2547
  • LezLee
    OFF:
    Megmondaná valaki hogy úgy általában mennyit kóstál egy Logitech Rumble pad, mert épp tegnap láttam egyet a MediaMarktban 20 rúgóért, és majdnem úgy kellett fellocsolni a földről döbbenetemben. Én úgy tudtam, hogy olyan 10 rugó körül van az ára. Hát bassza meg a Mediamarkt, már bocsánat :))

ON
  • Breki33
    hát akkor rumble valo neked nagykezű P
  • pluhi
    Valahogy nem jött be a Dual Action D-padja. Kicsi hozzá a az ujjam, vagy nemtom. Az analógok jók, bár a jobbos még pihen. Zizu csele nem ér szart se. Kapus ellen lövőcsel, amúgy meg irányváltás meg sprint. (Lehet 4 csillaghoz ez kevés lesz.)
  • Breki33
    hát nekem se főleg félig szétjött bal analóggal
  • pluhi
    Mert még nem megy. Sok a kombináció, örülök, ha fejben tartom a fontosabbakat. Majd idővel bővitem a repertoaire-t.
    Most van a kezemben először gamepad, nem olyan könnyü ez.
  • Breki33
    a PS2 előnyei PPPPPPP
  • SnEaK MASTER
    Udv Mohus!
    Te nem tudnál nekem segíteni ebben a kérdésben??? Mert NAGYON megkoszonném!!! Íme:

"Az elobbit csak azé´ kérdeztem, mert én a PES2-ben (PS2-n) a csapatok 60%-ának neveit kijavítottam az eredetire (hol saját kezuleg, hol segítséggel...), és hogy ezt ki-e lehet használni a PS2 verziós PES3-ban???
    Most már stimmel?? :)"

• Breki33
    hogyhogy nem használod?
  • pluhi
    Óriási ez a game. Még csak most kezdek ráérezni a ritmusra, nem is használom még ki a Dual Action-t, de egyre jobb lesz.
    Kicsit rövid a felvehető replay ideje, pedig szép jeleneteket tudtam volna elmenteni. (Óriási lövés kapufára, a kipatannó a védő fejéről kapufára, a bevetődő csatár elől védő tisztázna de lepattan, csatárom jőn, filó)
    Jó lenne már megtudni mi a valódi sebessége a game-nek, mondjuk már megszoktam a gyorsat. 60 FPS-sel megy amúgy FRAPS szerint.
  • LezLee
    Nem is kicsit... :)))
  • Breki33
    amúgy a PC-t is ki lehet vetiteni akár projektorral vagy TV-re
    és egymás után jönnek a patchek........
  • Breki33
    hát eztse én mondtam :-)
  • mohus
    "másrészt még nálam is gobancos a 19-es moncsin előtt úgy ülni, hogy mindenki a legjobban lásson"

ezéééé jó a kanapéééé meg a huszonnyolc coll:)áh mióta hirdetem az igét:)))))feleslegesen
  • mohus
    "Ráadásúl lehet ugatni a másikra, mert itt ül melletted közvetlenül. "

NANÁ!!!!....és ez benne a legjobb:)az alázás:)a másik szeme láttára kilassítani a gólodat:)...ő meg nem tudja elnyomni a képernyőt:)))

egyértelmű, hogy a hus vér melletted ülő ellenfél a legjobb fockában....az internetes játék csak egy pótcselekvés ahhoz képest:)
  • mohus
    "hát az NFS-U elég gagyi játék de a demót a dual actionnal lehetett

de ilyenekre inkább kormány jó"

én inkább azt mondanám hogy egy hangulatos árkád autos cucc, mindenesetre nekem ujdonság erejével hatott...szoval bejön..mondjuk a Burnout2 sokkal kellemesebb e témában

én ilyesmire (árkád autoka) be sem dugom a kormányt...azt csak a GT3 érdemli meg:)

de a PES3 most a király...egyre többet nyomom, főleg haveri körökkel...olyan helyzetek vannak ,hogy csak ámulok annyira életszagú...
  • Breki33
    nem mondtam, hogy nem szeretem

csak az jobban tetszik
    pl nekem az OTB kifejezetten tetszik
    PES-ben viszont pl a jobb manuális analóg passz tetszik.

a PES-be nem tudtam belemélyxedmi, mivel nálam ha nem buherálom fekete képernyő van és ígyis meccs közben ha valami csere szabad ismétlés sötét képernyő.

DE SZÓ SINCS ARRÓL, HOGY NEM TETSZIK

Azt hiszem nálam több kiegészítőt patch-et nem javasolt itt senki.

Csak én a fifa-t nem úgy nézem, hogy ez alapból rossz, hanem, hogy ezt már megoldották? Igen? Op.sz felteszem
    Persze nem az EA oldotta meg.de ez itt off.

Csak annyit, ha nyersz pl egy német ellen az teljesen más érzés mintha a szomszés srác átjön és lenyomod.
    Najó csajnál már más a szitu :-)
  • OPM
    most érkeztem meg koleszból
    van valamú újság a pes3-al kapcoslatban? esetleg lassúság javító patch nem jelent meg? :)
    thnx
  • Árnyvadász
    Értem. Akkor azt is értem neked miért a FIFA jön be jobban. Így már eléggé egyértelmű.

