2547
-
#2175 Kösz Breki!
Leszedem a legfelsőt, remélem az jo -
#2174 na felraktam a DVD-st és sikerült megoldanom a sötétedést meg a Tommy féle patch telepítési problémát, ha valakit érdekel -
#2173 %20Fixed%20EXE]gcpw -
#2172 ésmégénnemértek hozzá :-) -
#2171 Ja és asszem nekem a dvd-s verzsön van meg.. :) -
#2170 Vki dobjon meg pls a pontos linkel! Kéne az a bizonyos crack file ami kell ehhez a javító-gyorsító patchez! Pls, minél hamarabb! -
#2169 Én pl. feltettem azt amit előbb írtam a linkbe, de ugyan olyan kakika :) -
#2168 Töltsd le az 1.3-as patchet, az általában megoldja a problémát. -
#2166 ezt -
#2164 "hát én lenni 3 csilagos és igyis szivni néha"
én is úgy nyomom a meccseket...ajánlom mindenkinek, hogyha vezet netalántán a 70-80 percben álljon át Counter Attackra és a Zónázás helyett pár emberrel emberfogásos taktikát állítson be. Cseréljen is ha még van, mert jótékony hatással van a teamworkre...
A gép látványos módon mindig belehúz a végére:) -
#2163 "Az-az TE nem tudtál sarkazni, de ez NEM a fifa hibája...;-)"
bevallom...ez így igaz. Pedig pont úgy próbáltam ahogy a FIFA 2003-ban... -
#2162 "Jó lenne ez a játék, de csak a demó van, s az is játszhatatlanul gyorsan megy. ???"
"végre sikerült elinditanom 1.3-as peccsel a játékot, de kegyetlen lassú, valaki segitene hogy lehet megszüntetni a lassúságot? "
PC foreva' -
#2161 "Mohus: hordágyon? :D Láttad is vagy csak ugy mondtad? :D"
jaja
először csak kapott a bokájára egy sárgáért:) ezt a gép csinálta...aztán kapott még kettőt, ezt már tőlem:)....mert a gép nem cserélte le....na akkor jött a hordágy...
nem néztem még meg de szerintem van a játékos editorban olyan "tulajdonság" ,hogy sérülékenység vagy valami más paraméter, mert Ronaldot rendszeresen le lehet amortizálni... -
#2160 végre sikerült elinditanom 1.3-as peccsel a játékot, de kegyetlen lassú, valaki segitene hogy lehet megszüntetni a lassúságot? bocs de nem nagyon van időm visszaolvasni -
#2159 Azt tudom, h Hedgére gondoltál :)
-
#2158 A sündisznós nem esett le?
Nézd meg egy angol szótárban -
#2157 Hm akkor előbb rosszat mondtam? :)
Asszem most egy dbig háttérbe húzódok, FHt frissítem ahogy időm engedi aztán csitulok mert csak hülyéked mondok mostanság -
#2156 en nemis tudom? :-) -
Drizzthsz #2155 Jó lenne ez a játék, de csak a demó van, s az is játszhatatlanul gyorsan megy. ??? -
#2154 sose tagadtam :-)
bár sztem bill-ek elég gáz -
#2153 Te próbáltad? sztem az attack rész tök pojén,jók a cselek.. -
#2152 :) felőlem is jöhet.. -
#2151 ja practice oks akkor legyen multi -
#2150 nem úgy értem az 5 csillagot..hanem van a gyakorló mód(lehet,hogy nem ez a neve) és abban lehet attack,defend,free kick stb.-t menni. az attackban végigcsináltam az 5 csillagot,ami azt jelenti,hogy a végén 1 csatárral kellett 2védőt+kapust szopatni. 2ből 2őt sikerült berúgnom(persze nem elsőre) azaz végigcsináltam.. -
#2149 hát én lenni 3 csilagos és igyis szivni néha -
#2148 én csak eloszlatom a téves dolgokat..de miért is jó,hogy nincs benne multi? ..
-
#2147 hú még jó hogy nincs benne multi :-)
amúgy szerintem egyezzünk meg, hogy itt nem a fifáról beszélünk
aki dicsérni vagy szidni akarja szeretettel várom házigazdaként -
#2146 ja a színekben én sem voltam pontos,mert nem sokáig nézegettem őket..meg látom más is rávilágított a sarkazásos témára..sry -
#2145 a kék pamacsok (nálam inkább bordó) kikapcsolhatóak voltak. én így is tettem,minek az oda,az életben sincs ott..
ha nem tudtal sarkazni,az nem a fifa hibája ;P 180fokban megfordulni meg cselezni orrba-szájba pedig tényleg nem könnyű,ahogy az életben sem..
a pesben meg kipróbáltam a cselezést,az nekem is tetszett(jobb sokkal mint a fifában) csak túl könnyűnek találtam..ugyanis 15perc játék után 2védőt plusz kapust kettőből kétszer megetettem. a tréning 5ös csillagán.. -
#2144 az elgépelésekért sorry, siettem, mert közben játszom is :) -
#2143 :P Végül is azt modntam, két hét töméy tanulás és elvállalom..persze nem igazán repesek az örömtől, mer van(nak) nálam alkalmasabb szermélyek is :) -
#2142 tudod irigyellek énis mindig megfogadom, hogy nem szólok dehát. Na mindegy tiszta Intel-AMD
tényleg végül elvállaltad?
Ha nem megkérjük Tommy-t, énmeg beszélek a "sündisznóval" :-) -
#2141 ezt én sem értem...minek kell itt összehasonlítgatni...végül is mind1, engem különösebben nem érintenek a dologok...úgy is megmaradok mind a kettőnél :) -
#2140 Azért örülök, hogy van még rajtam valaki aki mindkettővel játszik :-) -
#2139 hu Termi elsőre énse értettem :-)
Amúgy nem értem, hogy az "ezerszerjobbak" miért foglalkoznak itt mindig a fifával, én szóba se hoznám, ha nem olvasnák itt állandóan az OTB-ről -
#2138 ''2004ben sarkazni nem tudtam ''
Kulcsszó: TUDTAM szótő: tud t múlt idő jele, a kötőhang, m IGE SZEMÉLYRAG :) Az-az TE nem tudtál sarkazni, de ez NEM a fifa hibája...;-) -
#2137 oks ha nem értem ezentül nemis tudok segiteni :-)
amúgy a fifáról beszéltem okoska P -
#2136 Breki inkább Te maradj a Fifánál ha nem érted a PES-t :D :D Sorry :D
De 1000x jobb a PES! Lehet van 1-2 dolog amiben a Fifa a nyerő, nem firtatom, de a PES több dologban toppon van.
Mohus: hordágyon? :D Láttad is vagy csak ugy mondtad? :D -
#2135 hát elég hülyén bíráskodik szentigaz -
#2134 tökre szerettem azt, nagyon nagy ötlet volt
amúgy nem kék volt
(az aktuális csapatszínt vette fel)
nehari de tényleg maradj a pesnél ha ennyit értesz hozzá P