Pro Evolution Soccer 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lenne egy kérdés: Ezzel a gamepad-el, lehet más játékot is játszani vagy csak azt ami támogatja? NFS U-t szeretném ezzel kiprószálni, meg mondjuk egy FPS-t, szóval lehet ilyet? Mert az nagyon jó lenne, ha bármilyen játékot lehetne irányítani ezzel.
Tegnap megvettem a gamepad-ot. Ma próbálom ki. Végül is nem a dual action nevût vettem meg, hanem a Rumble Pad-ot. Remélem ezzel már faszább lesz az irányítás.

Játékról: Szerintem szép, bár a közönség az megint az érdekes kategóriába tartozik. Animok azok tökéletesek. Kommentátor nem valami jó, mert halk, és eléggé fura a hangja. De azért teszi a dolgát. Tréning mód az nagyon kúl. És nehéz a játék. Plussz eléggé részletesen el lehet benne mélyedni. Összeségében: Klassz!
Breki33
sztem grafikában, kivéve a bavonulóanimokat veri a Fifa, de ne kedjük újra
pluhi
Hi!
Havernál 2000XP, GF4TI mellett gyors volt, csak 8x anisoval és 4x AA-val sikerült megfelelõen belassitani. Patch fenn ofkorsz. Nálam ez nem segit, mert meg sem kottyan a 9600Pro-nak. Tul. nem veszélyes, amikor gyors kilépek, restart és jó szokott lenni. Néha azért felgyorsul, általában a pálya közepén. Vettem hozzá egy Dual Action-t, kiráy lesz ha megtanulom használni.
Grafikáról. Ti mirõl beszéltek?? Közepes grafika? A fû gyönyörû, a játékosok szuperul animáltak, idõjárás effektek is jók. A háló itt kezd reális lenni. Fifa sokkal jobb? Ahol úgy néznek ki a bõrtextúrák, mintha vérezne a jóember. Persze aki a lassulás miatt levette a detailt, annak lehet, hogy gázos, de akkor ne az alapján itéljen. Félreértés ne essék, a Konami sáros ez ügyben, ez egyértelmû.
Breki33
nm

esetleg bõvebben?
Hogy irtad ki milyen iroprogival milyen lemezre, hogy fut miben különbözik stb stb
Akkor nem lesz gond. Köszi.
Breki33
hátha az irja hogy roster update akkor átírja gondolom :-)

az origi names-t gondolom asf explorerrel raktam be, de biztos volt readme-ja
Breki33
hát nemtom nem mértem
de nemszokott elakadni pedig nekem eléggé bent van alul a lábamnál a gépem és a 19 moncsitól elég távol ülve játszom
Breki33
ezt szerintem tõlem kérdezte :-)
Breki33
baloldalt kettõ jobboldalt kettõ igen

olyan ps2-es P
Breki33
szia még nem volt helyem kipróbálni
irom meg nincs
neked megy?
Ebben a megacuccban a neveket is átjavítja magától?Vagy ami egyszer meg lett adva origi names valami azt változatlanul kell használni?Lécci linkeljétek ba ha igen s írjátok le hozzá ,hogy lehet berakni mert egyszer leszedtem de nem taléltam hozzá leírést hova is kell bemásolni mit kell felülírni stb....Köszi elörre is fiúk...

Nekem simán megy a Fifa2004 Saitek P880 12gomb 2 db kar 1 db digitális vezérlõ

Ja és az is kéne, hogy hány méter hosszú a zsinórja ennek a Dual Action-os padnek... Kb.. Thx.
Nem találom magyar oldalakon. De amit adtam címet, azzal mi a baj? Csak klikkelni kell és jön is le...
Breki és ennek a gamepad-nek a felsõ részén (sajna itt nem látszik) két szürke hosszúkás gomb is van? Tehát összesen 4db. 2 a jobb, 2 a bal oldalt?
Breki33
Ejjjjjjj

roster, mezek, emblémák, zászlók

ennyit illik tudni
Breki33
Saitek-et nehogy vegyél a fifa-s topicban mindenki ezzel szív.

Sztem Logitech Dual Action

Ára sem vészes: 6500
Magyar oldalon nincs fennt ez a patch valahol ????????

Magyarul mi is van ebben a Superpatchban ??????

