2547
-
Árnyvadász #1391 Akkor megnyugodtam!
Remélem ez a pad beváltja a hozzáfűzött reményeket. Thx! -
#1390 egykét hónapos
de egy csomó ismerősnek van és nekik semmi bajuk vele
de mondom én oldalrol húzom úgy szeretek cselezni, sztem ezért van
Ezegy sima gumi borítás ahogy nézem cserélhető
Csak kérdés lehet-e szerezni.
És igen nem kell hozzá driver, de én leszedtem a legfrisebbet hozzá ami újabb mint ami a CD-n van így driverből lehet állítani profile-t és így gombokat is. -
Árnyvadász #1389 Ne idegesíts! Ezzel meg ez a probléma?
:) Jó, megkérdezem a dolgot, és holnap válaszolok neked. Egyébként mennyi idős a gamepadod, hogy lejött róla a gumi? És igaz, az is hogy driver se kell hozzá, csak bedugom és működik? Meg egy két tapasztalatot írj már le róla légyszi! Thx.. -
#1388 oks csak a gumira vigyázz :-)
én mindig az oldalát huzom igy elkezdett szétjönni a gumi
de a mezhanikával semmi gond ez a cserélhető borítás
én ma viszem vissza
ja annyit megtehetnél nekem, hogy megkérded, hogy gumit lehet-e kulon kapni hozzá ha baj lesz vele :-) -
laczoo #1386 azt nemtudom hogy hova kerulnek.sztem siman atigazolasi listara,csapat nelkul...mert itt nincsenek ország szerint,hanem nyugat,észak,stb.nemtudom hogy lehet e.nemtudom. -
CzKaresz22 #1385 S mondjuk akkor Del Piero meg a többi addig hol Lyukad ki amíg ilyen gyenge csapatom van kihez ment??? S utánna ha felkerülök miért kerül egy totál németes csoportba 2-3 más nemzetiségű csapat?
Master leaugeben lehet két csapattal elindulni,hogyha egy gépen mondjuk 2-3 akarunk játszani !!!Sima VB ha elindulok ott lehet 2 playerban nyoni de masterben miért nem ??? -
laczoo #1384 biztos hogy így van.igen azokból,meg ha eladod az emberkéidet(release)
A negotations menüpont alatt lehet kereskedni.a csoportkiosztás az úgy van,hogy először kivalasztod hogy melyikben akarsz lenni(4 van ugyebár...)és akkor utana bekerulsz a masodik osztalyba.ha megnyered,akkor feljutsz a kivalasztott osztalyodba.
ha nem voltam ertheto kerdezz nyugodtan -
Árnyvadász #1383 Breki: Végül is arra a döntésre jutottam, hogy veszek egy olyan gamepad-ot ami neked is van. A Cordless-es is hibás volt, szóval elegem lett két hibás kontroller után és inkább a Dual Actions-t veszem meg. Ekkorát nem szoptam még Logitech termékkel. Ez van. -
CzKaresz22 #1382 Köszi ha biztos,hogy így van!A meccs után kapott pontokból lehet igazolni s az emberkéket fejleszteni ???
S ha igen hol?Mert valami ilyesmi találok de nem tudom,hogy tudok fejleszteni vagy vásárolni...
S a csoportkiosztás,hogy müködik vagy mi ez ami a master leaugeban van ??? -
diegoam #1381 ok. -
laczoo #1380 mert ez direkt így van.a master league ban egy saját csapatot kell felépíteni!kapsz ilyen generált játékosokat,és tudsz majd igazolni. -
CzKaresz22 #1379 Breki:
Az miért van,hogy a 50mb patchet fölrakva ha single meccset játszok clubcsapattal (juve) akkor jók a nevek a az emberek is hasonlóak de amikor master leaugeben megyek akkor már rosszak a neved de minden más csapatnál amit láttam jók...
Ez mitől lehet?
Esetleg patch ami orvosolja ??? -
#1378 Hmm. Akkor nemtom mi volt, de tök ua. radar volt középen. Ezek szerint ezt benéztem. Nálam stabil az FPS, vagy 60 vagy 45 vagy 30(ritka). Volt már játszhatatlanul gyors is. Valamilyen módon a betöltésnél dől el. Fene se érti ezt. Ha állandóan ugrálna, mondjuk képen lévő játékosok szerint, azt még érteném, de ezt...
Na jó nem panaszkodom, tökéletesen tudok vele nyomulni, nem úgy, mint a többség. -
#1376 enyém is 64-es jo az
csak azert érdemes 128-ast venni mert a jövendő nagy játékoknak kell és kicsi a diff.
