1057
video-codec problémákkal ide
-
#897 sőt, szinte az összes többi filmemnél bezárja a lejátszót, akármelyikkel is próbálnám megnyitni.LEtöröltem ezt a kodeket,de hiába, msot mit csináljak? -
#896 thx
egyébként 2 ilyen filmeme van,ami igényelte ezt a fajta codecet, az egyik bezárja a lejátszót,ha megnyitom a filmet,de a másiknál működik -
#895 VLC Media Player (kódekekkel egybeépített lejátszó) - támogatott formátumok
x264 kódek - Windows Media Playerhez és hasonlókhoz.
Mplayer (kódekekkel egybeépített lejátszó) - támogatott formátumok -
marcio mela #894 Van egy mov kiterjesztésü filmem.A QuickTime Player úgy játsza le,hogy függőlegesen összenyomódott kicsit.A VLC-vel lejátszva beállíthatom a képarányt rendesre de az egyik szín elcsúszott vízszintesen de bámilyen képaránynál.Most mivel lehet normálisan lejátszani? -
#893 hi !
valaki nem tud vmi használható(!) megoldást, hogy H264-es codecet igénylő filmet le tudjak játszani?
googlben keresgéltem, amit találtam kodeket,azzal lejátszani nemtudok, forumokon is nézelődtem,de semmi hasznlható.
előre is köszi. -
BIZ0906 #892 Oks thx megpróbálom -
#891 Simán uninstalálod őket. mást nem nagyon tudsz csinálni. Fel lehet pakolni egy uninstall-t segítő progit, hogy tényleg minden eltünjön. Az a neve, hogy Your Uninstaller 2006 pro. Sajnos a program működésében nem tudok segíteni mert még soha nem használtam, de elmondások alapján ilyen dolgok eltávolítására kiváló. -
BIZ0906 #890 Annyi lenne a kérdésem hogy hogy tudom letörőlni az összes codecet a géprő? Amit végkép nem enged azt max meghagyom. Na tudtok segíteni? -
#889 1et értek. Sztem a legjobb lejátszó progi. Én HD filmek kapcsán ismerkedtem meg vele. Nagyon jó mert akadás nélkül lejátsza őket. -
mcsaba #888 Sziasztok, én kb 2 hónapja találkoztam először a KMPlayer-el (nem a Linuxos Kmplayer ez egy más fejlesztés Windowsra) a program ingyenes, rengeteg beépített codeket tartalmaz, rengeteg dimamikus skin van hozzá (dinamikus skin alatt azt kell érteni hogy a skin kicsit másképp fog kinézni ha videót, audiót, dvd-t, vagy pl tunerkártyát nézünk), nagyon sok funkciót audió és videóeffektet tartalmaz, amióta használom nem volt szükségem semien codecre, mindent vissz, akár flash .swf .flv videók akár mobil .3gp videót is lejátszik, felolvassa a feliratokat vagy a OSD-n megjelenő szövegeket(de mivel a windows TTS-ét használja ezért magyarul nem a legjobban olvas), online tv, rádió, (rengeteg magyar csatorna jön be, a magyar weboldalról letölthető az online csatornák listája) még akadnak benne apróbb hibák, hiánnyosságok, de gyakran jelennek meg az ujjabb verziók amik egyre jobbá teszik ezt az amúgy is nagyszerü progit, aki nem akar kodekekkel vacakolni szerintem érdemes kipróbálnia
Leirás a Wikipedián:
http://hu.wikipedia.org/wiki/KMPlayer
Hivatalos weboldal:
http://www.kmplayer.com/forums/index.php
Magyar weboldal:
http://www.thekmplayer.extra.hu/ -
#887 Akkor kell minden wmv-t játszania, hiszen az tartalmazza a legújabb kodeket. Véletlenül nem licenc-el védet? -
chokeerigo #886 az van :D -
#885 Telepítsd fel a legújabb Windows media playert. Asszem a 11-es a legújabb. -
chokeerigo #884 Hali, nekem az a problémám, hogy a gépem nem játsza le a .wmv fájlokat, mondván nincs kódek. WM9 nem segít. Külön van rá codec? Én nem nagyon találtam. :o
htx -
Sitix #883 Thank you!
