2547
-
#1485 Ok, lehet, hogy az lesz. De mi az a CHS? Esetleg valami webcímet tudnál mondani? (hacsaknem www.chs.hu) -
#1484 hivd fel őket most nagy karácsonyi összevisszaság van
és szerintem rendeld meg a CHS-nél -
#1483 Bocs az OFFért: A francba kezdek türelmetlen lenni, még mindig nem hozták a gamepadot, pedig még Hétfőn megrendeltem, és még föl sem hívtak, hogy megerősítsem a rendelésem. Pedig még mailt is kaptam, hogy megrendelésemet továbbították a forgalmazóhoz. Esetleg járt már hasonlóképp valaki, egyátalán azt sem tudom, hogy most hol kellene reklamálnom, mivel az van az oldalukon,hogy a házhoz szállítási idő 1 nap. Kezdem azt hinni, hogy valamit elcsesztek... -
diegoam #1482 most olvastam, hogy a következő patch állítólag dec.13-án fog kijönni. De ez nem hivatalos info, úgyhogy kéretik fenntartással fogadni... -
#1480 na angol PDF-em már van -
Árnyvadász #1478 A legfelső képen ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ, bennem van a hiba, hisz ez a fószer azért néz a nézők felé, mert biztonsági őr... :D PES3 bocs, bocs, bocs... -
#1477 Updated 2003-04 rosters (added: Stuttgart, Brugge and Partizan)
Updated kits
Updated referee kits
Updated flags
Updated boots
Updated Champions League adboards
download -
#1476 dehogy a szakmáról is szó essék:
-
Árnyvadász #1475 Nem semmi :))) Foci örület ezerrel!!!!!!!!! Okszi -
#1474 oks
ha rákeresel PES-re megtalálsz :-) -
#1473 Van a neten egy 80 oldalas guide. Elég jó.
http://www.pesfan.com -
Árnyvadász #1472 Értem. Figyu este megnézem, hogy van e elektronikus formában, ha igen valahogy megoldom az elküldését. Ugye mérettől is függ. De ha van DC++-od, akkor én is felteszem (már volt fent, csak melóhelyen nem rulez) és leszeded tőlem. Szóval valahogy csak meglesz. Márha a DVD-n ott van. Sajna a kézikönyv igen vaskos. :( -
#1471 nem ott lakok :-) -
Árnyvadász #1470 Megnézem ma este, hogy van e. Ha van akkor elhozom holnapra és eljutattom hozzád. Ha nincsen, akkor odaadom szívesen a kézikönyvet, megbeszélünk egy talit (remélem Pesten laksz) és meg is van oldva. Ok? -
#1469 hát tudtommal van
de nem biztos
a kézikönyvet esetleg tudnád digitalizálni? P -
Árnyvadász #1468 Várj ez most nem tiszta. A DVD-n kéne lenni magyar nyelvű manualnak? A kézikönyv az magyar. -
Árnyvadász #1467 Azért hadd mondjak egy-két szót a PES3-ról is. FIFA 2004 demóját játszottam csak, tetszett. Viszont az ezelőtti fifákkal mind játszottam. Nem is keveset.
PES3: Ez a program zseniális! Még sosem szórakoztam ennyire jól egy fociprogrammal. Van köze a focihoz, és rengeteg apróság van benne kidolgozva, ami nagyszerű játékélményt biztosít. Nekem teljesen bejött. Egyenlőre max. 3 csillagos nehézségi fokozaton játszom, de már az is eléggé durva. Ami nekem kicsit negatívum volt, hogy bizonyos csapatok (alja kategória) játékosainak nevét nem mondja, csak player ez meg player az. Szóval ez gáz, mert egy DVD-s verziótól már elvárnám ezt. Na de mondjuk, mint kiedrült nem ezért DVD-s, hanem a több nyelvű kommentátor miatt.