De mire kell én ugyis másik kártyát veszek.
De neked érdemesebb -
#1375 Tényleg OFF, de bőven elfér. -
#1373 Tényleg jól tartja magát értékben. Ami nekem van/volt és tönkrement, az jelen állás szerint 24800 pénzt ér. Nettó. -
#1372 jó
nekem majd egy éve van és azon rögögök, hogy még mostis szinte ugyanannyi mint amennyiért én vettem
de ne noname-t vegyel
én MSI-t nyugodt szivvel ajánlom -
#1371 "Tegnap láttam a cucc Gamecube verzióját (vagy nagyon hasonlitott rá valami más foci, bár ez fura lenne) a Tescoban."
A kockára a PES3 nem jött ki...szoval lehet hogy "fifát" láttál:) de szerintem inkább valamelyik ISS konami soccert..de azok a PES3 közelébe sem jönnek
"Ha nem is olyan mint PC-n 60 fps-sel, de ahhoz közel."
sajna PC-n max egy másodpercig 60FPS...a képfrissítés...utána felmegy 120-ra aztán visszaesik 30-ra...lényeg hogy stabilnak közel sem mondható és ez a legnagyobb "gondom" vele:)...na de mindegy...PC-RE DVD-n jött ki a gamma:))))EZ MÁR A FEJLŐDÉS SZELE THANKS KONAMI:)
PS2-n nincsenek a gémmel sebességproblémák...hiszen erre optimalizálták a cuccot...
kirugásnál van hogy "megtorpan" egy tizedmásodpercre...de
pl nem gyűri úgy a DVD-t mint a FIFA...bolond módon azzal az idióta uncsi kommentátorral folyamatosan "tölti" az okos gondolatait...ki sem lehet kapcsolni
ja kommentátor....átraktam spanyolra a hangot a PES3-ban...beszarás jó
-
#1369 Remélem nem lesz igazam, végülis most is van "valami" a gépben, de jobb lenne egy végleges megoldás végre.
Amúgy te hogy állsz gumiügyileg?
(Félreérthetőség rulez ) -
#1368 nemá
illetve énezt nem hagynám
énmeg kiakadok ha egy gumi miatt gamepad nélkül maradok P -
#1366 Nekem is az volt, de most úgy néz ki kártyanélkül maradok az ünnepekre. -
#1365 a kisdobos ahol tud segít -
#1364 csak az fx-hez....... -
#1361 nekem ti 4200-am van és 5303-as driver -
#1360 Fórum menü
· Privát üzenetek
· Jelszócsere
· E-mail cím csere
· Moderálás
· Beállítások
· Moderálási elvek
· Kijelentkezés
Én most bent vagyok amúgy felül lenne
-
#1356 namivan kártyát cseréltél? P -
#1355 a fórum feliratnál balra P -
#1351 ideje váltani. . .
amugy az uj driverek nem ezekre vannak optimalizálva -
#1350 te mit vettél? P -
#1347 hát ezt mondtam
de jóhogy jössz te linkeltél be ilyen tüskéket nem? -
#1346 melyik ez pontosan? -
#1345 akkor 52 mb-os de láttam már a linket de nem jó bejön egy csomó kérdőjel aztán 0.00 sebességre megy 99%-nál -
#1343 milyen kártya, milyen driver? -
#1342 általában a jobb patchekben benne van
de beis linkeltem már
-
#1341 Hi All!
Tegnap láttam a cucc Gamecube verzióját (vagy nagyon hasonlitott rá valami más foci, bár ez fura lenne) a Tescoban. A lényeg, hogy a elég gyors volt a játékmenet. Ha nem is olyan mint PC-n 60 fps-sel, de ahhoz közel. Én már megszoktam a 45 FPS-t, amire az esetek 80%-ban beáll, de lehet hogy szopás lesz, ha kijön a patch. Ha valaki úgy érzi, hogy túl gyors, nézze meg mennyivel megy a game, és kezdjen hozzászokni. Akinek túl lassú, azoktól elnézést, hogy ilyen problémákat hozok fel. -
#1340 lol
50mp-s? :-) -
#1338 Az AFSExplorer-t hol lehet leszedni? -
#1337 Csá! Én nem tudom leszedni az 50mp-os patchet mert amikor 99% tart akkor leáll a letöltés nem tuttok adni egy másik szervert -
#1336 ja tényleg ilyen is volt
azt hiszem Termi beis linkelte az fh-ra énmeg ide.
Sztem driverprobléma. -
#1330 100?
10