Pro Evolution Soccer 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ne én dolgozzak helyetted b+!
pont,vita vége:)
attól kérdezem aki tudja ne attól akinek fingja nincs róla és neki is vissza kell keresni
mondju kez elég egyértelmq de hát van aki nem érti...
Az a baszott féreg... Kh@oSz
egyszer le volt irva mikre lehet beállitani egyszer belinkeltem a képet hogy mit jelent az átváltás jelzése
ugyhogy keress vissza aztán találsz választ.
üdv:laczoo
gondolom már írták páran (de kajak nincs kedvem visszakeresni) hogy miért lassított felvételben megy nekem a gamma? a demoban is igy ment
1,5ös celeronom van meg egy gf2 mx 400:D + 256 sd ezért megy lassított felvételben?:D
Az a baszott féreg... Kh@oSz
LOL! Azért nem semmi, hogy miket írsz. De sebaj röhögtem egy jót. #982-ben hivatkozol az "aláírásodra", aztán a #984-ben már "PC NEVÛ FOSKAZAL"? Végülis nincs is ebben semmi ellentmondás. 
"A kérdés, ami néha elbizonytalanít: én vagyok õrült, vagy mindenki más?" A.E.
Minden tiszteletem a mentõsöké...ök minden nap áldozatot hoznak
nem müködö foci
patchre várás
aztán crackre várás
mire is emlékeztet ez engem? "
ENGEM A PC NEVÛ FOSKAZALRA:)
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
Na ha nem egybe lenne az egész meg tudnám oldani"
meccs elõtt ki lehet kapcsolni a nyitóanimációt(bevonulást)
ENTRANCE SCENE: OFF
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
ezen én nem rágódnék....
ahogy az aláírásom is mutatja....
ez az igazi EGOnövelõ progi...halálra röhögöm magam:)
és hány kilós vagy?:)
99kg max lehetséges tömeg a játékban...a magasság nemtom:)2m? ilyenekbõl már csináltam egy brutál feka NBA csapatot, csak éppen fociztak:)
A KONAMI még kezdõ a PC programozásban, mondjuk ebben a kavalkádban nem könnyû
még béna vagy:)má bocs
talán ott kéne kezdeni hogy Training Challenge...mert ott megtanulhatsz mindent
eddig 2 10 perces meccset lejátszottam, gólt még egyiken se rúgtam...pedig majdnem. :)
Van 1-2 gomb ami assetom mire jó, nem reagál semmit hiába nyomkodom õket. Vki írhatna egy leírást, melyik jel mire jó labdával és anélkül. az alapgombok megvannak (passz, ívelés, lövés), van 1 csel gomb ami egyedül a ronaldo féle biciklicselt csinálja, és soha nem szívja meg egyik védõ sem, de jó hogy ott van. 1v1-ben nem lehet elvinni a labdát a védõ mellett, csak kényszerítõkkel....vagy csak én vagyok béna.
Amúgy teccik a gém, a mozgások nagyon jók, a bíró is korrekt és már most láccik sokkal több a variációs lehetõség mint a fifában. Már csak jáccani kéne tudni hozzá. :)
Most már tudom miért vagy szakács...úgy ütsz mint egy buzi!
má megint fekete képernyõ a match elott kommentátorhang nuku
pedig tegnap megnt és minden rendben volt. gggrrrrrrrrrrrrr
amd xp 2600+, gef4 ti 4200 (41.09, 52.16-al is), vsync off
mi lehet a gond? :(
(diegocam linkje)
az exe megvolt
nekem annyi au újdonság, hogy megy :-)
- Fixed the problem of game running too fast in the full screen mode.
- Fixed the problem of the game stopping when switching to "Window mode".
- Fixed the problem of the game stopping when only Spanish is installed, and when trying to change the language sound.
- Fixed the portions of the game stuttering during the match.
- Fixed the problem of changing the player call name, when there is only one language installed.
- Fixed so that the game can be played through the finals in a multi player mode.
- Fixed the shadow effect of the player on the pitch.
- Cleared the line when the game screen fades out (happened rarely).
- Fixed the problem of the schedule becoming incorrect after the 7th week
of the 3rd season in the Master League mode.
V9ykn8_TZL0
Szar Bayern, szar Bayern :)
Mondjuk ha jól emlékszem, akkor az egyetlen játék, amit eddig nem tudtam mûködésre bírni, az a Rock Manager volt, ám az 10-bõl 9 embernek nem ment, szóval nem rossz az arány.
de amugy már megy :-)
ja én vagyok az egy meccs alatt legtöbbet fejlödõ
elso meccsem 5 oda * * * második már csak 1 P
A Master League Default Team-ben még mindig a német Vorlander a legjobb játékos??? :)
Más.
Ma a Game Network-on láttam a PES3 készítésének a fázisait (Making of, csak ká hogy japán nyelven volt, olasz aláiratozással...), és nagyon FASZA volt!!! :)
A legjobb az volt, amikor a Konami Tokyo hivatalos irodaháza elott kovetelték az új PES3-at (náluk WE6) a japcsik! (természetesen még a japán megjelenés elott tortént ez...)
;)
a fene se gondolta volna hogy osszefuggesben van.
amugy mi a szám eloadoja-cime ami az összefoglalók alatt szól? :)
jo lenne valami megoldas mert iszonyu idegesito. :(
Amugy a legkiralyabb fociprogi. :)