Pozitívumok: Maga a játékmenet. Akkor is izgalmas egy meccs, ha nem esik gól. Mert a pályán foci van! A lassítások, visszajátszások rendkívül jók lettek. Az ellenfél taktikája, kapott gól esetén jobban nyomulnak, sokkal pontosabban játszanak és nem mindenáron gólra, inkább ügyesen felépített támadásokra mennek. Persze ennek eredménye gól, de ha letámadom a csatárt, akkor az szépen visszafut, vagy visszapasszolja a labdát, nem mint ökör megy a kapu felé mindenáron. Jók a test elleni harcok, csaták, nagyon jó a közönség. Az pl. kifejezetten tetszett, hogy átadásoknál, átíveléseknél, vagy hosszabb labdatartásnál megtapsolják a csapatot. Akár az életben. Nagyon jó a bajnokságok menüje, minden adat egyértelmű, pedig eléggé konzolos (nyilván) maga a menürendszer. Ennek ellenére minden infót gyorsan, egyszerűen meg lehet lesni. Az irányítás is abszolult nyerő. Ami pedig nagyon megfogott, hogy végre a beadott, előreívelt labdákra elég egy -lövés, A,[] gombot nyomni és a csatárunk már egyből fejeli vagy lövi kapura a labdát. De ez igaz szöglet, szabadrúgás esetén is. Grafikailag is nagyon szép a progi. Pl. a stadionok, vagy maga az ég, és a különböző görögtüzek, egyéb effektek is rettenetesen szépek, magukról a játékosokról pedig nem is beszélek. Az szinte fotorealisztikus. Mosolyognak (van foguk is!) szomorúak, látszik az érzelem az arcukon, nem csak plasztikus figurák. A mozgások elsőrangúak, animációk tökéletesek, olyan mint egy élő meccsen. A kommentátor azért nem valami jó, de elmegy, végül is a meccs maga van olyan izgalmas és küzdelmes, hogy most előszőr nem is figyeltem arra mit mond. Ez egy igényes és jó fociprogram, amiben benne van minden ami kell. Multi nem, de engem ez egyáltalán nem zavar. A gép van olyan jó, hogy lehessen anyázni rendesen. Egy két fura dolog azért befigyel: Pálya szélén álló fotós, menedzser az mindössze egy paírlap, ráadásúl ha lent van akkor nem a pályát nézi (tehát nekünk szemben áll), míg ha fent, akkor a közönségre néz. Ez azért több, mint vicces. De ez megint olyan, amivel meccs közben nem nagyon van idő foglalkozni, meg patch biztos javítja majd. Én még azt is mondom: Megérte az árát. Mert 1-2 évig biztos elleszek vele. És ez a lényeg. -
#1466 700 P -
#1465 vagy elküldeni -
#1464 a magyar nyelvű manuált ki tudnád linkelni? -
Árnyvadász #1463 válasz
1. felrakom persze, de a 4.25-ös is bőven megteszi
2. az a 700Ft egyáltalán nem ügy
3. IGEEEEEEEEN!!! Szóval eleve ezért mentem már az elején csak nem volt, és aztá kezdődött az ördögi kör, viszont a vége happy end lett :) -
#1462 két dolog
1 rakd fel azért a legujabb drivert
2 nem akarlak elkeseriteni de 6300-ért is lehet venni
3 nemmegmondtam, hogy ezt vedd? -
Árnyvadász #1461 Egyszerűen azért, mert nem gyártanak hozzá külön gumit. Így az egészet cserélik ki. Herta-ban azt mondták: elfogadják és kicserélik. -
Árnyvadász #1460 Abszolult nem fogsz benne csalódni:
-Nagyon könnyű
-Nagyon precíz
-Nagyon jó kialakítású a 8 irányú gombja
-Nagyon jó a gombok gumiborítása
-Teljesen kézre áll
-Egy az egyben a Playstation kontrollerjének a másolata
-Driver se kell hozzá, bedugod és működik
-Driver ami van hozzá a CD-n, elég friss: 4.25-ös
-A legfrissebb 4.30-as amúgy, de más pad-ekhez 4.12-es van
-Bármelyik játékhoz alkalmas
-Analog joy-ok is precízek
-Programozhatóak a gombok, a vezeték felüli oldalán 4db van
-7000Ft összesen.
Negatívum nem volt. Mivel próbáltam a RumblePad-et, Wingman Cordless-t, tudom: Ez messze jobb ezeknél. Szóval ne aggódj, ez tutira be fog jönni!
Már nem is bánom, hogy szívtam az előzőekkel, mert így a legmegfelelőbbre esett a választás. Szóval még örülök is neki, hogy így alakult. Tehát: :))) vagyok! -
#1459 belinkelhetnél egy billkiosztást
amúgy ez olyan baromság
egy gumi elszaródik és azért az egészet cserélni kell?
