2547
  • CzKaresz22
    Bárki nem !Sorry...
  • LezLee
    Amúgy milyen nagyker az? Bárki nem mehet be? Mint mondjuk a Metroba? Csak az a baj, hogy én csak Csütörtökön tudnék felmenni Pestre, tehát nekem sürgős lenne az ügy. Plííííz.
  • CzKaresz22
    Azt gondoltam de nem tudom mikor megyek nagykerbe mert csak ugy egy ilyen bigyóért bemenni...
    Kicsit hülyén néz ki... :)))
  • LezLee
    Honnan, hogyan, hol, mikor? :))
    Esetleg meg kéne beszélni egy találkozót, és megvenném tőled.
  • CzKaresz22
    Én tudok DUAL ACTIONT csak az a baj,hogy nagykerben...
    Én ki tudom hozni s elég jó pénzért is van... :)))

5100+ÁFA
  • LezLee
    Elszomorító amit írsz, hiszen akkor hiába megyek fel pestre, ott sem kapok ilyen gamepadot. A campona meg eléggé messze van a belvárostól, akkor ezek szerint várhatok 2004-ig. :((( Más boltokban is voltál, vagy csak a Hertában?
    Felhívás: ha valaki Pesten tud olyan boltról (bárhol), ahol még árulnak ilyen gamepadot, az ossza meg velem.
    (igaz, hogy nem sokan olvassák ezt a topicot, de hátha:)
  • CzKaresz22
    Sziasztok!

Játszott már valaki végig master leauget ??? Utánna lehet csoportot váltani vagy valami ilyesmit ?Vagy maradsz ugyan abban s mégegyszer újra lehet kezdeni elörröl?
    Másik :Hol lehet a játékosok képességeit fejleszteni?Nem eladni meg ilyesmi hanem fejleszteni...S ha igen mikor?Azt is szezon végén lehet mint az átigazolásokat ?

Írjatok...
  • Gascoigne
    Sajnos én már nem találtam sehol, voltam három Hertában is, és mindenhol azt mondták, már elfogyott és csak jövőre kapnak, egyedűl a Camponában lévőben nem voltam.
  • Gabe18
    Hát én játszogatok rajta,és egyértelműen az a véleményem hogy a 2. részhz képest ez jóval nehezebb lett./vagy én lettem ign béna.../
    Pl. a beadások a halálom,mert az előző részben egy egyszerű irány+ivelés kombinációval rendre a 16-oson belűre küldtm a labdát,most meg az egész művelet jóval nagyobb precizitást ígényel,megfelelő erő,pontos iránymegadás,stb... Gyakran a közönség között végzi a labda.
    A labda-játékos viszony meg az első rész ota egyre nehezül,először még tök könnyű volt labdát vezetni,a 2. részben már problémásabb,most meg elég egy kicsit meredekebb irányváltás,vagy egy rossz ütemben meginditott sprint,azt a labda teljessen másfele jár már mint az emberem.
    Dehát épp ezek miatt az aproságok miatt a legjobb,csak még szoknom kell hozzá erősen.
  • Breki33
    kézilabdát néztünk
  • LezLee
    Na úgy néz ki, hogy Csütörtökön lesz dual action gamepadom, mivel sikerül fölutaznom Pestre. A pestieket kérem: mondjatok egy helyet, viszonylag közel a belvároshoz, ahol 100 %, hogy kapok Logitech dual action gamepadot. Mert úgy néz ki nem lesz sok időm körülnézni a városban, tehát célirányosan szeretnék egy helyre menni. Valaki azt mondta, hogy a Lurdy házban, a Herta boltban biztos van, remélem jót mondott.

Ja a másik: Topic UP!!!! Mi van, mindenki nyomja a focit, és nem ér rá a fórumba írkálni?? :))
  • mohus
    na ugye:) kihívásbol jeles....

de ha az elso párat megcsinálod akkor meccsen már csak eltalálod a kaput...
  • pluhi
    Na az a training nem piskota. A négy-, és ötcsillagos már erősen lehetetlennek tűnik bárkivel is. Atom mák kell, hogy elmenjen két fej között a laszti. Ha emelem, lószar pontot ad.
  • mohus
    "Na lenne egy kérdésem: rájött már valaki, hogy szabadrúgásnál hogy kell csavarni a labdán, vagy egyátalán lehet-e? Rúgott már valaki gólt szabadból, mert nálam vagy a sorfalba megy, vagy ki a stadionból :))"

van egy olyan hogy TRAINING CHALLANGE....ha azt végignyomod, akkor a szabadrúgások is szimpibben fognak sikerülni....minden játékos másra képes én azt vettem észre. Pl Lipcsei és R.Carlos teljesen más szabadra képes:)
  • LezLee
  • Árnyvadász
    Elküldtem azt is!
  • Árnyvadász
    Na mennem kell......
  • Árnyvadász
    Magyar nyelvű kézikönyvet adtak a DVD-s verzióhoz. Azt szkenneltem Karesznak és küldtem el. Elküldi nektek is csak írjátok meg neki.
  • Árnyvadász
    Master League részletesen le van írva. Több ember: a settings-ben kell beállítani a bill. illetve gamepad kiosztást és után a játékban a player-nél (P1 alapban, de alatt ott vannak az üres mezők) a többieket engedélyezni.

