2547
  • Breki33
    köszönjük
    illetve én köszönöm a többiek nevében P
  • LezLee
    Nekem még a meccs előtti bevezető anim is rohadt lassúú :(
  • LezLee
    Ez mind szép és jó, de most akkor az én Geforce FX 5200-asom is kevés neki?? Jó jó nem nagy szám a kártya, de azért bőven megüti a Geforce 3 szintjét, és nem hiszem, hogy olyan szar lenne, mint egy MX. Akkor vajon nekem mér lassul be?? Kész rejtély ez a dolog számomra.
  • diegoam
    még november 29-i a hír, amit találtam, de amiről szól az jó. készül a következő patch a játékhoz, bár hivatalosan még nem adtak megjelenési időpontot. amit már tudnak, hogy biztos javít, az a "belassulás" a 16-os előtt.
  • diegoam
    jól van, jól van, nyugi, én csak fordítottam ...
  • diegoam
    Ja, viszont utána kap hideget-meleget a többiektől, hogy hogy képzeli ezt a konami, minden játék megy ezzel a kártyával csak ez nem, ezért nem fognak új kártyát venni inkább eladják a játékot stb...
    rákérdeztek a patch-re is mert a demo állítólag jól ment, csak a full verzió nem, tehát lehetséges ,hogy nem csak a kártyában van a hiba, de erre még nincs reakció ...
  • diegoam
    "Kedves PES rajongók,
    néhányan közületek vádaskodott, hogy a PES3 túl rossz performance-val fut. Az eddigi rendszerellenőrzéseknél ez főleg a Ge 4 MX használók körében lép fel.
    szeretnénk felhívni a figyelmeteket, hogy a játék minimumkövetelménye egy Gef 3-as kártya. ... blabla ... a tökéletes performance-hoz tanácsolunk, a jövőben megjelenő játékokra tekintettel is, egy jobb grafikuskártyát."

remélem segítettem, bár nem jó hír ...
  • Breki33
    én úgy tudom szerelni a pasz gombal lehet
  • Breki33
    végleges csak hiányzik pár kommentár
    a DVD nem PS2-es

remélem PPPPPPPP

Ja a telepítéssel kapcsolatban most nem tudok segíteni, sdztem érdemes readme-t olvasgatni P

Ja és nem kell megköszönni P
  • Breki33
    ez nem itt volt?

úgy emléxem ide írtam és azt fordította Termi :-)
  • Breki33
    ez diegocam asztala
    de ahogy ismerem jön és segít :-)
  • CzKaresz22
    PC-re Pro Evolution Soccer 3CDrip az már a végleges ?Rip miatt kérdezem?A DVD-s az gondolom PS2 ?
  • CzKaresz22
    Mi a fifahungary címe???
  • LezLee
    Breki én meg néztem ezt a fórumot, amit mondtál, igaz nekem nem MX kártyám van, de így is lassul. Csak az a baj, hogy német nyelvű a topic. Valaki németül tudó, akinek szintén belassul a pes, vagy csak segítőkész, azt kérem nézzen már bele az említett fórumba, hátha van már valami jobb megoldás a belassulás ellen.
    Köszi.
  • CzKaresz22
    Bajnokságot nem lehet játszani a gameban mert ha master leauget indítok valami 4 csoport lesz meg bekerül angol csapat a német bajnokság vagy mi állásához ezt érti valaki ???
  • CzKaresz22

Ezeket a patcheket,hogy lehet beüzemelni ???
    Be kell másolni a game könyvtárába?Elötte fel kell rakni az 50MB patchet?Ja s még valami ...Volt egy kép ami be lett rakva az 50mb-os patchez s ott a lábszárvédőn a Nike jel a gameban Nekem meg nem az csak úgy egy kép vagy benne kéne lennie....
  • Breki33
    Rosters update by Richard
    Description: Rosters update, the features are:
    All Player names are spelt e.g. "Beckham" instead of "D. Beckham"
    All player and team commentary is correct
    All team and player names are correct
    All stadium names are real
    All transers are correct and up to date
    No more bogus positions e.g. maldini playing as a striker

Download
  • Breki33
    Aboards Set by Gibba

download
  • Breki33
    Champions League music intro by DaRealBlade

download
  • Breki33
    Pera has created an amazing update to the rosters, here are the features of his update:
    Fixed all players' names
    Fixed all teams' names
    Updated transfers
    Updated players' values

Download
  • Breki33
    igen érdemes

pont könyebb játszani vele

És eddig énis csak bill-el játszottam most mégis gamepaddal nyomom a focikat
  • Breki33
    New Adboards

Download
  • Breki33
    FINAL (!!) -Patch von "TheWolf"

- Real international and club kits for the teams including Southampton and
    Stuttgart (who replace PES Utd and WE Utd)
    - New soccer shoes: Nikes, Pumas, Predators
    - Real Flags and badges.
    - Collar problem fix.
    - Double-badge problem fix.
    - Option file 0.1.7.5

Download
  • Breki33
    akiknek lassu és Geforce Mx 4 MX van érdemes ezt elolvasniuk

Konami fórum
  • Breki33
    1096 lustaság P
  • Breki33
    figyi egyszer belinkeltem
    kb két hete pénteken
    most én keressem vissza neked?:-)
  • CzKaresz22
    A lényeg,hogy kellenének a jó nevek...

