású cuccok miatt van?
THX
nekem a többnyire hd filemlõzetesek, de néha a sima avik is "szellemképesen" jelennek meg, sárga, zöld, pár centivel jobbra eltol kép jelenik meg.
korábban le tudtam játszani mindent. WMP11 és WMP9 is és aVLC is ezt csinálja, képet nem tudok mert a képlopóban természetesen már jól jelenik meg 😞((
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
Zene nélkül mit érek én?
es hova kell telepiteni csak ugy szimplan vagy segitsetek plssssss<#banplz>#banplz>
HIP-HOP ARAD
Köszi az MPlayert már sikerül elinditani és télleg lejátsza a necces videókazt, de nem mindet. Valószinüleg hibásan lettek felrakva a netre ezek a filmek, mert kérdeztem a havert és nála sem megy mindegyik.
Ezek ilyen 30,50,150 megás sex videók,összevissza vannak tömöritve ,nem csoda ha nem lehet lejátszani õket.700 megás filmeknél, szinte 100 % hogy le lehet õket játszani.
Ace Mega Codec Packot már letöröltem és utána raktam fel 1-2 kodeket.
AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM
Milyen kódekkel tömörítették?
A G-Spot választ tud rá adni.
"Próbáltam én már minden lejátszót ( Crystal Player, Media Player Classic, KM-Player) de sehogy se jó."
Remélem kódekcsomagot (például: Ace Mega Codecs Pack) nem tettél fel (eléggé sok, felesleges dolgot raknak a gépedre).
A Crystal Player a Media Player Classic a Windows kódekjeire épül.
A KMPlayer meg kódekekkel egybeépített lejátszó.
"Ja és VLC Playert és x264 kódeket is próbáltam ,de úgy sem jó."
1. A legfrissebb VLC Media Playert - 0.8.6c - próbáltad?
2. Miért éppen x264? Ha nem biztos, hogy az a kódek, akkor mibõl gondolod, hogy az jó lesz.
"Az MPlayert kicsit bonyolult fel tenni,"
Egy lópikulát!
1. Innen letöltöd, kicsomagolod egy üres könyvtárba.
2. Ezt letöltöd és kicsomagolod egy üres könyvtárba.
3. A 2. pontban említett tömörített állományból egy windows-essential-20061022 könyvtár kerül kicsomagolásra. Ennek a könyvtárnak a tartalmát kell átmásolni az 1. pontban kicsomagolt MPlayer-1.0rc1-gui könyvtár codecs alkönyvtárába.
Tegnap kaptam új filmeket havertól és nem tudom mindet lejátszani. Próbáltam én már minden lejátszót ( Crystal Player, Media Player Classic, KM-Player) de sehogy se jó. Divx és Xvid kodeket is tettem fel, Nvidia Drivert is frissitettem de 6 db videót még mindig tudom megnézni. Nem hiszem ,hogy sérült lenne, mert nemrég lett letöltve a netrõl és másnál jó volt. PLEASE <#nemtudom>#nemtudom>
egyébként 2 ilyen filmeme van,ami igényelte ezt a fajta codecet, az egyik bezárja a lejátszót,ha megnyitom a filmet,de a másiknál mûködik
x264 kódek - Windows Media Playerhez és hasonlókhoz.
Mplayer (kódekekkel egybeépített lejátszó) - támogatott formátumok
valaki nem tud vmi használható(!) megoldást, hogy H264-es codecet igénylõ filmet le tudjak játszani?
googlben keresgéltem, amit találtam kodeket,azzal lejátszani nemtudok, forumokon is nézelõdtem,de semmi hasznlható.
elõre is köszi.
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
Leirás a Wikipedián:
http://hu.wikipedia.org/wiki/KMPlayer
Hivatalos weboldal:
http://www.kmplayer.com/forums/index.php
Magyar weboldal:
http://www.thekmplayer.extra.hu/
htx
Meg fogom probalni! Bocs az ekezetek miatt de itt nincs magyar billentyuzet!
Brrr... Kódekcsomagoktól tartózkodj. Sok mindent raknak fel, ami valójában nem szükséges.
