Pro Evolution Soccer 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Breki33
de könyebb is kiegészítõket gyártani hozzá

lásd kérek egy labdát és gyepet és van a fórumban olyan ember aki meg tudja csinálni
itt van olyan?
LezLee
Én csak azt sajnálom, hogy jelen pillanatban sokkal nagyobb rajongó tábora van világszerte a Fifának, mint a Pes 3-nak, és így pc-re sokkal kevesebb kiegészítõk jelennek meg a játékhoz. Ez a Fifa egyik legnagyobb elõnye szerintem, hogy gyakorlatilag addig cicomázgatod, turbózod, amíg az ízlésed tûri 😊)

Remélem ez jövõre változni fog.
Breki33
fényképezd le
Breki33
akkor gépeld be :-)
Nem tudom bemásolni, mert nincs scannerem.

Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led

Davidus
PES Shopban megvettem Romariot meg Dungat kemény 300 pezóért és nem tüntek fel a választhato playerek között a brazil válogatottban. Esetleg valaki tudja hova bujtak?😄

V9ykn8_TZL0

Davidus
gonosz mode ON

Vagy ki mennyire ért hozzá😄

gonosz mode OFF

V9ykn8_TZL0

Breki33
Hát nálam így már elér :-)
Breki33
be tudnás másolni?
érdekelne mindkettõ

amúgy szerintem a PCGuru jobb újság (nem a teszeredmények miatt :-)
Breki33
ez végülis korrekt
engem csak az akaszt ki amikor elkezdik, hogy de van multi meg gép ellen szeretek játszani
és hogy jobb a grafikája.

Énse írom a Fifa topicba, hogy hudejobban lehet cselezni a Fifaban (mert nemigaz)

Szvsz ennek a fórumnak a PES3-ról kéne szólnia ehelyett minden második beírás hogy miért jobb mint a Fifa akárki szerint.
Ittis saját labdát kéne készíteni kiegészítõket taktikákat ajánlani, hameg valaki vitázni akar melyik a jobb csináltam neki külön fórumot. (nem az embernek; a témának :-)
A gamer magazin a Fifa-ra 80 %(!)-ot adott, a PES3-ra viszomt 96% (!)-ot. Kinek melyik jön be jobban.

Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led

Fifa sem ér 94-et,igy pontos.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Mondjuk igaz,az összértéknek reális a 89%.
Ha csak magát a játékot nézem,akkor nálam bõven 90 felett van.De nyilvánvaló hogy a tesztenk figyelmbe kell venni mást is.És ha megnézem a multi hiányát,plusz az átirat körüli bonyodalamakat /lassulás-gyorsulás,videok lefagyása/
akkor valo igaz talán még a 89% is hizelgõ.
De hogy akkor mindent figyelembe véve a Fifa sem 94-et,az is biztos...

Davidus
Tudja valaki honnan lehetne ilyen USB konvertert dendelni PS2 controllerhez? 576 shop-ban nem láttam.

V9ykn8_TZL0

Davidus
Mindenféle pachek nélkül korrekt a 89% viszont akinek van internete az simán hozzáadhat még vagy 5%ot😊

V9ykn8_TZL0

Breki33
Elmondta miért
És asszem egyet kell értenem.
Igazán helytelen volt ezt a játékot 90% alá pontozni...

Davidus
Az lehet de PS2 kontrollert 10x könnyebb beszerezni. Akiktöl rendeltem a dual eksönt már írtak mailt hogy fingjuk sincs mikor lesz.

V9ykn8_TZL0

Breki33
miért a dual ugyanolyan jó
Davidus
Várjunk csak! A PS2 Controllert lehet használni PC-n is? Mert ha igen inkább azt veszek.

