2547
  • LezLee
    Breki: nekem is a cd-rip van meg, nem a dvd-s. Ja és most direkt megfigyeltem, nálam is van fekete képernyő a meccsek elején, de csak kb. 1-2 mp-ig. Nálad amúgy mi a gond ezzel a fekete képernyővel?? Amúgy nálam csak a super patch van fent, meg a speedup, semmiféle javító patchet nem raktam fel.
    Amúgy mire értettétek, hogy nekem eredeti van-e??
  • Breki33
    jaja nálam más a gond
    de most a DVD-st akarom felrakni de nem elég neki 3,5 giga szabad hely

amúgy amikor volt kommentár hang a meccs is elindult
    szval van benne valami
  • diegoam
    Breki, a 1398-as beszólásom 2. felében irtakat már próbáltad-e, mert ez állítólag sok embernek játszhatóvá tette. persze hang nélkül nyilván nem az igazi, de addig is míg kijön a következő konami patch talán megteszi ...
  • diegoam
    köszi. viszont ha a Lezleenek müxik a speedup patch nálad nem? vagy miért kell a crackelt exe? jaaa, most jut eszembe neked nincs is gondod a sebességgel, akkor meg miről beszélek
  • Breki33
    hát sztem lenne felesleges 12-ezre másik kártyát vett volna
  • Breki33
    azért sokat segítesz
    így kivívtad a tiszteletet :-)
  • diegoam
    ja, persze...:)
    de egyébként a Lezlee-nek eredeti van?
  • Breki33
    viszik vissza
    igazából fura, hogy két hónap után jelentkezett

azahülyeség, hogy elég lenne a gumit leszedni és azt cserélni de most lehet két hétig ülnek rajta
  • diegoam
    köszi, megtisztelő, hogy hozzáértőnek tartasz de ez nem így van. nekem meg sincs a játék, csak besegítgetek a német tudásom bevetésével. Ezekben a dolgokban (mármint a kiegészítőkben) a többiekre számíthatsz inkább...

• Breki33
    mert nálam holnap megy vissza mert felszakadt
    nem olvastad amiről írtam?
  • Breki33
    nekem is az van
    nagyon jó a fifához P

a gumi nálad rendben van? P
  • Revenge
    letöoltöttem a speed up patchet és most jó köszi a segítséget! amúgy help me vagyok rájöttem mi volt a jelszavam:P
  • Breki33
    akkor rakd fel amit diegocam irt
    Acceleration patch
  • Breki33
    1414
    tedd azt
  • Breki33
    tudok játszani a játékkal
    a demo sztem nekem volt meg itt elsoként
    az simán ment is

és a CD-el is tudtam csak ki kellett hagynom a bevonuloanim-ot
    Melyik logitech-ed van?
    Ezt a pár másodperces dolgot már halottam, de én nem tapasztaltam hálisten.

Amúgy nem kell áttéríteni én mindakét játékkal játszani akarok.
    És sztem mindegyik játék jó a bosszantó hibák ellenére, pl amiket a cikkemben is írtam.
  • Breki33
    f2004 :-)
    Amúgy jó szerinted így van, de van akinek más a véleménye.
    De ha mindenáron hasonlítgatni akarsz egyszer megmutatnám nekem, most hogy néz ki a Fifa-m.

a codec packban egyetértünk
    kémprogi:
    Ad aware, Spybot szinte naponta használva a rezidens NAV-al együtt

Ja most olvasom ezt irod is.
    DE teis tudod hogy ennyi láma nem lehet.

Amúgy vagy
    azért szerintem érti a dolgát P
  • Breki33
    nekem a sebességgel nincs gondom csak ezzel a feketeséggel
    leirod majd ha megy, hogy milyen codecjeid vannak?
    neked nem a DVD-s van?
  • LezLee
    Csak ezt szedtem le: speedup.exe
    És így nekem müködik.
    Bár épp most raktam fel a super patchet, remélem az nem teszi tönkre.
  • LezLee
    Igen, jól érted.
  • Breki33
    ha jól értem újraraktad és a javíto patch-et nem raktad rá csak a mostanit?
  • Breki33
    az eleje igaz

a második felét sztem csak az mondja aki nem játszott multi bajnokit a másik fórumban felsorolt kiegészítőkkel.

Sajna, vagy hálisten mindkét programhoz kellenek kiegészitők.
  • Breki33
    crackelt-re gondolok, ha nem voltam egyértelmű P
  • Breki33
    ezzel vitatkoznék, mert ezért egy Brand Pentium 2,6-os gép a már említett videokártyával eredeti Intel alaplappal, sztem nem számít elavultnak.
    Amúgy a Fifa pl hibátlanul megy, mégis beírok oda napi öt-öt.