S az ,hogy hova kell rakni,hogy a game megtalálja rendesen..Ennyi...

Légyszi linkeld be ha kérhetném...
  • Breki33
    melyik nem működik?
    nem egészen értem
  • Breki33
    megtisztelsz, hogy nekem címzed a kérdést

de nekem nem ilyen gamepadom van
    de a Logitech lapja elég korrekt és onnan rögtön lekaptam a legfrisebb drivert.
    Igaz nekem anélkül is egyből ment.

De en gamepad ügyben elég konzervatív vagyok jó nekem a kábeles rezgés nélküli.

Sajnálom, hogy nem nagyon tudtam segíteni
  • CzKaresz22
    Belinkelnétek Nekem a jó neveket???Breki vagy valaki mert a belinkelt régi nem müködik s ,hogy lehet barakni a gameba ?????????
  • Árnyvadász
    Breki: Lenne egy nagy kédésem!

Tudod írtam, hogy vettem egy Wingman Rumblepad-ot. Szombaton ki is próbáltam, de 6-7 óra játék után a baloldali analog joy már alig ment balra. Nem én csesztem el. Egyszerűen meghibásodott.

Visszavittem, ki is cserélték volna, de inkább ráfizettem és vettem egy Wingman Cordless Rumblepadot. Na és itt jönne a kérdés! A vevő LED-je csak villog és a gamepad sárga MODE-ban világít ha megnyomom bármelyik billenytűt. Azon kívül semmit nem érzékel. A CD-n viszont 4.11B driver volt rajta és erre gyanakszom. Ettől lehet, hogy nem működik rendesen? Most szedtem le a 4.30-as legújabb drivert, de csak este tudom kipróbálni, hogy működni fog e.

Szerinted lehet az a baj, hogy régi a driver? Mert 2001-es a dátuma! Vagy ettől függetlenül működnie kéne? Mert amúgy nincs ütközés meg semmi, annyi volt a baj, hogy telepítésnél a Windows figyelmeztetett, hogy a driver nincsen digitálisan aláírva, tehát nem WHQL certified. De látom az eszközt, úgy tünik minden ok, de a beállításnál nem reagál egyik gombra, analóg joy-ra semmi.

A Rumblepad (amit előzőleg vettem) 4.12-es driver-el volt felszerelve. Ott nem írt ki ilyen digitális aláírás dolgot. És a beállításoknál is egyből működött. Csak az meg jópár óra foci után elromlott... :( Ha driver a gond, akkor már most nyugodt vagyok, ha más esetleg van valami tipped, akkor írdle légyszi. Előre is thx.
  • Breki33
    énmég nemraktam fel demár másis mondta, hogy nála nem jók a nevek
    erre megoldás a régebben belinkelt name patch

Az irányításról jó ha én beszélek akinek fent sincs most?
    (Nincs helyem a DVD-snek a másik hülyeségeit meg meguntam)

Najó bal analóggal irányítasz
    Jobbal lehet cselezni és manuális (analóg) paszt adni.
    Tehát irányt erőt te szabod meg
    Ez ami legjobban tetszik a játékban.

Leszorítani elvileg a bal analóg előrenyomásával kell.

De ebben Mohus a profi
  • CzKaresz22
    Egy kérdés!Fölrakom az 50 mb patchet minden név jó a válogatottakban de pl a Juventus nevei teljesen elmennek mert elindítottam egy Super Leuaget s Division 2 -be rakott...
    De nem jók a nevek...Erre megoldás????
    Ja s az a lövésleszorítás ,hogy is müködik...
    Két analóg karom van a gamepadomon az egyik az irányítás s a másik a lövésleszorítás???
  • Breki33
    bill-ed van?

mert akkor neis reménykedj

analóggal le lehet szorítani
  • Breki33
    asf asszem a video
    agressive remover meg egyetlen jo dolog az ace-ben
  • Breki33
    hát keresd meg az asf-file
    és agressive removerrel szedd le
    mármint az ace-t
  • Breki33
    ace le
    k-lite fel
    vagy intro átnevez
  • Breki33
    a korábbi linket nézd
  • laczoo
    ha már rég leírtuk akkor olvass már vissza légszives.
  • Breki33
    9-ért is megkapod jóhelyen

nézd csak meg www.depo.hu