Pro Evolution Soccer 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ha megosztod a többit megmondom, hogy az enyém jó-e
de szted, hogy lehetne egy 40 megás file-t elkuldeni? P
de szted, hogy lehetne egy 40 megás file-t elkuldeni? P
ALT+ENTER volt a tipp. nem ALT+TAB.
ja ez a gond nálam is ha a nyitoscene-t kikapcsolom tudok már játszani de akármi jelenet jönne fekete képernyõ
esetleg megkérdezhetnéd, hogy muilyen codecjuk van
sajna az alt+TAB-os nem jött be
esetleg megkérdezhetnéd, hogy muilyen codecjuk van
sajna az alt+TAB-os nem jött be
nekem még az introt sem játsza le, bejön az elsõ felirat, és elkezd villogni, de hang megy folyamatosan, introt is hallom csak nem látom, szóval szar
A probléma többeknek fennáll vagyis a játékban rejlik, szerintem a következõ patch fog segíteni igazán. Ötletek azok voltak😊 kommentár kikapcsolása, mert gond van a DX8.1-et támogató hangkártyákkal ha be van kapcsolva a kommentár. Ha onboardhang, alaplap driver frissítés talán segítség.
Amint bejön a feketeség, ALT+ENTER - bejön az ablakmodusz, majd mégegyszer ALT+ENTER. Ezzel csak az a probléma,hogy gyakran kell ismételgetni mert az alábbi esetekben jön a "feketeség": start, kezdõrúgás, mezkiválasztás, csere, foul.
Amint bejön a feketeség, ALT+ENTER - bejön az ablakmodusz, majd mégegyszer ALT+ENTER. Ezzel csak az a probléma,hogy gyakran kell ismételgetni mert az alábbi esetekben jön a "feketeség": start, kezdõrúgás, mezkiválasztás, csere, foul.
köszi megnézem, béár a bevonulásom megvan
érdekes hogy kommentár sincs
amikor meg ment akkor már aqz elején dumált
érdekes hogy kommentár sincs
amikor meg ment akkor már aqz elején dumált
Közvetlenül a meccs elött lehet még állítgatni ezt azt és ott van a team encounter on/off vagy valami ilyesmi.
V9ykn8_TZL0
az
de az intron az elején átmegyek, csak sztem nem játsza le végig
és a mecs indulásakor fogad sötét képernyõ
de érdekes az edzésen nem.
És egyszer ment, de aztán megint nem
Enyhénszólva érdekes
de az intron az elején átmegyek, csak sztem nem játsza le végig
és a mecs indulásakor fogad sötét képernyõ
de érdekes az edzésen nem.
És egyszer ment, de aztán megint nem
Enyhénszólva érdekes
megpróbálhatom, de azt hiszem regisztráltatni kellene magam, majd kiderül. viszont elvesztettem a fonalat, mi a konkrét gondod mérkõzés elõtt, eddig azt hittem, hogy ez a "fekete képernyõ" szindróma?
nincs mit P
cserébe megtennéd, hogy rákérdezel, hogy mi lehet a gond mérkõzés elõtt
és hogy milyen codec kell az intro normális lejátszásához?
cserébe megtennéd, hogy rákérdezel, hogy mi lehet a gond mérkõzés elõtt
és hogy milyen codec kell az intro normális lejátszásához?
Nagyon úgy tûnik a külföldi fórumokból is, hogy az mx-es kártyák gyengék ehhez a játékhoz.
köszönöm a kontárkodást😊úgy van ahogy mondod. Sajnos csak munkaidõben tudok netezni.
Szvsz nem lesz... 😊 Mármint új lemez (sajna).
Bocsi, én is más helyett kontárkodom. 😊
Bocsi, én is más helyett kontárkodom. 😊
birom, hogy csak kérdez, és nem válaszol
bocsi, hogy helyette kontárkodom
mivel idézõjelbenm írta, gondolom nem tudta, hogy fordítsa
vagy nevezd át vagy told el másik könyvtárba P
bocsi, hogy helyette kontárkodom
mivel idézõjelbenm írta, gondolom nem tudta, hogy fordítsa
vagy nevezd át vagy told el másik könyvtárba P
köszi, de az intrón tuljutok, csak a mecs bevonulása után vannak gubancaim.
