2547
  • Árnyvadász
    Lenne egy kérdés: Ezzel a gamepad-el, lehet más játékot is játszani vagy csak azt ami támogatja? NFS U-t szeretném ezzel kiprószálni, meg mondjuk egy FPS-t, szóval lehet ilyet? Mert az nagyon jó lenne, ha bármilyen játékot lehetne irányítani ezzel.
  • Árnyvadász
    Tegnap megvettem a gamepad-ot. Ma próbálom ki. Végül is nem a dual action nevűt vettem meg, hanem a Rumble Pad-ot. Remélem ezzel már faszább lesz az irányítás.

Játékról: Szerintem szép, bár a közönség az megint az érdekes kategóriába tartozik. Animok azok tökéletesek. Kommentátor nem valami jó, mert halk, és eléggé fura a hangja. De azért teszi a dolgát. Tréning mód az nagyon kúl. És nehéz a játék. Plussz eléggé részletesen el lehet benne mélyedni. Összeségében: Klassz!
  • Breki33
    sztem grafikában, kivéve a bavonulóanimokat veri a Fifa, de ne kedjük újra
  • pluhi
    Hi!
    Havernál 2000XP, GF4TI mellett gyors volt, csak 8x anisoval és 4x AA-val sikerült megfelelően belassitani. Patch fenn ofkorsz. Nálam ez nem segit, mert meg sem kottyan a 9600Pro-nak. Tul. nem veszélyes, amikor gyors kilépek, restart és jó szokott lenni. Néha azért felgyorsul, általában a pálya közepén. Vettem hozzá egy Dual Action-t, kiráy lesz ha megtanulom használni.
    Grafikáról. Ti miről beszéltek?? Közepes grafika? A fű gyönyörű, a játékosok szuperul animáltak, időjárás effektek is jók. A háló itt kezd reális lenni. Fifa sokkal jobb? Ahol úgy néznek ki a bőrtextúrák, mintha vérezne a jóember. Persze aki a lassulás miatt levette a detailt, annak lehet, hogy gázos, de akkor ne az alapján itéljen. Félreértés ne essék, a Konami sáros ez ügyben, ez egyértelmű.
  • Breki33
    nm

esetleg bővebben?
    Hogy irtad ki milyen iroprogival milyen lemezre, hogy fut miben különbözik stb stb
  • Árnyvadász
    Akkor nem lesz gond. Köszi.
  • Breki33
    hátha az irja hogy roster update akkor átírja gondolom :-)

az origi names-t gondolom asf explorerrel raktam be, de biztos volt readme-ja
  • Breki33
    hát nemtom nem mértem
    de nemszokott elakadni pedig nekem eléggé bent van alul a lábamnál a gépem és a 19 moncsitól elég távol ülve játszom
  • Breki33
    ezt szerintem tőlem kérdezte :-)
  • Breki33
    baloldalt kettő jobboldalt kettő igen

olyan ps2-es P
  • Breki33
    szia még nem volt helyem kipróbálni
    irom meg nincs
    neked megy?
  • CzKaresz22
    Ebben a megacuccban a neveket is átjavítja magától?Vagy ami egyszer meg lett adva origi names valami azt változatlanul kell használni?Lécci linkeljétek ba ha igen s írjátok le hozzá ,hogy lehet berakni mert egyszer leszedtem de nem taléltam hozzá leírést hova is kell bemásolni mit kell felülírni stb....Köszi elörre is fiúk...
  • CzKaresz22
    Nekem simán megy a Fifa2004 Saitek P880 12gomb 2 db kar 1 db digitális vezérlő

• Árnyvadász
    Ja és az is kéne, hogy hány méter hosszú a zsinórja ennek a Dual Action-os padnek... Kb.. Thx.
  • Árnyvadász
    Nem találom magyar oldalakon. De amit adtam címet, azzal mi a baj? Csak klikkelni kell és jön is le...
  • Árnyvadász
    Breki és ennek a gamepad-nek a felső részén (sajna itt nem látszik) két szürke hosszúkás gomb is van? Tehát összesen 4db. 2 a jobb, 2 a bal oldalt?
  • Breki33
    Ejjjjjjj

roster, mezek, emblémák, zászlók

ennyit illik tudni
  • Breki33
    Saitek-et nehogy vegyél a fifa-s topicban mindenki ezzel szív.

