2547
  • FH ToMmY
    Mellesleg semmit nem biztisítanak szval
  • FH ToMmY
    Hát figy.
    A saját pénzemből vett az edző cuccot nekem.
    Csak hosszuujjú a mez
    énmeg csak rövidben tudok védeni :D
  • Breki33
    Mondjuk ezis felháborító.
    Hogy egy klubnál nem biztosítanak kapuscuccot.
    Persze ha divatozol akkor nem szóltam P
  • FH ToMmY
    Nem nő. 16 évesen meg még nem akarok dolgozni :D
    A pénz kapuscuccra kell
  • Breki33
    Az Asf Explorer nem egy böngésző hanem egy ASf szerkesztő
  • LezLee
    ja lemaradt: #2210-re ment :))
  • LezLee
    De itt
    és itt
  • akoska
    Asf Explorel honnan tudom leszedni
    ja és
    Nincs valami PES3 oldal amiről cucokat lehet letöltenI?
  • Breki33
    hát vagy nő vagy gamepad P

persze aki dolgozik mindkettőt megengedheti PP
  • Breki33
    azért raktam ki
    Asf Explorel-er be kell importálni
  • FH ToMmY
    bazeg, ez így nem lesz jó. nemfutja gémpadra :(
    szülnapom bár mindj itt van, másra kell a pénz, 40ezret meg ugysem kapok, h még a pad is beleférjen :(
    hu most elment a kedvem az egésztől :D
  • akoska
    Ezeket a kesztűket belehet rakni a game-ba ha igen hol?
  • Breki33
    Ez mind mind pécsi kesztyű P

Persze hogy lehet.
    Combokat kell megtanulni.

"A gamepad nélkülözhetetlen, sőt, nem is akármilyen kell, hogy legyen. Eddig meg voltam róla győződve, hogy a saját gamepadem minden igény kielégít, de a PES3 rádöbbentett, hogy bizony nem. 10 gomb és 2 joystick kar – ez a minimum követelmény. Ha ez nincs, akkor bizony nagyon nehéz dolga van szegény játékosnak. Ugyanis olyan összetett irányítása van a játéknak, és annyiféle variációja van a különböző rúgáskombinációknak, hogy ennyi gomb kell a megvalósításhoz. Ezt negatívumnak rovom fel a programnak, mert azért egy focijátékban ne kelljen már olyan kombókat nyomnom, mint annak idején a Mortal Kombatben a „Finish him!” felszólítás után. Azonban ennek a bonyolultságnak megvan a jó oldala is, mert olyan változatos cselekre, passzokra, látványos lövésekre van lehetőségünk ez által, amilyenre még sose volt példa az eddigi ilyen játékokban. Ennek azonban ára van: ezeket a mozdulatokat meg kell tanulni, de szerencsére erre is ad bőven lehetőséget a játék. Külön gyakorolhatjuk a pontrúgások, a passzok, a lövések, az összjátékok, a kényszerítőzés, stb. mozdulatait. Több leckén végighaladva a végére mesterei lehetünk már ezeknek kombinációknak. Ezek hozzájárulnak egy-egy meccs szinte tökéletesen realisztikus megjelenítéséhez."
  • akoska
    Ezek mik?
    Melyik billentyűvel lehet cselezni ha lehet egyáltaláN!
    PlEaSe
  • shevy
    valaki mondja már meg pls, hogy ha bemész a formation settingsbe és ott látod a játékosaidat, mellettük van egy zöld csík, alatta meg néha egy kis barna. Mit jelent ez a két csík? a zöld gondolom az energiáját de a kis barnáról fogalmam sincs
  • Breki33
  • Breki33
  • shevy
    valaki mondja már meg pls, hogy ha bemész a formation settingsbe és ott látod a játékosaidat, mellettük van egy zöld csík, alatta meg néha egy kis barna. Mit jelent ez a két csík? a zöld gondolom az energiáját de a kis barnáról fogalmam sincs
  • LezLee
    A fifába volt multi, csak direct ip-s multi nem volt, tehát meg voltak az alapjai. Ennél az alapok is hiányoznak, tehát kizárt hogy lesz hozzá multi.Sajnos :((
  • AdaKiller
    fifába se volt multi, de a patch után meg lett...
  • LezLee
    "ja nincs ehhez vmi multiplayer patch, mint az nfs ug-hoz?"