Saitek p880 TESCOben olyan 7800 ft körül vette... Állat cucc...(szerintem)

Ja és vezetéknélküli kilõve, csak vezetékes USB-s érdekelne.
Tegnap felraktam az új patch-et. A játék tökéletes vele. Eddig is jól futott csak begyorsult néha egy-egy emberke, de most teljesen jó. Én nem tudom, milyen gépigénye van és kinél miért nem fut jól, nekem ezen lefolyik:

1800XP, 512MB DDR/266Mhz, GF3Ti/128MB, 1024*768.

Szerintem magasabb felbontásban is ok lenne, de én ezt használom mindig.

Kérdés: Milyen gamepad-ot ajánlotok ehhez a játékhoz? 8000Ft körül mondjuk. Saitek, Genius, Trust vagy Logitech a jobb? Thx...
Breki33
Pro Evoluti Superpatch!!!
Finally it has come the first big day for our site! In fact today we release our first Superpatch!
It is 51 MB and now I write its features:

Updated 2003-04 rosters
Updated kits
Updated badges
Updated flags
Updated boots
Compatible with all languages

download
Breki33
ezt már megbeszéltuk
nem a PC-vel van baj
mohus
"Én továbbra is azt nem tudom hogy aki eldöcög a boltba és megveszi,és neki is lassú mint a dög,azzal mi van?"

szívás😊))gépcsere...PC forever😊

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

mohus
ja a bótban😊

még a csóró tesco is nyomja...12e

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

Bajnoságokra nincs valami patch ????????
Mert hát ugyi bajnokságot mármint országokra bontva nem lehet benne játszani...

Breki33
a nevest meg mult hét pénteken belinkeltem
Nekem 1024*768-ban végül is nem volt vészes, de a patch-et mindenképpen felrakom. Viszont anisotróp szûrés mellett lassított felvétel lett a játék.

Patch letöltés:

http://www.jucaushii.ro/read_news.php?nid=907

pl. de ha yahoo-n rákeresel kidob pár linket még.

Maga a peccs nem sok: 8MB körüli
11.990Ft volt, CD-Galaxisban vettem meg.
Honnan lehet patchet keszedni a gamehoz ??? Van olyan javítás is ami a neveket írja át jó nevekre vagy ilyesmi!

Gyorsaság :Nálam akkor volt jó ha 1280x1024 re állítottam kisebb felbontásnál játszhatatlanul gyors volt...

Írjatok...

Breki33
mennyibe került?
Én tegnap megvettem a DVD-s verziót, 600MB rak fel, akkor rak fel többet, ha több nyelvet is kiválasztok a menüben. A játék nagyon faxa...
Az új patch pont ezt javítja! De ha tört a játékod, akkor nem biztos, hogy menni fog vele.
Breki33
please persons peace
mohus
"de van DVD-s változat is😊"

LOL...a boltban csak az van....

pluhi
Hi All!
Király lenne ez a játék, ha nem lenne játszhatatlanul gyors. Havernál meg lassú. Érdekes, hogy training közben ok, csak meccsen hülyül. Fifat alázza keményen, eddig minden tekintetben. (Ok, müködésben még nem) Ha meglesz a Dual Action, megindul az "erszed el mezem".
Breki33
es mennyit rak fel?
Breki33
kipróbáltad? P
Breki33
jaja csináltam neki 5 giga helyet :-)
csak még nem volt erõm hozzá
fm
1000sry, ha felidegesít vkit a következõ:
-megjelent már a full? (nemtudom,télleg)
-hány cd-s?

thx..

Breki33
köszi termi
nekem nem volt erõm hozzá
Breki33
sztem a grafika pont nem jobb
de ne kezdjük újra
Breki33
hát ha ezt nem értitek akkor inkábbne nyuljatok a taskezelõhöz
ezt most komolyan mondom
nem épp erre gondolt hogy magyarabbul :o))))
hanem arra a tippre amit írtál a lassulás ellen.
én sajnos nem értek angolul(nagyon).
Breki33
magyarán szólva nekem a fifa jobban tetszik
de nem mondanám, hogy roszabb

a többit gondolom érted P
Breki33
sztem nem jobb

talán nem is roszabb

egyikse tökéletes
Breki33
erre csak mohus tudna sztem P
kérdezem

\"Amikor a szeretet hatalalma legyőzi a hatalom szeretetét, a világ megismeri a békét\"