Sztem Logitech Dual Action

Ára sem vészes: 6500
  • CzKaresz22
    Magyar oldalon nincs fennt ez a patch valahol ????????
  • CzKaresz22
    Magyarul mi is van ebben a Superpatchban ??????
  • CzKaresz22
    Saitek p880 TESCOben olyan 7800 ft körül vette... Állat cucc...(szerintem)
  • Árnyvadász
    Ja és vezetéknélküli kilőve, csak vezetékes USB-s érdekelne.
  • Árnyvadász
    Tegnap felraktam az új patch-et. A játék tökéletes vele. Eddig is jól futott csak begyorsult néha egy-egy emberke, de most teljesen jó. Én nem tudom, milyen gépigénye van és kinél miért nem fut jól, nekem ezen lefolyik:

1800XP, 512MB DDR/266Mhz, GF3Ti/128MB, 1024*768.

Szerintem magasabb felbontásban is ok lenne, de én ezt használom mindig.

Kérdés: Milyen gamepad-ot ajánlotok ehhez a játékhoz? 8000Ft körül mondjuk. Saitek, Genius, Trust vagy Logitech a jobb? Thx...
  • Breki33
    Pro Evoluti Superpatch!!!
    Finally it has come the first big day for our site! In fact today we release our first Superpatch!
    It is 51 MB and now I write its features:

Updated 2003-04 rosters
    Updated kits
    Updated badges
    Updated flags
    Updated boots
    Compatible with all languages

download
  • Breki33
    ezt már megbeszéltuk
    nem a PC-vel van baj
  • mohus
    "Én továbbra is azt nem tudom hogy aki eldöcög a boltba és megveszi,és neki is lassú mint a dög,azzal mi van?"

szívás:)))gépcsere...PC forever:)
  • mohus
    ja a bótban:)

még a csóró tesco is nyomja...12e
  • CzKaresz22
    Bajnoságokra nincs valami patch ????????
    Mert hát ugyi bajnokságot mármint országokra bontva nem lehet benne játszani...
  • Breki33
    a nevest meg mult hét pénteken belinkeltem
  • Árnyvadász
    Nekem 1024*768-ban végül is nem volt vészes, de a patch-et mindenképpen felrakom. Viszont anisotróp szűrés mellett lassított felvétel lett a játék.

Patch letöltés:

http://www.jucaushii.ro/read_news.php?nid=907

pl. de ha yahoo-n rákeresel kidob pár linket még.

Maga a peccs nem sok: 8MB körüli
  • Árnyvadász
    11.990Ft volt, CD-Galaxisban vettem meg.
  • CzKaresz22
    Honnan lehet patchet keszedni a gamehoz ??? Van olyan javítás is ami a neveket írja át jó nevekre vagy ilyesmi!

Gyorsaság :Nálam akkor volt jó ha 1280x1024 re állítottam kisebb felbontásnál játszhatatlanul gyors volt...

Írjatok...
  • Breki33
    mennyibe került?
  • Árnyvadász
    Én tegnap megvettem a DVD-s verziót, 600MB rak fel, akkor rak fel többet, ha több nyelvet is kiválasztok a menüben. A játék nagyon faxa...
  • Árnyvadász
    Az új patch pont ezt javítja! De ha tört a játékod, akkor nem biztos, hogy menni fog vele.
  • Breki33
    please persons peace
  • mohus
    "de van DVD-s változat is:)"

LOL...a boltban csak az van....
  • pluhi
    Hi All!
    Király lenne ez a játék, ha nem lenne játszhatatlanul gyors. Havernál meg lassú. Érdekes, hogy training közben ok, csak meccsen hülyül. Fifat alázza keményen, eddig minden tekintetben. (Ok, müködésben még nem) Ha meglesz a Dual Action, megindul az "erszed el mezem".
  • Breki33
    es mennyit rak fel?
  • Breki33
    kipróbáltad? P