V9ykn8_TZL0

FH ToMmY
NEm rossz.
Akkor már csak 98 dologra kell rájönnöm 😄

[FIFAHUNGARY.com] ||ToMmY||

Breki33
Breki33
Breki33
valótlant bocsi
Breki33
olvasd vissza mit irtál

az elsõ nem PES2?

vagy überelte is meg ugyanolyan szép is? :-)

Amúgy rendben éncsak akkor irok, ha valótlan ir valaki.
Amúgy inkább a játékkal kéne foglalkoznotok.
Nem azt mondom, hogy a PES3-ban jobb a játékosok arcainak grafikája, hanem azt hogy ott tobb játékos arca van lemodellezve (már a "kis" csapatokban is láthatunk élethuen kinézo focistákat). A FIFA 2004-ben pl. láttam Kurányit, és hát mit mondjak...ehemm..khmmm... 😊

Egyébként régebben én is a FIFA-t tartottam a legerosebb, legszebb grafikáju focijátéknak (a 2003-as FIFA grafixja is uberelte a PES3-at e tekintetben, ezen a téren), egészen a PES3 megjelenéséig. Mert ugyanis SZERINTEM a Konami, a legújabb WE részben, a PES3-ban behozta az EA-ékhoz viszonyított lemaradását, és a PES3 ugyanolyan szép, mint a FIFA 2004. Szigoruan SZERINTEM, persze...

Részemrol a vitának vége, én errol már nem szeretnék tobbet tárgyalni...
Breki33
jaja az én kis kedvencem OP
Terminátor14
cöcöcö...én? 😊

CSAK a Fradi

Breki33
van egy ilyen is de ez nembiztos, hogy jó neked

PES3 Roster List v3.0
99% Complete PES3 Roster List, All player names and team names corrected where there is no official license.

Corrected Kits for both National and club teams
Improved Flags
Transfers uptodate as of 16/10/03
Corrected Club team formations
Corrected Club team squad numbers
Corrected club team starting 11's
Euro, world, American, Australasian and Konami cups won.
League competition won
Player transfer mode unlocked
Team Modification mode unlocked
This file has been created by Tricky, ERG 1008, Cityfan, Dukeguy and Greenboy with the help of the www.pesfan.com regulars

This version has no teams or cups unlocked.

This option file contains 164 created players, and whilst there stats have been accurately created using CM4, there appearances and in some cases positions will be incorrect.
Breki33
Breki33
Hát nemcsak ez az egy oldal van ám :-)

Tessék egy még meleg

- All 2003/04 EPL & CL teams included:
Bordeaux -> Leicester City
Lens -> Bolton Wanderers
Hamburg -> Partizan Belgrade
Hertha Berlin -> AEK Athens
Bologna -> Wolverhampton Wanderers
Brescia -> Lokomotiv Moscow
Perugia -> VfB Stuttgart
Udinese -> Club Brugge
Spartak Moscow -> Charlton Athletic
Real Betis -> Portsmouth
Fenerbahce -> Besiktas
PES United -> Southampton
WE United -> Middlesbrough

- All correct rosters, starting line-ups and formations
- Transfers updated to 4/1/04 (over 400 players created)
- All club, national and referee kits included
- Champions League adboards and entry music
- New boots (assigned to correct players where possible): Nike Air Zoom Total 90, Nike Mercurial Vapour, Puma King, Adidas Gunmetal Predators, Adidas Supernova II, Black Adidas Predators
- New goalie gloves
- EPL and Spanish/Scottish number fonts

LezLee
Breki33
olyat szeretnél, hogy Barthez és Beckham ne a MU-ban legyen? :-)
LezLee
El szoktam 😊)
Nem tudtam, hogy mire vonatkozik az az "ismerõs szöveg" megjegyzésed 😊)
Breki33
te elisolvasod amit irok? P

"szerintetek nem durva, hogy a játékosok dolgoznak a programon, hogy tényleg élvezetes legyen...? (ismerõs szöveg)"

Azt is orrba szájba patchelni meg turbózni, hogy még élvezhetõbb legyen.
LezLee
"szerintetek nem durva, hogy a játékosok dolgoznak a programon, hogy tényleg élvezetes legyen...?"

