Pro Evolution Soccer 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Lenne egy kérdés: Ezzel a gamepad-el, lehet más játékot is játszani vagy csak azt ami támogatja? NFS U-t szeretném ezzel kiprószálni, meg mondjuk egy FPS-t, szóval lehet ilyet? Mert az nagyon jó lenne, ha bármilyen játékot lehetne irányítani ezzel.
Tegnap megvettem a gamepad-ot. Ma próbálom ki. Végül is nem a dual action nevût vettem meg, hanem a Rumble Pad-ot. Remélem ezzel már faszább lesz az irányítás.
Játékról: Szerintem szép, bár a közönség az megint az érdekes kategóriába tartozik. Animok azok tökéletesek. Kommentátor nem valami jó, mert halk, és eléggé fura a hangja. De azért teszi a dolgát. Tréning mód az nagyon kúl. És nehéz a játék. Plussz eléggé részletesen el lehet benne mélyedni. Összeségében: Klassz!
Játékról: Szerintem szép, bár a közönség az megint az érdekes kategóriába tartozik. Animok azok tökéletesek. Kommentátor nem valami jó, mert halk, és eléggé fura a hangja. De azért teszi a dolgát. Tréning mód az nagyon kúl. És nehéz a játék. Plussz eléggé részletesen el lehet benne mélyedni. Összeségében: Klassz!
Hi!
Havernál 2000XP, GF4TI mellett gyors volt, csak 8x anisoval és 4x AA-val sikerült megfelelõen belassitani. Patch fenn ofkorsz. Nálam ez nem segit, mert meg sem kottyan a 9600Pro-nak. Tul. nem veszélyes, amikor gyors kilépek, restart és jó szokott lenni. Néha azért felgyorsul, általában a pálya közepén. Vettem hozzá egy Dual Action-t, kiráy lesz ha megtanulom használni.
Grafikáról. Ti mirõl beszéltek?? Közepes grafika? A fû gyönyörû, a játékosok szuperul animáltak, idõjárás effektek is jók. A háló itt kezd reális lenni. Fifa sokkal jobb? Ahol úgy néznek ki a bõrtextúrák, mintha vérezne a jóember. Persze aki a lassulás miatt levette a detailt, annak lehet, hogy gázos, de akkor ne az alapján itéljen. Félreértés ne essék, a Konami sáros ez ügyben, ez egyértelmû.
Havernál 2000XP, GF4TI mellett gyors volt, csak 8x anisoval és 4x AA-val sikerült megfelelõen belassitani. Patch fenn ofkorsz. Nálam ez nem segit, mert meg sem kottyan a 9600Pro-nak. Tul. nem veszélyes, amikor gyors kilépek, restart és jó szokott lenni. Néha azért felgyorsul, általában a pálya közepén. Vettem hozzá egy Dual Action-t, kiráy lesz ha megtanulom használni.
Grafikáról. Ti mirõl beszéltek?? Közepes grafika? A fû gyönyörû, a játékosok szuperul animáltak, idõjárás effektek is jók. A háló itt kezd reális lenni. Fifa sokkal jobb? Ahol úgy néznek ki a bõrtextúrák, mintha vérezne a jóember. Persze aki a lassulás miatt levette a detailt, annak lehet, hogy gázos, de akkor ne az alapján itéljen. Félreértés ne essék, a Konami sáros ez ügyben, ez egyértelmû.
nm
esetleg bõvebben?
Hogy irtad ki milyen iroprogival milyen lemezre, hogy fut miben különbözik stb stb
esetleg bõvebben?
Hogy irtad ki milyen iroprogival milyen lemezre, hogy fut miben különbözik stb stb
Akkor nem lesz gond. Köszi.
hátha az irja hogy roster update akkor átírja gondolom :-)
az origi names-t gondolom asf explorerrel raktam be, de biztos volt readme-ja
az origi names-t gondolom asf explorerrel raktam be, de biztos volt readme-ja
hát nemtom nem mértem
de nemszokott elakadni pedig nekem eléggé bent van alul a lábamnál a gépem és a 19 moncsitól elég távol ülve játszom
de nemszokott elakadni pedig nekem eléggé bent van alul a lábamnál a gépem és a 19 moncsitól elég távol ülve játszom
Ebben a megacuccban a neveket is átjavítja magától?Vagy ami egyszer meg lett adva origi names valami azt változatlanul kell használni?Lécci linkeljétek ba ha igen s írjátok le hozzá ,hogy lehet berakni mert egyszer leszedtem de nem taléltam hozzá leírést hova is kell bemásolni mit kell felülírni stb....Köszi elörre is fiúk...
Nekem simán megy a Fifa2004 Saitek P880 12gomb 2 db kar 1 db digitális vezérlõ
Ja és az is kéne, hogy hány méter hosszú a zsinórja ennek a Dual Action-os padnek... Kb.. Thx.
Nem találom magyar oldalakon. De amit adtam címet, azzal mi a baj? Csak klikkelni kell és jön is le...
Breki és ennek a gamepad-nek a felsõ részén (sajna itt nem látszik) két szürke hosszúkás gomb is van? Tehát összesen 4db. 2 a jobb, 2 a bal oldalt?
Saitek-et nehogy vegyél a fifa-s topicban mindenki ezzel szív.
Sztem Logitech Dual Action
Ára sem vészes: 6500

Sztem Logitech Dual Action
Ára sem vészes: 6500

Magyar oldalon nincs fennt ez a patch valahol ????????