és mit mondtak ezt elfogadják gariban? -
#1458 Hát én is nagyon remélem, hogy jó lesz ez a dual action pad, mivel én is ilyet rendeltem neten, csak már hozná az a fránya futár. -
Árnyvadász #1457 Breki: Látom már írtad a gumis dolgot. Amúgy én is rákérdeztem és csak az megoldható, hogy kicserélik egy újra a pad-et. Közben megvettem a Dual Action pad-et. Egy szó: Mint az álom! Szerintem az egyik legjobb pad a piacon.
Sajnos a többihez nem tudok mit hozzászólni, már mint a játékkal kapcsolatos hibákhoz, mivel nekem eredeti verzió van meg DVD-s. A patch óta kifogástalanúl és gyönyörű szépen fut, amint írtam már régebben: 1.800XP,512MB,GF3Ti128MB és 1024*768 minden maxon. Tökéletesen fut. Egyébként billenytűzetről is nagyon jól lehet írányítani, most volt időm belőni a gombokat jó helyekre, de gamepad-el kényelmesebb, mivel fotelból is lehet nyomulni:) -
#1456 Igazán megtisztelő, amit írtál rólam. Ezt mivel érdemeltem ki?? :)) Kár hogy nem nagyon igaz... :)) -
#1455 kommentár nincs
de sztem edzésen csak a szurkolok kommentálnak :-)
Ja van benne valami, hisz a demo jó volt.
Fenébe lehet, hogy szidom más sblive-jét aztán az én MX300-am se különb :( P -
diegoam #1454 az edzés alatt van hang? (mármint kommentár vagy ilyesmi)
egyre inkább valóban úgy tűnik, hogy valamilyen módon a hang ill. hangkártya kever be a dolgokba. Már korábban leírtam itt, hogy milyen eseményeknél (pl. csere, foult stb.) következik be a fekete képernyő, vagyis amikor valamilyen "hangváltás" következik be. Kipróbálhatnád kiváncsiságból milyen ha kikapcsolod:) -
CzKaresz22 #1453 Egy kis élszimitást neki vagy tedd fel 1280x1024-re 1024x768 nálam is kurva gyors -
#1451 Tudom, olvastam...és oké, nem örülök... -
#1450 ne őrülj a Real fórumban beszóltam P -
#1449 Ezt pedig most látom csak...hujj...
Nem tudom mivel érdemeltem ki, és hol vagyok én a profi hozzáértőkhöz képest, de köszi...ja és: és persze -
#1448 Folytatva a gondolatmenetedet ... a Konami konkrétan is kijelentette nem egy helyen, hogy az MX-es kártyák nem érik el a játék minimum igényét. Itt le is zárták részükről a dolgot. -
#1447 szedd le a patchet
vagy indítsd el melette a legujabb BCDC-t :-)
de komolyan semmi ötletem
esetleg ha bírja a moncsid emeld a frekit vagy a felbontást
esetleg mindkettőt
vagy rakj rá AA-t
ja nem NVidia-d van ugye? -
#1446 van az a fekete 1-2 mp aztán továbbmegy
de a rosterek után mielott kezdődne megint fekete képernyő
ha kiszedem a scene-t akkor tudok játszani viszont ha jön valami video akkor megint fekete képernyő
érdekes módon edzeni tudok
egyszer meg meccset is végig tudtam játszani -
#1445 Láma kérdés: mi a franc az a részekre osztott sáv a játékos neve alatt? Állitani is tudom, hogy hol legyen a jelölés.
Gyakoroltam a szabadot. Hát nehéz. 30m-ről nem tudom normálisan bevágni. A lapos erős, ha elmegy a sorfal alatt, akkor ok. Ami a felette megy, az gyenge lesz (kapus kitolja), vagy elszáll. -
Revenge #1444 Bocsika hogy megint írkálok de most a patchel (lehet hogy nem az miatt)a második meccs helyett fekete képernyőt látok.elkezdem pl a szezont első meccs tökéletes a 2. meg fekete képernyő:'( -
#1443 Noh leszedtem én is ezt a gyorsító pecset....vegyes érzelmeim vannak :)Most a játék 1024*768-ban Highon olyan gyors, mint a szélvész....a meccs elkezdése után kb 2 Mp-vel már az ellenfél kapuájban pihent a labda....valami ötlet a túlgyorsulás ellen? :)