2547
-
#2259 hogy lehet leszorítani a lövést? vagy ha végig nyomo az négyzetet akkor mindig fölé fogja lőni? -
#2258 ez nem is fog...
PS2-n is csak akkor tudsz ketten nyomulni bajnokságot, ha kettő joy van bedugva
gondolom ezt bennhagyták a PC-be is:) probálkozz két klavival:)))) -
#2257 Azt szeretném kérdezni, hogy lehet-e bajnokságot játszani, úgy hogy 2en lennénk 2 különböző csapattal, de mind a 2en egy klavival játszanánk? Nekem nem akar sehogyse öaazejönni. -
#2256 Ja megy hogy at ASF Explolert hogy kell használni? -
#2255 És hogy tudom kiszűrni a szerződés nélküli jatekosokat?
ROSSI1? -
#2254 kösz, majd kipróbálom -
#2253 "Ugy csússz be mindig, hopgy szembe mész az ellenféllel! Ált sikerül eltolni a lasztit"
én ehelyett javaslom ,hogy ne mindig TE probald meg leszerelni valamikor a GÉP által irányított játékos remekül megoldja a feladatot:) lásd taktikában emberfogásra belőni egy pár játékost -
#2252 "Nincs valami jó védekező technikátok? "
érdemes két középpályást vagy egy védő egy középpályást emberfogásra beállítani csatárra
a meccs végén amikor a gép támadni kezd (lehet látni a képernyő alján hogy piros kis téglalapban van az összes játékosa) azonnal Counter Attack-kal kell megfogni...még gólt is könnyű ilyenkor egy gyors ellentámadással szerezni
én védekezéskor folyamatosan nyomom az R2-t (nálam ez a közepes futás gomb) a gamepadon ilyenkor a védő "beáll" védekezni kis terpeszben és fedezi a területet, ilyenkor a gép visszafele kezd el passzolni
ha a gép próbál szélen elhúzni megnyomom a négyzet (nálam ez a lövés gomb) gombot, ilyenkor több védőt hívsz még segíteni a a labdatartó játékos leszerelésére... -
CzKaresz22 #2251 Valaki felrakta ezt a superpatchet???? Mi az a bajnokságok javítás benne?Nem lesz angol bajnokságban mondjuk már német csapat belerakva ??? -
CzKaresz22 #2250 Sziasztok
Honnan lehet letölteni a gamehoz a 2-es superpatchet???Magyar oldal van rá???
Írjatok,sürgős lenne... -
#2247 Ugy csússz be mindig, hopgy szembe mész az ellenféllel! Ált sikerül eltolni a lasztit -
#2246 kösz mohus, most már világos, látod hogy nem beszéltem hülyeséget? Amúgy meg szerintem csal a gép, most játszottam a konami cup döntőt, 3-1-re vezettem argentinával, erre feljön 3-3-ra, utána 88. percben nyomok egy csukafejest, aztán ő hosszabításban egyenlít. MNa jó lehet hogy nem csalt, csak bénán védekezem. Egyébként kilépett a játékból amikor az extra time elindult, szóval kicsit ideg vagyok. Nincs valami jó védekező technikátok? Szerintem nehéz szerelni, ha becsúszok majdnem mindig sárga vagy piros lap, ha odalépek egy csomószor szabadrugás, valamikor már vagy három játékosom veszi körbe az ellenfelet, de ő akkor is megtartja. Valakinek van javaslata? -
#2245 "ne megnéztem, a vastag zöld csík alatt mindig van egy vékonyabb kék, és ennek a kéknek egy bizonyos hányada néhány játékosnál több meccs után barna lesz, de nem tudom hogy ez mi."
ja megnéztem a Master Legue-ban...
szóval az a barna csíkocska az ACCUMULATED FATIGUE vagyis gyűlik a fáradtság:) néha egy egy csapattagot érdemes pihentetni -
#2244 Olvass vissza kb. 10-15 oldalt :))))
Ha nincs kedved, akkor tölts le olyat, hogy speedup.exe, és indítsd el. Utána jó lesz, sőt néhol túl gyors is :)) -
olasz #2243 Hali!Király a játék,csak van egy kis gond!Nemtom miért de olyan mint a matrix!Lassan megy a játék!Nem akadozik hanem lassan passzol,rúg stb!Mit kell csinálni hogy jó legyen?Please help! -
#2242 gyertek a pes3.hu IRCre a quakeneten -
#2241 Tán mert nem tudjuk...nyugi. Ha jön olyan aki tudja segíteni fog -
#2240 VÁLASZOLJATOK MÁR A KÉRDÉSEMRE MINDENKI MINDENKIRE VÁLASZOL CSAK RÁM NEM VÁLASZOL SENKI -
#2239 Rájöttem :( :D -
#2238 LÉgyszi válaszoljatok már az üzimre -
#2237 pont forditva P -
#2236 A Master League-ban van egy olyan menüpont hogy Promising Young Player Training nem lehet rákattintani ->Megnéztem a súgot azt írja hogy vlami Youth Player-be csináljak valami pls hogy kell csinálni ezeket?