A patch javítás, tehát nem lehet javítani olyasvalamit, ami nincs :))), mint például a multiplayer. Tehát csak egyet tehetünk, várunk hátha a PES 4-ben már lesz multi.
  • AdaKiller
    Sziasztok!!!

Tegnap kaptam meg a progit, nagyon bejön, tetszik, hogy az ember mellett el lehet tolni a labdát, cselezni lehet normálisan....
    Lényeg; leszedtem a utolsó patchet(1.30.1), de a gamecopyword-on nem műxik az a szerver ahol a crack van, megagames-es oldalon se jó, feltudná vki rakni vhova, hogy le tudjam szedni.
    Előre is köszi, ja nincs ehhez vmi multiplayer patch, mint az nfs ug-hoz?
  • Breki33
    teszterek?
  • Breki33
    ja csak mindig keménynek kell lenni és jól tekerni P
  • mohus
    én hétvégén játszottam öcsikémmel...

vagy két hete nem toltam...ő meg csak ezt rongyolja

mindenesetre egy oda vissza vágosdiban 3-1 re nyertem és 0-1 re kikaptam...ahhoz képest elég jó vagyok:) hiába olyan ez mint a kerékpározás vagy a dugás....nem lehet elfelejteni
  • mohus
    a teszterek célja mindig a félrevezetés:)

nem is tudom kinek írják az újságjaikat...

egyébként a teszter nyilatkozata alapján nem keveset nyomta PS2 gamepaddal...ami nem hámlik és vagy 2,5-3 méter madzag van hozzá

képzeld el ha én a nappali közepén akarnék TV-re kivetítve játszani PC-ről....kéne minimum 3 méter kábel a szoba sarkából

de én tisztelem a logitechet...a legjobbat akarja utánozni...a logitech driving force vagy a wingman hibátlan
  • Breki33
    Hát én holnap viszem vissza mert a gumija szétjött és jobbra és lefele nem húz rendesen

da sztem pont illik a kézbe, nemis hámlik, bár ezt nem igazán értem, a madzagja meg sztem simán elég
  • SnEaK MASTER
    Helyesbítés:
    "(a 2003-as FIFA grafixja is uberelte a PES3-at e tekintetben, ezen a téren)"
    Nem a PES3-at, hanem a PES2-t, természetesen...

Najó, de már tényleg a játékra kellene koncentrálnom, nem pedig erre a felesleges vitára...
  • mohus
    a trust joy 10/8-at kapott
  • mohus
    most szösszentem rá a PC gamerre...10/7es az értékelése

3 negatívuma:

-csak alakja hasonló...a formatervezése a PS2 gamepadjára emlékeztet...de nagyon nem illik a kézbe

-hámlik...iszonyú ocska a muanyag

-rövid a madzaga....
  • Breki33
    lol
  • Breki33
    izé fh-n P
  • Breki33
    Logitech sztem

van saját fóruma az sh-n
  • csum666
    Ha veszek gamepadot miet érdemes?????
  • Breki33
  • Breki33
    1. az 1.30-ast kell felrakni aztán annak a crack-ét
    2. Néha vissza kéne olvasni és ha aztseírod le hogy milyen kfigod van, hogyafarncba segítsünk?
  • FH ToMmY
    Én is leszedtem ma egy cracket, megcrackeltem de csak szarabb lett mint volt :D :D
    Breki: köszi!!
    Nincs meg a milan mez nagyobban?
  • Breki33
    Template

Milán mez

• Breki33
    2060-2061

de nem akarom ujra elkezdeni

nem bill-re találták ki
  • csum666
    Szerintetek jó a játék???
    A billentyüzet ne ma legjobb és az ellenfél mindig elveszi a labdát a grafika sem jó