2547
-
Árnyvadász #1532 Behoztam a magyar kézikönyvet, szkennelni fogok belőle néhány fontosabb oldalt amint időm engedi. Munkahelyről nem egyszerű ugye, pl. főnők.
A DVD-n nincsen semmilyen manual. Sajnálom Breki. tegnap végigböngésztem a lemezt, de csak egy árva readme-t találtam, abban viszont írja a kiosztást bill-re. Szinte alig vannak file-ok rajta, összesen ha van 20 db és ebből mondjuk 8 a data könyvárban ami összesen több, mint 2GB-ot nyom. Szóval ha ma lesz időm kiteszem ide a szkennelt képeket, ha nem lesz, akkor jövőhét folyamán (akkor nincsen bent a főnőköm) dobom fel őket. Mivel a kézikönyv 50 oldalas azt ne várjátok, hogy mindet beszkennelem, mert az reménytelenül hosszú lenne, de megnézem melyik a lényegesebb és azt feltétlenül. Na neki is kezdek az átnézésnek, aztán idővel jönnek a képek. Okszi? -
CzKaresz22 #1531 Mikor lesz már leírásunk ??? -
#1530 Ma felnyomtam a cuccot unokatesó gépére. TB 1400Mhz, 256 SD, Gf2Ti, 43.45-ös det. 800*600 Low-n 60 FPS körül megy, a kapu elött visszaesik picit, nem zavaró. Friss rendszer, XP SP1, Divx, Xvid, AC3 codec van fenn semmi más. Ja, 1.0-ról beszélek se patch, se gyorsitó, se semmi. Innentől elég szánalmas ráfogni a GF4MX-re, hogy gyenge a játékhoz. Amúgy elég közel áll a GF2Ti-hoz feature-ökben, de a teljesitménye nagyobb. Tehát mennie kéne simán. Persze az is érdekes, hogy a Konami azt mondja, nem tudja miért lassú, de valaki otthon összehegeszt egy gyorstó patchet. No comment. -
#1529 "Maga a játékmenet. Akkor is izgalmas egy meccs, ha nem esik gól. Mert a pályán foci van! "
és ez a legnagyobb előnye....letehetetlen:)már gép ellen sem rosszz, de elő ellenfél/társaságban osztatlan a siker
nálam egyedül a Gran Turismo 4 Prologue miatt jött ki a gépből:)))) -
#1528 Ha a billkonfigra gondolsz, akkor az ugyan az, amit én küldtem neked még annó . :) Az FH-n még megvan valahol... -
#1526 azzal is de a honosítóműhyelyen vannak jobbak -
Árnyvadász #1525 Holnap behozom a leírást és szkennelek belőle oldalakat, utána kirakom ide. Remélem az segít. Meg ha van magyar manual a DVD-n, akkor azt is hozom... -
Árnyvadász #1524 Nekem a jobb oldali analóg joy, balra húzásával lehet ilyet tenni, de ez attól is függ neked az hogy van beállítva! Ha jól emlékszem alapból erre tette. De az még a Rumble Pad-on volt, ezen a Dual Actionos-ön még megmondom őszintén nem nagyon próbáltam, mert tegnap este vittem haza-
Másnál próbáltuk ki azért írtam már, hogy milyen... -
Árnyvadász #1523 Láma kérdés: Mivel lehet screenshotot csinálni? Print Screen mondjuk? -
CzKaresz22 #1522 Valaki a magyar leírást nem tudja belinkelni???Én is paddal játszom de,hogy lehet leszorítani a lövést ??? -
#1521 vagyx a beállitóképernyőd is jó -
Árnyvadász #1520 Azt meg is fogom tenni!! Pont akartam is írni. -
Árnyvadász #1519 korr. 7-ik sor végén:
"Pl. ha az ellenfélnél van a LABDA"
kimaradt a labda szó :) -
#1518 bescannelhetnéd azt a lapoot :-) -
Árnyvadász #1517 Igen ezt aláírom. Én azt csináltam, hogy leírtam egy papírra a jeleket, aztán mellé, hogy melyikkel mit lehet csinálni. Majd elővettem a kézikönyvet és a gombok leírásánál megnézetm melyik mire van kiosztva billenytűzetre. Majd melléírtam a jelek mellé, hogy melyik a billenytűzeten a megfelelője. Aztán játszottam és átgondoltam melyik bill-re milyen parancsot tegyek. Közben azt is próbáltam nézni, hogy a kezemnek a legoptimálisabbat válasszam ki. Így jött az ki amit nemrég leírtam. Tényleg rohadt körülményes volt, de megérte. Mert így legalább bill-en is van egy olyan kiosztásom ami játszható. Aztán eldöntöm, hogy ezt a meccset gamepad-el, ezt meg bill-el jobb e. Ellenféltől