A settings a Start menű-Programok-Konami-PES3-és itt van.
  • LezLee
    Ez a kézikönyv, amiről beszéltek milyen nyelvű? Angol vagy magyar?
  • CzKaresz22
    A liga leírás kéne ma csak ennyi Ok?
  • Árnyvadász
    Okszi hétfőre összeszedek mindent és elküldöm neked! Most el kell mennem a géptől. Viszont a tartalmat azért megpróbálom elküldeni és akkor írd meg azon belül melyik kell és azok mennek. Így a legtisztább.
  • CzKaresz22
    Meg tudod adni milyen fejezetek vannak gameban???
  • CzKaresz22
    Meg olyanról van benne szó valahol,hogy master leauget ,hogy lehet egy gépen több emberral játszani ???
  • CzKaresz22
    Ok

Figyi a ligák leírását légyszíves még feltétlenül küld el továbbá ha kérhetem a játékos igazolásokhoz eladásokhoz kapcsolodó részt is!!! Köszönöm elörre is...

Ok továbbküldöm...
  • Árnyvadász
    Figyu, akkor aki kéri, annak küld el te is.... Breki33-nak feltétlenül.
  • CzKaresz22
    Nem bizti,hogy ki bírom rakni...
  • Árnyvadász
    Elment a mail!

• Árnyvadász
    Azt hiszem ez lesz a legjobb mert most reg-eltem magam az uw-n de vazz nem tudom elérni az oldalam. 404 error.. Akkor te kiteszed ide? Megkszönném..
  • CzKaresz22
    [email protected] ha emailben át tudod küldeni
  • pluhi
    Lentebb irtam egy guide elérést, abban is benne van minden.
    Árnyvadász: regelj uw-n. 2 perc, és onnan mükszik a linkelés jól.
  • Árnyvadász
    Nem ezt akartátok? Most meg passzív mindenki :(
  • Árnyvadász
    Légyszi mondjatok egy webhelyet ahová feltudom rakni a cuccost vagy adjon valaki egy e-mail-t, azt elküldöm neki és ő felrakja, mert akkor már akár 20 percen belül is itt az irányítás infó nektek. Thx
  • CzKaresz22
    Nos a gamepad téme:Saitek P880-om van semmi bajom Vele azaz egy tény Xp alatt nem müködik jól a rendszerrel mert beragad egy bizonyos írányba s csak megy a játékos, de ha XP vagy 2000 can fent akkor semmi baj az irányítással!Nem tudom kinek milyen gondja van Vele de Nekem tökéletesen működik...

Tescoban kapható 8000 körül 12 gomb 2 analóg kar +1 digites
    Szerintem megéri...

De aztán Ti tudjátok...
  • LezLee
    Köszi, megnézem a webcímet hátha.
  • LezLee
    Minek hívjam fel őket, ha kerek perec megmondták, hogy idén már nem kapható. Ezen nincs mit kérdezni. A chs-től rendelnék, de nem kaptam még meg a jelszavam, pedig már tegnapelőtt regisztráltam. Hát mindenki meg van hülyülve a Karácsony miatt??? :)) Nem tudom lehet még egyszer elnézek Mediamarktba, lehet a karácsony miatt bővítettek a repertoáron. Legalábbis remélem.
  • Árnyvadász
    Pedig az lenne a legjobb ha felugranál Pestre. Lurdy-házban a Herta szaküzletben (hivatalos Logitech forgalmazó, www.herta.hu) lehet kapni jelenleg is. Én is ott vettem. Vagy nem tudom meglehet e rendelni tőlük, de a webcímen ott vannak a telefonszámok is. Remélem tudtam segíteni.
  • Árnyvadász
    Tudnátok mondani egy webhelyet ahová feltudom rakni az irányításról szóló képeket? Mert leszkenneltem és megvan, de ide csak webhelyes képeket lehet beszúrni. Thx
  • Breki33
    hívd fel őket
    én lehet ma veszek még egyet 6500-ért
  • LezLee
    Na lenne egy kérdésem: rájött már valaki, hogy szabadrúgásnál hogy kell csavarni a labdán, vagy egyátalán lehet-e? Rúgott már valaki gólt szabadból, mert nálam vagy a sorfalba megy, vagy ki a stadionból :))

Egy szomorú hír számomra, hogy küldött a pcland egy mailt, melyben azt írja, hogy a termék (Logitech gamepad) idén már nem lesz kapható. Kapják be, mér csak most szólnak?
    Megrendelném a CHS-ről, de regisztráltam és még nem kaptam meg e-mailben a jelszót. Egyéb ötletet szívesen fogadok bárkitől, hogy hol rendeljem meg neten, ahol lehet is kapni, mert mostanában nem lesz se kedvem, se időm felmenni ezért Pestre.