Pro Evolution Soccer 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

én tudom,de miért valaszoljak,ha te is ugyanannyi ido alatt visszaolvasol,mint amennyi ido alatt en leirom.
ne én dolgozzak helyetted b+!
pont,vita vége:)
Goodwill
thx

Most már tudom miért vagy szakács...úgy ütsz mint egy buzi!

Tévedésben vagy, öregem, az alábbi kb. 3 oldalon lényegében csak errõl volt szó, és ezt senki nem fogja neked újra beírni, szóval vagy visszaolvasol, vagy hoppon maradsz, ez van.

Shogun
hát akkor ne válaszolj ha nem tudod
attól kérdezem aki tudja ne attól akinek fingja nincs róla és neki is vissza kell keresni

mondju kez elég egyértelmq de hát van aki nem érti...

Az a baszott féreg... Kh@oSz

Breki33
errõl is volt szó már kétszer is

egyszer le volt irva mikre lehet beállitani egyszer belinkeltem a képet hogy mit jelent az átváltás jelzése
Breki33
énszerintem írtam módszer ami nálam mûködik.
Nalam meg más nem megy P
Breki33
egyetértek

azért nem reagáltam mert nehogy pc-konzol flame legyen
nekem meg kajak nincs kedvem valaszolni...nekem is ugyanannyi idõ beirni,amig neked visszakeresni.
ugyhogy keress vissza aztán találsz választ.
üdv:laczoo
Davidus
Király ha normálisan fut :D

V9ykn8_TZL0

Shogun
üdv

gondolom már írták páran (de kajak nincs kedvem visszakeresni) hogy miért lassított felvételben megy nekem a gamma? a demoban is igy ment
1,5ös celeronom van meg egy gf2 mx 400:D + 256 sd ezért megy lassított felvételben?:D

Az a baszott féreg... Kh@oSz

GmorpH
LOL! Azért nem semmi, hogy miket írsz. De sebaj röhögtem egy jót. #982-ben hivatkozol az "aláírásodra", aztán a #984-ben már "PC NEVÛ FOSKAZAL"? Végülis nincs is ebben semmi ellentmondás.

"A kérdés, ami néha elbizonytalanít: én vagyok õrült, vagy mindenki más?" A.E.

Ruffi
Milyen a játék most töltöm?

Minden tiszteletem a mentõsöké...ök minden nap áldozatot hoznak

mohus
"sajna továbbra sem jó

nem müködö foci
patchre várás
aztán crackre várás

mire is emlékeztet ez engem? "

ENGEM A PC NEVÛ FOSKAZALRA:)

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

mohus
"na figyi nekem elindul a nyitóanimáció és edzést is tudok játszani, ezért újra kérdezném a meccs elõtt is van anim?

Na ha nem egybe lenne az egész meg tudnám oldani"

meccs elõtt ki lehet kapcsolni a nyitóanimációt(bevonulást)
ENTRANCE SCENE: OFF

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

mohus
"Ha! Egy nagy fos ez a jatek Pc-en! Hat milyen gep kell ennek? Bazz soha sem fognak tudni rendesen megcsinalni egy konzol atiratott Pc-re! SOHA! Maradok a Ps2-nel ezzel a jatekkal. Nem is lehet rendesen bilentyuvel jaccani :( Szerintem hulyeseg volt kiadni :("

ezen én nem rágódnék....

ahogy az aláírásom is mutatja....

mohus
"A félidõ közepe táján egy izzadságszágú góllal az egyenlítés is összejött, a gólt ezúttal én szereztem."

ez az igazi EGOnövelõ progi...halálra röhögöm magam:)

mohus
"illetve saját magamat is megpróbáltam elkészíteni."

és hány kilós vagy?:)

99kg max lehetséges tömeg a játékban...a magasság nemtom:)2m? ilyenekbõl már csináltam egy brutál feka NBA csapatot, csak éppen fociztak:)

mohus
"szerintem inkabb proci kell a jateknak, mint videokartya, ps2-es atirasoknal igy szokott lenni"

A KONAMI még kezdõ a PC programozásban, mondjuk ebben a kavalkádban nem könnyû

mohus
"1v1-ben nem lehet elvinni a labdát a védõ mellett, csak kényszerítõkkel....vagy csak én vagyok béna."

még béna vagy:)má bocs

talán ott kéne kezdeni hogy Training Challenge...mert ott megtanulhatsz mindent

mohus

Goodwill
nem kell, ígyis elindul

Goodwill
köszi, mûxik végre ;)

eddig 2 10 perces meccset lejátszottam, gólt még egyiken se rúgtam...pedig majdnem. :)
Van 1-2 gomb ami assetom mire jó, nem reagál semmit hiába nyomkodom õket. Vki írhatna egy leírást, melyik jel mire jó labdával és anélkül. az alapgombok megvannak (passz, ívelés, lövés), van 1 csel gomb ami egyedül a ronaldo féle biciklicselt csinálja, és soha nem szívja meg egyik védõ sem, de jó hogy ott van. 1v1-ben nem lehet elvinni a labdát a védõ mellett, csak kényszerítõkkel....vagy csak én vagyok béna.
Amúgy teccik a gém, a mozgások nagyon jók, a bíró is korrekt és már most láccik sokkal több a variációs lehetõség mint a fifában. Már csak jáccani kéne tudni hozzá. :)