Meg fogom probalni! Bocs az ekezetek miatt de itt nincs magyar billentyuzet! -
#882 "Most nincs fent mas csak az ACE Mega codek pack 6.0.3"
Brrr... Kódekcsomagoktól tartózkodj. Sok mindent raknak fel, ami valójában nem szükséges.
Én két dolgot javaslok (teljesen szűz, kódekcsomagot nem tartalmazó gépnél) e téren:
1. Vagy használj kódekekkel egybeépített lejátszót (VLC Media Player - ebben például van fényerő-szabályzó (Beállítások/Kibővített grafikus felület menüpont), MPlayer). Mind a kettő ingyenes.
2. Vagy magad válogasd össze a kódekeket.
Divx, XVid, Matroska Splitter, OGM Splitter, AC3, Ogg Vorbis, Windows Media - ezek úgy általában elegendőek
Illetve nézz körül a videókártya terén. A legfrissebb videókártya-driver van fenn? Ha nem szerezd be az NVidia weboldaláról. -
Sitix #881 Sziasztok!
Tudnatok segiteni!
A problemam a kovetkezo. Vettem egy uj gepet 3400 pentium 4 Geforce 7600 GS TFT monitor
A problema az hogz minden filmet olyan soteten jatszik le hogy nem lehet latni a kepet.
Ujratelepitettem hatha a boltban rontottak el valami de ay eredmeny ugyan az maradtt.
Most nincs fent mas csak az ACE Mega codek pack 6.0.3
A furcsa az egeszben az hogy ha a DVDt a wincommanderbol inditom tehat csak egy vob. ra kattintok akkor tokeletesen fut szep tiszta a kep
Mi lehet a gond? Codec
Segitsetek! -
#880 Köszi. Közben már megtaláltam a hiba megoldását. Egy ACMAC3.inf nevü témát kellett feltelepíteni. -
#879 Media Player Classic-kal lehet csúsztatni a hangot, és akkor nem kell szerkesztened semmit. -
#878 Hi. Megtudná valaki mondani, hogy AC3 hangsávval rendelkező filmet mivel lehet szerkeszteni? Sajna csúszik a hang és egy kicsit időzíteni kellene rajta. Próbálkoztam a NanDub-al, de nekem állandóan hibát ír ki mikor elszeretném újonnan menteni, pedig AC3-as codec is van feltelepítve. :S -
peacyg #877 Egy olyan kérdésem lenne, hogy: egyik pillanatban teljesen normálisan lejátsza a gépem a videot kilépek a progiból, majd csinálok valami mást. Majd megnint megnéznék egy videot és itt már nem játssza le rendesen, csak codec-hiányosan illetve hibásan. Fent van a K-Lite mega codecpack, meg volt már több is mióta van ez a hiba. De mitől van, hgoy egyik pillanattól nem jó? Azóta mindenféle codecpackot raktam fel, töröltem le, hogy ne bántsák egymást, de semmi. Ugyanolyan rossz. FFD-showal eddig jó volt, azóta FFD-showal sem és ugyanarról a videokról beszélünk. -
Mikilaci #876 sziasztok
#705-ös a problémám és csak azt akarom kérdezni hogy a RGB gamma beállításoknál mennyi az alapérték és a szabványos beállításoknál is ez a kérdésem..
-
sn00b #875 Hi! Felraktam a wmp11-et és néhány filmmel olyan gondok adódtak, hogy a kép remeg, nincs is kép csak hang, vagy le se tudja játszani (ez most mind avi formátumnál van). Eddig wmp10-nél ilyen nem volt. Valaki tudna egy kis helpet? -
#874 Vagy rakj fel egy QuickTime-ot, vagy QuickTime Alternative-ot.
(de én az elsőt ajánlom) -
#873 sziasztok nem tudom mennyire kapcsolódik ide de van egy komoly problémám mert az adobe after effects-em nem tudja kezelni a .mov kiterjesztésű fájlokat. A haveromé meg igen. De a Windows Media Playerem se tudja lejátszani. A haveromé igen. Szóval gondolom it valami codec gond lesz, bár egyálltalán nem értek ehhez.. Nagyon fontos lenne...
köszi szépen -
Mikilaci #872 Köszi a segítséget, majd kipróbálom!!!!