Hát szerintem ezt inkább hagyjuk, hiszen tök ugyanez van a Fifával is idén. Azt is orrba szájba patchelni meg turbózni kell, hogy élvezhetõ legyen.
Breki33
ja és amivel még nagyon egyetértek:

Remélem a jövõ évi verzióhoz ellopják az EA féle Freestyle cselezést, no meg a forradalmi Off The Ball irányítást-azok ugyanis nagyon hiányoznak innen.

Persze a Fifanak is lenne mit ellopnia.
Breki33
nem, csak ugyanazokat mint én
kimaradt ziccer, botrányos átirat

Ja meg, hogy megvedték a FifaPro licence-t ami elvileg lehetõséget adna az összes eredeti név, mez és stadion használatára.

Aztán egész hihetetlen módon a 64 =(?) klubbcsapatból öt szerepel az eredeti nevén. Mind olasz...

Irnak a superpatchról is: "szerintetek nem durva, hogy a játékosok dolgoznak a programon, hogy tényleg élvezetes legyen...? (ismerõs szöveg)
LezLee
Miért mit írtak a Pes 3-ról? A reakciódból ítélve csupa negatív dolgokat.
Breki33
nem tudom ki olvasta a PC GUru Pro Evolution 3 cikkét, de aki olvasta tudja miért jön ez :-)

ja és nem én irtam :-)
LezLee
Itt is nagy elõny a gamepad, sokkal nagyobb a játékélmény, mint bill-en, meg a cselezés is könnyebb.
LezLee
hát ha gamepaddal nyomod, akkor le kell szorítani, amikor ellövöd a labdát, asszem a jobb analóg kart lefelé húzni, és laposabb lesz a lövés. Nekem még egyenlõre csak bill-em van (remélem már nem sokáig 😊), és azt kell, hogy mondjam, hogy 16-oson kívülrõl leszorítás nélkül szinte lehetetlen gólt lõni. Ki kell játszani a helyzeteket, és bejutni a 16-oson belülre, máshogy nemigen lehet gólt lõni, 2 karos gamepad nélkül. Vagy ha igen, és tévedek, akkor jelezzen nekem az a profi, hogy hogyan kell bill-el leszorítani. 😊)
LezLee
Engem csak az idegesít, hogyha színtisztán csak a labdát találom el, az ellenfélhez hozzá sem érek, akkor is rögtön lefújja. Volt amikor próba képpen használtam a becsúszó szerelést, hogy gyakoroljam, 3 piros és 5 sárga lap lett a vége 😊))
Ezért mondtam hogy ezt a részt szerintem sikerült elcseszniük elég szépen. 😞
LezLee
Nem vagyok én annyira profi, mint amilyennek látszom 😊))
a becsúszó szerelést használni KELL!én is 3-as szinten játszom és most már sorra nyerem a meccseket.nagyon jó ütemérzék kell,és hátulról meg se probalj becsuszni....mert villan a szép piros.
Breki33
ez igaz

nem akarsz PES szerkesztõ lenni helyettem? :-)
LezLee
Hát igen, sajnos ezt csinálja, én még ki sem mertem próbálni a 4-es erõsségi szintet. Még a 3-as is sok nekem 😊))
Szerintem sok gyakorlás kell, és menni fog. Ezt a focit szerintem sokkal nehezebb megtanulni, mint a "másikat", mert összetettebb, bonyolultabb és ezt most jó értelemben véve értem.
LezLee
hülye vagyok, nem a kapus fúj faultot, hanem a bíróóó 😊))
LezLee
Szerintem jó ütemérzék kell hozzá, és arra figyelj, hogy lehetõleg szembõl szereld, oldalról nem igazán sikerül, vagy elkezd bukdácsolni, vagy faultot fúj a kapus.
Nekem ezzel kapcsolatban az nem tetszik, hogy a becsúszó szerelés gyakorlatilag használhatatlan. Csak nagyon ritkán találod el a ritmust, és amikor csak a labdát rúgod el, akkor is faultot fúj, és majdnem mindig minimum sárga lapot. Ezt a részt jól elk.rták szerintem.
Breki33
folyamatosan nyomd
ne nyomogasd

de nem folytatom mert Termi lecsap rám :-)))))