Magyarul mi is van ebben a Superpatchban ??????
Saitek p880 TESCOben olyan 7800 ft körül vette... Állat cucc...(szerintem)
Ja és vezetéknélküli kilõve, csak vezetékes USB-s érdekelne.
Tegnap felraktam az új patch-et. A játék tökéletes vele. Eddig is jól futott csak begyorsult néha egy-egy emberke, de most teljesen jó. Én nem tudom, milyen gépigénye van és kinél miért nem fut jól, nekem ezen lefolyik:
1800XP, 512MB DDR/266Mhz, GF3Ti/128MB, 1024*768.
Szerintem magasabb felbontásban is ok lenne, de én ezt használom mindig.
Kérdés: Milyen gamepad-ot ajánlotok ehhez a játékhoz? 8000Ft körül mondjuk. Saitek, Genius, Trust vagy Logitech a jobb? Thx...
1800XP, 512MB DDR/266Mhz, GF3Ti/128MB, 1024*768.
Szerintem magasabb felbontásban is ok lenne, de én ezt használom mindig.
Kérdés: Milyen gamepad-ot ajánlotok ehhez a játékhoz? 8000Ft körül mondjuk. Saitek, Genius, Trust vagy Logitech a jobb? Thx...
Pro Evoluti Superpatch!!!
Finally it has come the first big day for our site! In fact today we release our first Superpatch!
It is 51 MB and now I write its features:
Updated 2003-04 rosters
Updated kits
Updated badges
Updated flags
Updated boots
Compatible with all languages
download
Finally it has come the first big day for our site! In fact today we release our first Superpatch!
It is 51 MB and now I write its features:
Updated 2003-04 rosters
Updated kits
Updated badges
Updated flags
Updated boots
Compatible with all languages
download
"Én továbbra is azt nem tudom hogy aki eldöcög a boltba és megveszi,és neki is lassú mint a dög,azzal mi van?"
szívás😊))gépcsere...PC forever😊
szívás😊))gépcsere...PC forever😊
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
ja a bótban😊
még a csóró tesco is nyomja...12e
még a csóró tesco is nyomja...12e
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
Bajnoságokra nincs valami patch ????????
Mert hát ugyi bajnokságot mármint országokra bontva nem lehet benne játszani...
Mert hát ugyi bajnokságot mármint országokra bontva nem lehet benne játszani...
Nekem 1024*768-ban végül is nem volt vészes, de a patch-et mindenképpen felrakom. Viszont anisotróp szûrés mellett lassított felvétel lett a játék.
Patch letöltés:
http://www.jucaushii.ro/read_news.php?nid=907
pl. de ha yahoo-n rákeresel kidob pár linket még.
Maga a peccs nem sok: 8MB körüli
Patch letöltés:
http://www.jucaushii.ro/read_news.php?nid=907
pl. de ha yahoo-n rákeresel kidob pár linket még.
Maga a peccs nem sok: 8MB körüli
11.990Ft volt, CD-Galaxisban vettem meg.
Honnan lehet patchet keszedni a gamehoz ??? Van olyan javítás is ami a neveket írja át jó nevekre vagy ilyesmi!
Gyorsaság :Nálam akkor volt jó ha 1280x1024 re állítottam kisebb felbontásnál játszhatatlanul gyors volt...
Írjatok...
Gyorsaság :Nálam akkor volt jó ha 1280x1024 re állítottam kisebb felbontásnál játszhatatlanul gyors volt...
Írjatok...
Én tegnap megvettem a DVD-s verziót, 600MB rak fel, akkor rak fel többet, ha több nyelvet is kiválasztok a menüben. A játék nagyon faxa...
Az új patch pont ezt javítja! De ha tört a játékod, akkor nem biztos, hogy menni fog vele.
"de van DVD-s változat is😊"
LOL...a boltban csak az van....
LOL...a boltban csak az van....
Hi All!
Király lenne ez a játék, ha nem lenne játszhatatlanul gyors. Havernál meg lassú. Érdekes, hogy training közben ok, csak meccsen hülyül. Fifat alázza keményen, eddig minden tekintetben. (Ok, müködésben még nem
) Ha meglesz a Dual Action, megindul az "erszed el mezem".
Király lenne ez a játék, ha nem lenne játszhatatlanul gyors. Havernál meg lassú. Érdekes, hogy training közben ok, csak meccsen hülyül. Fifat alázza keményen, eddig minden tekintetben. (Ok, müködésben még nem
) Ha meglesz a Dual Action, megindul az "erszed el mezem".1000sry, ha felidegesít vkit a következõ:
-megjelent már a full? (nemtudom,télleg
)
-hány cd-s?
thx..
-megjelent már a full? (nemtudom,télleg
)
-hány cd-s?
thx..
nem épp erre gondolt hogy magyarabbul :o))))
hanem arra a tippre amit írtál a lassulás ellen.
én sajnos nem értek angolul(nagyon).
hanem arra a tippre amit írtál a lassulás ellen.
én sajnos nem értek angolul(nagyon).
magyarán szólva nekem a fifa jobban tetszik
de nem mondanám, hogy roszabb
a többit gondolom érted P
de nem mondanám, hogy roszabb
a többit gondolom érted P
kérdezem
\"Amikor a szeretet hatalalma legyőzi a hatalom szeretetét, a világ megismeri a békét\"