De az ötlet jó azoknak akiknek az intro nem megy
köszönjük
De az ötlet jó azoknak akiknek az intro nem megy
köszönjük
Hát nekem P4 1,7 GHz, 256 Ram, Geforce FX 5200 128 MB Ramos vidkártyával (tehát nem MX) is szaggat mint a tetû, low beállításokkal, úgyhogy szerintem nem ez lehet a baj. Szerintem csak egyszerûen hanyagok voltak a Konamis srácok, és nem optimalizálták megfelelõen a gamet. És az is szomorú, hogy azt se tudják, hogy miért lassul be egy csomó gépen a progi, csak akkor nem tudom mért kellett így kiadni.(Ugyanaz mint a Fifánál) Úgy látszik most már ez lesz a trend, vagy késik éveket a játék, vagy kiadják idõben, de félkész szutyok lesz, amihez majd csak várhatjuk a pöccseket. Szomorúúú....
jah,az mekkora LOL lenne😊))
bizonyára még a héten kifogják adni a patchet,és akkor már ti is élvezhetitek.
bizonyára még a héten kifogják adni a patchet,és akkor már ti is élvezhetitek.
sztem amugy nem az a baja,hogy túl erõs gépet igényel.vagyis siman menni fog egy p4 1 ghzes gépen is,csak nem mindegyik videokartyaval kompatibilis a prog(velemenyem szerint).Legalabbis ahogy itt olvasgattam kinek milyen gépe van,mx es vid.kártyával még nem mukodott senkinek sem a dolog....
a fekete képernyõ ellen találtam egy javaslatot egy német fórumban: a PES3 ordner-ben az ordner DAT-ban át kell nevezni vagy "eltolni" a CAFE data-t. Ez az introra vonatkozik. ha átnevezed, intro nélkül indul a játék.
Még egy dolog infoként, a megjelent patch még nem a végleges verzió, azon még dolgoznak, de kiadták mert már így is sok embernek segített.
Még egy dolog infoként, a megjelent patch még nem a végleges verzió, azon még dolgoznak, de kiadták mert már így is sok embernek segített.
Ez a readmeben volt:
SUPPORTED CHIPSETS:
NVIDIA - GeForce FX (5900, 5800, 5600, 5200), GeForce4, GeForce3
ATI - Radeon 9800, 9700, 9600, 9500, 9200, 9000, 8500
vagyis a geforce 2 videokartyakkal rendelkezoknek ezert nem fut...akinek meg a fentiek közül van valamelyik annál nemtudom mi a probléma...
üdv:laczoo
SUPPORTED CHIPSETS:
NVIDIA - GeForce FX (5900, 5800, 5600, 5200), GeForce4, GeForce3
ATI - Radeon 9800, 9700, 9600, 9500, 9200, 9000, 8500
vagyis a geforce 2 videokartyakkal rendelkezoknek ezert nem fut...akinek meg a fentiek közül van valamelyik annál nemtudom mi a probléma...
üdv:laczoo
Ebben a gameban nincsenek bajnokságok mint a FIfában ??? Mindenkinek a Rippes verzió van meg az az 1 cd-s vagy van jobb ???
Kész, összeomlottam...
Vártam a játékot, mint parasztgyerek a family frostot, oszt kiderült, hogy a gépem már sportjátékokhoz sem elég:-(.
Csak lassítottfelvétel módban hajlandó elindulni, hiába butítom le teljesen. Ráadásul notebookhoz nem is igen gyéártanak olyan videókártyát ami sokat lökhetne a szekeremen, marad az egyetlen mencsvár a RAM vásárlás.
Ha esetleg megjelenik hozzá valami stuff amitõl mondjuk felezõdne a gépigény azonnal riasszatok.
Vártam a játékot, mint parasztgyerek a family frostot, oszt kiderült, hogy a gépem már sportjátékokhoz sem elég:-(.
Csak lassítottfelvétel módban hajlandó elindulni, hiába butítom le teljesen. Ráadásul notebookhoz nem is igen gyéártanak olyan videókártyát ami sokat lökhetne a szekeremen, marad az egyetlen mencsvár a RAM vásárlás.
Ha esetleg megjelenik hozzá valami stuff amitõl mondjuk felezõdne a gépigény azonnal riasszatok.
Érdekes, hogy pont az AI nem tetszik, szerintem épp az AI-nak köszönhetõen veri meg a konkurenciát.
Nálam 1-es szinten is szarul váltott, ezért levettem full manual-ra
"Nem lehet valahogy kikapcsolni, hogy automatikusan vált az irányított játékosok között? Megõrülök, hogy mire szerelni tudnék vkivel átvált egy másikra, hihietetlenül rossz érzékkel..."
meccs elõtt, amikor kiválasztod melyik oldalon legyél....a "Cursor..." feliratnál egy 7 szintes csuszkán állíthatod be hogy mennyire segítsen a gép...nálam ez 3-as értéken van
meccs elõtt, amikor kiválasztod melyik oldalon legyél....a "Cursor..." feliratnál egy 7 szintes csuszkán állíthatod be hogy mennyire segítsen a gép...nálam ez 3-as értéken van
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
"Milyen a játék most töltöm?"
focis
focis
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]