Gspot-tal is próbálkoztam egy kicsit, de igazából annyira nem vágtam a témát és ráhagytam... nincs hozzá magyarítás vagy valami segítség?
Köszi -
#871 Én XVID-hez ezt a kódekváltozatot (értsd úgy, hogy az XVID kódeket sokan lefordítják a forrásból, ez a legelterjedtebb fordítás Windows alá) ajánlanék, abból is a stabil változatot, vagy alternatívaként az FFDShow kódekegyüttest (DivX+XVID kiváltására).
Vagy esetleg mindezek alternatívának az MPlayer illetve a VLC Media Player lejátszó (ezekbe bele van építve az XVID kikódolására alkalmas kódek is).
De semmiképp nem ajánlanám a kódekcsomagokat - csak összekavarják a gépedet. Ha valamilyen kódek szükségeltetik egy filmhez, derítsd ki GSpot-tal. -
Mikilaci #870 Helló!
Az AVI-kat a lejátszók nagyon sötéten jelenítik meg és ha a színeket állítgatom akkor se lesz olyan aminek lenni kell..
Próbáltam már xvidet, k-lite-t, divx-et, xp codec... MMCompView-el is szórakoztam, de mindig sötétség, világos filmrészeknél alig alig valami..
Ha jól gondolom XVID-nek kellene valami codec, de mi ? Leírták már ezt valahol ?
Ha nincs megoldás, hogy lehet minden codecet leszedni és akkor mi lenne a bevált codec? Mindenki mást mond... KÉRNÉM A KÖZÖNSÉGET SEGÍTSEN !
-
STFU #869 nekem kissebb problemam van a bsplayer el (de annal idegesitobb)
mikor spacet megnyomom es nyilakkal kockarol kockara akarok leptetni ossze vissza ugral. mar regota van ez a problema (sok codecpack ota
vki pls help! -
ZiP90 #868 Lenne 1 kis problémám BS Playerrel (nem is olyan kicsi :-):
bármilyen videót is akarok lejátszani, ezt a hibaüzenetet kapom:
BSplayer v2.15.943, Unhandled exception at EIP: 00000000
If you click 'Close' application will be terminated.
Please report this info to the author with description what were you doing.
If you have internet connection, it's recommended to send error report, this will help us solve problems faster.
Access violation at address 00000000. Read of address 00000000
EAccessViolation
Call stack: 00000000,0040496B
Megpróbáltam WMP11el is lejátszani a fáljt, nem ment. VLC-vel bezzeg megy, lehet h. vmi kodekhiba?
.wmv kiterjesztésű HD videó (kodeket nem tok sajna) meg megy rendesen... DivX/XviD-del lehet a gond?
Azokat újrahúztam, de még mindig szaraxik... vki plz help! -
Mihail #867 van egy divx filmem, amire a hülye oroszok ilyen házi dubot raktak, szóval megvan benne az eredeti dub is de hangosabb az idióta orosz gagyogás, ezt ki lehet vmilyen progival vágni belőle? -
Mihail #866 azt én is néztem, de neki eleve volt kép hang nem, nos ac3-ból is megvan a legfrisebb.. szóval.. -
Mihail #865 próbáltam vlc-vel (ami ugye elvileg mindent lejátszik), bs playerrel, fentvannak legújabb xvid codecek, de nem megy
ez vmi HD RIP asszem ez az XVID-TLS -
#864 Itt (Google 3. találat az XVID-TLF keresőszóra) ac3-kódek beszerzését javasolják. -
#863 milyen kiterjesztés ?
vlszleg vmilyen spéci xvid-el... -
Mihail #862 XVID-TLF fileokat mivel lehet lejátszani? -
#861 köszi -
#860 Természetesen benne van:
-
#859 Kézikönyvben nincs benne?
Vagy mivel hordozható készülék - állítsd tótágast (fejjel lefelé)! -
#858 előre is elnézést, tudom hogy nem ide kapcsolódik de hátha valaki már találkozott ilyennel. szóval:
valaki nemtudja véletlen hogy ennél a típusnál hogy lehet 180°-ban elfordítani a képet?
lenco dvp 74
előre is köszi.
nagy segítség lenne