függően. Mert mint írtam, a billről sokkal gyorsabb arekació ideje a játékosnak. És jobban lehet vele manőverezni. Ez pedig egy keményebb ellenfélnél nagyon fontos. Pl. ha az ellenfélnél van és szerelni akarom, akkor billről ezerszer pontosabban lehet kiszámítani mikor kell és sokkal jobban lehet követni is a játékost. Pad-ben az a rossz, hogy nem mindig tudom pontosan azt megvalósítani, amit szeretnék. Ezek főleg a mozgásokban merülnek ki. Mivel bal kezemmel írányítom az analóg kart. Én pedig jobb kezes vagyok. Aztán egy kicsit elcsúszik a hüvelykújjam a joy tetejéről és már nem is oda megy a játékos ahova kell. Ez pedig egy támadás, vagy védekezés során halálos hiba is lehet: AZAZ GÓLT kapok mint állat. Bill-el jobban kordában lehet tartani az írányítást, passzokat (de kényszerítő az nagyon durva az már polip!!) és lehet taktikázni, viszont pad-el a lövések pontosságát ezerszer jobban be lehet mérni és cselezni is sokkal jobb, plussz alacsony lövés azért nem egy hátrány egy meccsen. Apám hányszor volt már, hogy tuti helyzetem van AZT FŐLÉ MENT MINT A HUZAT! ez pedig több, mint idegesítő, mert ebben a játékban van úgy, hogy lehet ez volt az egyetlen esélyed a gólszerzésre, mert az ellenfél nem enged többet a 16-osán belül. Szóval ezek ilyen dolgok. -
#1515 nekem beállitani nehezebb mint játszani
ezek a kockák meg háromszögek brrrrrrr -
#1514 akkor a 18 az eddiggi áldozataid száma? :-) -
Árnyvadász #1513 Okszi. Bár ha nem jó állítsd be magadnak, ahogy neked a legjobb. Így az igaz, hogy le kell mondani komolyabb cselekről, alacsony lövésről és egyébről, de még mindig jobb, mint nem játszani a PES3-at amíg nincs pad-ed. :) -
Árnyvadász #1511 Okszi megnézem. Én ezzel nem arra akartam utalni, hogy a gamepad rosszabb. Nem. Csak azt, hogy sokan úgyvannak vele bill-ről szinte reménytelen. Azzal is lehet nyerni és nagyon összetett támadásokat vezetni, de nem lehet vele mindent megcsinálni. Azaz magasabb nehézségi fokozatban: GAMEPAD KELL!
Off: POP-ot (Prince of Persia: Sands of Time) nemrég tettem fel és azt is felváltva játszom, bár inkább pad-el. Megtanulom faxán használni aztán nem lesz gond és a bill-t felejtem. A te szavadban nem lehet kételkedni. Mert igaz!
-
#1510 amúgy köszi ameddig nem lesz gamepadom lehet hogy kiprószálom -
#1509 nézd csak meg a golvideokat, ha majd olyat tudsz csinálni teis nemfogod ezt mondani
amugy ez PS2-es játék átirata és a gamepad meg szinte egy az egyben PS2-es
érdemes visszaolvasni amit mohus a cselekről írt... -
Árnyvadász #1508 Ezt a kettőt nem lehet bill-ről, vagy csak nagyon ritkán jön össze. Leszorításra nincs recept,nekem néha úgy jött össze, hogy nyomtam az iránybillenytűt és a lövést, na akkor azért laposan, vagy a földön gurulva ment a labda. De ritkán jött össze.
A másik az nem tud összejönni, ahhoz kell az analog joy.
De hidd el, Breki ezeken kívűl rettenet jól lehet nyomatni bill-ről is. Amíg a gamepad után járkáltam, direkt kipróbáltam csak ugyan ennyire shit bill-ről is. Mert előszőr is fura volt, meg a kezem nagyon elfáradt. Aztán megszületett az év billentyűkiosztása jóvoltamból és láss csodát: Nagyon kellemes!
W gyors futás
C lassabb futás
Q játékos váltás, leglassabb futás/labdavezetés/ívelt lövés
E szöktetés/szerelés
D átadás levegőben/becsuszó szerelés (VIGYÁZAT PIROS LAP!)
S közvetlen passz/szerelés
A kapuralövés/fejelés
fel,le, oldalra, balra: irányítás.
Ezekkel szinte mindig nyertem. 2-3 csillagos fokozatban. Tehát van indokom is :) -
#1507 csak még nem szoktál hozzá
meg ugyanmár mond meg nekem bill-el hogy szorítasz le?
hogy adsz manuális paszt? -
Árnyvadász #1506 Amúgy: Jövőben gamepad-et vevőknek!
