Pro Evolution Soccer 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
1. az 1.30-ast kell felrakni aztán annak a crack-ét
2. Néha vissza kéne olvasni és ha aztseírod le hogy milyen kfigod van, hogyafarncba segítsünk?
2. Néha vissza kéne olvasni és ha aztseírod le hogy milyen kfigod van, hogyafarncba segítsünk?
Én is leszedtem ma egy cracket, megcrackeltem de csak szarabb lett mint volt 😄 😄
Breki: köszi!!
Nincs meg a milan mez nagyobban?
Breki: köszi!!
Nincs meg a milan mez nagyobban?
[FIFAHUNGARY.com] ||ToMmY||
Szerintetek jó a játék???
A billentyüzet ne ma legjobb és az ellenfél mindig elveszi a labdát a grafika sem jó
A billentyüzet ne ma legjobb és az ellenfél mindig elveszi a labdát a grafika sem jó
Hajrá ALBACOMP HAJRÁ MAGYAROK
na felraktam a DVD-st és sikerült megoldanom a sötétedést meg a Tommy féle patch telepítési problémát, ha valakit érdekel
Vki dobjon meg pls a pontos linkel! Kéne az a bizonyos crack file ami kell ehhez a javító-gyorsító patchez! Pls, minél hamarabb!
Én pl. feltettem azt amit elõbb írtam a linkbe, de ugyan olyan kakika 😊
"hát én lenni 3 csilagos és igyis szivni néha"
én is úgy nyomom a meccseket...ajánlom mindenkinek, hogyha vezet netalántán a 70-80 percben álljon át Counter Attackra és a Zónázás helyett pár emberrel emberfogásos taktikát állítson be. Cseréljen is ha még van, mert jótékony hatással van a teamworkre...
A gép látványos módon mindig belehúz a végére😊
én is úgy nyomom a meccseket...ajánlom mindenkinek, hogyha vezet netalántán a 70-80 percben álljon át Counter Attackra és a Zónázás helyett pár emberrel emberfogásos taktikát állítson be. Cseréljen is ha még van, mert jótékony hatással van a teamworkre...
A gép látványos módon mindig belehúz a végére😊
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
"Az-az TE nem tudtál sarkazni, de ez NEM a fifa hibája...;-)"
bevallom...ez így igaz. Pedig pont úgy próbáltam ahogy a FIFA 2003-ban...
bevallom...ez így igaz. Pedig pont úgy próbáltam ahogy a FIFA 2003-ban...
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
"Jó lenne ez a játék, de csak a demó van, s az is játszhatatlanul gyorsan megy. ???"
"végre sikerült elinditanom 1.3-as peccsel a játékot, de kegyetlen lassú, valaki segitene hogy lehet megszüntetni a lassúságot? "
PC foreva'
"végre sikerült elinditanom 1.3-as peccsel a játékot, de kegyetlen lassú, valaki segitene hogy lehet megszüntetni a lassúságot? "
PC foreva'
"Mohus: hordágyon? 😄 Láttad is vagy csak ugy mondtad? 😄"
jaja
elõször csak kapott a bokájára egy sárgáért😊 ezt a gép csinálta...aztán kapott még kettõt, ezt már tõlem😊....mert a gép nem cserélte le....na akkor jött a hordágy...
nem néztem még meg de szerintem van a játékos editorban olyan "tulajdonság" ,hogy sérülékenység vagy valami más paraméter, mert Ronaldot rendszeresen le lehet amortizálni...
jaja
elõször csak kapott a bokájára egy sárgáért😊 ezt a gép csinálta...aztán kapott még kettõt, ezt már tõlem😊....mert a gép nem cserélte le....na akkor jött a hordágy...
nem néztem még meg de szerintem van a játékos editorban olyan "tulajdonság" ,hogy sérülékenység vagy valami más paraméter, mert Ronaldot rendszeresen le lehet amortizálni...
végre sikerült elinditanom 1.3-as peccsel a játékot, de kegyetlen lassú, valaki segitene hogy lehet megszüntetni a lassúságot? bocs de nem nagyon van idõm visszaolvasni
Hm akkor elõbb rosszat mondtam? 😊
Asszem most egy dbig háttérbe húzódok, FHt frissítem ahogy idõm engedi aztán csitulok mert csak hülyéked mondok mostanság
Asszem most egy dbig háttérbe húzódok, FHt frissítem ahogy idõm engedi aztán csitulok mert csak hülyéked mondok mostanság

Jó lenne ez a játék, de csak a demó van, s az is játszhatatlanul gyorsan megy. ???