Ha megnézed a külföldi fórumokat tele vannak reklamációval, és nem véletlenül adják ki hozzá a patcheket.
    Persze ugyanez igaz a fifára is.

Szóval itt nem az elavult configrol meg a hozzá nem értésről van szó.
    Nekem ez a szakmám, de lehet nem értek hozzá :-)

Amúgy a Konamisok is azt mondták ugyebár, hogy nem tudják mi a hiba oka.
  • Breki33
    ugyan én csak egy Breki vagyok, de ezeket belinkeltem :-)

sztem az előző oldal tele van velük
  • LezLee
    Hát még én mennyire örülök, hogy segítettél. Örök hála. Ha már a peccseknél tartunk, valaki aki ért hozzá (pl. diegoam) leírná ide a topicba, ha nem nagy kérés, hogy akkor milyen peccseket, updateket, kiegészítőket érdemes letölteni a pes3-hoz, és azokat honnan? Nagy segítség lenne. Pl. valós csapatok, meg nevek, meg mezek meg ilyenek. Amúgy van most olyan javító patch, ami nem xar???
  • diegoam
    a konamiét ne, legalábbis az elsőt. ha kijön a második patch lehet,hogy már az is elég lesz önmagában is. örülök, hogy segíthettem...
  • LezLee
    Ja és ez a bizonyíték arra, hogy nem az én gépem volt a szar, hanem a játék volt félkész. De ezt már megszokhattuk :(( (Fifa)
  • LezLee
    Na most jó! Rájöttem, hogy a patch okozza a képernyő elsötétülést. Most csak azt raktam fel, amit nemrég linkelt be diegoam. Köszi. Most meg túl gyors, hát ilyen nincs. Mondjuk legalacsonyabb beállításokkal ment, de gondolom minden max beállítással kb. reális lesz a sebesség. Tehát MINDENKINEK mondom: a diegoam által említett patch megoldja a belassulás problémát!! Nálam legalábbis megoldotta. Most már csak azt kell kitapasztalnom, hogy mely peccseket rakhatok fel, amitől nem fog besötétedni a játék.
  • diegoam
    az első linken van egy leírás, hogyan kell használni olvasd el... talán nem jól telepítetted. Leírtam volna én is ide, csak nem tudok jól angolul.
  • LezLee
    Na most az lett az eredmény, hogy meccskezdéskor nekem is elsötétül a képernyő, utána pedig fogja és kilép a winfosba, pedig eddig nálam nem csinálta. Asszem brekinél is ez volt.
    Breki, te hogy oldottad meg a problémát? Vagy sehogy? Pedig eddig jó volt, csak lassú, mostmár az se :(((
    Kezd elegem lenni ebből a fosból, állandóan csak felidegesít.
  • LezLee
    A pcland.hu-n. Igaz azt írták, hogy 1 nap a kiszállítási idő, és én még tegnap délben megrendeltem és még föl sem hívtak, hogy biztos én voltam-e aki megrendelte.
    Több számítógépes boltban is voltam, és sehol sem volt, arra hivatkoztak, hogy a nagy multik miatt nem nagyon éri meg nekik ilyeneket árulni. A poén az, hogy sem a Coraban, sem a Tescoban, sem a Mediamarktban nem volt. :( Bocs, ez itt nem a reklám helye :))
  • LezLee
    Na én leszedtem a patchet. Most ugrik a majom a vízbe :))
  • diegoam
    már letölthető ... vagy nem voltam egyértelmű
  • diegoam
    valószínű, hogy a még nem patch-elt játékkal kell használni ...
    nem emlékszem, hogy az a javaslat ebben a fórumban elhangzott-e már, miszerint ki kell kapcsolni a hangkártyát és akkor a játék működik (bár gondolom ez sem minden esetben), persze hang nélkül:(
  • Breki33
    köszi akkor ugye várunk egy exe-re :-)
  • Breki33
    hol rendelted meg?

Sztem egy rendes szmitógépes bolt képes hozatni.
  • diegoam
    A következő linken található egy speed-up patch-ról infó, sajnos angolul van nem mindent értek de ez nektek nem gond: http://www.socceraccess.com/forums/showthread.php?t=181
    Innen pedig tölthető (bár a fentin is rajta van), állítólag segít a lassulás ellen:
    http://www.reterioja.com/usuarios/anibal.ag/PES3_Acceleration_Patch.zip
  • LezLee
    Hát én is remélem, hogy jó ez a Logitech Dual Action, mert megrendeltem neten. Itt Szegeden egyetlen boltban sem találtam. Elég szégyen. Remélem nálam nem lesz ilyen gumiprobléma :)), bár szerintem Breki az is lehet, hogy túl sokat nyüstölöd a padot, éjjel-nappal :)))
  • Árnyvadász
    Nem felejtem el!
  • Breki33
    de ne felejtsd el megkérdezni