-
#2235 Na mindegy. akkor a fifához csináltam eme mezecskét, csak itt mutatom meg :D -
#2234 Hujujuj. Én vmi télleg félreértettem :D
Aszittem a PES 3 template for fifa2004 azt jelenti, h a pes3-ba van olyn temp amilyen a fifához. De tévedni emberi dolog :D (de ennyit?:D) -
#2233 A Master League-ban van egy olyan menüpont hogy Promising Young Player Training nem lehet rákattintani ->Megnéztem a súgot azt írja hogy vlami Youth Player-be csináljak valami pls hogy kell csinálni ezeket?
-
Rudee #2232 téglalap -
Rudee #2231 A PESbe a mezek ilyen kis téglelap alakúak, ez fifába való -
#2230 A Master League-ban van egy olyan menüpont hogy Promising Young Player Training nem lehet rákattintani ->Megnéztem a súgot azt írja hogy vlami Youth Player-be csináljak valami pls hogy kell csinálni ezeket? -
#2229 Na, csináltam 1 kék Juve kapusmezt. Hogyan kell berakni? :)
-
#2228 ne megnéztem, a vastag zöld csík alatt mindig van egy vékonyabb kék, és ennek a kéknek egy bizonyos hányada néhány játékosnál több meccs után barna lesz, de nem tudom hogy ez mi. -
#2227 de van olyan, játsz végigkb 5 meccset ugyanazzal a csapattal pl egy kupában, és ne cserélj, és utána nézd meg a barna csikot :) -
#2226 "sokkal vékonyabb barna csík,"
én még nem láttam ilyet, csak alsógatyóban -
#2225 van
-
#2224 miért van olyan hogy hordágyon leviszik? :) -
#2223 elég brutális gyerek lehetsz P -
#2222 ha én csinálok egy sérülést de még fennt tud maradni az ember akkor lecserélik és nem tudom megcsinálni hogy hordágyon levigyék! -
#2221 igen,van a zöld ami azt mutatja hogy milyne fitt, és egy nyil ami a kondit, de a zöld csík alatt van egy sokkal vékonyabb barna csík, de ez csak néha és néhány játékosnál, általában szezon közben, miután már vagy 4-5 meccset végigjátszott egyhuzamban. Mondom a zöld alatt van közvetlenül, és sokkal keskenyebb. Egyébként a játékosok tulajdonságainál van valami sérülékenység, valami injury nem tudom mi. Ott melyik a sélrülékeny? Van "A" "B" és "C" is csak nem tudom hogy az A vagy a C a legsérülékenyebb, vagy az ellenkezője. kösz -
#2220 "valaki mondja már meg pls, hogy ha bemész a formation settingsbe és ott látod a játékosaidat, mellettük van egy zöld csík, alatta meg néha egy kis barna. Mit jelent ez a két csík? a zöld gondolom az energiáját de a kis barnáról fogalmam sincs"
nos ha pontosítanád hogy substitutions vagy melyik alpontnál látod ezeket...mert sokféle csikocska jelzőke lehet...
alapból az egyik azt jelzi hogy mennyire fitt még vagyis az energiáját ez a meccsa alatt fogyogat a másik...nálam egy nyilacska ami azt jelzi még a meccs előtt milyen kondiban van az adott játékos -
#2219 Ja és hogyha letöltök mondjuk egy mezt akko a rar-ban egy bin fájl van rámegyek akko meg hibás vagy miafene de nincs benne semiilyen fájl asf-el pedig nem tom megnyitni segítsetek -
#2218 Azt nemlehet megcsinálni hogy nekem nincs meg az összes klub és elküldi nekem valaki mer tudtom sztem 10000 pts.nél kapom meg és nekem még csak a fele van meg :(