Breki: Tegyük fel, hogy meglenne ez a multis rész a PS3-ban, akkor is a FIFA lenne a jobb számodra? Vagy nem csak emiatt nem szereted a PES3-at. Más okok is közrejátszanak.
    Tehát?
  • Breki33
    sztem nem

egyrészt nemtudok pl más városban lévőkkel multizni, másrészt még nálam is gobancos a 19-es moncsin előtt úgy ülni, hogy mindenki a legjobban lásson
    harmadrészt a multi varázsa a nemzetközi bajnokságokban való megmérettetés

Ezt elszúrták na
    De, hogy konkrétan érts más progival pl játszhatnánk egymás ellen
    ezzel nem tudunk.
  • Árnyvadász
    De most őszintén:

Miért ne lehetne az MULTI? Mert az ok, hogy más típusú játékban a LAN más élmény, mint az osztott képernyő, vagy az egyképernyőn ketten, sokan (Worms sorozat). De egy focinál szerintem az hogy LAN, vagy internet vagy egymás ellen egy gépen nem tökmindegy? Ráadásúl lehet ugatni a másikra, mert itt ül melletted közvetlenül. A képernyőn meg minden követhető, mert a labda van mindig a középpontban és a te illetve az ellenfél játékosai (akiket éppen irányítasz/totok). Külön gépen sem lenne különb. Legalábbis szerintem. Sportjátékoknál szerintem az egyképernyős multi az tud olyan jó lenni, mint egy LAN. Most egymás ellenre értem ezt. Ha többen játszanak, akkor nyilván nem árt a LAN. Mondjuk akkor miről is beszélek? :)) ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
  • Breki33
    hááááááááááááááát
  • Breki33
    már vetettem de nem vagyok én Breki Lee P
  • Árnyvadász
    Startmenü,Programok, KONAMI, Setup ... ott lehet állítani több játékost. Max. 8-at. A megszorítás annyi, hogy csak az egyik lehet billentyűvel, a többi pad. Erre értettem a Multit.
  • GmorpH
    Breki mester vessen egy pillantást ide, ha kérhetem

Én vagyok a link
  • Breki33
    hm?
  • Breki33
    oks ha nem lesz meccsem vagy kézimecs

a mircen tudod hol keress?
    amúgy van icq is
  • Árnyvadász
    Végül is a PES3-ban is van multi. Egy képernyőn több játékos. Nem LAN az igaz, de multis élmény.
  • Breki33
    mert te nem tudod milyen audiopatcehel uj adboard-al labdával, esetleg uj gameplay-el, olasz kommentárral saját zenékkel multiban

mindkettő :-)
  • Breki33
    Hát nekem a PES3 lett uninstallálva mert meguntam a fekete képernyőt
    Majd a DVD-et felrakom ha lesz hely.

Amúgy sztem a Fifa-t multiban kell kipróbálni.
    Ami ugye nincs a PES3-ban

Amúgy az én Fifam kicsit fel van tuningolva :-)

DC-ni szoktam de most nem vagyok legfeljebb délután otthon
    És Breki néven. P
  • Breki33
    mi ebben a rossz? :-)
  • Breki33
    ez kissé félreérthető :-)
  • Árnyvadász
    ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ... Ez komoly? Na akkor itt a nagy lehetőség. :)
  • Breki33
    erre nem lehet válaszolni mert játéktól függ

a csúszkára úgytudom még senkise jött rá P
  • Árnyvadász
    NFS U-t már majdnem végigvittem, de bill.-el. Abban egyetértek én is, hogy ehhez a progihoz jobb egy gamepad, kormánnyal ezt nem lehet játszani. Ahhoz túl gyors a játék és szükek az utak.

A rezgést ki lehet kapcsolni rajta, ha nem kell. De letesztelem, aztán meglátom melyik jön be jobban.

Srácok még egy kérdés: Van ezen a gamepadon egy csúszka. Állítólag gázkar a neve! Ez mi akar lenni?

Ja és a lényegre még nem érkezett válasz: Lehet bármelyik játékkal gamepadot használni, vagy csak azt ami engedi. Tehát beakarom állítani mondjuk a controll setupnál a dolgokat, akkor ott úgy fog megjelenni, hogy: Gamaped vagy Billenytyű. Vagy csak akkor fog megjelenni a Gamepad, ha azt a játék is támogatja? Thx... Sok láma kérdésem van, de nem játszottam soha gamepad-el. Ma este lesz a first! :)
  • Breki33
    oké az ilyenekre-t kicserélnem a rendes fizikájú-akra

sztem is arcade azértis hanyagolom

a link meg ugyanaz amit régebben is belinkeltem P
    de sziv
  • Breki33
    lehet, ilyenekkel nem játszom
    csodálkozom, hogy te igen
  • donpedro
    Az NFS-t tényleg könnyebb gamepaddal nyomni, mint kormánnyal, mivel elsősorban reflex-ügyességi játék, nem autóverseny. Nincs idő tekergetni a kormányt.
  • Breki33
    kipróbáltam innen simán jön
  • Breki33
    Breki a vevem grrrrrrrr

NFS-t lehet, hogy jobb vele, én nem arcade-ra gondoltam, hanem plt GTR MOD-okra, GPL-re, CMR2-re, RT-ra amiknek nem szappantartós a fizikájuk.

Amúgy elég gagyi kormányod lehet ha gamepaddal jobb autóst játszani P

a rezgő-t meg arra írtam, hogy sztem a fifa-hoz nem szükséges, és a profik autósoknál is kikapcsolják (bevallom én használom az FB-t)

Amúgy superpatchre adtam működő linket....
  • Breki33
    hát az NFS-U elég gagyi játék de a demót a dual actionnal lehetett

de ilyenekre inkább kormány jó

Amúgy miért a rezgőst vetted?
    hogy berezegjen kapufánál? :-)