Én két dolgot javaslok (teljesen szûz, kódekcsomagot nem tartalmazó gépnél) e téren:
1. Vagy használj kódekekkel egybeépített lejátszót (VLC Media Player - ebben például van fényerõ-szabályzó (Beállítások/Kibõvített grafikus felület menüpont), MPlayer). Mind a kettõ ingyenes.
2. Vagy magad válogasd össze a kódekeket.
Divx, XVid, Matroska Splitter, OGM Splitter, AC3, Ogg Vorbis, Windows Media - ezek úgy általában elegendõek
Illetve nézz körül a videókártya terén. A legfrissebb videókártya-driver van fenn? Ha nem szerezd be az NVidia weboldaláról.
Tudnatok segiteni!
A problemam a kovetkezo. Vettem egy uj gepet 3400 pentium 4 Geforce 7600 GS TFT monitor
A problema az hogz minden filmet olyan soteten jatszik le hogy nem lehet latni a kepet.
Ujratelepitettem hatha a boltban rontottak el valami de ay eredmeny ugyan az maradtt.
Most nincs fent mas csak az ACE Mega codek pack 6.0.3
A furcsa az egeszben az hogy ha a DVDt a wincommanderbol inditom tehat csak egy vob. ra kattintok akkor tokeletesen fut szep tiszta a kep
Mi lehet a gond? Codec
Segitsetek!
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
\"A legrosszabb helyzetben is nyújtsd a legjobb formádat!\"
#705-ös a problémám és csak azt akarom kérdezni hogy a RGB gamma beállításoknál mennyi az alapérték és a szabványos beállításoknál is ez a kérdésem..
(de én az elsõt ajánlom)
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
köszi szépen
Gspot-tal is próbálkoztam egy kicsit, de igazából annyira nem vágtam a témát és ráhagytam... nincs hozzá magyarítás vagy valami segítség?
Köszi
Vagy esetleg mindezek alternatívának az MPlayer illetve a VLC Media Player lejátszó (ezekbe bele van építve az XVID kikódolására alkalmas kódek is).
De semmiképp nem ajánlanám a kódekcsomagokat - csak összekavarják a gépedet. Ha valamilyen kódek szükségeltetik egy filmhez, derítsd ki GSpot-tal.
Az AVI-kat a lejátszók nagyon sötéten jelenítik meg és ha a színeket állítgatom akkor se lesz olyan aminek lenni kell..
Próbáltam már xvidet, k-lite-t, divx-et, xp codec... MMCompView-el is szórakoztam, de mindig sötétség, világos filmrészeknél alig alig valami..
Ha jól gondolom XVID-nek kellene valami codec, de mi ? Leírták már ezt valahol ?
Ha nincs megoldás, hogy lehet minden codecet leszedni és akkor mi lenne a bevált codec? Mindenki mást mond... KÉRNÉM A KÖZÖNSÉGET SEGÍTSEN !
mikor spacet megnyomom es nyilakkal kockarol kockara akarok leptetni ossze vissza ugral. mar regota van ez a problema (sok codecpack ota
vki pls help!
bármilyen videót is akarok lejátszani, ezt a hibaüzenetet kapom:
BSplayer v2.15.943, Unhandled exception at EIP: 00000000
If you click 'Close' application will be terminated.
Please report this info to the author with description what were you doing.
If you have internet connection, it's recommended to send error report, this will help us solve problems faster.
Access violation at address 00000000. Read of address 00000000
EAccessViolation
Call stack: 00000000,0040496B
Megpróbáltam WMP11el is lejátszani a fáljt, nem ment. VLC-vel bezzeg megy, lehet h. vmi kodekhiba?
.wmv kiterjesztésû HD videó (kodeket nem tok sajna) meg megy rendesen... DivX/XviD-del lehet a gond?
Azokat újrahúztam, de még mindig szaraxik... vki plz help!
Think lovingly, speak lovingly, act lovingly, and every need shall be supplied.
ez vmi HD RIP asszem ez az XVID-TLS
vlszleg vmilyen spéci xvid-el...
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Vagy mivel hordozható készülék - állítsd tótágast (fejjel lefelé)!