nem úgy értem az 5 csillagot..hanem van a gyakorló mód(lehet,hogy nem ez a neve) és abban lehet attack,defend,free kick stb.-t menni. az attackban végigcsináltam az 5 csillagot,ami azt jelenti,hogy a végén 1 csatárral kellett 2védõt+kapust szopatni. 2bõl 2õt sikerült berúgnom(persze nem elsõre) azaz végigcsináltam..
hú még jó hogy nincs benne multi :-)
amúgy szerintem egyezzünk meg, hogy itt nem a fifáról beszélünk
aki dicsérni vagy szidni akarja szeretettel várom házigazdaként
amúgy szerintem egyezzünk meg, hogy itt nem a fifáról beszélünk
aki dicsérni vagy szidni akarja szeretettel várom házigazdaként
ja a színekben én sem voltam pontos,mert nem sokáig nézegettem õket..meg látom más is rávilágított a sarkazásos témára..sry
a kék pamacsok (nálam inkább bordó) kikapcsolhatóak voltak. én így is tettem,minek az oda,az életben sincs ott..
ha nem tudtal sarkazni,az nem a fifa hibája ;P 180fokban megfordulni meg cselezni orrba-szájba pedig tényleg nem könnyû,ahogy az életben sem..
a pesben meg kipróbáltam a cselezést,az nekem is tetszett(jobb sokkal mint a fifában) csak túl könnyûnek találtam..ugyanis 15perc játék után 2védõt plusz kapust kettõbõl kétszer megetettem. a tréning 5ös csillagán..
ha nem tudtal sarkazni,az nem a fifa hibája ;P 180fokban megfordulni meg cselezni orrba-szájba pedig tényleg nem könnyû,ahogy az életben sem..
a pesben meg kipróbáltam a cselezést,az nekem is tetszett(jobb sokkal mint a fifában) csak túl könnyûnek találtam..ugyanis 15perc játék után 2védõt plusz kapust kettõbõl kétszer megetettem. a tréning 5ös csillagán..
😛 Végül is azt modntam, két hét töméy tanulás és elvállalom..persze nem igazán repesek az örömtõl, mer van(nak) nálam alkalmasabb szermélyek is 😊
CSAK a Fradi
tudod irigyellek énis mindig megfogadom, hogy nem szólok dehát. Na mindegy tiszta Intel-AMD
tényleg végül elvállaltad?
Ha nem megkérjük Tommy-t, énmeg beszélek a "sündisznóval" :-)
tényleg végül elvállaltad?
Ha nem megkérjük Tommy-t, énmeg beszélek a "sündisznóval" :-)
ezt én sem értem...minek kell itt összehasonlítgatni...végül is mind1, engem különösebben nem érintenek a dologok...úgy is megmaradok mind a kettõnél 😊
CSAK a Fradi
hu Termi elsõre énse értettem :-)
Amúgy nem értem, hogy az "ezerszerjobbak" miért foglalkoznak itt mindig a fifával, én szóba se hoznám, ha nem olvasnák itt állandóan az OTB-rõl
Amúgy nem értem, hogy az "ezerszerjobbak" miért foglalkoznak itt mindig a fifával, én szóba se hoznám, ha nem olvasnák itt állandóan az OTB-rõl
''2004ben sarkazni nem tudtam ''
Kulcsszó: TUDTAM szótõ: tud t múlt idõ jele, a kötõhang, m IGE SZEMÉLYRAG 😊 Az-az TE nem tudtál sarkazni, de ez NEM a fifa hibája...;-)
Kulcsszó: TUDTAM szótõ: tud t múlt idõ jele, a kötõhang, m IGE SZEMÉLYRAG 😊 Az-az TE nem tudtál sarkazni, de ez NEM a fifa hibája...;-)
CSAK a Fradi
Breki inkább Te maradj a Fifánál ha nem érted a PES-t 😄 😄 Sorry 😄
De 1000x jobb a PES! Lehet van 1-2 dolog amiben a Fifa a nyerõ, nem firtatom, de a PES több dologban toppon van.
Mohus: hordágyon? 😄 Láttad is vagy csak ugy mondtad? 😄
De 1000x jobb a PES! Lehet van 1-2 dolog amiben a Fifa a nyerõ, nem firtatom, de a PES több dologban toppon van.
Mohus: hordágyon? 😄 Láttad is vagy csak ugy mondtad? 😄