Breki33
miaza aimbot?
Breki33
gyors
G. Joe
kapcsold ki az aimbotot, akkor elindul a game

http://deathfellows.hu/

Breki33
erre speciel tudom a megoldást

ace le k-lite fel
nem tudja lejátszani az intro-t
Breki33
azt hiszem tele van a becses szervem ezzel a játékkal
má megint fekete képernyõ a match elott kommentátorhang nuku
pedig tegnap megnt és minden rendben volt. gggrrrrrrrrrrrrr
Goodwill
vagyis atari logo nemjönbe, az 1 másik játék :)

Goodwill
számomra nem sok újdonságot nyújtott, ugyanúgy bejön az atari, konami logo, azután a jól megszokott fekete képernyõ.....
amd xp 2600+, gef4 ti 4200 (41.09, 52.16-al is), vsync off
mi lehet a gond? :(

Breki33
hát ebben nem volt sok ujdonság a patch megvolt
(diegocam linkje)
az exe megvolt
nekem annyi au újdonság, hogy megy :-)
Davidus
Akkor nálam van a gebasz... Na javított valamit?

V9ykn8_TZL0

Breki33
nekem megcsinálta
Breki33
ez a dev-es
Davidus
Van egy jó hírem.... Nem lehet felpeccselni a cdrip verziot

V9ykn8_TZL0

Davidus
A javítások:

- Fixed the problem of game running too fast in the full screen mode.

- Fixed the problem of the game stopping when switching to "Window mode".

- Fixed the problem of the game stopping when only Spanish is installed, and when trying to change the language sound.

- Fixed the portions of the game stuttering during the match.

- Fixed the problem of changing the player call name, when there is only one language installed.

- Fixed so that the game can be played through the finals in a multi player mode.

- Fixed the shadow effect of the player on the pitch.

- Cleared the line when the game screen fades out (happened rarely).

- Fixed the problem of the schedule becoming incorrect after the 7th week
of the 3rd season in the Master League mode.

V9ykn8_TZL0

Rudee
Rudee
Találtam egy PRO.EVOLUTION.SOCCER.3.UPDATE.V1.10.2.CRACKED-DEViANCE-t, most szedem, majd fölrakom vhova, gondolom páran hasznát veszitek :)

Szar Bayern, szar Bayern :)

Nekem meg semmit nem kellett állítani, hála az égnek.

Mondjuk ha jól emlékszem, akkor az egyetlen játék, amit eddig nem tudtam mûködésre bírni, az a Rock Manager volt, ám az 10-bõl 9 embernek nem ment, szóval nem rossz az arány.

Breki33
nekem eléh a hz-t állitani
de amugy már megy :-)

ja én vagyok az egy meccs alatt legtöbbet fejlödõ
elso meccsem 5 oda * * * második már csak 1 P
igen

Hi Mohus! :)

A Master League Default Team-ben még mindig a német Vorlander a legjobb játékos??? :)

Más.
Ma a Game Network-on láttam a PES3 készítésének a fázisait (Making of, csak ká hogy japán nyelven volt, olasz aláiratozással...), és nagyon FASZA volt!!! :)
A legjobb az volt, amikor a Konami Tokyo hivatalos irodaháza elott kovetelték az új PES3-at (náluk WE6) a japcsik! (természetesen még a japán megjelenés elott tortént ez...)

;)
Ezzel persze nem vagy kisegítve, de ebbõl láthatod, hogy én sem tudom, hogy mi a gond nálad.

Nekem kb. 20 másodpercig fekete a képernyõ, utána elindul magától, nem kell nyomkodnom semmit. A meccs elõtt is van ilyen fekete képernyõ néhány másodpercig, de a bevonulás és az összes többi mûködik, és utána sincs semmi gond.

Breki33
nekem is segíthetne valaki :(
billenytu beragadasra a v-sync kikapcsolása a megoldás. a fene se gondolta volna hogy osszefuggesben van.

játék alatt csak néha nem reagál a billentyu, meg az rendben lenne, de a menüben elviselhetetlen.

amugy mi a szám eloadoja-cime ami az összefoglalók alatt szól? :)

Breki33
hát ezt mondám
rakd fel hozzá azt amit belinkeltem
Breki33
na nekem nem beszél
Breki33
én nem monitort mondtam, hanem frekit

de mond már meg mikor kezdõdik a kommentár
valaki nem tapasztalt olyat ,hogy a menüben mintha beragadna a billentyu? valamikor nem is érzékeli ha lenyomom a billt valamikor egy bill nyomasra 4-et 5-öt is ugrik a menüben?

jo lenne valami megoldas mert iszonyu idegesito. :(

Amugy a legkiralyabb fociprogi. :)