1. Ne vegyél semmilyet. Bill-el is istentelenül jól lehet
játszani, szerintem még jobb is, mint a pad.
2. Ha mégis: Logitech Dual Action. Kitűnő!
3. Hát ennyi volna :)
U.I.: 1. Tényleg jobb bill-el bizonyos esetekben. Én ott vettem óriási hasznát, hogy amikor előrepasszolom a labdát, akkor a radaron látom kinek is fog menni, de őt ugye leszerelik ha nem mozdul rá a bőrre. Na ekkor a bill-el villámgyorsan lehet iránytváltani és odaslasszloni a lasztihoz. Ez gameped-el öléggé körülményes volt. Gyorsabban regál bill-re a játékos. Jobb kézzel lehet nyomni az iránygombokat. Már aki jobbkezes, annak azért ez nagy előny. Többek között nekem is. 13 év bill vs. 1 hét gamepad beidegződés. Ennek ellenére nem akarok senkit lebeszélni róla, de egy faxa bill. kiosztással hatalmasat lehet játszani és nem görcsöl be a kéz sem. A billenytűzet védlmében. Aki ítél: Katalin Bírónő... ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ :D Na ezt nem tudtam kihagyni..... -
Árnyvadász #1505 Huhh... Okszi. -
#1504 semmi gond ezzel
-
Árnyvadász #1503 Breki: Holnap lesz a mából. Basszus annyi időm nem volt, hogy este megnézzem van e magyar nyelvű pdf vagy bármilyen kitterjesztésű magyar manual a DVD-n. Ma már 100%, hogy megnézem csak tegnap több, mint durva éjszakám volt. Ezért nehari, 1 nap késés talán nem akkora érvágás... Ugye nem fejezel le? Brühhü.... -
#1500 olyan mintha két Breki lenne -
#1499 Látod Breki én hallgatok rád, azért hajkurászom folyton ezt a Logitech Dual Actiont. Saiteket már én is vehettem volna rég a Coraban, de itt is és más topicokban is olvastam, hogy sokan szívtak vele, főleg a gombkiosztás miatt, ha jól emléxem, de asszem az a Fifa fórumban volt.
Breki: itt nem a kreativitásról van szó, egyszerűen csak meg akarom várni, hogy mit reagál a pcland, mivel már írtam nekik reklamáló mailt, és mondjuk ha mégis boltban venném meg, vagy máshol és pár nap múlva meg kopogtatnának az ajtómon egy gamepaddal és kérnék az árát, akkor szívnék rendesen. Ezért még megvárom ezt a hetet, ha semmi, akkor jöhet a CHS, ott már regisztráltam is, csak még nem kaptam meg a jelszavam. Na de elég az OFF-ból, olyan rég volt szó a Pes 3-ról :))
ON -
#1498 jajj ne
hiába beszélek?
kb nyolc ember kérdezett már engem a Saitek miatt........ -
#1496 bocsi
de a helyedben ezt tenném -
#1495 -
#1494 a depo-n megnézheted
de felhivhatod a CHS-t is és megkérdezheted ki a viszonteladójuk
Egy kis kreativitás ember :-)
bocsi ideges vagyok a kézi miatt -
#1493 sztem meg így 6500 helyett kicsit drága lenne -
#1492 Kösz, de ahhoz túl lusta vagyok, hogy ilyenért fölmenjek Pestre, meg kicsit drága gamepad lenne :))) Most egyelőre várom, hogy mit reagál a pcland, ha semmit, akkor lehet hogy Pest lesz a megoldás. Csak nem nagyon vagyok ismerős arrafele, azt se tudom merre van a Herta. Amúgy ott mennyi az ára ennek a gamepadnek? -
#1491 Jobban jársz, ha fel jössz Pestre, bemászol a Herta-ba, azt megveszed. Vagy ha nem is jársz jobban, lesz gamepad-ed. -
#1489 Egyelőre várok a CHS-sel. Most írtam egy reklamáló e-mailt a pclandnek, remélem reagálnak rá valamit. Ha nem, akkor nincs más megoldás csak a CHS. Mindenesetre ezzel eljátszotta a bizalmam a Pcland, ezentúl biztos a CHS-től fogok rendelni. -
#1488 Ok, akkor elvileg mindenki onnan rendel online? -
#1487 1 nap onnan számítva mikorm megérkezik a raktárukba a cumó. -
#1486 Amúgy mért jó az a CHS? Te rendeltél már tőlük? Mennyi idő alatt hozzák ki?